Odkyselení

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
isabel
Zasloužilý člen
Příspěvky: 210
Registrován: čtv 22 dub 2010 13:18
Bydliště: Severní morava

..

Příspěvek od isabel »

nevíte někdo prosím,jak mám postupovat když chci užívat Enterosgel+DM zásaditou směs +solanku z himalájské soli když všechno se má ráno na lačno??když to do sebe hodím všecno naráz tak to asi nebude uplně nejlepší že? :?: :?: :?: :?:


isabel
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Re: ..

Příspěvek od muflon »

Solanka a DM směs si navzájem nevadí-oboje jsou zásadité minerály...

Enterosgel píšou že nutný odstup 2h před nebo 2H po jídle,lécích a doplňkách...!
Naposledy upravil(a) muflon dne ned 12 zář 2010 21:06, celkem upraveno 2 x.


Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

SODA a nerozpustná čast

Příspěvek od muflon »

Zajímali by mne názory na špatně rozpustnou část která zůstává po rozpuštění sody ce sklenici...
...já ji nepiju...ale vylejvám protože mi nechutná...ale někdo z důvodu šetření penězi to možná pije...

:?: Je otázka jakou paseku to případně může ve střevech ta nerozpuštěná část udělat...možná že se rozpustí...ale pochybuju pokud máte nedostatek HCL v žaludku...
Naposledy upravil(a) muflon dne ned 12 zář 2010 21:07, celkem upraveno 1 x.


Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: SODA a nerozpustná čast

Příspěvek od Palo »

muflon píše::?: Je otázka jakou paseku to případně může ve střevech ta nerozpuštěná část udělat...možná že se rozpustí...ale pochybuju pokud máte nedostatek HCL v žaludku...
Když dělám sodu se sirupem, také se něco nerozpustí. Nepiju to a nechávám na další várku ve sklenici. Když je to tam přes noc, tak se velká část rozpustí a pak je to sodově hnusný, ale funguje to při přimíchání další šťávy. Někdy trochu sody dosypu.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Návrh složení odkysel.směsi

Příspěvek od muflon »

Pokud by jste navrhli, tak mimo nejlevnější sody, případně dražšího Dologranu, jakou odkyselovací směs by jste navrhli těm co nesní dost syrové zeleniny a šťáv, a nemají přístroj na živou vodu, ani vanu a chtějí užívat nějakou zásaditou minerální směs?

Směsi dle Tepperweina, Petera Jentschury, ProBalance od LR cosmetics apod, jsou dost drahé.

Stačila by ta soda, ale při užívání 1-3č.lž. za den, to dlouhodoběji nabourává rovnováhu draslíku a sodíku v těle...a možná i další věci...Viděl bych to třeba na nějaký (jaký?!) vhodný poměr KHCO3 s nějakým poměrem běžné jedlé sody. Dal by se zde použít stejný poměr jako u soli "Mary", tj 40% drasliku a 60% sodíku? ( stejně jako pro smíchání s klasickou solí v poměru KCl 4:6 NaCl)
tj. že by to bylo 40% KHCO3 a 60% jedlé sody?

Uhličitan draselný KHCO3(potaš)...
Dá se koupit např.zde:
http://pmdd.mrp-cz.com/hydrogenuhlicita ... -koupit-62
...ale docela drahá sranda oproti sodě bicarboně...KHCO3 stojí zde 1kg/600kč (s DPH), přesto po namíchání vyjde podle mně poměr kvalita/cena asi nejlépe noproti komerčně prodáváným odkysel.směsím....
Naposledy upravil(a) muflon dne ned 19 zář 2010 21:37, celkem upraveno 3 x.


Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Re: Návrh složení odkysel.směsi

Příspěvek od muflon »

Peter píše:
muflon píše: Uhličitan draselný KHCO3(potaš)...
http://www.piskac.cz/pavel/recenze/TIS/ ... KYSELY.RTF
U KHCO3 hrozí nebezpečí předávkování draslíkem.

...proto např. Jarda Zajíček doporučuje jako přírodnější cestu:
1č.lž.melasy+1č.lž.sody+1č.lž.čerstvé citronove stavy..... :idea:
(lze užívat i vícekrát denně, jen pozor aby se člověk nehodil příliš do zásadita...nutno sledovat pH moči...aby nebylo přes 8...!!
ps: melasa obsahuje hodně draslíku a železa a dalších zásaditých minerálů....(dá se po převaření použít i řepná melasa
, ale třtinová obsahuje víc minerálů než řepná, a bez oxidu siřičitého je kvalitnější...) ;)
Naposledy upravil(a) muflon dne sob 25 zář 2010 17:41, celkem upraveno 1 x.


Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Návrh složení odkysel.směsi

Příspěvek od Denny »

muflon píše: ...proto např. Jarda Zajíček doporučuje jako přírodnější cestu:
1č.lž.melasy+1č.lž.sody+1č.lž.čerstvé citronove stavy..... :idea:
(lze užívat i vícekrát denně, jen pozor aby se člověk nehodil příliš do zásadita...nutno sledovat pH moči...aby nebylo přes 8...!!
ps: melasa obsahuje hodně draslíku a železa a dalších zásaditých minerálů....(dá se po převaření použít i krmná melasa
http://www.krmiva.vituvmlyn.cz/krmiva/e ... on-new/315
, ale třtinová obsahuje víc minerálů než řepná, a bez oxidu siřičitého je kvalitnější...) ;)
Je však třeba si uvědomit, že také ta 100x vychvalovaná melasa obsahuje látky lidskému tělu právě ne příliš prospěšné..........

V melase se nekoncentrují pouze příznivě působící minerální látky, obsažené přirozeně ve šťávě z cukrové třtiny. Přirozeně v ní zůstávají i nežádoucí látky, například těžké kovy či pesticidy, které se mohou do rostliny cukrové třtiny dostávat při použití nevhodných způsobů zemědělství. Právě proto jsme pečlivě vybírali výrobce naší melasy tak, aby množství nežádoucích látek bylo co nejmenší. Tato melasa pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a pěstuje se na nezamořené půdě tradičním způsobem. Kvalita jejího složení je osvědčena výsledky laboratorních zkoušek a můžeme se chlubit následujícími hodnotami obsahu těžkých kovů: rtuť Hg < 0,001 mg/kg (povolené množství 0,5 mg/kg), kadmium Cd - 0,003 mg/kg (povolené množství 0,5 mg/kg) a olovo Pb - 0,040 mg/kg (povolené množství 8 mg/kg). Naše melasa je zároveň nesířená a neobsahuje žádné jiné konzervační látky ani barviva.


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Re: Návrh složení odkysel.směsi

Příspěvek od muflon »

Denny píše:...jsme pečlivě vybírali výrobce naší melasy tak, aby množství nežádoucích látek bylo co nejmenší. Tato melasa pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a pěstuje se na nezamořené půdě tradičním způsobem. Kvalita jejího složení je osvědčena výsledky laboratorních zkoušek a můžeme se chlubit následujícími hodnotami obsahu těžkých kovů: rtuť Hg < 0,001 mg/kg (povolené množství 0,5 mg/kg), kadmium Cd - 0,003 mg/kg (povolené množství 0,5 mg/kg) a olovo Pb - 0,040 mg/kg (povolené množství 8 mg/kg). Naše melasa je zároveň nesířená a neobsahuje žádné jiné konzervační látky ani barviva.
Se kterou melasou je kdo spokojen?

Pokud kupuju bio, tak předpokládám že nebyla ošetřena žádnými syntetickými pesticidy, fungicidy a herbicidy.

Má někdo nějaký zdroj kde to cenově vychází nejlevněji?
(uvítal bych třeba množstevní slevu...) nebo nákup na ICO...apod

Koupili jsme samozřejmě nesířenou BIO, a cenově my zatím vychází dobře tyto:

http://www.bioberuska.cz/eshop/slady-si ... a-bio.html
(Při platbě nad 1000kč neplatíte poštovné. Poštovné činí 99kč. Při platbě předem na účet zaplatíte 59kč. Balné neúčtujou)

http://www.vsebio.cz/bio-trtinova-melasa-nesirena/

http://www.bio-country.cz/Ochucovadla/S ... tinova-BIO

http://www.biorganic.cz/biopotraviny/do ... rny-zazrak

Tedy nejméně čtyři druhy bio do 100kc, (podle mne bohatě stačí ty levnější bio nesířené), a z těch dražších:
http://www.e-namaste.cz/katalog/doplnky ... 500g-plech
http://www.bioapetit.cz/potravinove-dop ... a-680g-pet

Takže každý si může vybrat....(PS: ta krmná melasa jak píšeš, tedy bude riziko kvůli hnojení, ale pokud někomu stačí 1-3č.lž.melasy aby si udržel správné pH(mně stačí 1x denně 1č.lž. a mám po většinu dne okolo pH 7, tak to zas takový průšvih nebude-v hnojené zelenině toho do sebe dostáváme daleko víc!!).

Melasa se nesmi skladovat v mraze a změn teplot, klidně v pokojové teplotě kanystr vydrží dost dlouho....
(nesmí být ředěná vodou...nejlépe přímo z cukrovaru..., postupně z kanystru odebírat a tu část sterilizovat zahřátím do vyšších teplot..., případné pesticidy co se v těle ukládají i z konzumované zeleniny, odstraní Sanogel jednou za půl roku...)


Při té melase nezapomeňte měřit pH moči, aby nebylo přes 8 !!! :!:
(hlavně pokud ji berete víc jak 1č.lž.denně...samozřejmě nejlépe se lžičkou sody a trochu citr.šťávy-Jarda Z. je holt hlava!)
Naposledy upravil(a) muflon dne ned 26 zář 2010 11:42, celkem upraveno 2 x.


Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
sanov
Stálý člen
Příspěvky: 44
Registrován: pon 06 zář 2010 17:10
Dostal: 1 poděkování

Odkyselenie

Příspěvek od sanov »

Páter Ferda svojho času upozorňoval, že cukor je nebezpečný pre svoje organizmus okyseľujúce vlastnosti.
Ak sa ale z neho urobí karamel, s pridaním malej časti bravčovej masti, už neokyseľuje, ale má opačné vlastnosti.

Ak je organizmus prekyselený, tak sa prebytočná kyselina vylučuje v žalúdku, stúpa kyslosť žalúdka. Ide o obrannú vlastnosť organizmu. Tento nepríjemný stav je možné odstrániť na niekoľko dní, tým, že nalačno ráno vypijeme asi pol litra vlažnej vody a následne ju vyvrátime. Na niekoľko dní máme pokoj s kyslým žalúdkom.
Ak potrebujem rýchlo odstrániť prekyslenie žalúdka, tak zaberá niekoľko polievkových lyžíc nastrúhaných zemiakov.
Ak sú to biozemiaky, tak pojedanie niekoľkých lyžíc zemiakovej kašičky denne, vám zníži prekyslenie organizmu. Pravidelnou zemiakovovu kúrou si viete udržať organizmus v zásaditom stave. Samozrejme pomôže vynechanie najviac okyseľujúcich potravín - bieleho cukru, bielej múky, čistej kuchynskej soli a výrobkov z nich.
Výborná na zásaditosť je melasa. Tá je navyše lacným zdrojom minerálych látok.


Nemôžeme robiť veľké veci. Môžeme robiť iba malé veci s veľkou láskou. Matka Tereza
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Re: Odkyselenie-Brambor, nebo Melasa+soda+citr.stava

Příspěvek od muflon »

sanov píše:...
Ak potrebujem rýchlo odstrániť prekyslenie žalúdka, tak zaberá niekoľko polievkových lyžíc nastrúhaných zemiakov.
Ak sú to biozemiaky, tak pojedanie niekoľkých lyžíc zemiakovej kašičky denne, vám zníži prekyslenie organizmu. Pravidelnou zemiakovovu kúrou si viete udržať organizmus v zásaditom stave. Samozrejme pomôže vynechanie najviac okyseľujúcich potravín - bieleho cukru, bielej múky, čistej kuchynskej soli a výrobkov z nich.

Výborná na zásaditosť je melasa. Tá je navyše lacným zdrojom minerálych látok.
+1 :good:
(jojo, syrová brambora taky dokáže divy...a dá se přidávat i do syrových čerstvých zeleninových šťáv... :idea: )

------------------------------------
ad MELASA:

...zajímavé,že první ochutnání bylo něco odporného a postupně mi začala melasa(i ta třtinová) chutnat.

Co se týká hnojiv, tak řepa potřebuje alkalickou půdu, čím vším se hnojí(ale jen pokud zemědělci mají dost peněz a to asi u nás takových moc není... ;) :
http://web2.mendelu.cz/af_221_multitext ... krovka.htm

http://www.zzz.sk/?clanok=5273
Pesticídy používané v EÚ vraj môžu poškodiť ľudský mozog

Mnohé z pesticídov používaných v krajinách EÚ môžu poškodiť vývoj mozgu u ľudského plodu a malých detí. Vyplýva to zo správy, ktorú dnes zverejnili dánski vedci. V tejto súvislosti vyzvali orgány EÚ, aby sprísnili testovanie a platné obmedzenia pre využívanie pesticídov v poľnohospodárstve. "Keďže mnohé z nich sú pripravené tak, aby boli toxické pre mozog hmyzu, je veľmi pravdepodobné, že sú tiež toxické pre mozog ľudí," uviedol profesor Philippe Grandjean z Harvardskej školy verejného zdravia a Juhodánskej univerzity.

Experimentálne štúdie naznačujú, že mnohé z pesticídov používaných v únii môžu byť v tomto smere nebezpečné predovšetkým v prenatálnom období a detskom období, keď je mozog človeka oveľa citlivejší na poškodenie chemikáliami. Toxicita pesticídov pre mozog nie je pritom súčasťou bežných testov preverujúcich ich dopad na ľudské zdravie. Správa uverejnená v odbornom časopise Environmental Health analyzuje výsledky takmer 200 vedeckých štúdií z celého sveta. Vychádza v čase, keď európska dvadsaťsedmička prehodnocuje legislatívu v oblasti pesticídov.
Na území EÚ sa pri produkcii potravín každoročne v použije vyše 140.000 ton pesticídov, čo je približne 280 gramov na jedného obyvateľa únie. Viac ako 25 percent ovocia, zeleniny a obilnín obsahuje zistiteľné zvyšky aspoň dvoch druhov týchto chemikálií.

Správu priniesla tlačová agentúra Reuters.

Autor článku: TASR
Dátum vydania: 24.10.2008

-----------------------------------------

Zajímavé počtení(odkazy) pro ty které to zajímá - co obsahuje řepná melasa(mj.se z ní vyrábí i Betain,droždí,líh...)...atd.

http://www.melasa.cz

Zda je nutriční hodnota melasy z cukrovky, resp. cukrové třtiny rozdílná:
http://www.agronavigator.cz/default.asp ... 71&ids=153
Vzhledem k tomu, že doporučována je pouze melasa třtinová, zajímali se pracovníci VUC Praha, zda se jedná pouze o zvýšení přitažlivosti výrobku exotičností jeho původu, nebo zda skutečně obsahuje některé speciální složky vhodné pro nutriční či léčebné účely, které se speciálně v řepné melase nevyskytují. Z podrobných rozborů melasy ze třtiny, resp. z cukrovky bylo zjištěno, že rozdíly v jejich složení nejsou nijak výrazné: řepné melasy obsahují méně monosacharidů a rafinózy, třtinové naopak mají více gumovitých látek, škrobu a celulózy. Pokud se týká organických kyselin je v řepné melase více kyseliny jablečné a mléčné, pro třtinovou melasu je naopak specifická kyselina akonitová, kterou řepná melasa neobsahuje. Množství látek obsahujících dusík (betain, kyselina glutamová, pyrolidin, arginin, peptidy, nukleové kyseliny aj.) je celkově vyšší v melase z cukrovky(!!!). Určité rozdíly jsou v obsahu minerálních látek – melasy ze třtiny mají více železa, zinku, manganu a mědi, výrazně méně pak fosforu. Rozdíl v obsahu vápníku, hořčíku a draslíku není nijak výrazný, více sodíku obsahují melasy řepné. Z vitaminů se nachází více riboflavinu, biotinu a cholinu v melasách ze třtiny. Tato množství se ovšem pohybují v mikrogramech na jeden gram melasy. Pokud se porovnají oba druhy melasy z hlediska zdroje živin a stopových prvků potřebných pro správnou výživu, není mezi melasou třtinovou, resp. řepnou žádný výrazný rozdíl. Nadto je, vzhledem k doporučovaným dávkám jednotlivých živin, příjem těchto látek při konzumaci melasy pouze nepatrný. Aby se dosáhlo optimálního účinku, musela by se denní dávka melasy pohybovat mezi 100– 200 g, což ovšem znamená současný příjem 50–100 g sacharidů. Výhodou řepné i třtinové melasy je její cena, která činí zhruba 3 Kč/kg. Po úpravě pro nutriční účely a ve spotřebitelském balení by mohla být cena melasy pro konzumenty kolem 10 Kč/kg.
LCaŘ, 117, 2001, č. 12, s. 298–3001

http://www.biokvalita.cz/index.php?akce ... ozi_id=150
NERAFINOVANÝ PŘÍRODNÍ CUKR hnědý, řepný a ČESKÝ
Přírodní cukr obsahuje trochu i melasu....draslík, sodík, vápník, hořčík a řadu aminokyselin. Jeho použití téměř odpovídá použití rafinovaného cukru - je vhodný např. ke slazení kávy, čaje, k pečení perníků a jiných moučníků...

Melasa obsahuje méně kalorií než ostatní sladidla, asi dvě třetiny oproti medu, polovinu oproti cukru. Nejlepší melasa obsahuje asi jenom 18-20% cukru, a to většinu ve formě glukózy a fruktózy, které mají vyšší sladivost než sacharóza obsažená v bílém cukru a u nichž je menší riziko vzniku zubního kazu. Snad ještě důležitějším faktem je, že fruktóza nezvyšuje tak prudce hladinu krevního cukru jako sacharóza, vstřebává se do krve pomaleji a je tak lepším a trvalejším zdrojem energie. Melasa obsahuje asi tři procenta bílkovin (cukr neobsahuje žádné) a malá, ale významná množství vitaminů B1, B2, B6, kyselinu pantotenovou - tedy většinu vitaminů B komplexu.Největším kladem tohoto sladidla, které je někdy nazývané "černým zázrakem", je však velký obsah minerálů, cenných zejména pro obyvatele tzv. rozvinutých zemích (tedy i ČR) živících se převážně rafinovanou stravou. Plných deset procent obsahu melasy tvoří železo (melasa je jedním z jeho nejbohatších rostlinných zdrojů), měď, vápník, chróm, fosfor, draslík, hořčík, zinek a řada stopových prvků. Svou výživovou kvalitou předčí nejen cukr, ale všechna známá sladidla. Někomu chutná hned, jiný si na její specifickou chuť zvykne už po týdenním používání. Melasa je přirozeně bezlepková.
Melasa se stala trvalou součástí tzv.lidové medicíny.Je ceněna zvláště při anémii, revmatických poruchách, zácpě, nespavosti. Lze ji používat i zevně ke koupelím při ekzémech a lupence.

http://hvezdicka.ic.cz/Melasa/cernyzazrak.html
Rozdíl mezi třtinovou a řepnou melasou
Že třtinová melasa má pozitivní zdravotní účinky, je doložená skutečnost. Přitom je nápadné, že přes celkem podobný obsah látek předčí třtinová melasa melasu řepnou. Snad je za to zodpovědný vysoký podíl hroznového a ovocného cukru, který v řepné melase skoro chybí, snad s tím má co do činění také to, že třtinová melasa působí v organismu zásaditě, kdežto řepná melasa kysele(to mi zní spíš zní jak reklama na "kupujte NAŠÍ třtinovou melasu,naše je nejlepší"..., není nad to zkusit si to a změřit po 1-2h pH moči jestli nekecají!!)??? :?: ). To je z hlediska organismu veliký rozdíl. Nejpodstatnějším rozdílem je však to, že řepná melasa je kvůli své chuti nepoživatelná(??? to je spíš věc přivyknutí-po týdnu už jazyk je navyklejší...), a v našich krajích navíc obsahuje řadu organismu nebezpečných toxických látek, například pesticidů.(ale kolik, ty sou dnes v kdečem...? :?: )
Zatímco proces pěstování, sklizně a zpracováni cukrové třtiny, následný dovoz melasy a její plnění přísně splňují všechny stanovené normy nutné k získání certifikátu BIO.

Melasa byla od středověku oblíbena u těžce pracujícího lidu pro zdravotní a posilující účinky. Využívali ji portugalští a španělští mořeplavci na dlouhotrvajících plavbách. S její pomocí úspěšně čelili obávané nemoci beri-beri způsobované nedostatkem vitaminu B1.

V Itálii a Švýcarsku se melasa používá místo kávy. Mnoho potravin pro diabetiky je slazeno právě třtinovou melasou, ta totiž obsahuje menší podíl sacharózy a snadno vstřebatelný ovocný a hroznový cukr. Farmaceutický průmysl využívá melasu jako substrát pro kultivaci speciálních organismů, které produkují antibiotika, vitaminy a další látky.

Melasa obsahuje 7 z 11 pro člověka nezbytných esenciálních aminokyselin.
Melasa obsahuje 3 nejdůležitější nenasycené mastné kyseliny - tzv. vitamin F: kyselinu linolovou, linolenovou a olejovou. Kyselina linolová je esenciální...
Nejdůležitějšími složkami melasy ze zdravotního hlediska jsou vápník (vyšší obsah než v mléce), železo (více než ve vejcích) a draslík (více než v jakékoli jiné potravině) :!: .

Použití hlavně na:
civilizační choroby
nemoci oběhové soustavy
onemocnění kůže a sliznic
nemoci kloubů a kostí
poruchy látkové výměny
nervové potíže


Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Javorový sirup se sodou

Příspěvek od muflon »

Sroll5 píše:
Osobně mám velmi dobré zkušenosti s kombinací jedlé sody a javorového sirupu (JASOD) kde jeho připravava není nikterak složitá.

Když se obojí smísí /SIRUP + SODA/ a zahřeje, směs sirupu a sody se spojí. Javorový sirup JASOD je
pak stahován rakovinovými buňkami a viry v nich schovaných (které spotřebují 15 krát více glukózy, než normální
buňky). Jedlá soda vnesená do buněk glukózou je ovšem vysoce alkalická, a to způsobí „nakrmení“ virů a buněk
samotných, rychlou změnu v pH buněk a následný úhyn jak buněk samotných, tak virů v nich přítomných!
Je velmi důležité nepoužívat jedlou sodu, do které byl přidán hliník. Mnohé firmy jej přidávají, i když to
není uvedeno na obalu. Kupujte jen chemicky čistou jedlou sodu anebo produkt, na němž je výslovně uvedeno,
že neobsahuje hliník a další chemikálie. Soda bikarbona dopravená do rakovinové tkáně glukózou, je bezpečný,
mimořádně levný a nezadržitelně efektivní prostředek. Tato chemikálie působí na rakovinové buňky jako kyanid,
protože vyvolá alkalickou šokovou vlnu umožňující, aby se do buněk dostalo mnohem více kyslíku, než mohou
snést.
Rakovinové buňky potřebují kyselé prostředí a nemohou přežít za přítomnosti vyšší hladiny kyslíku. Už
dřívější studie prokázaly, že manipulace pH nádoru pomocí bikarbonátu zvyšuje účinek některých chemoterapií.
„Hydrogenuhličitan sodný může být při terapii podáván orálně, ve formě aerosolu, intravenózně nebo přímo k
nádoru katétrem,“ říká italský onkolog dr. Tullio Simoncini. „Orálně, intravenózně nebo prostřednictvím aerosolu
podávaná bikarbona dokáže změnit pH buněk“.
Javorový sirup zjevně umožňuje a zvyšuje průnik sody do všech částí těla, dokonce i tam kam
se ostatní prostředky dostanou jen obtížně nebo vůbec. Patří k nim centrální nervový systém (CNS) chráněný
mozko-krevní bariérou, klouby, zapouzdřené nádory a pravděpodobně i oči.
K zvýšení prostupnosti buněčných membrán a zlepšené absorpci drog nádorovými buňkami se používá
Inzuline Protect Therapy. Javorový sirup dokáže totéž, ale navíc dostane sodu i za mozko-krevní a jakoukoli další biologickou
bariéru v těle, protože cukr (glukózu) potřebují bez rozdílu všechny tělesné buňky.
Léčba kombinací 100% javorového sirupu a jedlé sody byla poprvé zmíněna na: http://www.cancertutor.com

Pro využití jedlé sody existuje mnoho způsobů. Je to lék stejně univerzální, jako jód a chlorid hořečnatý.
Zvýšení pH zkrátka napomáhá schopnosti imunitního systému hubit viry a bakterie.


Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Související vlákna

Příspěvek od muflon »

S tímto vláknem úzce souvisí následující vlákna (pokud sem některá přehlíd tak mne doplňte...) :

Únava,vyčerpanost...:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1831

Nutno užívat hodně vhodné formy HOŘČÍKU (chlorid magnesium) !
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1532
http://www.zdravi-az.cz/Forum/search.ph ... mit=Hledat

...dále draslíku, jódu a stop.prvků:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1669

Vlákno o koupelích (s draslíkem,sírou,hořčíkem atd.) :
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1659

Vlákno o HCL a PMS1 :
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1631
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1680
Naposledy upravil(a) muflon dne ned 24 říj 2010 12:35, celkem upraveno 2 x.


Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

další Související vlákna

Příspěvek od muflon »

další Související vlákna:

Různé druhy očisty
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1474

Domácí kefír - Kefírové houbičky (Tibetská, resp.Kavkazká houba) :
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1674

Ozónová terapie (ozón se tvoří až v těle pokud berete kapsle OXY-OXC nebo peroxid magnesium...) :
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1602
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... 546#p14546

Dobré trávení- jak zlepšit (narušené trávení často souvisí se stresy) :
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1727

Paraziti z nás postupně také odsávají sílu a zaneřáďují nás svými výměšky a toxiny... :
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1378

Candidóza (kvasinky se v nás přemnoží jak při vysokém tak nízkém pH !!) :
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1667


Uživatelský avatar
ekowatt
Stálý člen
Příspěvky: 70
Registrován: sob 23 zář 2006 12:26
Bydliště: Slovensko
Dal: 1 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Omladzujúce Odkyslenie

Příspěvek od ekowatt »

Tuto knihu každému odporúčam
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


cimirek
Zasloužilý člen
Příspěvky: 493
Registrován: čtv 15 čer 2006 5:56
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Omladzujúce Odkyslenie

Příspěvek od cimirek »

ekowatt píše:Tuto knihu každému odporúčam
http://www.uloz.to/5660032/kurt-tepperw ... elosti-pdf


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“