Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
lozin
Stálý člen
Příspěvky: 44
Registrován: stř 25 kvě 2011 15:27
Bydliště: Most
Dal: 5 poděkování
Dostal: 15 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od lozin »

V rodině se objevil nález rakoviny obou prsou s přítomností kandidy.
Pacientka 88 let,lékaři napsaly lék letrozolum lestara 2,5 mg.Zvažuji doporučení přidat javorového sirupu se sodou ,rozemleté merunkové jádra v množství cca 2 kažké 3 hodiny během dne,pití čisté vody a absolutní zákaz cukru.Sirup je ok a soda z fichemy.Příprava při teplotě 45stupnů cca 50 minut, přesto se pak na dně usazuje soda.Poradte co se změní když odstraním usazeninu sody a přidáním citronu po vychladnutí./načteno z receptu med-zázvor-citron/ .Popřipadě pomožte navrhnout jiný postup. Díky


ml007@seznam.cz
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: sob 22 črc 2017 17:25
Bydliště: Hradec Králové
Dostal: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od ml007@seznam.cz »

Tak pořád všichni sháněli bílý, čištěný nebo lékárenský petrolej a nám se ho po dlouhých peripetiích podařilo dovézt z Moldávie a uvést do prodeje. Problém je ten, že petrolej nikdo nebude letecky přepravovat a jestli danit a platit clo za doplněk stravy nebo za palivo :-) Jedná se o čištěný petrolej s výluhem z mladého ořešáku Todicamp (Todikamp), který odebíráme přímo od syna léčitele Todika. Je to ten preparát, který ve svých knihách hodně propaguje ruský léčitel G.P. Malachov Máme k němu i hodně dalších informací, dokumentů atd. Založil jsem pro tyto účely i informační web www.lekarenskypetrolej.cz , kde chceme shromažďovat informace a zkušenosti s jeho používáním. Produkt je ke koupi na www.foxylife.cz a zatím sbíráme zkušenosti. Během prvního měsíce zatím vyléčena vlastní a 3 cizí prostaty :-), zmírnění bolestí nohou a výrazné zlepšení křečových žil :-) nasazeno i při onkologických problémech, vypadá zatím slibně, výsledky na sebe snad nenechají dobře čekat. Výrobce Andrej Todika nám poskytuje i protokoly na jednotlivé nemoci a také recenze od uživatelů. Níže uvádím jednu z nich.

"Mozkový nádor ( recenze uživatelů)
Dobrý den, Andrey!
Po měsíci příjmu Todikampu dle vašich instrukcí, u mé dcery Naděždy, došlo k významnému zlepšení. Na druhý den přestala užívat léky proti bolesti, záchvaty se neopakovaly, po dvou týdnech užívání léku seděla bez podpory, a předtím, než začala přijímat Todikamp, byla upoutána na lůžko po dobu pěti měsíců !!!
dceřina diagnóza - mozkový nádor (prostřední komory). Bolesti hlavy se postupně zmenšují, normalizuje se chuť k jídlu, zvracení není. Po měsíci příjmu Todikampu sama stojí! !!!! Čtyřicátým dnem ... sama chodí!!! Pobolívají paty a nohy! Bolesti hlavy jsou skoro ty tam! A pokud existují, jsou menší. DOBRÁ CHUŤ K JÍDLU! Zvracení ŽÁDNÉ! ... Todikamp dělá divy! .. Děkuji moc! Naděžda, Ceadir-Lunga Moldavsko, květen 2010".
Přeji všem krásné dny. Kdo má zájem o další informace, kontakty na mne (Miloš Liška) jsou na stránkách FOXYLIFE.


Peter11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 394
Registrován: ned 05 dub 2015 21:59
Dal: 85 poděkování
Dostal: 173 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od Peter11 »

Za rakovinu může špatná nálada. Vše si člověk vyléčí sám, i poškozenou míchu, tvrdí lékař
http://www.reflex.cz/clanek/video/80905 ... -internetu


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“