Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%
 
Celkem hlasů: 13

vokoun
Zasloužilý člen
Příspěvky: 462
Registrován: stř 28 lis 2012 19:59
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od vokoun »

8) Slávku jak nám můžeš předhazovat Duška :bhead: to je úplně jiná parketa vždyt ty vůbec nevíš co je zač a co hlásá ten by tě s těma tvýma rusákama a tím prckem akorát nakopal do :ptrain: :laugh: :laugh: :laugh:


vokoun
Zasloužilý člen
Příspěvky: 462
Registrován: stř 28 lis 2012 19:59
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od vokoun »

:D jelikož jsem přišel z hospody z oslavy kamarádových narozenin a jsem trochu pod tryskama :laugh: asi jako to dělají ti jednoduší jedinci :jump: kteří si na to :pivko: musí někde půjčit tak se Vám všem kteří chtějí jenom kopat kolem sebe omlouvám za dané nepřístojnosti ale jelikož je to boxovárna tak by to snad nemělo vadit :good: Poota nic proti tobě ty v tom nefiguruješ s tebou se dá i v něčem souhlasit a v čem se nedá :ethink: tak to hold k tomu patří každej je hold nějakej :) jak říkala moje máti když budou všichni voškliví nepoznáš hezkého a když všichni chytří nepoznáš blbce :laugh: :laugh: :good:


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od Slavek Krepelka »

vokoun píše:8) Slávku jak nám můžeš předhazovat Duška :bhead: ...
:) Kdybys mi to nepředvedl, stěží bych uvěřil, že někdo dokáže být naprosto mimo mísu i v boxovárně. Ale konec konců, mé překvapení bylo vlastně bezdůvodné. Asi bys měl rozvážet něco jinýho než Roundup.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
martin11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4090
Registrován: čtv 17 led 2008 16:08
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od martin11 »

....sorry že vstupuji do diskuze....docela zajímavé...hoši pokračujte...publikum se baví :eclap:
...no nic...jako bych tu nebyla :pivko: karkulka červená :oops:


... věřím, že se " TO " povede ......
E_man
Zasloužilý člen
Příspěvky: 342
Registrován: pon 17 zář 2012 11:23
Dal: 139 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od E_man »

martin11 píše:....odhaduji, že tak 1% zde evidovaných přispělo na "chod" Fora jakýmkoliv příspěvkem....udržet tento "BLOK" v celku není legrace, něco to stojí....úsilí je zadarmo, jsou ale i různé "poplatky" a to vždy v penězích....
Martine, málokdy ale přece jen musím s tebou nesouhlasit. I když člověk nepřispívá žádnými poplatky, může to být také z důvodů, že si není jist jestli přímé finance jsou ta nejúčinnější forma příspěvku, zvláště, vidíš-li , ba přímo jsi si jist jak tyto prostředky vynaložit účelněji a lépe.
Věř že v mnohá případech může být jiná než finanční forma příspěvků nesrovnatelně účinnější pro chod fóra.
Samozřejmě nemám při "chodu fóra" na myslí irracionální plácání o čemkoliv, ale právě k tomu jsou určená témata s příslušnými vlákny.
Že někdo tu sysyfofskou práci dělá, aby udržel diskuse právě v rámci těchto vláken, toho si nesmírně vážím!!!!
Někdo někdy kdysi řekl, "...Cesty mohou býti rozličné, jen vůli mějme všichni rovnou"
(kruci, kdo to jen mohl být?...hm...asi já).

Za všechny moderátory i Rivala,. Ti děkuji. SDK.


____________
Jak se do lesa volá, tak se z lesa střílí...
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Milenium

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Odpověď ma příspěvek http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=133840#p133840

Nazdar Milenium.
Milenium píše:Slávku, Tvůj kategorický výrok ....
Jseš si jistý, že odpovídáš mně? Zkusím Ti to rozdělit pro přehlednost.

1) Jsme ve vlákně "Jednoduchá liečba rakoviny ???"

1a) U rakoviny jde o chronickou chorobu a nikoliv o akutní zánět. Metody léčení se nedají v obou případech porovnávat. To bys mi už mohl říct, že bych si měl hladovkou léčit i zlomenou nohu. Tvé rýpnutí ohledně mé PPP je naprosto nesmyslné.
1b) Odpovídal jsem na tvůj všeobecně formulovaný příspěvěk a nikoliv Jiřímu. Ve svém příspěvku jsi mu specificky neodpovídal ani Ty. Z mé strany nešlo o specifickou radu specifické osobě.

Odpovídal jsem na psané a ne na to, co jsi si vykouzlil v hlavince, navíc ve vlákně, které v sobě má slovo “jednoduchá” a jestli víš o nějaké jednodušší metodě, než si vyčistit jak myšlení a duši, tak i fyzické tělo, než je změna mentálního nastavení a s tím spojené nejedení, pak jsem samé ucho. A prosím Tě, vrať se a všimni si, že nemluvím jen o totálním nejedení ale i omezeném jedení, a hlavně o nalezení si svého intuitivního způsobu, jak se vylízat, namísto naslouchání falešným guru, kterých je dnes v Česku jak sraček.

2) Matinka Jiřího.

2a) Viz výše.
2b) Jiřímu jsem odpověděl ve svém prvním příspěvku a po jeho odpovědi jsem už neměl potřebu ho nějak přesvědčovat o čemkoliv, protože jsem nabyl přesvědčení, že se zařídí podle svého a respektuji to.
3d) Pokud zde někdo vznese dotaz, jak léčit cokoliv, považuji za rozumné jednou odpovědět a nechat být, pokud si dotyčný(á) neřekne o upřesnění atp. Nevidím nijaký užitek právě v tom, abych se na takového člověka, který má už tak dost zmatků v hlavě "co teď" vrhnul spolu se spoustou dalších "expertů" a udělat si z diskuze závodění na úkor tazatele. Ono totiž jde o život a je to dost jiná situace, než se dohadovat třeba o správném navinutí cívky na nohu od židle.
2c) Kdybych věděl, jak Ptáček dávkoval, býval bych to Jiřímu ještě přihodil, ale nevím. Ptáček to ve svém videu neuvádí a o jiném zdroji nevím.

Takže Tvé odvolávání se na případ Jiřího matiky je z mé pozice naprosto mimo mísu. No a upřimně řečeno, i kdybych byl schopen číst Tvé představy a myšlenky, nedělal bych to jednak ze slušnosti a jednak proto, že mám většiny svých plné zuby a spíše se jich zbavuji, abych si zjednodušil život a odundal z hlavy co nejvíce vlastních zmatků.
Milenium píše: Navíc je mnohem složitější se pro nejedení vůbec rozhodnout a hubnutí se bere jako špatné znamení, což rozbije psychiku.
:roll: A co jako že jsi řekl, co jsem neřekl já? Však jsem uvedl, že metoda je přijatelná pro mnohé (což neznamená všechny), stejně jako to, že vzhledem k předpojatostem blábolů kolem "hladovění" a půstů" je psychologicky přijatelnější použít termín, který je v sobě apriori nemá. Při nejedení není vůbec potřeba hubnout a nehubne se, pokud si to člověk takto v hlavě nastaví. Já už to mám úspěšně odzkoušené a nejsem ani první ani poslední. Třeba se to nauč taky, abys věděl o čem mluvím a ne jenom opakoval něco, co sis nechal nakecat.
Milenium píše: ... svým příspěvkem jsi celkem šmahem odsoudil ... léčení Dr. Budwigové
Kdyby sis prošel více vláken, vytvořil by sis příležitost se seznámit s tím, že ji (mimo jiné) vřele doporučuji.Ve skutečnosti je těch úspěšných metod docela spousta a je na každém si udělat přehled a pak se zařídit, pokud člověk není schopen, nebo ochoten se vyblízat poněkud jednodušeji, nebo se nechat někým zabít. Ani nechápu, proč do toho Budwigovou taháš. Dokonce by mne mile překvapilo, kdybys ji měl do detailu nastudovanou, včetně její historie a důvodech, stojících za metodou a její celkem všestranné použití u hromady chronických onemocnění, nejen rakoviny. Ve skutečnoésti jsi Ty šmahem odsoudil to, co jsem já ani nenapsal, ani nemínil, a co vzniklo jen ve Tvé hlavě.
Milenium píše: Jinak si s dovolením rýpnu. Proč se tím sám neřídíš, proč sis tou hladovkou nevyléčil aktuálně hnijící půlku svého pozadí a další Tebou na fóru celkem často zmiňované neduhy a cpeš se ve velkém HCLkou přes kyselinu askorbovou až po kaštany? :ethink:
Jen si popřemýšlej, ale než to uděláš, tak se porozhlédni, abys mohl stavět na něčem jiném než jen na svých domněnkách a představách, které hovoří především o Tobě, nikoliv o mně. Ale napovím Ti. Pokud nejde o život, někdy rád a někdy i nerad si vyzkouším kde co, abych mohl předávat pokud možno i dle vlastních zkušeností, spíše než pouze podle literatury, která je sestavena v lepším případě z neúplných a v horším ze zcela zcestných údajů. To se netýká pouze otázek zdraví, jak by ses mohl přesvědčit v technické části fóra. Aspoň tak mám klidné svědomí, že jsem poctivě udělal vše, co je v mých momentálních silách a možnostech, abych co nejméně bludařil.

No a teď si pro změnu rýpnu já milý Milenium.

I přes své osobní zkušenosti bych v sobě stěží našel dostatek drzosti své představy hučet do lidí za peníze, protože i tak je můj náhled individuální a velice nepřesný a i kdyby byl perfektní, najdou se mraky lidí, kteří nejsou schopni se ani pozorně soustředit na text před jejich očima, o slovu mluveném ani nemluvě, a okamžitě si ho naprosto mylně převtělí a zkreslí do svého světa zvyků a doměnek, což jsi nám tady právě předvedl i Ty.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Milenium
Stálý člen
Příspěvky: 82
Registrován: úte 18 pro 2012 15:01
Dal: 53 poděkování
Dostal: 157 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od Milenium »

Slávku máme na věc v některých bodech rozdílný názor což je zcela v pořádku. V něčem Ti nerozumím a v něčem Ty zase mě, to je také běžné, zejména u psané komunikace. Nevidím smysluplné si tady dělat nekonečné rozbory se spoustou citací. Nehodlám to dále živit a plýtvat energií, oba jí můžeme využít jinak a smysluplně.

Jen se vyjádřím ke dvěma záležitostem.

Gratuluji Ti, že jsi dokázal tělo přeprogramovat na pránu, a nehubnout při dlouhodobém nejezení, ale divím se, že jsi u toho nezůstal.

Vůbec jsem nepochopil Tvé rýpnutí, nepodařilo se mi to rozebrat tak abych došel k něčemu co má být o mě.
Já si nevzpomínám, že bych rozdával rady za peníze.

S úctou Milenium


Přeji moudrost všem, kteří jí hledají
Hořký život dortíkem neosladíš.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Milenium píše: Slávku máme na věc v některých bodech rozdílný názor. ... Nehodlám to dále živit a plýtvat energií, oba jí můžeme využít jinak a smysluplně.
Moje řeč. :good:
Milenium píše: Gratuluji Ti, že jsi dokázal tělo přeprogramovat na pránu, a nehubnout při dlouhodobém nejezení, ale divím se, že jsi u toho nezůstal.
Ono je to trochu o něčem jiném, než o "pranickém" stravování. Několik týdnů i bez hubnutí ještě z člověka "pranického strávníka" nezbytně neudělá. To je ale na delší stať a sem to nepatří.
Milenium píše: Vůbec jsem nepochopil Tvé rýpnutí ....
To jsem se zase sřelil do kolene já. Dlužím ti velikou a upřimnou omluvu. Zaštěkal jsem na špatný strom. Jinými slovy, je tu těch nicků mraky a občas mi unikne, kdo je vlastně kdo a co kdy napsal a dopustím se omylu dříve, než si oživím paměť zašťouráním do minulosti.

Takže se prosím Tě nezlob a celé to rýpnutí beru zpět. Promiň.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Milenium
Stálý člen
Příspěvky: 82
Registrován: úte 18 pro 2012 15:01
Dal: 53 poděkování
Dostal: 157 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od Milenium »

OK
OK
v pohodě, může se stát každému, přijímá se.
Já nemám moc paměť na jména a čísla a proto si účastníky v hlavě ukládám k "tvářím" ikonkám, ale občas mi v tom někdo udělá zmatek, že Slávku, kolikátou máš? :)


Přeji moudrost všem, kteří jí hledají
Hořký život dortíkem neosladíš.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Milenium píše: .... kolikátou máš? :)
Druhou. První byl pabouk, více méně období a sbírání "vědomostí".

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
mahatma

Re: hmm

Příspěvek od mahatma »

milda píše:...ono v tom Doněcku toho moc nezůstalo. "Humanitární konvoje" odvážely
zajímavý materiál jako zpětné vytížení... :laugh:
Mildo, nemôžem bez cenzúry komentovať, lebo by som porušil pravidlá tým, že by som ťa označil za pííííp... nakreslenou pičovinou argumentuješ, to je výkon hodný pííííp... teda aspoň takto korektne to dávajú v telke... keď nie je žiadny argument, aj kreslená propaganda je dobrá... iba sa sa obávam, že tu neplatí výrok o blahoslavených chudobným duchom, ale že si obyčajný pííííp, nie blahoslavený. aj keď o tej chudobe ducha v tvojom prípade nepochybujem...

Sice jsi to moc hezky "vypípal", ale to nic nemění na tom, že se nejedná o napadení názoru, ale přímo osoby, takže to přesouvám do Boxovárny - poo.


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od milda »

Mahatmo, když nedokážeš na normální slušný příspěvek slušně zareagovat, asi to bude
menší nedostatek v intelektu. Nemyslíš?
Možná se vrátit na chvilku do základní (nebo pomocný) školy by pomohlo.
Přeju Ti dobrou noc. Píííp. :bye:


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Rusko-Fackovací Panák Kowbojů

Příspěvek od Slavek Krepelka »

milda píše:...ono v tom Doněcku toho moc nezůstalo. "Humanitární konvoje" odvážely
zajímavý materiál jako zpětné vytížení... :laugh:
:shock: Comicskadze argumentace? Snad nejbližší téma odpovídající informační hodnotě tvého příspěvku je http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... jekn%C3%A9 i když jen druhá půle jeho názvu ji dokonale vystihuje. :roll: Ještě sem zatáhni večerníčka. :dknow: Snad to pošli Ministerstvu Školství, ať to cpou do dětí v mateřských školkách. Tam to možná má šanci se ujmout, i když to taky nebude žádná sláva.

Slavek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od Slavek Krepelka »

milda píše:Mahatmo, když nedokážeš na normální slušný příspěvek ...
Mno, s tím "normální a "slušný" bych Mildo přeci jen takhle moc nepřeháněl. Uvedený materiál je vhodný snad ještě pro indoktrinaci dětí velmi předškolního věku a dále lehce stravitelný pouze pro pochlebovače a naprosté tupce (což se vzájemnně nevylučuje). Být o nějaký ten rok mladší, možná bych se také uchýlil k obhroublostem. Ony nejsou nezbytně neslušností a jejich použití už vůbec nemusí vyjadřovat míru inteligence člověka, který je použije. Těm méně věkem okřesaným mohou být pod vlivem emocí spíše negativními superlativy vyjadřujícími skutečnost v neomylných termínech. Osobně bych tvůj příspěvek http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=133908#p133908 hodnotil jako zoufalou tečku za naveskrze neomaleným pruzením osoby tlačící propagandu skupiny zdánlivě nezúčastněných, fašistických manipulátorů světových dějin, schovávající se pak za oponu "slušného" vyjadřování slovesného, ačkoliv obsahově jde o úmyslnou, zlovolnou propagandu podstatně hrubšího, primitivnnějšího a hrozivějšího smýšlení (než jsou pouhé vulgarismy), urážející intelekt mnoha lidí zde na fóru. Akorát se obávám, že nejde o tečku. Goebels to učil jinak díky silnému vlivu jeho "vyvolených" učitelů a jak známo: "Opakování je matkou moudrosti", tedy tak je alespoň tato "matka moudrosti" presentována zdělávacím systémem.

Slavek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: hmm

Příspěvek od hanka »

milda píše:..."Humanitární konvoje" odvážely
zajímavý materiál jako zpětné vytížení... :laugh:


Nestačím se divit, čím vším se dospělí lidé ukolébávají k nočnímu spánku :shock: :| ….. mno, každý podle svého gusta .. Jedni upřednostňují myšlenky směřující k pomoci jiným, druzí pomáhat nechtějí, ale chtějí šlechetně aspoň vypadat ...a tak svoji cenu zvyšují tím, že snižují cenu těch, kteří pomáhají ... a myslí si, že tím se dostávají na stejnou úroveň .. :bad: ;)


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“