Proč bude případů rakoviny přibývat

Chloritan sodný a chlornan vápenatý - efektivní použití.

Moderátor: Palo

Lze s textem souhlasit?

jednoznačně
10
36%
s tím lze souhlasit
5
18%
zdá se mi to pravděpodobné
9
32%
tak to netuším, nevím
0
Žádná hlasování
to se mi nezdá
0
Žádná hlasování
nemyslím si, že by to tak bylo
0
Žádná hlasování
nesouhlasím
1
4%
to je naprostý nesmysl
0
Žádná hlasování
jiná odpověď...
3
11%
 
Celkem hlasů: 28

Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od Palo »

vlákno čisté - poo.

Strava, která je u nás v obchodech k dostání, obsahuje větší množství plísní, než jakákoliv zahraniční, z důvodu tlaku zákazníků na cenu výrobků. Také obsahuje nemalé množství konzervantů, o uzeninách nemluvě. Také rakovině napomáhají umělá barviva, umělá sladidla a další jiná chemie, nemluvě o kyselině citronové - ta je zase vyráběha za pomocí plísně aspergilus niger a nemálokdy je v kyselině citronové také obsažena, dováží se z Číny z důvodu ceny, kde kvalitu neřeší. Dalším faktorem jsou novodobé potraviny, prohlašované za zdraví prospěšné - rostlinná másla, beztučné potraviny apod. Co se týče např. mléka z obchodu, tak tuk, který obsahuje nad 0,5 procenta je rostlinného původu.
Pokud bysme odstranili všechny tyto plísně a chemikálie ze sortimentu potravinových obchodů, zbyde nám horko těžko 10 procent stravy z celého sortimentu, které v obchodě s potravinami nalezneme, a pro organizmus můžeme vyhodnotit jako vhodný. Navíc krmení zvířat, ze kterých se vyrábí potraviny (ať už mléčné výrobky nebo maso), nebudu vůbec komentovat.

Pokud budeme konzumovat tyto potraviny, doslova nám doničí trávení a obsah přirozené trávicí kyseliny chlorovodíkové nám klesne prakticky na nulu. Pokud následně zkonzumujete masné výrobky se zárodky cizopasníků (tasemnice, motolice, škrkavky apod.), tak z důvodu absence trávicí kyseliny chlorovodíkové, která má likvidovat tyto cizopasnické zárodky, se u nás tito cizopasníci zabydlí. Pokud spekulujete o množství zárodků cizopasníků v potravinách, musím upozornit, že není malé. Bohužel zárodky cizopasníků jsou i na zelenině, pokud je hnojená zvířecím (nebo i lidským) trusem. Zvířata také velmi často obsahují cizopasníky a jejich vajíčka se z trusu nanesou na zeleninu (květák, okurka, salát, zelí, mrkev apod.).
Problémy s cizopasníky máme již od dob, kdy se v ČR začali objevovat u dětí i dospělých alergie.

Bohužel trávicí kyselina nemá pouze funkci trávicí, ale funguje i jako palivo imunitnímu systému - tedy pokud máme v organizmu správné množství kyseliny chlorovodíkové tam, kde má být, nemáte se čeho obávat. Pokud ale dojde ke snížení trávicí kyseliny a zamoření organizmu cizopasníky (nadále nezlikvidovatelnými imunitou, která může být již v normálu), ti ochuzují organizmus o vitamíny a zanechávají trus, který nadále zamořuje organizmus a zatěžuje neustále imunitní systém. Tím se dostáváme do začarovaného kruhu s dlouhodobým nedostatkem trávicí kyseliny a snížené imunitě nadosmrti.

Lékaři tu nejsou od toho, aby pomáhali lidem ke zdraví, ale aby podporovali farmaprůmysl. Pochopitelně o tom buď nevědí, nechtějí o tom mluvit nebo to budou popírat. Byli učeni na školách, které farmaceutické firmy ovládají, takže nejsou například vedeni k tomu, aby se zabývali množstvím SPRÁVNÉ kyseliny chlorovodíkové v organizmu, natož nějaké kyseliny v žaludku, která vznikla přeměnou např. helicobacterem pylori. Pokud by se zajímali a řešili tuto trávicí kyselinu, ihned by vymizelo ze světa minimálně 50 % jakýchkoliv nemocí s tím, že by se to týkalo i nemalého procenta případů rakoviny.

V rámci byznysu farmafirem prakticky neexistuje diagnostika klasické medicíny, která by pravdivě potvrdila existenci cizopasníků v organizmu, přičemž i u diagnostiky ze stolice je šance prakticky nulová. Pro korektní diagnostiku se musíme obrátit na alternativní medicínu, ovšem ne každá diagnostika alternativní medicíny dokáže nadiagnostikovat vše a vše korektně. Na druhou stranu můžeme být vděčni alespoň za to, že tu vůbec něco je.

Co se týče rakoviny a diagnostiky klasické medicíny, nemálokdy je za rakovinu považován i cysta s cizopasníky. Pokud je nádor diagnostikovaný ve svalovině nebo v tuku, s největší pravděpodobností jde o cizopasnickou cystu - to znamená, že například u žen, kde byla klasickou medicínou diagnostikována rakovina prsu, jde s největší pravděpodobností o cizopasnickou cystu.

Cizopasnické cysty se často objevují v místech např. nedávno namožených, naražených, v kloubech, na orgánech apod. To se týče samozřejmě i vyšetření na mamografu, kdy je prso ženy silně zmáčknuto. Právě při tomto vyšetření je veliká pravděpodobnost, že se v těchto místech objeví cizopasnická cysta díky namožení prsa. Při dalším vyšetření se doktor zaraduje, že našel "rakovinu", že vyšetření nebylo zbytečné a vysvětlí pacientce, jak je dobré, že na toto vyšetření pravidelně chodí. Samozřejmě ji pošle na zbytečné ozařování, popřípadě chemo, kdy nemocnice vytřískají možná i několik statisíců z pojišťoven za "logickou léčbu" jedné pacientky.

Cizopasnické cysty jsou stejně tak běžné jako rakovina opravdová. Ač to svým způsobem souvisí, opravdové postupy vedoucí ke skutečnému uzdravení jsou sice podobné, avšak trochu se odlišují.
Rozdíl mezi opravdovou rakovinou a cizopasnickou cystou poznáte nejčastěji tak, že u cizopasnických cyst (bez ohledu na místo, kde se nachází) se jedinec cítí relativně zdravě, přičemž při opravdové rakovině se jedinec cítí poměrně mizerně.

Ohledně cizopasnických cyst, jediné a správné řešení je tedy dodávat do organizmu látky, které způsobí narušení cyst a likvidaci uvolněného obsahu cysty. Samozřejmostí je při tom zajistit správné množství obsahu trávicích kyselin v žaludku.

Opravdová rakovina u nás je způsobená vždy a pouze jen velmi zatíženou imunitou na takovou úroveň, kdy nedokáže z organizmu vylučovat toxiny, proto je shromažďuje v místech, kde se začnou logicky vytvářet nádory. Pokud jsou klasickou medicínou nádory odstraněny, logicky tímto nemůže dojít k napravení imunity organizmu, přičemž za nějakou dobu se nádory objeví opět na více místech, což se běžně stává.

Musím upozornit, že při dodání jedlé sody do organizmu (nebo jakýchkoliv jiných silnějších zásaditých látek) také dochází k reakci s trávicí kyselinou, což znamená, že ve výsledku dojde ke zničení zbytkové trávicí kyseliny a tím pádem k dalšímu oslabení imunity, ikdyž jen krátkodobému.

Správným řešením opravdové rakoviny je tedy odstranit z organizmu vše, co je příčinou rakoviny a dosáhnout normalizace trávicí kyseliny v organizmu. Nádory nemá smysl odstraňovat, zmizí samy, jakmile odstraníme příčinu vzniku těchto nádorů. Pokud příčina rakoviny není cizopasnického původu, ani není způsobena stravou, pak může být způsobena prostředím (obsah nežádoucích látek ve vzduchu či okolí) nebo negativními pocity, které nemálo ovlivňují chemické procesy v těle, což však hodnotím za minimální pravděpodobnost.

Palo z fóra http://www.upramene.cz/forum

P.S.: Pokud s textem souhlasíte, šiřte ho mezi své blízké - které máte rádi, můžete jim otevřít oči a tím třeba i zachránit nějaký ten život.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od poota »

Jenom ještě doplním - lékaři šíří, snad záměrně blud, že nejprve vznikne nádor a potom že "metastázuje" neboli se rozsevem rozšiřují v organizmu další drobné "nádorky", které je potřeba zlikvidovat ozařováním a chemoterapií.
Skutečnost je pravděpodobně taková, že pokud je v organizmu vhodné prostředí, tak začne na větším množství k tomu příhodných míst rakovinové bujení, které je v tomto stádiu lékaři nerozeznatelné. Na jednom z těchto míst, třeba díky mechanickému poškození nebo horšímu prokrvení, dojde k rychlejšímu vývoji a vznikne tak nádor, lékaři již rozeznatelný a tudíž i jejich zaběhnutými postupy řešitelný. Ǔspěšnost jejich řešení pak závisí na tom, v jaké velikosti je nádor a jak odolný bude pacient vůči jejich postupu.
Zatím se utrácejí miliardy v honbě za "lékem na rakovinu" a současně se potlačují prokazatelně úspěšné metody jejího "léčení" - například devitalizace nádoru, Breussova metoda a nebo kůra pátera Ferdy.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od hanka »

poota píše:.... pokud je v organizmu vhodné prostředí, tak začne na větším množství k tomu příhodných míst rakovinové bujení, které je v tomto stádiu lékaři nerozeznatelné...
Souhlasím s Tebou. Jaké prostředí by to mělo být? Jak poznáme, že v sobě máme to vhodné prostředí? A jak zabránit tomu,aby takové vhodné prostředí nevzniklo ..? :?


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od hanka »

Palo píše: ....Pokud budeme konzumovat tyto potraviny, doslova nám doničí trávení a obsah přirozené trávicí kyseliny chlorovodíkové nám klesne prakticky na nulu.

Jak to víš? Jak tyto potraviny zničí trávicí kyseliny? Vždyť k trávení těchto potravin tělo používá právě HCl, které z důvodu jejich strávení produkuje ve zvýšeném množství ... :?
Palo píše:Bohužel trávicí kyselina nemá pouze funkci trávicí, ale funguje i jako palivo imunitnímu systému - tedy pokud máme v organizmu správné množství kyseliny chlorovodíkové tam, kde má být, nemáte se čeho obávat. Pokud ale dojde ke snížení trávicí kyseliny a zamoření organizmu cizopasníky (nadále nezlikvidovatelnými imunitou, která může být již v normálu), ti ochuzují organizmus o vitamíny a zanechávají trus, který nadále zamořuje organizmus a zatěžuje neustále imunitní systém. Tím se dostáváme do začarovaného kruhu s dlouhodobým nedostatkem trávicí kyseliny a snížené imunitě nadosmrti.
Imunitní systém se tvoří z kyseliny chlorovodíkové? :shock:
Palo píše:Lékaři tu nejsou od toho, aby pomáhali lidem ke zdraví, ale aby podporovali farmaprůmysl. Pochopitelně o tom buď nevědí, nechtějí o tom mluvit nebo to budou popírat. Byli učeni na školách, které farmaceutické firmy ovládají, takže nejsou například vedeni k tomu, aby se zabývali množstvím SPRÁVNÉ kyseliny chlorovodíkové v organizmu, natož nějaké kyseliny v žaludku, která vznikla přeměnou např. helicobacterem pylori. Pokud by se zajímali a řešili tuto trávicí kyselinu, ihned by vymizelo ze světa minimálně 50 % jakýchkoliv nemocí s tím, že by se to týkalo i nemalého procenta případů rakoviny.
Asi budu za hloupou, ale jaké množství kyseliny chlorovodíkové v organizmu je SPRÁVNÉ? Jak jsi přišel na to správné množství? A jak ho máme dosáhnout? A jak to poznáme, že máme SPRÁVNĚ množství HCl v organizmu?
Palo píše:Musím upozornit, že při dodání jedlé sody do organizmu (nebo jakýchkoliv jiných silnějších zásaditých látek) také dochází k reakci s trávicí kyselinou, což znamená, že ve výsledku dojde ke zničení zbytkové trávicí kyseliny a tím pádem k dalšímu oslabení imunity, ikdyž jen krátkodobému.
ProsímTě, jak to všechno víš? :shock: myslela jsem, že zásadité látky reagují se všemi kyselinami.. a zase opakuješ tu imunitu, která se "zničí, když užijeme sodu" - s tím nesouhlasím :bad:
Palo píše:Správným řešením opravdové rakoviny je tedy odstranit z organizmu vše, co je příčinou rakoviny a dosáhnout normalizace trávicí kyseliny v organizmu. .[/i]
Souhlasím, ale není to všechno - nejenom kyselinou chlorovodíkovou je člověk živ.. :idea:

Doufám, Palo, že jsem Tě příliš neotrávila . ;) .. víš, já souhlasím s velkou většinou toho, co tady píšeš, jenom tyhle vypíchnuté věci mě ne a ne přesvědčit ...
Jinak Ti ale fandím, i když to teď asi tak nevypadá .. :good: :lol:


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od Palo »

hanka píše:
Palo píše: ....Pokud budeme konzumovat tyto potraviny, doslova nám doničí trávení a obsah přirozené trávicí kyseliny chlorovodíkové nám klesne prakticky na nulu.

Jak to víš? Jak tyto potraviny zničí trávicí kyseliny? Vždyť k trávení těchto potravin tělo používá právě HCl, které z důvodu jejich strávení produkuje ve zvýšeném množství ... :?
Ano, tělo k trávení potravin používá HCl. Ovšem chemikálie přidávané do potravin vyžadují několikanásobnou produkci trávicí kyseliny, než kterou je schopno tělo vytvořit, to znamená, že tělo nedokáže vytvořit takové množství trávicí kyseliny, které je na zlikvidování této chemie (nebo případně plísní) potřeba.
hanka píše:
Palo píše:Bohužel trávicí kyselina nemá pouze funkci trávicí, ale funguje i jako palivo imunitnímu systému - tedy pokud máme v organizmu správné množství kyseliny chlorovodíkové tam, kde má být, nemáte se čeho obávat. Pokud ale dojde ke snížení trávicí kyseliny a zamoření organizmu cizopasníky (nadále nezlikvidovatelnými imunitou, která může být již v normálu), ti ochuzují organizmus o vitamíny a zanechávají trus, který nadále zamořuje organizmus a zatěžuje neustále imunitní systém. Tím se dostáváme do začarovaného kruhu s dlouhodobým nedostatkem trávicí kyseliny a snížené imunitě nadosmrti.
Imunitní systém se tvoří z kyseliny chlorovodíkové? :shock:
Bílé krvinky kyselina chlorovodíková nabuzuje k aktivitě. Málo kyseliny chlorovodíkové = nedostatečná aktivita bílých krvinek (a nevím, jak je to možné, ale i malé množství bílých krvinek).
hanka píše:
Palo píše:Lékaři tu nejsou od toho, aby pomáhali lidem ke zdraví, ale aby podporovali farmaprůmysl. Pochopitelně o tom buď nevědí, nechtějí o tom mluvit nebo to budou popírat. Byli učeni na školách, které farmaceutické firmy ovládají, takže nejsou například vedeni k tomu, aby se zabývali množstvím SPRÁVNÉ kyseliny chlorovodíkové v organizmu, natož nějaké kyseliny v žaludku, která vznikla přeměnou např. helicobacterem pylori. Pokud by se zajímali a řešili tuto trávicí kyselinu, ihned by vymizelo ze světa minimálně 50 % jakýchkoliv nemocí s tím, že by se to týkalo i nemalého procenta případů rakoviny.
Asi budu za hloupou, ale jaké množství kyseliny chlorovodíkové v organizmu je SPRÁVNÉ? Jak jsi přišel na to správné množství? A jak ho máme dosáhnout? A jak to poznáme, že máme SPRÁVNĚ množství HCl v organizmu?
Dlouhodobé zdravotní problémy (dna, rakovina, bolesti hlavy, bolesti jater apod.) ukazují na nedostatečné množství trávicí kyseliny v organizmu - tedy dlouhodobě zatíženou imunitu a tím pádem nedostatečnou tvorbu trávicí kyseliny. Správné množství kyseliny chlorovodíkové je velmi těžké dosáhnout. A jak se píše v článku "Žalúdočná kyselina - samovyšetrenie", souhlasím s tvrzením, že nedostatek trávicí kyseliny je mnohem větším problémem než přebytek trávicí kyseliny. Ovšem, pochopitelně všeho s mírou, nic se nemá přehánět.
hanka píše:
Palo píše:Musím upozornit, že při dodání jedlé sody do organizmu (nebo jakýchkoliv jiných silnějších zásaditých látek) také dochází k reakci s trávicí kyselinou, což znamená, že ve výsledku dojde ke zničení zbytkové trávicí kyseliny a tím pádem k dalšímu oslabení imunity, ikdyž jen krátkodobému.
ProsímTě, jak to všechno víš? :shock: myslela jsem, že zásadité látky reagují se všemi kyselinami.. a zase opakuješ tu imunitu, která se "zničí, když užijeme sodu" - s tím nesouhlasím :bad:
Už jsi narazila na některého jedince, který se vyléčil užívání jedlé sody? Já ne. Co se týče např. Tepperweinky, zatím mám názor (hodlám to vyzkoušet), že pokud bychom užívali soli, které vzniknou z Tepperweinky smíchané s kyselinou chlorovodíkovovou, výsledek bude stejný, né-li lepší.
hanka píše:
Palo píše:Správným řešením opravdové rakoviny je tedy odstranit z organizmu vše, co je příčinou rakoviny a dosáhnout normalizace trávicí kyseliny v organizmu. .[/i]
Souhlasím, ale není to všechno - nejenom kyselinou chlorovodíkovou je člověk živ.. :idea:
To je pravda, ovšem ke správné funkci imunity je třeba mít imunitu v normálu, stejně tak mít v normálu množství (přirozeně vytvořené a nezměněné) trávicí kyseliny.
hanka píše:Doufám, Palo, že jsem Tě příliš neotrávila . ;) .. víš, já souhlasím s velkou většinou toho, co tady píšeš, jenom tyhle vypíchnuté věci mě ne a ne přesvědčit ...
Jinak Ti ale fandím, i když to teď asi tak nevypadá .. :good: :lol:
Jsem rád, že jsi napsala, protože je dobré vědět, jak to ten druhý myslel (nebo pochopil). Když bys se nezeptala, pořád bys nevěděla, jak jsem to myslel, nebo se mnou nesouhlasila ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od hanka »

Palo píše:
hanka píše:
Jak to víš? Jak tyto potraviny zničí trávicí kyseliny? Vždyť k trávení těchto potravin tělo používá právě HCl, které z důvodu jejich strávení produkuje ve zvýšeném množství ... :?
Ano, tělo k trávení potravin používá HCl. Ovšem chemikálie přidávané do potravin vyžadují několikanásobnou produkci trávicí kyseliny, než kterou je schopno tělo vytvořit, to znamená, že tělo nedokáže vytvořit takové množství trávicí kyseliny, které je na zlikvidování této chemie (nebo případně plísní) potřeba.
Dobře, pochopila jsem - je to jako s hormony - když se musí vylučovat v nadměrném množství, zdroj výroby hormonu se vyčerpá a hormony se pak musí dodávat z vnějšku.
Palo píše:
hanka píše: Imunitní systém se tvoří z kyseliny chlorovodíkové? :shock:
Bílé krvinky kyselina chlorovodíková nabuzuje k aktivitě. Málo kyseliny chlorovodíkové = nedostatečná aktivita bílých krvinek (a nevím, jak je to možné, ale i malé množství bílých krvinek).
Jak to víš, že je k aktivitě nabuzuje právě kyselina chlorovodíková? :ethink:
Palo píše: Dlouhodobé zdravotní problémy (dna, rakovina, bolesti hlavy, bolesti jater apod.) ukazují na nedostatečné množství trávicí kyseliny v organizmu - tedy dlouhodobě zatíženou imunitu a tím pádem nedostatečnou tvorbu trávicí kyseliny. ...
V tomhle s Tebou nesouhlasím, mám zdroje, které říkají, že dlouhodobé zdravotní problémy způsobuje překyselení organizmu!


Palo píše:
hanka píše:
Palo píše:Musím upozornit, že při dodání jedlé sody do organizmu (nebo jakýchkoliv jiných silnějších zásaditých látek) také dochází k reakci s trávicí kyselinou, což znamená, že ve výsledku dojde ke zničení zbytkové trávicí kyseliny a tím pádem k dalšímu oslabení imunity, ikdyž jen krátkodobému.
ProsímTě, jak to všechno víš? :shock: myslela jsem, že zásadité látky reagují se všemi kyselinami.. a zase opakuješ tu imunitu, která se "zničí, když užijeme sodu" - s tím nesouhlasím :bad:
Už jsi narazila na některého jedince, který se vyléčil užívání jedlé sody? Já ne. Co se týče např. Tepperweinky, zatím mám názor (hodlám to vyzkoušet), že pokud bychom užívali soli, které vzniknou z Tepperweinky smíchané s kyselinou chlorovodíkovovou, výsledek bude stejný, né-li lepší.
Tahle odpověď mě neuspokojuje. Svoje tvrzení opíráš o to, "že jsi ještě neviděl člověka, který se vyléčil pouze užíváním jedlé sody" - já například neviděla ani člověka, který se vyléčil jenom užíváním HCl, a přece tím neargumentuji.. ;) . Beatles má například zkušenosti s tím, že se mu léčí lidé, kteří si udržují alkalické prostředí ...myslím, že jedlé sodě se přitom nevyhýbají :enaughty:
Tvůj pokus bude zajímavý a těším se na výsledek - jenom jak to zjistíš, že výsledek je lepší, nebo stejný...


Jsem ráda, že moje otázky nebereš osobně. :lol: Myslím si, že právě tyhle nejasnosti (viz výše)jsou achilovou patou Tvého bádání. Jestli se Ti skutečně podaří nějakým způsobem dokázat, že zásady jsou pro naše těla nebezpečné, a že chronické nemoci skutečně způsobuje nedostatek trávicí kyseliny v organizmu (i když může být, že se někdo předávkuje zásadami - ale pravidlo to asi nebude) tak potom bys učinil objev, který stojí za to - a pořádně!
Ale můžu Tě i povzbudit - "proč by ne?!" - vždyť makrobiotika také rozlišuje nemoci na nemoci z nadbytku nebo nedostatku jistých energií, které jsou k sobě úplně opačné a léčí se tím pádem také jinak ... :idea: :dknow: Držím Ti palce. :good:


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od poota »

hanka píše:
Palo píše: Dlouhodobé zdravotní problémy (dna, rakovina, bolesti hlavy, bolesti jater apod.) ukazují na nedostatečné množství trávicí kyseliny v organizmu - tedy dlouhodobě zatíženou imunitu a tím pádem nedostatečnou tvorbu trávicí kyseliny. ...
V tomhle s Tebou nesouhlasím, mám zdroje, které říkají, že dlouhodobé zdravotní problémy způsobuje překyselení organizmu!
Není kyselina jako kyselina.
Probírali jsme to tu už někde jinde v souvislosti s pálením žáhy a žaludečními vředy.
Pokud je žaludku dostatek HCl, tak se Helicobacter drží na svém místě, to je v tenkém střevě. V žaludku je přitom "kyselo".
Pokud se sníží hladina HCl, tak je v žaludku "málo kyselo".
Což umožní Helicobacterovi, aby se nastěhoval do žaludku, kde začne vyrábět "svoje" kyseliny, čímž je v žaludku zase "kyselo".
Jenomže v kyselém prostředí Helicobacter žít nemůže, takže vytváří ostrůvky, na kterých žije v "méně kyselu" a okolo tvoří prostředí "více kyselé", čímž vlastně reguluje svými výkaly svoji populaci.
Lékaři usoudí, že je žaludek překyselen a dodají něco, čím tu Helicobacteří kyselinu zneutralizují, takže docílí toho, že uklidí ty výkaly a obnoví Helicobacterům prostředí, ve kterém se mohou opět radostně množit.
Když místo neutralizace "kysela" to "kyselo" ještě podpoříme HCl, tak budeme chvíli ještě více překyselení, ale zabijeme tím Helicobactery, čímž se zbavíme "jejich" kyseliny a zůstane nám v žaludku "kyselo", ale tentokrát takové, které podporuje naše trávení a udržuje Helicobactera na jeho místě, tedy nám prospěšné.
Takže ono to není jenom změřit pH a říct: je to moc a nebo je to málo.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od Palo »

Palo píše:Jak to víš, že je k aktivitě nabuzuje právě kyselina chlorovodíková? :ethink:
Existuje čánek, popisující jednoho výzkumníka (už nevím kdo ho psal, kde článek je a který výzkumník to byl), který se tím zabýval a zjistil tuto věc. Navíc jisté znaky související s tímto ukazují testy krve lidí, kteří HCl užívají.
hanka píše:V tomhle s Tebou nesouhlasím, mám zdroje, které říkají, že dlouhodobé zdravotní problémy způsobuje překyselení organizmu!
Nemáš důvod nesouhlasit, avšak je to tak, jak píšeš. Toto překyselení organizmu je právě dáno nežádoucími kyselými látkami, které tělo není schopno čistit z důvodu nedostatku trávicí kyseliny, která ve výsledku podporuje odstraňování překyselení (nežádoucích kyselin) z organizmu. Pořád uvažuješ jen v rámci pH, takhle se nikdy nepochopíme. Kyselina trávicí je žádoucí. Ostatní kyseliny, které jsou přítomny v organizmu při dlouhodobých zdravotních problémech, jsou nežádoucí. Řešení je doplňování trávicí kyseliny, kdy se podpoří čištění těchto nežádoucích kyselin. Pořád to nechápeš? Tzn. např. když máš dnu, která je také dána překyselením organizmu, dáš si HCl a dna ustoupí. Mám to vyzkoušené na svojí mámě, funguje to perfektně.
hanka píše:
Palo píše:Musím upozornit, že při dodání jedlé sody do organizmu (nebo jakýchkoliv jiných silnějších zásaditých látek) také dochází k reakci s trávicí kyselinou, což znamená, že ve výsledku dojde ke zničení zbytkové trávicí kyseliny a tím pádem k dalšímu oslabení imunity, ikdyž jen krátkodobému.
ProsímTě, jak to všechno víš? :shock: myslela jsem, že zásadité látky reagují se všemi kyselinami.. a zase opakuješ tu imunitu, která se "zničí, když užijeme sodu" - s tím nesouhlasím :bad:
Zřejmě asi nevíš, že žaludek obsahuje trávicí kyselinu (pokaždé však jiné množství). A většinou dál nepouští nestrávený materiál - jinak si to nedokážu vysvětlit.
hanka píše:
Palo píše:Už jsi narazila na některého jedince, který se vyléčil užívání jedlé sody? Já ne. Co se týče např. Tepperweinky, zatím mám názor (hodlám to vyzkoušet), že pokud bychom užívali soli, které vzniknou z Tepperweinky smíchané s kyselinou chlorovodíkovovou, výsledek bude stejný, né-li lepší.
Tahle odpověď mě neuspokojuje. Svoje tvrzení opíráš o to, "že jsi ještě neviděl člověka, který se vyléčil pouze užíváním jedlé sody" - já například neviděla ani člověka, který se vyléčil jenom užíváním HCl, a přece tím neargumentuji.. ;) . Beatles má například zkušenosti s tím, že se mu léčí lidé, kteří si udržují alkalické prostředí ...myslím, že jedlé sodě se přitom nevyhýbají :enaughty:
Tvůj pokus bude zajímavý a těším se na výsledek - jenom jak to zjistíš, že výsledek je lepší, nebo stejný...
Samotné užívání HCl řeší pouze normalizaci imunity na normál s odpovídajícím pokračováním. S cizopasníky to nic neudělá, pokud jsou většícho charakteru, to je logické, ty, imunita, byť i nahozená do normálu nezvládne. Pochopitelně jsou případy, které jich mají požehnaně - to jsem všechno psal.

Batles má oproti mě výhodu, že nedostává jen "zájemce", u kterých se již snažil tuto nemoc zvládnout někdo již přede mnou, kdo to většinou zvládá. Mě předávají "zájemce", se kterými si neví rady, tzn. ty nejhorší případy, které zvládnout je někdy i nad mé síly. Vzhledem k tomu, že mám celkem dobrou úspěšnost i u těchto případů, jsem doporučován víc, než by mi bylo hodno.
hanka píše:Jsem ráda, že moje otázky nebereš osobně. :lol: Myslím si, že právě tyhle nejasnosti (viz výše)jsou achilovou patou Tvého bádání. Jestli se Ti skutečně podaří nějakým způsobem dokázat, že zásady jsou pro naše těla nebezpečné, a že chronické nemoci skutečně způsobuje nedostatek trávicí kyseliny v organizmu (i když může být, že se někdo předávkuje zásadami - ale pravidlo to asi nebude) tak potom bys učinil objev, který stojí za to - a pořádně!
Ale můžu Tě i povzbudit - "proč by ne?!" - vždyť makrobiotika také rozlišuje nemoci na nemoci z nadbytku nebo nedostatku jistých energií, které jsou k sobě úplně opačné a léčí se tím pádem také jinak ... :idea: :dknow: Držím Ti palce. :good:
No začínám si myslet, že buď máš nějaký "Dr." titul, nebo se s těmi "Dr." moc bavíš... ;)

Měl jsem jeden případ rakoviny, kdy asistoval doktor v rodině. Pochopitelně to skončilo fiaskem. Chudák holka...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od hanka »

Jsem ráda, že se dostáváme k mému "jádru pudla" ;) . Že žaludek musí mít dostatek kyseliny chlorovodíkové, o tom ani já nemám žádné pochybnosti (mimo jiné i z důvodu toho Helicobactera). Že tělo potřebuje kyselinu chlorovodíkovou i na jiné pochody v těle - s tím také souhlasím, vždyť i proto Palovu metodu uznávám :good: .
Problém mám jenom s kategorickým tvrzením toho, že:
1." imunitu tvoří jenom HCl, a že když ji nebudeme brát ve velkých dávkách, tak že se nemocí nezbavíme "- na vlastní kůži jsem to vyzkoušela (a to si myslím, že ve srovnání s množstvím, které Palo doporučuješ jiným, nebyly dávky až tak moc vysoké) a stal se opak - zdravotní stav se mi zhoršil a to na dlouhou dobu, i když jsem přestala HCl užívat.Tehdy (no, vlastně až donedávna), jsem pH v těle nepřikládala velkou důležitost.. :(
2. "když budeme brát odkyselující prostředky, že si zničime imunitu". Tak tohle nemůžu přijmout vůbec, protože opět mám vlastní zkušenost, že mi odkyselování pomáhá. To, co se mi s kyselinou chlorovodíkovou zhoršilo, se mi s Tepperweinkou (kde je pochopitelně i soda bicarbona) zlepšuje! Např. krevní tlak: s HCl se mi zvýšil tak, že to vypadalo na prášky - mimoděk jsem přišla na to, že když si rozpustím ve vodě více sody bicarbony, tlak se snížil na přijatelnější hodnoty...teď, co se odkyseluji, mám tlak jako mimino :) Nebo nervový systém a psychika: při HCl jsem byla podrážděná, neklidná, nemohla jsem spát ...co se odkyseluji, jsem klidná a většinou spím jako dudek ;) . Pohybový systém: při HCl mě rozbolelo i to, co bylo předtím v klidu - rameno, kyčel, "oživly" ostruhy na patě, na článku ukazováčku se mi vytvořila artritida, článek otekl a na dotek bolel ... teď klouby nebolí, na článku prstu je jenom nebolestivá kůstka - myslím, že podle ní si klidně mohu ověřovat, jak jsem kyselá, reaguje bezpečně :) ... mohla bych pokračovat ještě s cukrovkou, ale nechci to zakřiknout, ještě počkám .... ;) .

Tím chci říct, že nejsou všichni lidé stejní, to, co pomáhá jednomu, druhému může uškodit. Proto by se fakticky nemělo tak kategoricky odmítat to, co neznáme, ale raději připustit i jiný názor a ověřovat a zkoumat, než něco odmítneme.
Hanka.


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od sisa »

Palo má pravdu, ph těla, konkrétně překyselení organizmu, nemá nic společného s kyselostí žaludku. Žaludek funguje samostatně.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od Palo »

hanka píše:1." imunitu tvoří jenom HCl, a že když ji nebudeme brát ve velkých dávkách, tak že se nemocí nezbavíme "- na vlastní kůži jsem to vyzkoušela (a to si myslím, že ve srovnání s množstvím, které Palo doporučuješ jiným, nebyly dávky až tak moc vysoké) a stal se opak - zdravotní stav se mi zhoršil a to na dlouhou dobu, i když jsem přestala HCl užívat.Tehdy (no, vlastně až donedávna), jsem pH v těle nepřikládala velkou důležitost.. :(
Hanko, překrucuješ to. Nikdy jsem netvrdil, že imunitu tvoří pouze HCl. Tvrdím, že ke správně funkci imunity je třeba dostatek HCl.
hanka píše:2. "když budeme brát odkyselující prostředky, že si zničime imunitu". Tak tohle nemůžu přijmout vůbec, protože opět mám vlastní zkušenost, že mi odkyselování pomáhá. To, co se mi s kyselinou chlorovodíkovou zhoršilo, se mi s Tepperweinkou (kde je pochopitelně i soda bicarbona) zlepšuje! Např. krevní tlak: s HCl se mi zvýšil tak, že to vypadalo na prášky - mimoděk jsem přišla na to, že když si rozpustím ve vodě více sody bicarbony, tlak se snížil na přijatelnější hodnoty...teď, co se odkyseluji, mám tlak jako mimino :) Nebo nervový systém a psychika: při HCl jsem byla podrážděná, neklidná, nemohla jsem spát ...co se odkyseluji, jsem klidná a většinou spím jako dudek ;) . Pohybový systém: při HCl mě rozbolelo i to, co bylo předtím v klidu - rameno, kyčel, "oživly" ostruhy na patě, na článku ukazováčku se mi vytvořila artritida, článek otekl a na dotek bolel ... teď klouby nebolí, na článku prstu je jenom nebolestivá kůstka - myslím, že podle ní si klidně mohu ověřovat, jak jsem kyselá, reaguje bezpečně :) ... mohla bych pokračovat ještě s cukrovkou, ale nechci to zakřiknout, ještě počkám .... ;) .
Zase to překrucuješ. Imunitu dočasně tím zásadně oslabíme. Možná jsem napsal na začátku "zničíme", měl jsem na mysli "úplně utlumíme".
hanka píše:Tím chci říct, že nejsou všichni lidé stejní, to, co pomáhá jednomu, druhému může uškodit. Proto by se fakticky nemělo tak kategoricky odmítat to, co neznáme, ale raději připustit i jiný názor a ověřovat a zkoumat, než něco odmítneme.
Hanka.
Zkus se Hanko nad tím zamyslet. Když jsi nemocná, není Ti dobře, tělo zvýší teplotu, přepne se do stavu "řeším problém". Když jsi zdravá, cítíš se dobře, tělo je ve stavu "nic neřeším", přičemž důvodů může být povícero, proč "neřeší". Když si doplníš HCl, tělo dostane enegii na to, aby mohlo zlikvidovat nějaké dlouhodobě usazené nežádoucí usazeniny, přepne se do stavu "řeším problém" a začneš se cítit hůř.
Když si vezmeš nějakou zásadu a tělo je ve stavu "řeším problém", reakcí v žaludku snížíš trávicí kyselinu a sebereš tělu energii, přepne se do stavu "nic neřeším", klesne Ti tlak, máš pocit, že jsi v pořádku.

Pochopitelně u odkys. směsi jde i o minerály, které mohou být pro organizmus velmi důležité a mohou udělat jisté změny v organizmu k lepšímu...

To znamená, že pokud organizmus u lidí nepřepíná na "řeším problém", je celkem pravděpodobné, že se u nich postupem času vyskytne rakovina. Tedy občasná choroba v podobě chřipky nebo angíny může znamenat, že tělo je schopno přepínat na tyto stavy a rakovina nehrozí...

Ovšem když teď uvažuju, tak existuje ještě jedna možnost, jak je to v tomto případě s Tepperweinkou. Předpokládám, že poměrně hodně ve výsledku zasolí organizmus. Vzhledem k tomu, že obsahuje i jedlou sodu (o které doktoři povídají, že způsobuje ledvinové kameny, přičemž někdo zase tvrdí, že si jedlou sodou kameny v ledvinách rozpustil), je celkem možné, že nedochází při tomto zasolení organizmu k usazování solí v ledvinách a toto zasolení organizmu umožní vyhnání toxinů bez potřeby velké snahy imunity, tzn. že se zdrav. stav přeci jen zlepší... Možná, že tělo tyto soli, resp. látky v nich obsažené potřebuje k uvolnění kyselých látek z organizmu, které by jinak neuvolnilo z bezpečnostních zdravotních důvodů...

Holt opět nové spekulace, které by bylo dobré vyzkoušet a ověřit ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od hanka »

Palo píše: Hanko, překrucuješ to....
... Slovíčkaření nic neřeší. Některá slova ale mohou zkreslovat to, co se řekne a člověk neznalý věcí (protože málokdo si přečte celé fórum, a udělá si obraz o tématu - však dobře víme, jak se tady mnohdy řeší důležité věci úplně mimo téma vlákna) může brát skutečně doslova to, co se řekne, a zbytečně si přivodí další problém... Já jsem prostě musela zareagovat na Tvoje varování před zničením imunity, jestliže si člověk vezme sodu bicarbonu nebo zásaditou směs ;) , když jsem toho názoru, že zásady by se neměly brát jenom v době 1/2 hod před jídlem, při jídle a do 1 - 1,5 hod. po jídle (podle druhu jídla), naopak, kdo má málo HCl, ať si ji při jídle dá a pomůže trávicímu systému! - ale mezitím si dobře může řešit překyselení těla, které zase neuznáváš Ty ;) .. Nechme to být, v tomhle se asi neshodneme, ale ani nemusíme .. :lol:

Nad Tvým návrhem k zamyšlení se zamýšlím (a moje myšlenky dokonce místy souzní s Tvými), ale asi toho rychle nechám, protože mě zase napadá přirovnání s energiemi z makrobiotiky .. :bhead: :esilenced: :esilenced: :D

P.S. ..jenom k těm ledvinovým kamenům - ty kameny nemají u všech lidí stejné složení. Některé jsou totiž vápenaté a jiné jsou šťavelany – proto někomu jedlá soda pomůže a jinému ne.


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od Palo »

hanka píše:...ale mezitím si dobře může řešit překyselení těla, které zase neuznáváš Ty ;) .. Nechme to být, v tomhle se asi neshodneme, ale ani nemusíme .. :lol:
Ale já uznávám překyselení těla! Nezdá se mi ovšem užívání zásaditých látek, které reagují s kyselinou chlorovodíkovou a změní se při reakci na látky, velmi podobné klasické soli a myslím si, že přímé užívání těchto solí nebude reagovat s trávicí kyselinou, dojde ke stejným výsledkům jako při odkys. směsi a pokud navíc nebude zničena trávicí kyselina, tak s největší pravděpodobností i k ještě lepším výsledkům.

Navíc - užívání odkyselující směsi při jídle, nezlob se na mě, to je úplná šílenost.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od hanka »

Palo píše: ..Navíc - užívání odkyselující směsi při jídle, nezlob se na mě, to je úplná šílenost.
Ale Palo, a to tvrdíš, že překrucuju .. :D :D Jen se podívej na sebe, jak mě interpretuješ ... takovou kravinu bych přece v životě nenapsala :D - doufám, že to neděláš úmyslně! ;)

Přečti si znovu, co jsem napsala :
hanka píše:... jsem toho názoru, že zásady by se neměly brát jenom v době 1/2 hod před jídlem, při jídle a do 1 - 1,5 hod. po jídle (podle druhu jídla), naopak, kdo má málo HCl, ať si ji při jídle dá a pomůže trávicímu systému! - ale mezitím si dobře může řešit překyselení těla, které zase neuznáváš Ty ..


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč bude případů rakoviny přibývat

Příspěvek od Palo »

hanka píše:Ale Palo, a to tvrdíš, že překrucuju .. :D :D Jen se podívej na sebe, jak mě interpretuješ ... takovou kravinu bych přece v životě nenapsala :D - doufám, že to neděláš úmyslně! ;)
Pardon, to "ne" mi ulítlo, asi čtu moc rychle ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „VMS - Chlordioxid...“