Dotazovna - Vše o zdraví

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: Flašinet - dokola opakující se zvuk v podvědomí

Příspěvek od jani »

Slavek Krepelka píše:
jardax píše: .... dokola se opakující podvědomí zvuk...
Tinius.
Ahoj, Slávek.
A není to tinitus :?: - ušní šelest a jiné zvuky


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Flašinet - dokola opakující se zvuk v podvědomí

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jani píše: A není to tinitus :?: - ušní šelest a jiné zvuky
:bhead: Ani to ne. Je to
http://en.wikipedia.org/wiki/Tinnitus. Dík Jani. Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
A(&F)
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4354
Registrován: sob 07 říj 2006 17:14
Bydliště: Severní čechy
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Poprosím o radu - Flašinet - opakující se hudební téma

Příspěvek od A(&F) »

jardax píše:náhodně slyšíš třeba písničku a pak si ji mozek opakuje pořád dokola. Je to otravné zpočátku a velmi nepříjemné následovně. Pokud nevíš jak na to, opakuje se ti ve smyčce třeba 3 dny.
Nemusí se jednat o hudbu, vyjímečně to může být i někým pronesená věta.
... to znám ... :D ... říkám tomu "písnička dne" ... ;) ...... a nejhorší je, že nejčastěji to bejvá nějaká "děsná sra*ka", omylem zaslechnutá v rádiu ... :? ...

... jediné, co proti tomu pomáhá, je najít ji na netu ... a pouštět si jí dokola ...... potom to většinou ustoupí ... 8) ...


Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Poprosím o radu - Flašinet - opakující se hudební téma

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jardax píše:Díky Slávo, ale o tinius se nejedná.
:ethink: To jsi skutečně :) na mozek. Tím nemíním, že to je nezbytně šílenství. Důvodů může být několik. Vzhledem k tomu, že i sestra ví, o co jde, nebude to mechanická patologie ve smyslu nádoru, či podobně. S tím bych si starost nedělal. Za psychiatrem, nebo neurologem bych nechodil. Povětšinou jsou to cvičený šarlatáni, nic po nich není a maximálně máš šanci, že tě zkusí nacpat nějakejma prevítama a oblbnou Tě a eventuelně Tě šoupnou za dveře bez kliky, až se jim to jejich dílko dokonale zdaří.

Spíš bych se podíval po někom, kdo dělá hypnozu a je poněkud "ujetej" do problematiky cestování duše a mimosmyslového vnímání. Tam se nejspíš něco dovíš. Máš mozek propojenej jinak než většina a na to je třeba někoho, kdo s tím má osobní zkušenosti. Nejde ani tak o to to potlačovat, jako jde o to této schopnosti jakž takž porozumět a ukočírovat ji. Může to být pro jedince docela záhul a může to být bez pomoci a vedení eventuelně i na Bohnice, protože v knihách expertů moderní vědecké medicíny o šílenství definitivně jde. Prohlásej Tě za schizofrenika či něco podobného, jméno si na to nějaký vždycky někde nějaký vycucaj, cvoka z tebe skutečně udělaj a budeš mít vystaráno.

Jinak taky může jít o hormonální problém, kdy se ti tvoří příliš mnoho vlastních oblbováků. Ty se nám tvoří všem, ale někomu hold víc a někomu míň. Ve vlákně Vitamín C je kniha nějakého pana Tuharského, který posbíral a velice dobře utřídil a přeložil hodně informací z netu a je v ní hodně informací na nějakého doktora Hoffera ze Saskatchewanu, ne zcela ortodoxního psychiatra, který se podobnými jevy zabýval a dost lidem pomohl Céčkem. Ono může jít o formu autismu. Ona to ani není vlastně choroba jako taková. Oni ti lidi co tím trpí jenom naprosto rozdílně vnímají naši "realitu" a jako nenormální a nemocní se nám "zdravým" jeví. Samozřejmě, že pro praktický život je autismus dost k ničemu, proto je taky za chorobu považován, ale ono je to jako vše nějak trochu jinak.

Spíše jde o stav neschopnosti racionálního myšlení se srovnat se schopností mimosmyslového vnímání, pro které není v hlavě racionální, vyhodnocovací program, kterým by ho mozek dokázal smyslplně zpracovávat, nebo e dojebaná část hardware, tedy mozkové či jiné nervové tkáně, díky čemuž nelze naprogramovat, ale díky čemuž se dostávají ke slovu jiné programy. To se týče ne těch kolovrátků, ale toho hmatání očima atd.

Kolovrátek bude spíš obranná taktika mozku, který se snaží přehlušit právě to, s čím si neví rady a s čím se z nějakého důvodu nechce zabývat. Vleze do smyčky a ohluší to vnímání. Dá se to přirovnat k vědomému pískání si a zpívání a vůbec hlučení člověka, který má plné gatě iďa po tmě, ba i za dne sám lesem a zahání si strach. Svým způsobem Tě kolovrátek chrání před zešílením, i když tě sám o sobě taky dokáže znepokojovat a otravovat. Je to ale menší ze dvou "zel".

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
jardax
Zasloužilý člen
Příspěvky: 222
Registrován: úte 06 dub 2010 1:57
Dal: 56 poděkování
Dostal: 104 poděkování

Re: Dotazovna - Vše o zdraví

Příspěvek od jardax »

Díky za info Slávo - jak píšeš, za psychiatrem fakt nepůjdu, nevím, jestli v Bohnicích mají pacienti k dispozici internet :)
Flašinet mívají lidé poměrně často - jak píše i A(&F), má to i svůj odborný název, jen se fakt nemůžu dopídit.
Spojení všech smyslů v jeden - setkal jsem se s popisem v seriálu Dr. House, přesně to sedělo, i tam to pojmenovali. Byl to díl, ve kterém se to ženské stalo na pilotním trenažéru. Kdybych se na hlavu postavil, tak ten díl nenajdu.
Převrácená postel a zastavená vteřinovka... s tím si nevím rady, ostatně jako se stavy vejš :D
Edit: díl Dr. House jsem našel - http://www.housemd.cz/s4e02/
už ho tahám, tak to jsem zvědavej
Edit2: to spojení smyslů je synestezie, dobrák House poradil :)


Dalibor
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: pon 27 črc 2009 0:58

Poraďte prosím dobrého alergologa

Příspěvek od Dalibor »

Zdravím. Neznáte nějakého otevřeného alergologa? Moje splupráce s původním je už dávno přerušená. Ale jelikož nyní potřebuji potvrzení o zdravotním stavu do práce, tak hledám někoho, kdo nebude mít tendenci zahajovat případnou léčbu vším možným a nemožným.

Pokud možno z Prahy a okolí, ale dojel bych kamkoliv.

Díky

Prosím Tě nezakládej vlákna na dotazy. To patří do dotazoven. Dík a ahoj. SDK


ivca001
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: pát 04 kvě 2012 8:54
Dostal: 3 poděkování

Re: Dotazovna

Příspěvek od ivca001 »

Ahoj chtěla bych se zeptat zkušenějších, jelikož s MMS teprve začínám, na dávkování. Mám pročtené všechny doporučení od Jima Humbla ale nejsem si jistá jak to použít v praxi. Na stránkách píše že je nejúčinější pít MMS postupně každou hodinu po 8 hodin. Jenže musím samozřejmě chodit do práce a nemůžu si jen tak každou hodku sednout a začít si aktivovat kapky. Navíc ten smrad by asi každý nerozdýchal. Jak tohle řešíte? Dá se MMS připravit do lahví na celý den? Nebo si ho vzít jen párkrát denně? Můžete mi třeba popsat v kolik přesně a po kolika kapkách jste třeba brali vy?! Děkuju za odpovědi.


LenkaX
Zasloužilý člen
Příspěvky: 355
Registrován: pon 23 led 2012 13:55
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: Dotazovna

Příspěvek od LenkaX »

ivca001 píše:Ahoj chtěla bych se zeptat zkušenějších, jelikož s MMS teprve začínám, na dávkování. Dá se MMS připravit do lahví na celý den? Nebo si ho vzít jen párkrát denně? Můžete mi třeba popsat v kolik přesně a po kolika kapkách jste třeba brali vy?! Děkuju za odpovědi.
Ahoj :D záleží na tom, čím aktivuješ.Pokud nepoužíváš na aktivaci HCl ale citron ,prostě je dobré si na třeba 1/2 litrovou lahev udělat stupnici po 8 dílcích.
pak ráno zaktivovat tolik kapek , kolik plánuješ ten den vzít .např, pokud začínáš , budeš brát 8x1 kapku.Zaktivuj ráno 8 kapek MMS se 40 kapkami citronu a počkej 3 min.Dolij vodou a přelej hrnek do rozdílkované lahve a dolej po horní ...osmou rysku.Pak už jen každou hod naleješ dílek .popřípadě tento dílek doleješ vodou pokud se Ti to zdá silné.U HCl je to malinko jiné.Dej vědět čím aktivuješ. Lenka


Změň sebe sama a změníš svět :-)
ivca001
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: pát 04 kvě 2012 8:54
Dostal: 3 poděkování

Re: Dotazovna - Vše o zdraví

Příspěvek od ivca001 »

Ahoj, aktivuju 50% kyselinou citronovou.


sawe
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: pon 22 říj 2012 14:10

emg

Příspěvek od sawe »

Zdravím, byl jsem odeslán na vyšetření EMG a MEPmůžete mi někdo říct co je to a jestli je to bolestivé.
Díky

:idea: Dotazy tu píšeme do Dotazovny a nezakládáme kvůli nim nová vlákna - poo.


erika64
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 02 kvě 2013 15:01
Bydliště: Zvolen

Re: CDS - Výroba a Skladování

Příspěvek od erika64 »

Zdravím všetkých !
Až pred nedávnom som sa začala zaujímať o MMS a dočítala som sa aj o CDS.
Vážení, všetci ste tu akoby chemici, mám dojem že hovoríte cudzím jazykom. Prosím nájde sa niekto a poradí úplnému laikovi kde sa dá kúpiť CDS a ako sa popasovať s dávkovaním. Podotýkam že sa neodvážim na výrobu.
Zdravotne iba na detoxikáciu. Budem vďačná za každú radu a usmernenie.


Fox_25
Stálý člen
Příspěvky: 88
Registrován: čtv 29 lis 2012 5:19
Dal: 32 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Inteligence

Příspěvek od Fox_25 »

Ahoj

Mám velký problém se svým synovcem kterému je 21 let. Není schopen pochopit jednoduché dvojsmysly, složitějšímu vtipu se zasměje až se začnou smát ostatní, to ani nemluvím o složitějších úvahách, atd. Nedávno mu máma vyprávěla jednoduchou a přisprostlou říkanku. Tolik radosti jsem u nikoho dlouho neviděl, asi jako když dáte pětiletému dítěti lízátko. Já se té říkance zasmál také, ale před víc než dvaceti lety kdy mi bylo 10.
Problém je v tom že jeho hlouposti a naivity zneužívají jeho "přátelé". Asi měsíc zpátky si koupil auto na kšeft na úvěr. Vůbec mu nevadilo že jej kupuje za tržní cenu a ani si nepřečetl úvěrovou smlouvu. Vůbec netušil jaké má podmínky při předčasném zrušení a ani netušil že auto přeplatí 40000. Pokud se mu jej teď povede prodat a schválí to úvěrová společnost tak přijde "jen" cca o 20000, nicméně je to pro něj cenná zkušenost.

Mě by zajímalo co s tím protože se to zhoršuje. Když si vzpomenu na to jak se s ním dalo mluvit před pěti lety tak je to jako jiný člověk. Nebo to přisuzovat mládí?

Co jsem si tak pročítal můžou to způsobovat různé zánětlivé procesy které člověk ani nepozná. Říkal jsem si že bych mu nasadil kůru z kočičího drápu nebo Lapacho, pak mírné dávky kotvičníku, ginko biloba a brahmi.

Co vy na to?

:idea: Na dotazy tu máme Dotazovnu takže nezakládáme na každý dotaz nové vlákno - poo.


lena

Re: Inteligence

Příspěvek od lena »

Fox_25 píše:Ahoj
Mám velký problém se svým synovcem kterému je 21 let. Není schopen pochopit jednoduché dvojsmysly,
Nejak jsem to spletla a napsala odpoved do vlakna " Autopatie"

asi proto, ze tam muzes najit opravdovou pomoc !!!

Edit: - poo.


milnem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 291
Registrován: sob 29 led 2011 19:43
Bydliště: Zlínský kraj
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Re: Inteligence

Příspěvek od milnem »

Fox_25 píše:Ahoj

Mám velký problém se svým synovcem kterému je 21 let. Není schopen pochopit jednoduché dvojsmysly, složitějšímu vtipu se zasměje až se začnou smát ostatní, to ani nemluvím o složitějších úvahách, atd. ...Já se té říkance zasmál také, ale před víc než dvaceti lety kdy mi bylo 10.
Problém je v tom že jeho hlouposti a naivity zneužívají jeho "přátelé". Mě by zajímalo co s tím protože se to zhoršuje. Když si vzpomenu na to jak se s ním dalo mluvit před pěti lety tak je to jako jiný člověk. Nebo to přisuzovat mládí?

Co jsem si tak pročítal můžou to způsobovat různé zánětlivé procesy které člověk ani nepozná. : .
Velmi mně to připomíná chování mé dcerky,je autistická,atypicky,hm...Řekla bych,že i Tvůj synovec může mít tuto dg.
Ale stejně si myslím,podobně jako Ty,že za autismem,aspoň některými typy ,stojí infekce.Závislost chování dcerky na množství toxinů,které ničí mozek je zřetelná.M.


Junkas
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: úte 07 kvě 2013 8:47

Iridologie

Příspěvek od Junkas »

Ahoj, máte někdo zkušenost s IRIDOLOGIÍ? Začala jsem chodit nově k jinému očařovi a on tu iridologii právě dělá, ale nevím, jestli se tomu dá věřit? Byl jste na tom někdo?


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“