MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Bobina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 278
Registrován: ned 06 led 2013 12:50
Bydliště: České Budějovice
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Bobina »

Kov píše:Psala jsi na začátku, že byl nádor 2,5cm a ,,zapouzdřený". Když je zapouzdřený, tak není přece už zhoubný, ne? Tomuto nerozumím.
A šemu nerozumíš?

Kdo to tady psal, že hořčík rozpouští ledvinové kameny? A je to pravda!!!Já byla na ultrazvuku a kamen zmizel :jump:


oleg
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: sob 11 bře 2017 21:52

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od oleg »



pulis
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: ned 02 dub 2017 15:46

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od pulis »

cau lidi,ctu tu jiz roky ucinky clo2,beru jej v ruznych formach dlouho s prestavkami a bez nej bych tu asi tento prispevek jiz nenapsal.Pravdou asi je ze ho musite brat dozivotne,narazove,vzdy po vysazeni mam problemy zpet.co clovek to typ,ale celkove jiste pomaha.uzivam uz jen cds,lehka rychla priprava,ze 4 kubiku kys.a chloritanu mam piti na cely tyden.s dmso nemam zkusenost,poradte,prosim.


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 681
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 283 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Batles »

pulis píše:cau lidi,ctu tu jiz roky ucinky clo2,beru jej v ruznych formach dlouho s prestavkami a bez nej bych tu asi tento prispevek jiz nenapsal.Pravdou asi je ze ho musite brat dozivotne,narazove,vzdy po vysazeni mam problemy zpet.co clovek to typ,ale celkove jiste pomaha.uzivam uz jen cds,lehka rychla priprava,ze 4 kubiku kys.a chloritanu mam piti na cely tyden.s dmso nemam zkusenost,poradte,prosim.
Za chvíli napíši pár rad do soukromé zprávy....


Rebel1
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: stř 26 dub 2017 9:50
Dostal: 3 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Rebel1 »

Vážení přátelé. V současné době užívám MMS. Buďme si upřímní. Není to nic příjemného, ale zvládnout se to dá. A jak píše ve své knize J. V. Humble, „poslouchejte své tělo“ je na místě. Než se rozhodnete pro MMS, doporučuji každému, aby si prostudoval vše o MMS, tzn. co to vlastně je, jak se užívá, jaké mohou nastat vedlejší projevy (úmyslně nepíšu účinky) a jak tyto projevy minimalizovat. Nemějte obavy z toho, že se nějak otrávíte, otráví vás okolí, ne MMS (pokud nebudete na sebe masochisté)! Ale k věci, co jsem chtěl. Až teprve po několika týdnech užívání mě začalo být opravdu šoufl a to při protokolu 1000. Nic hrozného, provedl jsem korekci, jak se píše v knize Průvodce návratu ke zdraví. Vše ok, ale. Začal jsem mít stavy, kdy vnitřní hlas mě nutí přestat MMS užívat. Proč? Když zdravotní stav se očividně lepší! Hledal jsem tedy nějakou rozumnou odpověď. Tělo projevuje nesouhlas s nechtěnými látkami jinak, ne vnitřním hlasem, a ne tím, že mě budou hlasy nabádat k něčemu, co nechci dělat, i když to tělu očividně pomáhá ke zdraví! Ne, nejsem blázen, myslete si, co chcete, ale nyní budu trochu konspirovat. Víme, co nám v těle, co tam vůbec nepatří, koluje? Víte co je Chemtrails? A k jakému účelu se vlastně používá? Na alternativních serverech je o této záhubě a ovládnutí lidstva napsáno dost. Říká vám něco jako NANOBOTI? Víte, co je to H.A.R.P.? Ne, to není fikce, bohužel, to je realita. Domnívám se, že za některé stavy při používání MMS může právě „nanobiologie“. Neumím to jinak nazvat, ale chemtrails je nanotechnoligie k ovládání jednání a mysli živočicha, hlavně člověka. Nemá smysl zde popisovat, jak se toto provádí a jaký to má vliv na jednání jednotlivce, davu i národů. Původ může být v Chemtrails. Je to velice chytrá nanotechnologie, i když je viditelná pouze pod velice silným mikroskopem a na obloze v podobě nerozpustných kondenzačních par od letadel. Jedinec nic nezmůže, ale když vám jich v těle koluje tisíce, tak to už je dost velká armáda! Pamatujte na to, že převážná část se do těla dostane vdechováním! A aby je tělo pod násilím nevyloučilo, určitě to má nějakou, ne jednu, pojistku. Co třeba velká nevolnost? A co když nevolnost překonáte, co potom? Jedna pojistka je překonaná! Nevadí, je tu další, třeba vnitřní hlasy. Nevolnost proti tomu nic není. Věřím, že slabí a více citliví jedinci mohou tomuto hlasu podlehnout. A co když opět vydržíte? Nevadí, další je na řadě totální odpor pro požití, odpor ke specifickému pachu apod.. Myslíte, že to je fikce? Nejen já si to nemyslím. Tak proč je MMS celosvětově zakázané i přes nesporné léčivé účinky? Proč jsou tyto léčivé účinky veřejně zesměšňovány a médii potlačovány? Proč se neprovádí výzkum o účincích MMS? Přeberte si to sami, záleží na každém, jak se ke svému zdraví postaví.
Domnívám se, že MMS dokáže touto nanobioetechnologií bojovat. Ne tím, že ji zničí, ta je jak mechanicky tak chemicky prakticky nezničitelná, ale z těla nějak násilně vyloučí. Samozřejmě, že to nebude zadarmo, něco si vytrpět musíme a užívání bude prakticky, s přestávkami, trvalé.


Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Kov »

Tento pokus je fakt zajímavý. Těžko říct, jestli si dali tu práci aby MMS zdiskreditovali nebo proč to nefungovalo. O jeden příspěvek níž(do Vašeho) je například osobní zkušenost člověka, který píše opak.


Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Kov »



a.c.e.r.v.a
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 22 kvě 2017 20:47
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od a.c.e.r.v.a »

Ahoj všem,

pročítám už tohle fórum dlouho a hodně jsem se tu naučila. Nicméně mám nějaké problémy, na které se již musím zeptat..

Před dvěma lety jsem onemocněla rakovinou vejcovodu.. proběhl chirurgický zákrok, odstranili co šlo, následovali chemošky.. chemošky jsem zvládala díky bylinkám dobře, v podstatě jsem to nějak moc neprožívala.. rakovinu odhalili náhodou, díky zánětu, v počátku.. takže chemošky spíš zajišťovací.. nicméně mi před měsícem a půl našly něco na střevě, zvýšené nádorové markery, takže prohlásili, že jsou to meta a rovnou mě poslali pod kudlu a že odstraní i střevo - pro jistotu.. to jsem samozřejmě razantně odmítla s tím, že si půjdu jinou cestou.. shodou náhod jsem narazila na tatího souseda, který si vyléčil před dvěma lety nádor na plicích - dávali mu tři měsíce života. Bral MMS1 a MMS2 a je zdravý. Uchvátilo mě to. Začala jsem to též brát, MMS1 beru měsíc, nyní 4 kapky 10x denně, MMS2 mi dělá problémy kvůli množství vody co musím vypít, zvládnu tak dvě tablety denně a ještě nejsou ani plné. Na krvi jsem byla po třech týdnech a růst markerů se zastavil. Já tomu naprosto věřím. Cítím se skvěle. Ale konečně k věci.. ode dne, co jsem to začala brát, mi natékají uzliny v tříslech.. hlavně k večeru, ráno to zmizí.. moje teorie je, že tím, že mi několik uzlin odstranili a já se teď začala díky MMS čistit a lymfa proudí, tak to prostě těch pár uzlin, co mi zbylo, nezvládají.. je to možné? Nebo čím to je? Uvítala bych radu, jak to zmírnit.. pár dní jsem to postřikovala MMS s DMSO, ale bez účinku.. po pár dnech jsem se na to vykašlala když jsem neviděla změnu.. trochu mě to děsí..

No a další problém.. když si namíchám MMS pouze s vodou, může mi shořet krk.. začne mě šíleně pálit v krku, snad jakoby i žáha.. jediné, s čím to zvládnu, když to naředím jablečným moštem.. ale cokoliv jiného je utrpení.. po druhé dávce už to nedám.. Chloritan míchám s hydrogensíranem, s kyselinou citr. to byla úplná katastrofa.. v nové knize pana Humbla jsem se dočetla, že pokud se tohle někomu děje, má v krku plíseň/houbu, musí tedy začít s protokolem plíseň/houby a musí jí napřed vyléčit bentonitovým jílem, jinak MMS zabírat nebude.. máte s tím někdo zkušenost? Máte někdo odkaz, kde seženu jedlý bentonitový jíl?

Předem moc děkuji za veškeré info.

Verča


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 681
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 283 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Batles »

Zdravím,
bentonitový jíl můžete koupit zde:
http://www.pro-zdravi-az.cz/bentonit-az ... hlina.html
Pro MMS1 je nejhodnější aktivátor kyselina chlorovodíková (HCl 4%). pH hodinové tříkapkové dávky je okolo 4,5.
Pro vás by zřejmě bylo lepší CDH, protože pH hodinové dávky je okolo 6,7. To je dost velký rozdíl.....
Co se týče MMS2, tak berete zbytečně velké dávky. Maximální náplň tobolky velikosti 0 je třičtvrtiny :!: Lepší je brát třeba třetinu tobolky vícekrát denně a zapíjet menším množstvím vody, než pijete.
Při léčbě zhoubných procesů je také doporučeno přidávat do každé hodinové dávky kapky DMSO pro zvýšení účinků.
Batles.


haluzakfest
Starší člen
Příspěvky: 105
Registrován: pon 21 kvě 2012 19:14
Dal: 2 poděkování
Dostal: 50 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od haluzakfest »

Zdravím, po zase delší době, dávám vědět že žiju :D kupodivu.. No ale tak jsem se před chvíli vzbudil a to zajímavé že už po ránu jsem se tak zamyslel.. nad ozónem a jeho léčebnýma vlastnostma.. a tak mě napadlo, jestliže jde olej nasytit ozónem, nešel by olej nasytit chlordioxidem ? Chápete ne ? V oleji by se to mohlo udržet ten plyn x krát déle než ve vodě, tak jako s ozónem. Co vy nato ? Možná už to někoho napadlo, když né tak se o to pokusím jen provizorně pokusem sám, to zvládnu. Pro představu, nechat přes petku hadičkou probublávat olej, no kokosový na to babrat nebudu, ještě nám tu palmy nerostou abych si to moch dovolit :D. Každopádně mějte se nezapomněl jsem a o vás vždy jen v dobrém, no i těch z vás které nemusím :D Nebo spíše co nemusíte vy mě, ja můžu všecky krom politiků, exekutorů, některých policajtů a doktorů no prostě můžu normální lidi :D idioty ne :D Asi jako každý normální člověk. Jen kdo je dneska normální ale to už jsem zas jinde :D


Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Kov »

a.c.e.r.v.a píše:Ahoj všem,

pročítám už tohle fórum dlouho a hodně jsem se tu naučila. Nicméně mám nějaké problémy, na které se již musím zeptat..

Před dvěma lety jsem onemocněla rakovinou vejcovodu.. proběhl chirurgický zákrok, odstranili co šlo, následovali chemošky.. chemošky jsem zvládala díky bylinkám dobře, v podstatě jsem to nějak moc neprožívala.. rakovinu odhalili náhodou, díky zánětu, v počátku.. takže chemošky spíš zajišťovací.. nicméně mi před měsícem a půl našly něco na střevě, zvýšené nádorové markery, takže prohlásili, že jsou to meta a rovnou mě poslali pod kudlu a že odstraní i střevo - pro jistotu.. to jsem samozřejmě razantně odmítla s tím, že si půjdu jinou cestou.. shodou náhod jsem narazila na tatího souseda, který si vyléčil před dvěma lety nádor na plicích - dávali mu tři měsíce života. Bral MMS1 a MMS2 a je zdravý. Uchvátilo mě to. Začala jsem to též brát, MMS1 beru měsíc, nyní 4 kapky 10x denně, MMS2 mi dělá problémy kvůli množství vody co musím vypít, zvládnu tak dvě tablety denně a ještě nejsou ani plné. Na krvi jsem byla po třech týdnech a růst markerů se zastavil. Já tomu naprosto věřím. Cítím se skvěle. Ale konečně k věci.. ode dne, co jsem to začala brát, mi natékají uzliny v tříslech.. hlavně k večeru, ráno to zmizí.. moje teorie je, že tím, že mi několik uzlin odstranili a já se teď začala díky MMS čistit a lymfa proudí, tak to prostě těch pár uzlin, co mi zbylo, nezvládají.. je to možné? Nebo čím to je? Uvítala bych radu, jak to zmírnit.. pár dní jsem to postřikovala MMS s DMSO, ale bez účinku.. po pár dnech jsem se na to vykašlala když jsem neviděla změnu.. trochu mě to děsí..
No a další problém.. když si namíchám MMS pouze s vodou, může mi shořet krk.. začne mě šíleně pálit v krku, snad jakoby i žáha.. jediné, s čím to zvládnu, když to naředím jablečným moštem.. ale cokoliv jiného je utrpení.. po druhé dávce už to nedám.. Chloritan míchám s hydrogensíranem, s kyselinou citr. to byla úplná katastrofa.. v nové knize pana Humbla jsem se dočetla, že pokud se tohle někomu děje, má v krku plíseň/houbu, musí tedy začít s protokolem plíseň/houby a musí jí napřed vyléčit bentonitovým jílem, jinak MMS zabírat nebude.. máte s tím někdo zkušenost? Máte někdo odkaz, kde seženu jedlý bentonitový jíl?
Předem moc děkuji za veškeré info.Verča
Můžu se zeptat na toho vyléčeného souseda? Jak dlouho je to od vyléčení? Byla před tím operace? Byl i na chemoterapii?


a.c.e.r.v.a
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 22 kvě 2017 20:47
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od a.c.e.r.v.a »

Je to přes dva roky od vyléčení. Nepodstoupil ani operaci, ani chemoterapii. V podstatě nepodstoupil nic co se týče nějakého léčení západní medicínou. On MMS hned od začátku hodně věřil. Řekl, že bude raději pokusný králík sám pro sebe (v okolí neznal nikoho, kdo by MMS užíval) a buď pokus selže, nebo se vyléčí, než aby za pár let umřel na selhání imunity po chemoterapiích. Používal dávky MMS1 myslím asi 8 kapek za hodinu 10x denně a prokládal MMS2 po dobu tří týdnů. Pak trochu polevil. Praktikoval koupele, výplachy. Rapidní zlepšení v krvi po měsíci užívání, CT výsledky lepší až po delší době (teď si nejsem jistá, za jak dlouho nádor zmizel úplně).
Dnes si dává udržovací dávku myslím, tak jak si vzpomene. Cca dvakrát týdně před spaním.


a.c.e.r.v.a
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 22 kvě 2017 20:47
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od a.c.e.r.v.a »

Kov píše:
a.c.e.r.v.a píše:Ahoj všem,

pročítám už tohle fórum dlouho a hodně jsem se tu naučila. Nicméně mám nějaké problémy, na které se již musím zeptat..

Před dvěma lety jsem onemocněla rakovinou vejcovodu.. proběhl chirurgický zákrok, odstranili co šlo, následovali chemošky.. chemošky jsem zvládala díky bylinkám dobře, v podstatě jsem to nějak moc neprožívala.. rakovinu odhalili náhodou, díky zánětu, v počátku.. takže chemošky spíš zajišťovací.. nicméně mi před měsícem a půl našly něco na střevě, zvýšené nádorové markery, takže prohlásili, že jsou to meta a rovnou mě poslali pod kudlu a že odstraní i střevo - pro jistotu.. to jsem samozřejmě razantně odmítla s tím, že si půjdu jinou cestou.. shodou náhod jsem narazila na tatího souseda, který si vyléčil před dvěma lety nádor na plicích - dávali mu tři měsíce života. Bral MMS1 a MMS2 a je zdravý. Uchvátilo mě to. Začala jsem to též brát, MMS1 beru měsíc, nyní 4 kapky 10x denně, MMS2 mi dělá problémy kvůli množství vody co musím vypít, zvládnu tak dvě tablety denně a ještě nejsou ani plné. Na krvi jsem byla po třech týdnech a růst markerů se zastavil. Já tomu naprosto věřím. Cítím se skvěle. Ale konečně k věci.. ode dne, co jsem to začala brát, mi natékají uzliny v tříslech.. hlavně k večeru, ráno to zmizí.. moje teorie je, že tím, že mi několik uzlin odstranili a já se teď začala díky MMS čistit a lymfa proudí, tak to prostě těch pár uzlin, co mi zbylo, nezvládají.. je to možné? Nebo čím to je? Uvítala bych radu, jak to zmírnit.. pár dní jsem to postřikovala MMS s DMSO, ale bez účinku.. po pár dnech jsem se na to vykašlala když jsem neviděla změnu.. trochu mě to děsí..
No a další problém.. když si namíchám MMS pouze s vodou, může mi shořet krk.. začne mě šíleně pálit v krku, snad jakoby i žáha.. jediné, s čím to zvládnu, když to naředím jablečným moštem.. ale cokoliv jiného je utrpení.. po druhé dávce už to nedám.. Chloritan míchám s hydrogensíranem, s kyselinou citr. to byla úplná katastrofa.. v nové knize pana Humbla jsem se dočetla, že pokud se tohle někomu děje, má v krku plíseň/houbu, musí tedy začít s protokolem plíseň/houby a musí jí napřed vyléčit bentonitovým jílem, jinak MMS zabírat nebude.. máte s tím někdo zkušenost? Máte někdo odkaz, kde seženu jedlý bentonitový jíl?
Předem moc děkuji za veškeré info.Verča
Můžu se zeptat na toho vyléčeného souseda? Jak dlouho je to od vyléčení? Byla před tím operace? Byl i na chemoterapii?
Je to přes dva roky od vyléčení. Nepodstoupil ani operaci, ani chemoterapii. V podstatě nepodstoupil nic co se týče nějakého léčení západní medicínou. On MMS hned od začátku hodně věřil. Řekl, že bude raději pokusný králík sám pro sebe (v okolí neznal nikoho, kdo by MMS užíval) a buď pokus selže, nebo se vyléčí, než aby za pár let umřel na selhání imunity po chemoterapiích. Používal dávky MMS1 myslím asi 8 kapek za hodinu 10x denně a prokládal MMS2 po dobu tří týdnů. Pak trochu polevil. Praktikoval koupele, výplachy. Rapidní zlepšení v krvi po měsíci užívání, CT výsledky lepší až po delší době (teď si nejsem jistá, za jak dlouho nádor zmizel úplně).
Dnes si dává udržovací dávku myslím, tak jak si vzpomene. Cca dvakrát týdně před spaním.


a.c.e.r.v.a
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 22 kvě 2017 20:47
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od a.c.e.r.v.a »

Ahoj,

tak znovu píšu o radu. Už nevím co dělat jinak. Po dvou měsících užívání mi teď doktorka zavolala, že krevní výsledky jsou zase o trochu horší. Za měsíc mi onkomarkery vystoupaly o dvacet výš. Brala jsem celý měsíc 10x denně 3 kapky MMS a tak dvě tablety MMS2 (někdy jednu, víc jsem nedávala). Pak jsem odjela na dovolenou, potřebovala jsem vypnout. Tam jsem tedy přestala a brala MMS tak 1-2x denně po 4 kapkách. Nyní beru zase týden cca 5x denně 5 kapek MMS (kapu si je do kapslí, pít už to nezvládám) a jednou denně MMS2, protože mě po tom šíleně pálí žáha. Do toho jednou denně výplachy a postřikování kůže MMS a DMSO, hlavně na tu tříselnou uzlinu, tu mám totiž stále nateklou. Můžete mi tedy prosím poradit, co mám ještě změnit? Co dělám špatně? Jsem z toho už šílená. To tříslo mě hrozně obtěžuje. Stačí, když déle stojím, nebo když mám upnutější kalhoty nebo kraťasy a šíleně to oteče. Chtěla bych ještě zařadit klystýr, ale celkově tyhle věci vůbec nezvládám, myslím, že to nezvládnu.

Díky moc za případné rady.

Veronika


dkamila
Starší člen
Příspěvky: 117
Registrován: pon 30 pro 2013 23:40
Bydliště: severní čechy
Dal: 523 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od dkamila »

Veroniko,hlavně bud v klidu je to vše i v hlavě a nadále pokračuj,třeba jen 1 kapkou MMS ,kdyby ti bylo špatně.Po MMS je to ,jako když vezmeš demižon s kalem a zatřepeš,tak je to i u tebe s krví,jak se vše likviduje a chcípá,tak se to drží uvnitř těla,než se vše vyčistí .V tříslech se mazej hořčíkovým olejem ještě lépe!- ze síranu hořečnatého (magnézium sulfát),MgS04-7H2O,
http://vyzivujicitradice.cz/tag/horciko ... nel1-5,tam je i pro tebe potřebná sira
ber koloidní minerály
dělej si zábal z ricinového oleje :http://medium.mysteria.cz/text_scr/2003 ... zabaly.htm
Hodně pít a hlavně vitamíny
Z knihy co nám chybí Jiří Janča:
Zde bych chtěl obrátit pozornost k jedné skutečnosti, a to nesmírně důležité. Zinek je totiž podle zahraniční literatury, ale i podle mých zkušeností snad jedinou spolehlivou prevencí proti vzniku rakoviny! Taktéž léčba rakoviny bez zinku je asi nemyslitelná.
:bye: :bye: :bye:


‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“