... dnes po poledni jsem šel vyvenčit hafušu ...... a když jsme jeli výtahem dolů, tento najednou zastavil v pátém, kde bydlí jedna ze zdejších problematickejchých cigánskejch rodin (takže nevědíc, kdo z nich se pohrne dovnitř, jsem ruku v kapse okamžitě přesunul na pepřák) ...... když se však do stran otevřely vnitřní dveře kabiny a cigoška skrz prosklený průhled vnějších dveří výtahu uvnitř uviděla HaFiho, zjevně se jí moc nastoupit nechtělo, ale cigoš otevřel dveře a natlačil ji dovnitř ..... samozřejmě ani nepozdravili, ale okamžitě se začali bavit klasickým morgošským způsobem, tj. hlasitě + bez ohledu na ostatní ...... ten hnusně vypadající tupej poďobanej cigoš ihned nahlas spustil
"Ty pičó tobýý měé zajíímalo kdé je ten muj zapálovač" ... (na což mu ta jeho "kosočtverec" odpověděla něco v duchu,
"že asi leží na lednici", atd.) ...... mno, takže když jsme pak vystupovali v přízemí, jen jsem letmo prohodil:
"Vy se fakt nedokážete normálně bavit s ohledem na normální lidi" .... na což ten "tlustej sešláplej čtverec" hulákavým tónem v hlasu střelhbitě odvětila: ...
"Co jééé dyť to je veřejnej prostor néé tak vo co váám deéé??!!! ...

....

...... zakroutil jsem jen hlavou (i očima

) a šel venčit HaFina ...
... a to je celé, přátelé ...

... (ale jinak) je tu fakt hezky ...

...
...

... Anri ...
------------
to Vlčice: ... teda Jano, tady u nás by se ti líííííííííbilo, ...

... všude samí cikáni, ... dokonce i ve výtahu ...

...