Pootíku ještě jsem se nerozhodl mezi punskýma válkama a boxerským povstáním, časem se uvidí.

Takže kdo bude jaký moderátor je rozhodnutí administrátora, tedy Rivala.
Proti jeho rozhodnutí není odvolání.
Pokud se Ti jeho rozhodnutí nelíbí nebo máš proti němu nějaké námitky, můžeš mu napsat SZ nebo mail, ve kterém mu sdělíš svoje důvody - a doporučuji Ti, aby byly dostatečně pádné, abys ho neotravoval jenom nějakými prkotinami.
Tím buď docílíš toho, že svoje rozhodnutí změní a nebo ponechá dosavadní, záleží to pouze na něm a nemáš možnost to nijak změnit.
Stěžovat si veřejně na činnost některého moderátora stále ještě není přípustné a bere se to jako pokus o podrývání jeho autority, potažmo ztěžování chodu fóra až jeho záměrné rozvracení. Navíc je to zbytečné vzhledem k tomu, že administrátor nesleduje nepřetržitě veškeré dění na fóru, takže mu dotyčný příspěvek může snadno uniknout a nebo se k němu může dostat až se značným zpožděním.
K Tvé patičce - beru to jako určitou podpásovku, kterou se snažíš obejít moderátora. Chtěl jsem Ti za ni dát varování, jak jsem Ti slíbil, ale Slávek mě předešel a nepovažuji za správné dávat dvojí varování za tentýž přestupek. To jenom na vysvětlení mé neočekávané "dobroty" či měkkosti.
Tu patičku mám možnost Ti vypnout, ale záměrně ji nevyužívám. Tedy ne že bych se bál nějakého pokřiku o cenzuře nebo teroru, ale využívám toho ke svému malému soukromému testu Tvé osobnosti. Vzhledem k tomu, že jsi prohlásil, že patičku vypneš až v pátek, tak se teď musíš rozhodnout mezi dvěma možnostmi:
- aby sis nezadal, tak ji vypneš opravdu až v pátek, čímž dokážeš že držíš svoje slovo a jsi v tom tvrdohlavý jak, s prominutím, mezek
- vypneš ji dřív, čímž za nemalou cenu dokážeš, že jsi schopný uznat svůj omyl a přistoupit i na jiný názor, i když se Ti třeba nelíbí
Za ten testík se Ti omlouvám, ale do té pastičky sis vlezl sám - poo.