MMS a různé choroby

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
early123
Starší člen
Příspěvky: 151
Registrován: úte 21 pro 2010 21:10
Bydliště: Piešťany,SR
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od early123 »

Nazdar,na zuby pužívam CDH,je to super a podľa mňa je oveľa účinnejšie ako MMS.Vnútorne som to ešte neskúšal.Ale ,keď ti môžem poradiť preštuduj si všetko v sekcii Boron/Bór/,dlhú dobu ma bolievali čeluste,hoci som úžíval vitamín D+makové mlieko/super zdroj bio D/.Asi po dvoch týždňoch úžívania bóru a to v dávke 1g až 1,5 g boraxu na 1l vody všetky bolesti zmizli ako keď šibneš čarovným prútikom.Hlavne šutuduj toto fórum ,je tu všetko čo potrebuješ,je to superfórum.

Vďaka


MMSko
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: pát 25 črc 2014 6:06

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od MMSko »

ma niekto skusenosti s liecbou genitalneho herpesu s MMS? Ak ano mozete sa so mnou podelit o skusenosti?


Ben52
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: sob 29 bře 2014 16:50
Dal: 2 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od Ben52 »

Ahoj mám herpes tak dvakrát třikrát do roka.Začala jsem protokolem 1000 a pak tři kapky aktivované do skleničky a při tisknout na postižené místo tak aby se aplikoval pouze plyn.Ne déle než 2 minuty !!!! Pomohlo mi to za tři dny.Aplikovala jsem 3x ďenně.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

MMS a pásový opar

Příspěvek od poota »

Pásový opar je strašidlo ze všech strašidel snad nejstrašidlovatější, což může potvrdit každý, kdo s ním přišel do styku. Mudři si s ním nevědí rady a tak na něj dávají opiáty, tekutý pudr, vitaminy a doporučují trpělivost.
Mám vyzkoušený daleko lepší postup, který je na rozdíl od toho jejich také skutečně účinný.
Při rozpoznání, že jde skutečně o pásový opar, natírat ráno a večer kůži nad "bolejícími" místy docela prachsprostým MMS, tedy pár kapek chloritanu aktivovaného kyselinou citronovou nebo chlorovodíkovou, zředěného pár centilitry vody. Pásák začne ustupovat už po prvním natření, do třech dnů není patrný.
Vzhledem k tomu, že neutralizace chloritanu nemusí být dokonalá, takže výsledný roztok může být mírně leptavý, mohlo by být dobré po pár minutách omýt natřená místa čistou vodou.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milnem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 291
Registrován: sob 29 led 2011 19:43
Bydliště: Zlínský kraj
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od milnem »

Na začátku léta jsem onemocněla(hm,dg jsem si udělala sama),aspoň si to dodatečně myslím,podruhé v životě planými neštovicemi,což je taky projev herpesu.Svědivé puchýřky jsem natírala s CDS,svědení vždy výrazně ustoupilo (ale vždy jen na pár hodin) a pak jsem mazala znovu..Myslím,že potíže i doba onemocnění se díky CDS výrazně zkrátily.M.


dlouha
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: stř 03 zář 2014 19:54
Dostal: 1 poděkování

MMS a papilokarcinom štítné žlázy.

Příspěvek od dlouha »

Zdravím Vás všechny. Jsem tu nová a ráda bych začala s používáním MMS. Dopředně si o tom chci zjistit veškeré informace. Dovedla mě k tomu jak jinak, nemoc. Léčím se zhoubným nádorem štítné žlázy. Jsem letos po odstranění štítné žlázy, kde potvrzen zmíněný nádor s metastázemi do 6 uzlin, které odebrali. Nyní jsem po kontrole, kde opět z cytologie průkazné meta do dalších 6 uzlin. Od operace zatím ustupují a v prosinci má následovat léčba. Zvedli mi dávky Letroxu obden 150mg, jiné dny 100mg + Mg. Beru i vápník. No tož nevím na co čekají. Dostala se mi do ruky kniha s návodem. Pomalu jedním dechem jsem jí přečetla. Věci na přípravu MMS mám doma. Byla bych ho mívala už v sobě, kdyby se mi nestala epizoda. Ne z MMS. Zničehonic se mi udělalo špatně - hrozné návaly horka, jak kdyby od srdce, pokračující do hlavy, nevolnost, zvracení, třes, brnění končetin. Jelikož jsme čekali na známé, musela jsem v tomto stavu vydržet hodinu, než jsme jeli do nemocnice. Tam TK 80/40. Popravdě už bych ho nechtěla nikdy zažít, myslela jsem, že bude po mě. Další den jsem měla slabší nával znova. Šla jsem k doktorce, ta mi předepsala Magnosolov (obsahuje kys. citronovou). Ten se ale popíjí po celý den. Uzavřela to jako komplex všeho. Stres, co bude, nízký Mg, změna dávkování hormonů. Jistě měla v něčem pravdu. Nyní mi je dobře. Pořád okolo toho MMS chodím. Nikde jsem nečetla nic o štítné žláze, ale rozhodně se do toho chci pustit. Jen mám strach, aby se něco podobného neopakovalo. Chci být zdravá, mám dvě malé děti a té potvoře se nedám ani za nic. Zatím mi akutně o život nejde, přemýšlela jsem začít třeba na 1/4 kapky a postupně navyšovat. Jsem zmatená z délky aktivace. Někde se píšou tři minuty, jinde 20 s. Někde lepší začít na noc, jinde zase ne. Tak si jdu pro rady. Co při MMS tak jíte? Budu velmi vděčná za každý poznatek. Jak začít, jak pokračovat...Jinak samozřejmě budu pravidelně informovat. Zatím se mějte hezky a díky. Lenka

:idea: Příspěvek jsem Ti přesunul - poo.


MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od MIRKO »

Zdravím Vás přátelé.

Myslím, že můžu přinést další střípek do skládačky roztroušená skleroza a nepochybně i jiné neurologické nemoci...

Dnes jsem v televizi viděl zajímavý dokument o krokodýlech /aligátorech/, kteří začali trpět nějakou záhadnou nemocí.V jisté lokalitě /asi na Floridě/ zjistili, že se místním aligátorům nedaří vůbec dobře...začali ubývat na váze,začaly jim ochrnovat zadní nohy a začala se u nich projevovat nějaká demence.Vědci tomu nemohli přijít vůbec na kloub...potravy dostatek,aligátoři chráněni, dá se říct, že jim celkem nic nechybělo.Kvůli demenci a ochrnutí zadních nohou začali zkoumat jejich mozky.Zde
zjistili mnoho odumřelých mozkových buněk, i jiná poškození.Začali to podrobněji zkoumat...a zjistili, že mají sice potravy dostatek, ale díky změně životního prostředí již nemají svou přirozenou potravu...ale cpou se přemnoženýma rybama kterým chybí v těle vitamín B1 /Thiamin/.Když tyto aligátory začali krmit potravou zcela ochuzenou o tento vitamin...tak se začal jejich stav prudce zhoršovat.Při dodání vitamínu B1 naopak.A zde vidím přímou souvislost...svého času, kdy jsem ještě chodil
do RS centra mi můj neurolog každého půl roku předepsal přípravek MILGAMMA /vitamín B1+B6+B12/ a to sérii 10. injekcí a to 3. týdně.Zdálo se mi, že mi to celkem pomáhá a minimálně trochu ulevuje.Průlom bylo sice pro mne až MMS /které mi umravnilo
borelii a vůbec mne pročistilo/...a hlavně mne nakoplo k další detoxikaci.Co mne na tom dokumentu nejvíce zaujalo je, že
ti aligátoři měli vlastně hlavní příznaky RS...tj. začaly jim ochrnovat nohy /zadní/,začali trpět jistou demencí a na magnetické rezonanci měli...bílá místa tzv. plaky...prostě jako lidi.Tu jsme samozřejmě u otázky kvality dnešní výživy...ale jak všichni jistě víme, to je na moooooc dlouho diskuzi,možná i v jiném vlákně.Je to jistě jen další střípek v otázce neuro. nemocí,ostatně korespondující s tím, co tvrdí Mudr. Karel Erben.
.Mějte se hezky...a zítra konečně Sluníčko!!! :D


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 681
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 283 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od Batles »

No ano, souvislost tam opravdu může být. Tyto věci také pozorně sleduji.
Jedná se o koncentraci homocysteinu Thiolakton, dá se snížit B6+B9+B12 - tyto 3 béčka jsou rozhodující.
Ve hře při RS, ALS, Parkinsna atd. je také toxin BMAA přítomný v mozku, tedy nejen rtuť. No nic není tak jednoduché, jak se zdá.
Chce to postupovat krok za krokem a příčinu se nakonec podaří srazit na kolena :D


MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od MIRKO »

Jj tak to je.Aligátoři měli taky velmi sníženou hladinu enzymu thiaminázy, který štěpí thiamin.U lidí ofic. medicína píše...,že pravidelné požívání syrových ryb může způsobit nedostatek enzymu thiamináza...no krokodýl ani Japonec nejsem, ale zapadá mi to.Málo thiaminázy=málo vitamínu B1=hodně homocysteinu thiolakton.Ony totiž vitamíny skupiny B spolu souvisejí, a nedostatek jednoho může způsobit, že začne chybět jiný. :devil: aby se v tom vyznal. :ethink: M.


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Bobina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 278
Registrován: ned 06 led 2013 12:50
Bydliště: České Budějovice
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: MMS a papilokarcinom štítné žlázy.

Příspěvek od Bobina »

dlouha píše:Zdravím Vás všechny. Jsem tu nová a ráda bych začala s používáním MMS.
Tímto způsobem co popisuješ jsem zkolabovala před lety-syndrom vyhoření -deprese. Byl to opravdu strašný stav, taky už to nechci nikdy zažít. V první řadě si dojdi na diagnostiku-tam zjistí, co ti chybí a kde je příčina tvých problémů a doporučí ti léčbu/oslov zde na foru :angel: Batlese/.na stránkách emms si najdi detailní návody a začni užívat MMS/nejlepší je ale CDH, po tom ti nebude špatně./


jojoba
Stálý člen
Příspěvky: 41
Registrován: pát 22 dub 2011 16:50
Bydliště: Eichwald
Dal: 2 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Re: MMS a papilokarcinom štítné žlázy.

Příspěvek od jojoba »

Bobina píše:.......na stránkách emms si najdi detailní návody a začni užívat MMS/nejlepší je ale CDH, po tom ti nebude špatně.
Prosím o upřesnění odkazu - stránka emms se mi nedaří otevřít, rád bych prostudoval něco k návodům.... díky. :bhead:
Jojoba

Edit: oprava citace - poo.


jojoba
sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od sisa »



Patricie
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 04 lis 2014 16:09

Jablecny ocet

Příspěvek od Patricie »

Zdravim vsechny. Prosim, muze mi nekdo upresnit, jak se aktivuje MMS jablecnym octem? Mam doma obycejny 5 %
A ma nekdo zkusenost s lecbou zanetu karpalnich tunelu?
Dekuji za odpoved.


Tur
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: ned 10 kvě 2015 13:52

Re: rosacea

Příspěvek od Tur »

alhajda píše:Dostal jsem se do stadia, kdy má pravá část obličeje kromě červené barvy byla značně zduřená se spoustou pupínků ze kterých při pokusu o vymáčknutí nic nevycházelo. Ještě před tím, asi před rokem jsem šel ke kožní, ta mě předepsala nějakou vodičku na potírání-tím jsem si to strašně podráždil a rozlezlo se mi to na daleko větší plochu. Šel jsem k ní znovu a dostal jsem prro změnu mastičku-výsledek byl stejný.
G
Zdravim ve spolek vsechny.
Chtel bych reagovat na vyse uvedeny ( mnou zkraceny prispevek z duvodu velikosti). O MMS vim jiz dlouho od zamych, kteri se tim "nelejvaji o sto sest" nicmene az ted jsem se rozhodl vyzkouset i po precteni prispevku. Leta navstevuji kozni lekarku se zarudlym oblicejem, kde z toho mam i vyrazku jak akne.Vzdy me lecila vsim moznym, nekdy sem mel pocit ze staci aby to mazalo. Uspech byl kolisavy.Pred pul rokem mi diagnistikovala ruzovku. Dostal jsem mast rozex a posleze i rosalox s tim ze nic jineho neni. Ucel po pul roce zadny spis horsi. Proto jsem prohledal forum a neco si precetl o MMS i nekolika uspesnych aplikaci. ChTel bych to vyzkouset, protoze uz nevim.... ale dostal jsem se do bodu kdy sem v koncich se samotnym MMS.Jak na to, kde co poridit atd. Dale nevim jak aplikovat. Docetl jsem se ze je na to vhodny prokol 1000 sprej. Aplikaci dle prispevku na ktery reaguju. Ted dochazim ale k podstate veci. Najde se tu dobra duse co mi napise kde co koupit a presne napise jak pro blbce postup? Uplne nejlepsi by bylo kdyby nekdo v mem okoli MMS pouzival a po dohode ja od nekjkoupil akrivovanou "davku"


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 681
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 283 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS a různé choroby

Příspěvek od Batles »

Váš problém jde zevnitř těla, nikoli z povrchu. Je nedostatečné i krevní mikrořečiště, s velkou pravděpodobností ucpávající se.
Pro bližší informace vám napíši pře SZ.


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“