Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
232
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%
 
Celkem hlasů: 551

Milenium
Stálý člen
Příspěvky: 82
Registrován: úte 18 pro 2012 15:01
Dal: 53 poděkování
Dostal: 157 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Milenium »

Myslím, že paraziti nejsou za vším, nejsou příčinou chorob.
Jsou jen následkem a jedním z nástrojů (spínačem) pro nemoc (výstražnou kontrolku), která má vézt člověka k nápravě-rovnováze.
Základem všeho je rovnováha.
Pokud se děje něco, co je proti ní nastává činnost protisíly, která má nevhodný stav vyrovnat. Těmto zákonům nerozumíme, na jedné straně máme technologie a poznatky, které jsme nikdy neměli a na straně druhé se vzdalujeme přirozenosti-přírodě. Věřím, že se blíží doba, kdy se díky nespokojenosti se stavem spojí moderní věda a mimocírkevní spiritualita a lidé se probudí.

Projevům nemoci předchází nejdříve vytvoření nerovnováhy (špatné myšlení, emoce, jednání, strava) a tím jsou vytvořeny podmínky pro pomnožení, přebývání a působení parazitů, bakterií a virů v našich tělech. Paraziti, bakterie a viry jsou takříkajíc všudypřítomné, nežijeme ve sterilním prostředí.
Moderní medicína-farmacie vyhlásila boj těmto pro nás do nedávna ve valné většině neviditelným životním formám skrze jejich patentovanou chemii (biznis) a přesvědčila většinu lidstva skrze lidi jako byl Pasteur, že je potřeba tyto životní formy hubit a vyhladit. A protože je pro lidi pohodlnější důvěřovat, polykat pilulky a dále pokračovat ve své sebevražedné krasojízdě nemocí neubývá, ale naopak.
Je to pohodlnější a bez práce, čučet na TV a polykat při nastalých potížích pilulky z reklam z obrazovky než se chtít dopídit co jsem opravdu zač, jak to tu funguje a pracovat na svém vědomí. Pokud k tomuto nedojdeme, budeme jen stále dokola hledat čím pobít přemnoženou mini zoo, kterou jsme si v sobě založili sami a krásně jí nevědomky podporujeme.


Přeji moudrost všem, kteří jí hledají
Hořký život dortíkem neosladíš.
Uživatelský avatar
Ilem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 3119
Registrován: pon 25 zář 2006 20:52
Bydliště: Hradec Králové
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Ilem »

Něco na tom bude ale tak jednoduše bych to neviděl. To by znamenalo, že například Neandrtálci neměli parazity, protože žili v souladu s přírodou. Dost o tom pochybuji. Na vlastní oči jsem viděl berana, žijícího v přírodě, kterého červi doslova rozebírali za živa. Podobný zážitek jsem měl i se zajícem.


"Dum spiro spero"
Ciceron
MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od MIRKO »

I Neandrtálci měli své červy.Ale dožívali se jen nízkého věku, takže měli silnou imunitu,která je ochránila před devastací červama.Většinou zahynuli rukou soukmenovce, nebo jsi na nich smsla divá zvěř...Navíc, žili v nezasviněném prostředí...Já mám obavu, že než jsi lidstvo uvědomí co páchame, bude po nás...i silní jedinci nakonec této přechemizované a přetechnizované době podlehnou.A k té zvěři...ta žije v námi zapraseném prostředí, má taky své stresy,emoce atd...tak proč by neměla zahynout ,,rukou,, parazita?Ti byli,jsou a budou...jde o to, abychom jim nepřipravovali vhodné prostředí pro jejich život, a nakonec pro naši smrt.Nyní po všech mých kůrách a peripetích vím, že jsem se nejdřív měl soustředit na nastolení rovnováhy těla a až pak se zakousnout do parazitů...udělal jsem to opačně a trochu si rozhodil ,,sandál,,.A rozhodně nedoporučuju ty velmi silné návody, které jsou k mání hlavně na začátku vlákna.Antihelmintika ano, ale s rozumem a nejlépe ve spolupráci s nějakým skušeným detox. poradcem. :bye:


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Vlčice
Zasloužilý člen
Příspěvky: 308
Registrován: pon 14 črc 2014 21:19
Bydliště: ČR
Dal: 436 poděkování
Dostal: 281 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Vlčice »

Když jsme u těch neandrtálců a vlastně i u všech obyvatel planety, pro které byl a stále ještě je, neustálý pohyb v přírodním prostředí
a za úplně každého počasí základní podmínkou přežití, musíme zákonitě dojít k tomu, že bez intenzivního pohybu provázeného zvýšenou
srdeční činností člověk hnije zaživa.
Pouze průtok krve do poslední kapiláry tělo pořádně prokysličí, vyživí a odplaví všechny uložené nánosy metabolických odpadů.
Bakterie mohou žít a množit se jen tam, kde najdou potravu. A u parazitů to nejspíš funguje podobně.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Slavek Krepelka »

MIRKO píše:I Neandrtálci měli své červy.Ale dožívali se jen nízkého věku, ... Já mám obavu,
:D Já taky. Bez ohledu na zbytek Tvého příspěvku, který je fajn, bych si dovolil podotknout, že byly dohromady nalezeny jen cca 4 lebeční úlomky přisuzované rodu "neandrtálský člověk", bez jakéhokoliv zachovaného pozadí jejich života. I o klasifikaci těchto úlomků panují vědecké spory. Dokonce se vyskytují i hlasy, které tvrdí, že šlo pouze o zachovalé zbytky lidských anomálií, jinými slovy o geneticky, či podobně deformované jedince. :dknow: Takže, vše o jejich životě jsou jen doměnky a osobně bych byl opatrný s odvoláváním se na doměnky, ať již se tváří jakkoliv "vědecky".

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od MIRKO »

OK.Já osobně klidně dám do souvislosti...Neandrtálec, či Homo erectus, či Homo sapiens nebo i jiné ,,zvíře,, žijící v pravěku
vs. paraziti...atd. oproti stavu lidských a zvířecích schránek dnes.A s tím pohybem a prokysličením organismu má Vlčice ůplnou pravdu.
Z druhé strany infekční a parazitární nemoci byly i v minulosti i bez chemie a elektrosmogu a jiných chutovek dnešní doby...takže je to možná jenom přirozený vývoj...a stejně nám nezbývá...než táhnouti svou káru dál...ono to nějak dopadne...možná skutečně silní přežijí...svět se pořád točí dokola.M.


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Vlčice
Zasloužilý člen
Příspěvky: 308
Registrován: pon 14 črc 2014 21:19
Bydliště: ČR
Dal: 436 poděkování
Dostal: 281 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Vlčice »

MIRKO píše:Z druhé strany infekční a parazitární nemoci byly i v minulosti i bez chemie a elektrosmogu
Mezi temnou minulostí, o které se můžeme jen domnívat a mladší minulostí je v ohledu životního stylu přírodních národů
rozdíl jen v tom, že ta mladší minulost je částečně písemně zdokumentovaná.
Když měly rody a kmeny zafekalizovaná sídla natolik, že se voda nedala pít a na různé infekce umírali lidé i zvířata, kmen se vydal na pochod krajinou, aby našel nové sídlo. Po cestě zahynuli všichni nemocní, staří a slabí. A pak se to celé na jiném místě po čase zopakovalo............. Nemá smysl hodnotit zdravotní stav přírodních národů. Bylo to tak i tak.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od poota »

MIRKO píše:... po všech mých kůrách a peripetích vím, že jsem se nejdřív měl soustředit na nastolení rovnováhy těla a až pak se zakousnout do parazitů...
Spíš je pravděpodobné, že bys už pak neměl žádné parazity.
Stačí si uvědomit, že ke všem svým potížím se člověk dopracuje svým dosavadním způsobem života - čili je ten způsob veskrze špatný a měl by začít tím, že ho co nejvíc změní - stravu, pohyb, priority atd.
Pak bych se přimlouval za autopatii a klidně i bez poradce, jen jednou za čtvrt roku a přidávat vždycky o další litr vyšší potenci.
Rozhodně by nebylo od věci pročistit si také psychiku, třeba metodou RUŠ.
Jak vidno, jedná se o postupy levné a jednoduché, náročné spíše na čas a trpělivost, navíc závisející pouze a jedině na nás samých, což je neocenitelná výhoda, protože nikomu jinému na nás víc nezáleží.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Milenium
Stálý člen
Příspěvky: 82
Registrován: úte 18 pro 2012 15:01
Dal: 53 poděkování
Dostal: 157 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Milenium »

MIRKO píše: Z druhé strany infekční a parazitární nemoci byly i v minulosti i bez chemie a elektrosmogu a jiných chutovek dnešní doby...takže je to možná jenom přirozený vývoj...
Já nic o chemii a elektrosmogu nepsal. :dknow:
Jako přivodění si v těle živné půdy pro návštěvníky jsem uvedl vyvolání nerovnováhy (špatné myšlení, emoce, jednání, strava)
Nevhodná strava není zdaleka jen o obsahu chemikálií, ale i o tak běžně používaných "potravinách" jako je cukr, ztužené rostlinné tuky, pšeničná bílá mouka, smažená jídla a navíc vše z vyjmenovaného velmi často, dokonce denně.

Ano, i v minulosti byli lidi vyvedeni z rovnováhy oněmi zmíněnými mentálně duševními záležitostmi a co se týká stravy, tak jí měli mnohdy oproti nám zase silný nedostatek, a případně její kvalita byla poznamenána již zkázou v podobě hniloby či plísně.

Je jen velmi málo lidí, kteří si již dostatečně dokážou připustit že hmotu ovládá duch a fyzický projev na fyzickém těle je v drtivé většině případů následek nefyzických dějů.
Za tento stav omezenosti naší mysli a představivosti můžou ti, co tu byli před námi. Od těchto autorit - rodičů, učitelů, církve jsme si to převzali.


Přeji moudrost všem, kteří jí hledají
Hořký život dortíkem neosladíš.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Palo »

Četl jsem někde jakési povídání o tom, jak nějaký snad indián, původnem z jakéhosi kmene, kde bylo mnoho léčitelů, šel studovat klasickou medicínu. Když viděl, co se tu děje, vzal jednoho poměrně dost nemocného jedince do svého kmene, kde se posléze z něho stal léčitel a mezitím všechny jeho potíže postupně vymizely.
Evidentně organizmus nám říká, že děláme něco, co dělat nemáme, že jsme byli stvořeni úplně pro něco jiného.
Přikláním se názoru, že potíže, kterých se nemůžeme dlouhodobě zbavit (ne ty krátkodobé, co lehce vyřešíme), nás informují o tom, že bychom si měli vážit sebe sama a více poslouchat své tělo, víc dělat to, co cítíme, že chceme dělat...

Je hromada lidí, kteří jsou mi sympatičtí (kuřáci, stejně tak i nekuřáci), co mají stále nějaké potíže a nemohou se jich zbavit za pomocí kde čeho. Pokud se nelže ohledně 12-vláknové DNA, věřím, že tito lidé ji budou schopni využívat jako první, pomohou sami sobě tím, že budou tím, čím být mají a potíží se zbaví tímto jak mávnutím proutku.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
julietta
Starší člen
Příspěvky: 124
Registrován: pon 19 lis 2012 9:40
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od julietta »

Vlčice píše: Po cestě zahynuli všichni nemocní, staří a slabí.
Teraz čítam Bretislava Kafku, iste ho mnohí poznáte a v tejto súvislosti ma napadlo, ako píše o očiste a ozdrave organizmu, kedy bez dodania vody umierajú choré bunky.

"Lidský organismus, aby mohl své funkce řádně vykonávat, potřebuje denně dva až tři litry vody, kterou mu dodáváme potravou. Samotné plíce za dvacet čtyři hodiny vydýchají přes jeden litr vody, rovněž ledviny více jak litr vody vymočí, něco vody odejde póry a stolicí. My však tuto potřebnou vodu tělu nedáme, ale zavedením dietofyziologické léčby dáme tělu dostatek jídla zbaveného vody, aby muselo ze sebe vydati šťávy ku trávení této suché potravy. Co se bude v organismu dít?
Tělo dá k dispozici a pošle tak na popravu ty buňky, které mají nejmenší a nejkratší životnost. Nemajíce již obranné životní síly, samy se rozpadnou ve stavbě svého chorého a neduživého těla, aby z nich sedmdesát procent vody bylo k dispozici pro normální funkce orgánů dýchacích, trávicích a vyměšovacích. Kdo máš oči, prohlédni!!!
V rozumu musím poznat, že je to nejlepší lék k ozdravění a zachování ještě dosud živé tkáně. Tuto živou tkáň je nutno zbavit nemocných buněk, aby postupně sama nepropadla nákaze. Po výměně buněk těžce nemocných přijdou na řadu buňky churavé, které se dají vyléčit, tj. obnovit v protoplazmě a vydat z ní choré látky včetně potřebné vody." .....


jrompf
Stálý člen
Příspěvky: 85
Registrován: pon 31 led 2011 16:51
Dal: 20 poděkování
Dostal: 45 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od jrompf »

julietta píše:Po výměně buněk těžce nemocných přijdou na řadu buňky churavé, které se dají vyléčit, tj. obnovit v protoplazmě a vydat z ní choré látky včetně potřebné vody." .....
Zkus si vyhladat nieco o Shankha Praksalane, postoch, bretharianstve...


julietta
Starší člen
Příspěvky: 124
Registrován: pon 19 lis 2012 9:40
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od julietta »

jrompf píše:Zkus si vyhladat nieco o Shankha Praksalane, postoch, bretharianstve...
Shanky a posty mám niekolko za sebou , bretharianov tiež poznám,;) ale to, čo uvádzam, je niečo iné, čo mna osobne zaujalo...skus si Kafku prečítať,-Parapsychologia.


Erik Masters
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: úte 07 dub 2015 22:45

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Erik Masters »

Čaute.
Tak po vacsich zdravotnych problemoch behom polroka-2 hospitalizacie na anginu a traviace problemy,kde hlavne druha vobec nic nevyriesila,som zacal s alternativnymi metodami kde na Sensitiv Imago mi bolo zistene dost velke zamorenie parazitmi aj mimo criev.
Prakticky vsetko znamejsie az na pasomnicu.Z tych najhorsich,premnozene skrkavky v crevach,motolica v peceni a zrejme vlasovec v oku. A zaludok Helicobacter,gastritida a dvanastnikovy vred.
Za posl. 2 mesiace som poskusal rozne pripravky/doplnky od Trojcatka po chilli Habanero ale vsetko mi prinesie len docasnu ulavu a po nejakom case je ta slabost a pocit choroby spat.

Vidim ze bez liekov sa tak skoro toho nezbavim,ak vobec a preto prosim o radu na tomto fore,kde mi bolo poradene ze je najlepsie co sa tyka tychto problemov.
Za ten cas co som chory som prestudoval kopec materialov ale stale nemam jasno v akom poradi to liecit a ake lieky/doplnky brat aby som si neublizil.


jrompf
Stálý člen
Příspěvky: 85
Registrován: pon 31 led 2011 16:51
Dal: 20 poděkování
Dostal: 45 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od jrompf »

Erik Masters píše:Za ten cas co som chory som prestudoval kopec materialov ale stale nemam jasno v akom poradi to liecit a ake lieky/doplnky brat aby som si neublizil.
Precitaj si knihu od Ing.H.Blahovej Dennik poradce 2. Je tam postup (pomocka) podla akych kriterii si mas vyberat detoxikacneho poradcu. Je tam sice aj postup ako/co likvidovat, ale to je orientacné a malo by to byt našité namieru od poradcu podla aktualnej zataze ako aj odporuceny spravny postup co likvidovat ako prve, druhe ...


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“