Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
232
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%
 
Celkem hlasů: 551

sirius01
Stálý člen
Příspěvky: 79
Registrován: čtv 03 lis 2011 0:48
Bydliště: Brno-venkov
Dal: 135 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od sirius01 »

Kov píše: Mluvil jsem předevčírem s ženskou..... té krvi opravdu nějaká breberka je, jestli je to borelie nebo ne, to je fakt těžko říct ......- nějaká spirocheta nebo něco podobného to bejt klidně může........ by s těmi "parazity" bylo takové haló, když všichni zástánci MMS tvrdí, jak je současná medicína neumí odhalit a jsou na to potřeba bůhvíjaké přístroje?"
Na to reagovat nebudu, máš v tom asi zmatek, studuj sám. Zabere to hodně času a vyplatí se to. Můžeš pak převzít zodpovědnost za své zdraví sám a nebudeš muset mít strach z bubáka fatálních nemocí, jako je rakovina, diabetes, Alzheimer, Parkinson, ALS a jiné lahůdky. Hodně štěstí.


S uctivým pozdravením HonzazMoravy
Jiří43
Stálý člen
Příspěvky: 31
Registrován: úte 20 led 2015 18:36
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Jiří43 »

sirius01 píše:Víc jak 100 let je celý systém vzdělávání ve zdravotnictví a farmacii v područí zločinných farmaceutických firem. Hlavním cílem je léčit a neuzdravit, tak aby se pacient stále vracel pro další léky a zákroky.
Obávám se, že jsi mě nepochopil. Já jsem nikde nenapsal, že souhlasím s tím, jaké léčebné postupy se nyní oficiálně používají. Naopak, mám k nim značné výhrady a despekt. Stejně tak mně silně vadí fungování farmaceutických firem, především pak jejich lobbování a amorálnost, (což jsou ostatně spojité nádoby).

Na druhé straně absolutorium LF není jen o způsobech léčení, ale i o zevrubném studiu anatomie, fyziologie, biochemie, endokrinologie etc., což jsou znalosti, které jsou po mém soudu pro zodpovědnou léčbu bezpodmínečně nutné. Z těchto důvodů jsem také přestal navštěvovat léčitele, poradce a další podobné vykuky, protože prostě potřebné znalosti nemají a nemohou tudíž člověka seriózně léčit. To, že si někdo přečte pár knih od Malachova, Jelisejevové nebo Clarkové apod. ještě neznamená, že něco umí, a že je schopen fundované léčby. Přečtení těchto knih v žádném případě nenahradí studium medicíny nebo parazitologie. Uvědomte si také, že téměř všichni propagátoři alter. směrů, které měly určitý úspěch a osvědčily se, byli lékaři nebo měli alespoň absolutorium VŠ přírodních věd apod. Dr. N. Walker; dr. H. Bieler; dr. J. Budwig; dr. G. Malachov, dr. O. Jelisejevová; dr. H. Clark (přírodní vědy); dr. L. Pauling (špičkový vědec-chemik); dr. J. Mercola; dr. D. Klinghardt a další..


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Jiří43 píše: ... Uvědomte si také, že téměř všichni propagátoři alter. směrů, které měly určitý úspěch a osvědčily se, byli lékaři nebo měli alespoň absolutorium VŠ přírodních věd apod. ...
Víš, ono je to s člověkem hodně podobné jako s autem. Pokud se vlastník k autu nechová jak prase a věnuje se i nějaké té údržbě a sám se i dost ohledně auta naučí, nemusí být automechanik, hodně si dovede udělat sám a do opravny dlouho nepotřebuje zajet. To ani nemluvě o tom, že vždy dám přednost výsledkům před znalostmi, které ty výsledky absolutně negarantují.

Hele, kecali jsme před čtrnácti dny v obýváku s příbuznými, z nichž jen jednoho jsem znal z dřívějška osobně, a jedna sestřenka se zmínila, že se jí cosi stalo a už dlouho nemůže malíček a prsteníček jedné ruky ohnout až k dlaní, bolí ji to a Dr. neví, co s tím. Tož jsem ji nechal aby si položila její pacinku dlaní dolů na mou dlaň pravé ruky a svou levou dlaň jsem přidržel cca 10cm nad její rukou a kecali jsme dál. Po zhruba deseti minutách jí v ruce slabě křuplo, což, byvše nahluchlý, jsem ani neslyšel, a pak už prstíčky k dlani dala, ale ještě to pořád bolelo. Za pár dní jsem dostal vzkaz, že už je to naprosto v pořádku. To je jen poslední taková moje zkušenost. :laugh: Dr. jsem jen do té míry, že se jmenuju Drahoslav Pokud bys početl v urinoterapi, našel bys, že urina dovede vyhnat parasity z těla líp, než co jiného. Přitom nejdůležitějším a původním propagátorem této metody v Evropě byl vesnický chlapec John W. Armstrong, vycházející jen ze svých vlastních pozorování a zkušeností. Teprve poté se toho chytli i někteří doktoři.

Jestli má Hanka Bláhová, či kterýkoliv léčitel papír na hlavu z nějaké zdravotní university, nebo ne, je úplně fuk. Záleží na tom, do jaké míry jsou tito lidé schopni druhým pomoct. A že se ti schopní léčitelé bez papírů topí v hromadě hochštaplerů? To lze velice směle říct i o Tebou jmenovaných odbornících.

Je to přesně tak, jak to shora řekl Sírius: "... studuj sám. Zabere to hodně času a vyplatí se to."

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Jiří43
Stálý člen
Příspěvky: 31
Registrován: úte 20 led 2015 18:36
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Jiří43 »

Krepelka --> Máš velmi zjednodušený a ve svém důsledku omezující pohled na věc. Lidské tělo je velmi složitý mechanismus, který naprosto nelze srovnávat s automobilem. O jeho řídícím orgánu - mozku - se např. dodnes ví poměrně málo.

Pokud jde o Armstronga, ten se začal zajímat o urinoterapii až ve věku 34 let, (tedy nikoliv už jako chlapec), kdy mu byly diagnostikovány souchotiny resp. vážné podezření na ně. Z tohoto důvodu nebyl uznán jako schopný vojenské služby, takže tyto jeho zdrav potíže mu zřejmě zachránily život, neboť se nemusel účastnit bojů v apokalyptické 1. svět. válce. Jeho zájem o urinoterapii podnítily jednak nevalné výsledky léčby jeho zdrav. potíží a rovněž to, že se mu do rukou dostaly i nějaké texty, kde byly popisovány některé případy úspěšných vyléčení pomocí urinoterapie. Na základě toho urinoterapii aplikoval sám na sobě, vyléčil se a následně začal doporučovat tento léčebný postup i dalším nemocným lidem. To jen pro přesnost..

Co se týče současného boomu s výskytem parazitů u lidí a zejména jejich diagnostice pomocí biorezonančních přístrojů, svůj názor už jsem napsal a trvám na něm. Pokud jde o příčiny rakovin, ale i některých dalších nemocí, kloním se spíše k názoru italského onkologa a chirurga, dr. Simonciniho.

S poslední větou tvého příspěvku vcelku souhlasím - s výhradou, že nebudu házet všechny lékaře do jednoho pytle a dělat z nich neschopné hlupáky..


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od poota »

Jiří43 píše:Lidské tělo je velmi složitý mechanismus, který naprosto nelze srovnávat s automobilem. O jeho řídícím orgánu - mozku - se např. dodnes ví poměrně málo.
Souhlasím s Tebou, ovšem on ani ten mozek není ani zdaleka to nejsložitější z čeho se skládáme. Bavíme se víceméně pořád jenom o "hardwearu" a jeho opravách. Jenomže nad tím vším ještě máme "operační systém", který má o veškerém dění v nás mnohem dokonalejší přehled, než jakého jsou schopny docílit ty nejmodernější diagnostické přístroje. Ve spolupráci s tím "operačním systémem" je naše tělo schopné cokoli nejen diagnostikovat, ale najít skutečnou příčinu a v případě nutnosti "vyrobit" celkem jakoukoli látku, která je k vyřešení problému nutná, a navíc v naprosto dokonalé čistotě a bez jakýchkoli vedlejších účinků. Máme tedy možnosti daleko větší, než medicína s celým svým vybavením. Zatím to vázne hlavně na tom, že ten naprosto úžasný "stroj" neumíme ovládat a dokonce ani když se nám pokouší něco signalizovat, tak si toho nevšímáme.
Ovládat dokonale naše tělo nedokážou ani ti nejstudovanější doktoři, protože o to ani vlastně nestojí a popravdě řečeno našemu tělu ten jeho vezdejší život hlavně komplikují a většinou i zbytečně a taky bez nějakého přínosu.
Takže se to musíme naučit jenom my sami, aspoň částečně - a naučit to i naše děti a naše vnoučata, aby se na té cestě dokázaly dostat dál než my.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Kov »

Dnes jsem se díval na záznam z pořadu ,,na vlastní oči", kde Klíma propašoval na biorezonanční vyšetření pacientku s nálezem karcinomu prsu. Nic takového ten přístroj nenašel a to ho obsluhoval lékař. Říkali tam, že na Slovensku dělali s tím přístrojem pokusy a že podobné výsledky jako hlava přítroj ukazoval když dali sluchátka na kompot s jahodami. Když zadal chlapík do info, že je žena, tak mu to v pohodě naskenovalo vaječníky. Mazec! Kdo se těchto přístrojů bude chtít zastávat, tak může samozřejmě namítnout, že je to zaplacené... to je už na každém. Já k nim důvěru nechovám a proto nemyslím, že ty meganálezy parazitů skoro u každého člověka nemají dobrý základ.
Pro zájemce zde,sice tam otravují ze začátku se spoustou reklam,ale je to hned první reportáž: http://play.iprima.cz/ocima-josefa-klim ... my-2015-11


Ještě bych měl dotaz k tomu videu jak jsme se tu pak bavili o kousek výš. Uprostřed je jasně vidět nějaká breberuška,ale zaujaly mě ty malé tečky co se kolem těch krvinek pohybují. Nikdo se o nich vůbec nezmínil. Co to je? Je to něco živého? Vyznáte se v tom někdo? Abyste to nemuseli hledat mluvím o tomto:


Uživatelský avatar
Ilem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 3119
Registrován: pon 25 zář 2006 20:52
Bydliště: Hradec Králové
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Ilem »

Takovéhle důkazy nefunkčnosti vyplývají z naprosté neznalosti principu funkce těchto přístrojů. Jakou rezonanční frekvenci má asi karcinom, nehledě na to, že karcinomem je označováno věškeré nekontrolovatelné bujení, bez ohledu na to jaké a jak a proč vzniklo. Musely by být v databázi frekvence všech možných karcinomů. Karcinom je pouze důsledek toho, že něco není v pořádku. A to něco umí často odhalit biorezonance. A pokus s kompotem je stejný, jako když naliješ do okapu třeba naftu. Poteče stejně jako voda, přestože okap je určen na dopravu vody. Někdo by z toho mohl usoudit, že na vodu funguje špatně, když jím teče i nafta. A to že chlapovi najde nějaké breberky na vaječníkách znamená pouze to, že chlap má nějaké breberky někde v pohlavním ústrojí. Jak by ten přístroj měl poznat, že mu vyměnili pohlaví.
Mimo téma (offtopic)
Připomíná mi to, jak jsem jednou v televizi viděl Doc. Heřta, který se snažil dokázat , že homeopatie nefungje tím, že snědl kupu homeopatik a nic se nestalo. Na otázku redaktora, co mu bylo odvětil, že mu nebylo nic, že byl úplně zdravý. Redaktor už se ani neptal, co si tedy vlastně chtěl vyléčit. K tomu není třeba komentář.


"Dum spiro spero"
Ciceron
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Kov píše: ... Ještě bych měl dotaz k tomu videu jak jsme se tu pak bavili o kousek výš. ... zaujaly mě ty malé tečky co se kolem těch krvinek pohybují. Nikdo se o nich vůbec nezmínil. Co to je? ...
:laugh: To jsou vitamíny.

No dobře. Tak vážně. Dle vyjádření mého bývalého přírodolékaře v Kanadě, který nedostal v Kanadě nemocniční praxi přesto, že přišel do Kanady z české okresní nemocnice, kde byl primářem, a který mi tyto testy dělal, jde o řetězce bílkovin, které nebyly z krve ještě absorbovány do tkání. Jde tedy o nestrávené bílkoviny. Pokud jich je v krvi "relativně hodně", je to projev ne zcela zdravého metabolismu potravy. Ono trávení totiž nekončí střevama, kdy se živiny přepasírují přes střevní stěnu do krve, ale až použitím/zpracováním živin buňkami, nebo jejich vyloučením vylučovacími orgány a systémy.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Bobina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 278
Registrován: ned 06 led 2013 12:50
Bydliště: České Budějovice
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Bobina »

Kov píše:Dnes jsem se díval na záznam z pořadu ,,na vlastní oči", kde Klíma propašoval na biorezonanční vyšetření pacientku s nálezem karcinomu prsu.
No mě bylo na tom pořadu podezřelé-když tedy pacientka měla skrytou kameru proč nenahrála co jí diagnostik povídal?proč neukázala tvář?Kde je důkaz toho,že ten chlápek mluví pravdu s těmi vaječníky?jsou to jen slova,tak jak tomu můžeš věřit?
Mám kamaráda co studuje medicínu a na přednášce je učí,že H.Bláhová je opravdu bláhová a hrozně se smál při zmínce o parazitech.Tak jak by mohli mudři zabývati se parazity,když už na škole do nich hustí nesmyslnost parazitů.
Dlouho mi trvalo shodit ten syndrom bílého pláště,najednou jsem si uvědomila a začala přemýšlet,jakou vlastně nemoc mudři dokážou vyléčit :ethink: /krom chirurgie/no doteď jsem na žádnou nepřišla.Dokážou jen potlačit příznaky.Možná něco vyléčit umí a mýlím se,ale fakt jsem na nic nepřišla.V době,když jsem věřila jsem tady měla partu doktorů.Byla jsem nadšená.Říkala jsem jim-vždyť vy jste přeci dobrosrdeční lidé,kteří šli studovat pro to,aby pomáhali lidem.A oni koukali tak divně a nic neříkali až mě to zarazilo.Po chvíli tak smutně a zklamaně povídali-no oni nám tu víru vzali už na škole.Tenkrát jsem to nechápala.


Jiří43
Stálý člen
Příspěvky: 31
Registrován: úte 20 led 2015 18:36
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Jiří43 »

Nemyslím, že by ta reportáž byla nějak zmanipulovaná. Klíma je poměrně seriózní novinář a reportér a nic nekorektního či lživého by nezastřešil.

Mimochodem, předmětná reportáž je i docela těžkou kritikou oficiální akademické medicíny, neboť ta vážně nemocná holka poměrně jasně říká, že její stav se i přes všechny nasazené konvenční postupy, (tj. operace, ozařování a chemoterapie), nijak nezlepšil a její prognóza je beznadějná.


Bobina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 278
Registrován: ned 06 led 2013 12:50
Bydliště: České Budějovice
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Bobina »

dyk toho Klímu neznáš :roll:


Jiří43
Stálý člen
Příspěvky: 31
Registrován: úte 20 led 2015 18:36
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Jiří43 »

Osobně ne, ale znám některé jeho reportáže a také knihy. Nepůsobí na mne jako úplatný člověk. Ostatně investigativní žurnalistika se tak ani nedá dělat.
A to, že "klinika", která ten biorezonanční křáp za meloun :roll: používá pro "diagnostiku", začala pod vlivem natáčené reportáže dosti výrazně měnit své propagační žvásty popisující vlastnosti přístroje a posléze nabídku diagnostiky zcela stáhla (http://platanclinique.cz/diagnostika/), je pro mě dostatečným důkazem toho, že reportáž je věrohodná. Chápu, že se to některým zdejším fanatikům (a také kšeftařům) nehodí do krámu, ale je to tak..


Bobina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 278
Registrován: ned 06 led 2013 12:50
Bydliště: České Budějovice
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Bobina »

Mno tak to by ses radši měl vykašlat na tohle vlákno,jelikož není pro tebe a nechat prostor těm členům,které to zajímá a mají s tímto zkušenosti,radí si navzájem a popisují své zkušenosti.Tím,že tady budeš bojovat proti diagnostice jen plevelíš vlákno.My na diagnostiku chodíme,chceme chodit a budeme chodit :D A budeme si o tom psát a radit se, ať se ti to líbí nebo ne.Tak páááááááá :bye:


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Palo »

Zaznělo tu, že HB za vším vidí parazity... Aby taky ne, když k ní chodí lidé, kteří jsou zklamaní výsledkem léčení doktorů bez dobrého výsledku - nemálo těmto lidí bylo řečeno "již Vám nemáme co nabídnout".

Doktoři pochopitelně parazity neřeší, takže logicky člověk s parazity u doktorů neuspějí a hledají další varianty - na alternativní medicíně se to tedy parazity jen hemží, tak se nedivte, že ta Bláhová prostě vidí všude parazity...

Také je otázkou to, co za parazity hodnotíme. Mezi parazity patří i např. jednobuněčné, což je např. Trichomonáda. Jelikož je doba, kdy je poměrně moderní "zavrzání" si každý týden s někým jiným, se Trichomonáda vesele rozšiřuje do společnosti. U mužů se diagnostika u klasické medicíny neprovádí, protože Trichomonáda vaginalis může být dle klasické medicíny pouze ve vagíně a u mužů tedy nikoliv. Takže tím, že se u mužů Trichomonáda neřeší, se vesele rozšiřuje do splečnosti víc a víc.
Mimochodem, při neléčené Trichomonádě vzniká u mužů v pokročilém věku problémy s prostatou končící rakovinou prostaty. Já osobně jsem ji měl a pociťoval jsem ji zvýšeným pocením a nepřirozeným specifickým zápachem mezi nohama.

Další příklad... Co jsou to chlamydie, jsou to parazité? Třeba takové chlamydie psittaci docela dost šíří holubi ve svých výkalech. Holub se vykálí, to uschne, zafouká nám vítr do plic a chytneme to...

A takových příkladů jsou hromady... Takže žel, mohu tvrdit, že pravděpodobnost, že chytneme parazita je asi podobná, jako pravděpodobnost, že nás bodne včela či vosa. Věřím, že se může najít někdo, komu se to nikdy nestalo, ale věřím, že takových lidí bude opravdu hodně málo.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“