Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
232
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%
 
Celkem hlasů: 551

Windik
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: sob 05 srp 2017 19:56
Bydliště: Milovice
Dal: 7 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Windik »

aha diky :)


VendelinKubelka
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: stř 13 zář 2017 23:24

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od VendelinKubelka »

Bobina píše:Invalidní důchod se posuzuje dle toho, nakolik % člověk nemůže vykonávat svojí práci, také záleží,jak je postižen-v jaké je neuropatie fázi. To znamená, pokud jsem třeba prodavačka a nemohu stále stát na nohou nebo chodit, můžu mít částečný in.důchod, ale to fakt záleží i na dochtoru, jak to vidí. No a musí se rok marodit.
Předpokládám, že to asi patrně nebude posuzovat můj obvoďák?


Bobina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 278
Registrován: ned 06 led 2013 12:50
Bydliště: České Budějovice
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Bobina »

ne ne obvoďák ne, posuzuje to komis


yejb
Stálý člen
Příspěvky: 29
Registrován: stř 27 lis 2013 3:07
Dal: 46 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od yejb »

Ahoj. Právě jsem dokončil četbu celého vlákna. Udělal jsem také výpisky ve dvou kategoriích, dávkování ATH a zapper a jeho frekvence, od strany cca 120. Není možné si nevšimnout, jak od cca 280 strany došlo k invazi placeného trotla, který má za úkol rozvrátit diskuzi a je v dnešní době součástí možná státních, možná soukromých sil sloužících k upevnění pozice státu/silných mocenských skupin. Takový trotl je inteligentní, vzdělaný a v oboru znalý a cíleně napadá diskutéry, bez hlubších praktických znalostí ale s efektními teoretickými znalostmi a asertivní agresivitou, což nově příchozím znesnadňuje si udělat obrázek o skutečně funkčních metodách.
Obecně vzato, lidské tělo a mysl tvoří jeden celek. Pokud se člověk cítí jakkoli vyosený z toho celku (třeba "nákazou" parazity, různými bolestmi, chronickými problémy až po závažné nemoci), vyšší podstata problému tkví v disharmonii komunikace, sepětí těchto dvou struktur - těla a mysli. Jedná se vlastně o program, který je z pohledu jedince disharmonický, harmonický z pohledu patogenu.
Různé techniky a směry se snaží komunikaci obou celků zharmonizovat ve prospěch člověka. Z tohoto pohledu je nahlížení na subjektivně disharmonicky pocitovaný stav kontraproduktivní, protože je harmonický pro jinou entitu. Pojmosloví používané ve vnitřním dialogu vymezuje JÁ směrem, odpovídajícím jeho emočnímu náboji.
K harmonizaci je nutné, jak zde již mnohokrát padlo od velmi zkušených a erudovaných členů, zaměřit úsilí na několik složek lidské psyché, těla a mikroregionu/nejbližšího sociálního okolí najednou; praktikovat psycho/duševní hygienu, uvědomovat si vlastní postoje, trénovat odpuštění, asertivitu, sebelásku, pracovat s vnitřním dítětem, emočním tělem.
Na vnitřní harmonizaci a hygienu navazuje vnější.
Při léčbě helmintoz je velmi podstatné uvědomit si návyky, které výrazně podporují cyklus jednotlivých vývojových stádií.
(krátká odbočka - léčba helmintoz je vlastně znovunastavení funkční symbiózy mezi lidským tělem, myslí a kmeny, které z lidského pohledu nazýváme patogenní. Pokus o vymýcení čehokoli - ať parazitů, candidy a pod. je důkazem, že jedinec se nachází v sebedestruktivním režimu, který je charakteristický právě pro helmitozy a pod. K nastolení harmonie je nezbytné do složitého mechanizmu lidského těla&psyché dodávat, když se bere, oživovat, když se zabíjí. Režim dlouhodobého zabíjení bez oživování vede k energetické nerovnováze). Všímej si, co přes den děláš, kdy tvá ruka zcela zbytečně směřuje k ústům a injektuje gastroenterologický trakt čímkoli, co na ní právě ulpívá, všímej si, kolikrát za den to uděláš. Kdy a jak často směřuje ruka se podrbat, na hlavě, tváři, těle. Pokud jí zvládneš udržet, jsi v plném vědomí a dívej se kolem sebe, kolik lidí to tak dělá. Nech svědící místo na tváři svědět. Uvidíš jak a kam pokračuje ten pocit, svědění, do jakého stavu dokáže zajít. Ten pocit, který vždy člověk ukončí předčasně podrbáním se. Tím natrénuj vnímavost těla na procesy, které mohou být staré roky, desítky let a kterých jsi součástí. Naladění přítomné mysli na tyto jemné energetické proudy pomůže identifikovat jevy, které nenaladěná mysl nevnímá nebo cíleně přehlíží a jsou vlastně jasným alarmem, že v těle právě vrcholí nějaký symbiotický cyklus.
Při enterobioze (nákazy roupy, kterou považují lékaři za bezvýznamnou a relativně lehce odstranitelnou helmintozu) panuje jednoznačný názor odborné veřejnosti na to, že především děti se reinfektují/autoinfektují tak, že vajíčka, které larvy roupa kladou vně konečníku (kůli přístupu kyslíku), znovu přenáší rukou do úst (svědění je úporné). V trávicím traktu se rozpadne obal vajíčka, který chrání již živou larvu a začíná cyklus nové generace. Z tohoto pohledu je tedy člověk aktivně zapojený do životního cyklu roupa, dokonce je to on, kdo mu umožnuje cyklus obnovovat. Je ovlivněna mysl, nebo je to způsobené pouze svěděním, že ruka dítěte/dospělého míří podrbat svědící konečník, vajíčka, která na ní ulpí, potom nanese na kliku koupelny, zubní kartáček, hračku a z těchto předmětů on nebo někdo jiný předá právě bezděčným pohybem do úst? Pokud se ale drbu, bezděčně, na obličeji, na hlavě, není to také součást cyklu nějaké nematody? Třeba právě to, že mě zasvědí pokožka na obličeji a já se podrbu způsobí, že právě zralá vajíčka samičky, která vystoupala až k povrchu kůže, drbáním vytlačím z jejího těla do krevního oběhu/lymfatického systému. Nebo, podrbáním prostě propojím elektrický obvod těla o minimálním mikronapětí v bodě, kde se vyskytuje svědící místo a to může být posledním impulzem potřebným k vypuštění vajec. Všímej si, co dělá tvá ruka a zda a jak je tělo také nástrojem. Úloha mysli/hlavy je zcela neprozkoumaná v tomto směru. Samozřejmostí by mělo být také porozumění, jakou úlohu hraje nejbližší okolí v reinfekcích, chronických stavech. Necháváš jídlo na sporáku odkryté? Nedopité nápoje ve sklenici dopíjíš později? Rozkrojené ovoce hodiny/dny bez obalu na lince a následně jíš? Na podzim dozrává ovoce, lesní plody, přezrálé kvasí, to láká octomilky, které cítí kvasný proces na desítky metrů. Octomilky sedí v kontejneru před domem, odletí k tobě domů a vajíčka a bakterie, které na nich ulpívají, přenesou přesně na tu plochu, která je přitahuje, čili rozkrojené ovoce, okraj hrnku se zbytkem nápoje. Pokud vcházíš do bytu/domu v botách (rohožka nerohožka), biologický materiál si přímo pěstuješ v chodbě. Pokud jej dále rozneseš na chodidlech/přezůvkách, máš ho v koupeně, ložnici, obývacím pokoji. Některá vajíčka parazitů jsou tak malá, že se přenáší vzduchem, ulpívají na mouchách, muškách, pavoucích, cirkulací vzduchu se dostávají dál a výš v struktuře místnosti. I zde je značný prostor pro zamezení reinfekce.
Je to prostor pro osobnostní růst, úpravu nejbližšího okolí a setrvání v přítomném okamžiku.
Někdy jsou helmintozy doprovázené psychickými výkyvy, jako součást antagonistických procesů, které v mysli paralelně běží a řídí vývoj člověka. Dochází k procesu zpochybňování svého "zdravého rozumu", podporovaném odbornou veřejností (především díky cílenému ignorování faktu o výskytu helmintoz na našem území, z důvodu restriktivního chování S U K L, lobby farmaceutických společností a pod) a zároveň k nepřetržitému sebeochranujícímu a zachranujícímu procesu v mysli. Tento rozpor vyvolává určité vzduchoprázdno, které lze nazývat panikou, touhou po vymanění, "zbavení" se něčeho a má podstatnou roli v tom, v jakých (sociálních) úrovních a rovinách bude jedinec realizovat své snahy o nápravu. Tyto stavy kritizují lékaři a je na ně alergická i laická veřejnost. Je to vlastně stav, který laická veřejnost bedlivě pozoruje, všímej si toho. Jakýkoliv pokus o vybočení hlas lidu nahlas pojmenuje a vyčlenění ze společnosti je dodnes jednou z nejbolestivějších perzekucí. Je i toto historickým, dnes možná již nepodmíněným instinktem, který je důkazem symbiózy helmintoz s vědomím lidské společnosti? Vlastně důkazem toho, že můj názor je z velké části tvořený nejen mým subjektivním vědomím.

Chtěl bych podpořit všechny, kdo se necítí dostatečně komfortně spojení sami se sebou. Máte, máme právo udělat COKOLI pro to, abychom se cítili znovunapojení. Bariery, které jsou v našich hlavách jsou jen a pouze mým výtvorem a kdykoli, za jakýchkoli okolností, mám právo se sebou nakládat tak, jak já chci. Poradní hlas lékařské obce, státu, mocenských sil končí tam, kde já se rozhodnu. Lidské nadvědomí se dynamicky mění. Co platilo před třemi, pěti, sedmi lety, když se toto vlákno zakládalo, je dnes posunuté jinam a jinak, stejně jako před několika lety a za několik let, se jedná o pouhou etapu v názorovém vývoji. I když zrovna dlouhou, která je charakteristická učením restriktivních složek používat nové metody potírání směrů, které nejsou v jednotě se státem/farmaceutickým průmyslem zamýšleným vývojem.


To co vnímám a vidím kolem sebe je jen můj svět. Je jen na mě, zda se rozhodnu, že bariery, se kterými jsem se kdysi smířil, odstraním.
yejb
Stálý člen
Příspěvky: 29
Registrován: stř 27 lis 2013 3:07
Dal: 46 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od yejb »

Pro redukci filárií by možná stálo za úvahu použít (najít??) frekvence na eliminaci wolbachií, viz http://casopis.vesmir.cz/clanek/jak-zabit-wolbachii (článek již před časem v tomto vlákně zveřejnila jiná členka, ale nevím zda se informace jakkoli využily).
Za zmínku možná také stojí aplikovat podporující, obnovující frekvence, možná že inspirací by mohl být tento seznam:
http://celostnivzdelavani.cz/frekvence-zivota


To co vnímám a vidím kolem sebe je jen můj svět. Je jen na mě, zda se rozhodnu, že bariery, se kterými jsem se kdysi smířil, odstraním.
yejb
Stálý člen
Příspěvky: 29
Registrován: stř 27 lis 2013 3:07
Dal: 46 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od yejb »

toxoplazmoza, účinky zapperu, ATH a KS zde http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=143069#p143069


To co vnímám a vidím kolem sebe je jen můj svět. Je jen na mě, zda se rozhodnu, že bariery, se kterými jsem se kdysi smířil, odstraním.
skuzus
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: pon 26 srp 2013 9:26
Dostal: 1 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od skuzus »

Zdravím, 13 dcera má roupy, jak mám postupovat v léčbě, co Godzilla nepomohla by? Díky


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 681
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 283 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Batles »

skuzus píše:Zdravím, 13 dcera má roupy, jak mám postupovat v léčbě, co Godzilla nepomohla by? Díky
S Godzilou nemám zkušenosti proti roupům, no jelikož vodivost frekvencí běží hlavně po povrchu střeva a roupíci žijí uvnitř, tak nevím. Za zkoušku ale nic nedáte, pokud máte Godzilu doma.
Pochybuji, že by dcerka dokázala baštit kvanta česneku, hřebíček nebo pálivou papričku chili....
Můžete dcerce koupit v lékárně Vermophyt, je to přírodní prostředek a má určitou sílu. Tím bych začal a možná to bude stačit.
Pokud ne, můžete nasadit Vurm ex, je také přírodní, no má jiné složení.
Držím palce,
Batles


Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Cina »

Zdravím, 13 dcera má roupy, jak mám postupovat v léčbě, co Godzilla nepomohla by?
Doporučuji caniverm.

Od 11minuty se dovíš přesně co potřebuješ. :)


skuzus
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: pon 26 srp 2013 9:26
Dostal: 1 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od skuzus »

Děkuji, vyzkouším


Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Cina »

skuzus píše:Děkuji, vyzkouším
Nejlépe aplikovat na celou rodinu.V tom případě si zakoupit velké balení,které cenově je výhodné.
Zde odkaz:
http://www.brnenskalekarna.cz/index.php


skuzus
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: pon 26 srp 2013 9:26
Dostal: 1 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od skuzus »

Už jsem objednala, ale jinde, prodávají tam jednotlivé prášky za 20 kč, 100 ks najednou je příliš. Jen nevím, jestli dávku zopakovat po nějaké době, on ji myslím opakoval, budu si to muset poslechnout ještě jednou. :D
Děkuji za typ. Zuzana


jhlbvc
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 20 čer 2017 20:24
Dal: 2 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od jhlbvc »

skuzus - Jak dopadl to dopadlo ? Nějaký problém po aplikaci ?


jhlbvc
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 20 čer 2017 20:24
Dal: 2 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od jhlbvc »

Dobrý den Zuzano,

mohu se zeptat jak Caniverm zafungoval -popřípadě i na použité dávkování ? Jaká byla reakce po požití?

děkuji


jhlbvc
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 20 čer 2017 20:24
Dal: 2 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od jhlbvc »

prosím ,jaké jsou výsledky s Canivermem ? Nějaké komplikace po podání?


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“