MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Kov »

Veroniko, nepřemýšlela jsi nad Breussovou kůrou?


a.c.e.r.v.a
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 22 kvě 2017 20:47
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od a.c.e.r.v.a »

Kov píše:Veroniko, nepřemýšlela jsi nad Breussovou kůrou?
Četla jsem o ní, ale usoudila jsem, že by pro mě nebyla úplně vhodná. Za prvé si myslím, že bych to psychicky nezvládla, vzhledem k tomu, jak ráda mám jídlo a hlavně tedy při svých 165cm mám 52kg a rychlý metabolismus k tomu. Stačí mi se celý den nenajíst a už mám půl kila dole, nedovedu si představit, jak bych po této kůře vypadala. :lol:


a.c.e.r.v.a
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 22 kvě 2017 20:47
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od a.c.e.r.v.a »

dkamila píše:Veroniko,hlavně bud v klidu je to vše i v hlavě a nadále pokračuj,třeba jen 1 kapkou MMS ,kdyby ti bylo špatně.Po MMS je to ,jako když vezmeš demižon s kalem a zatřepeš,tak je to i u tebe s krví,jak se vše likviduje a chcípá,tak se to drží uvnitř těla,než se vše vyčistí .V tříslech se mazej hořčíkovým olejem ještě lépe!- ze síranu hořečnatého (magnézium sulfát),MgS04-7H2O,
http://vyzivujicitradice.cz/tag/horciko ... nel1-5,tam je i pro tebe potřebná sira
ber koloidní minerály
dělej si zábal z ricinového oleje :http://medium.mysteria.cz/text_scr/2003 ... zabaly.htm
Hodně pít a hlavně vitamíny
Z knihy co nám chybí Jiří Janča:
Zde bych chtěl obrátit pozornost k jedné skutečnosti, a to nesmírně důležité. Zinek je totiž podle zahraniční literatury, ale i podle mých zkušeností snad jedinou spolehlivou prevencí proti vzniku rakoviny! Taktéž léčba rakoviny bez zinku je asi nemyslitelná.
:bye: :bye: :bye:
Děkuji moc za rady. Ricinové zábaly i hořčík se zinkem jsem zařadila a chci se zeptat na ten sprej z epsomské soli. Vytvořila jsem si ho podle toho návodu, co jsi mi poslala, ale když si ho nanesu a uschne, zbyde na mě poprašek z té soli.. je to v pořádku? Četla jsem tam, že ten sprej zanechává mastný film a mě teda rozhodně nezanechává :)


dkamila
Starší člen
Příspěvky: 117
Registrován: pon 30 pro 2013 23:40
Bydliště: severní čechy
Dal: 523 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od dkamila »

Ano je to v pořádku a je vidět,že se do tebe olej hezky vsákne,jinak to olej není jen tak vypadá .Sůl stačí oklepat,nebo osprchnout po 20 min.Je to o hodně silnější,než prodávají v obchodech a je tam i potřebná síra,která rychle dodá hořčík do poškozených buněk a urychluje hojení.Pantáta byl půl roku nechodící na LDN .1 plíce nefunkční druhá na na 50%,poprosila jsem sestru,jestli by ho mazala,po 14 dnech perfektní výsledky a propuštěn domů ,do 2 měsíců začal zase chodit .Nevím,jestli mu opravdu pomohl hořčík,ale má už funkční na 50% nefunkční plíci,kterou mu chtěli vzít.Pantáta nenechá na hořčík dopustit a dělá si i 2x týdně koupele v epsomské soli 2 hrnky na vanu
Přeji ti brzké uzdravení :bye: :bye: :bye:


‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
a.c.e.r.v.a
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 22 kvě 2017 20:47
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od a.c.e.r.v.a »

dkamila píše:Ano je to v pořádku a je vidět,že se do tebe olej hezky vsákne,jinak to olej není jen tak vypadá .Sůl stačí oklepat,nebo osprchnout po 20 min.Je to o hodně silnější,než prodávají v obchodech a je tam i potřebná síra,která rychle dodá hořčík do poškozených buněk a urychluje hojení.Pantáta byl půl roku nechodící na LDN .1 plíce nefunkční druhá na na 50%,poprosila jsem sestru,jestli by ho mazala,po 14 dnech perfektní výsledky a propuštěn domů ,do 2 měsíců začal zase chodit .Nevím,jestli mu opravdu pomohl hořčík,ale má už funkční na 50% nefunkční plíci,kterou mu chtěli vzít.Pantáta nenechá na hořčík dopustit a dělá si i 2x týdně koupele v epsomské soli 2 hrnky na vanu
Přeji ti brzké uzdravení :bye: :bye: :bye:
Děkuji moc! :) Podám zase info, jak jsem úspěšná :)


Uživatelský avatar
martinq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1235
Registrován: pon 27 bře 2006 16:33
Bydliště: Prágl
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Babišovi kluci v akci !

Příspěvek od martinq »

Vejvar z tabletek kolísá, pisálci mají za úkol démonizovat žiravinu od Humbla.

Čechy zachvátil nový trend, léčí se žíravinou. Odborníci jsou zděšeni

Aktualizováno 26.9.2017, 22:59 26. září 2017, 14:17 — Autor: -lka / EuroZprávy.cz

Konspirační teorie se netýkají pouze mimozemšťanů nebo událostí 11. září, poměrně silnou základnu mají i v oblasti "alternativních" léčiv a lidského těla. Někteří lidé kupříkladu věří tomu, že jejich tělo je plné parazitů a škodlivých látek, kterých je potřeba se zbavit, nejlépe bazénovou chemií nebo neúčinnými, ale drahými přípravky. Situace je o to vážnější, že v některých případech jsou do "detoxikce" pomocí žíravin zapojeny i děti.
inShare

Přidejte svůj názor
16 komentářů

Parazit, ilustrační foto

Parazit, ilustrační foto
FOTO: Wikimedia Commons



850 tisíc lidí v České republice každoročně umírá kvůli parazitům. Dokládají to i výzkumy, které uvádí, že až 87 procent populace hlavního města trpí parazity. Ministerstvo zdravotnictví dokonce zkoumalo potraviny, které se u nás prodávají, a zjistilo, že 95% všech produktů obsahuje parazity, kteří jsou pro lidi nebezpeční. Mohou vám totiž přivodit například rakovinu.

Pokud máte pocit, že vše výše uvedené je naprostý nesmysl, máte zcela jistě pravdu. Alespoň podle odborníků, kteří mají dost lživých kampaní na internetu, které pomocí nekalých obchodních praktik nabízejí "účinné léky a metody" na odstranění parazitů z těla. Internetoví obchodníci podle odborníků z Parazitologického ústavu Biologického centra AV ČR straší lidi naprosto smyšlenými informacemi, které až hraničí s vyvoláváním paniky a šířením poplašných zpráv.

Počátek těchto metod ale nenalezneme u zmíněných obchodníků, nýbrž u veřejnosti samotné. Existují totiž lidé, kteří věří, že jejich tělo je plné bakterií, parazitů, virů a škodlivých látek, kterých je potřeba se zbavit. Nejlépe drastickou metodou pomocí chemie, roztoků chloritanu sodného, které jsou známé pod názvy Mineral Miracle Solution (MMS) a Chlor Dioxide Solution (CDS).

Církevní bazénová chemie
Anketa

Věříte na léčivé účinky bazénové chemie?

Ano, mám vyzkoušeno a funguje to
17 %
Ano, ale nezkoušel jsem
2 %
Ne, lidé, kteří to užívají, jsou blázni
81 %

Hlasovalo 679 čtenářů. Výsledky

Za vynálezce a propagátora CDS, resp. MMS je považován Jim Humble, který založil Genesis II Church of Health and Healing a sám se prohlásil za biskupa této církve. Ačkoliv se považuje za spasitele a roky tvrdí, že jeho metody boje proti škodlivým látkám v těle jsou účinné, hlavní náplní jeho náboženské organizace je právě prodej MMS lidem, kteří v jeho léčivé účinky věří.

Problém tkví v tom, že chloritan sodný je silná žíravina, která sice hubí bakterie, ale všechny bez rozdílu, ty prospěšné nevyjímaje.A chemikálie pochopitelně snadno popálí stěnu žaludku nebo střev. Užívání obou látek může způsobit křeče, průjem, zvracení, vést může až k selhání ledvin.

Na tento argument ale příznivci této "léčby" neslyší. Jakékoliv potíže či bolesti však totiž označují pouze za projevy toho, že se tělo uzdravuje, nepřipouštějí si, že si ničí zdraví. Nezastaví je ani fakt, že se CDS či MMS v Evropě ani Americe nesmějí prodávat jako doplněk stravy. Roztoky se proto prodávají buď zvlášť nebo se maskují jako bělidla nebo bazénová chemie.
Psali jsme

img-responsive
Čárový kód podle konspirační teorie? Ukrývá prý děsivé tajemství
img-responsive
Chemtrails je paranoidní fantazie. Vědci se ve velkém pustili do konspirátorů
img-responsive
Největší konspirační teorie: Otrávila vláda alkohol?

Velkou základnu příznivců má tato neobvyklá metoda i v České republice. Její fanoušci se slučují na Facebooku, zakládají internetové stránky a bojují také například proti očkování dětí nebo proti údajně škodlivým čárovým kódům, o kterých vás EuroZprávy.cz informovaly nedávno. Není ostatně bez zajímavosti, že existuje velké množství lidí, kteří věří ve vše výše zmíněné dohromady, tedy ve škodlivost vakcín a čárových kódů, ale naopak v prospěšnost žíravin. Paradox? Tak trochu ano.

Z příspěvků, které kolují internetem, ale lze vysledovat mnohem více, než jen zálibu lidí v užívání této žíraviny. Zarážející a alarmující je zejména fakt, že ji dávají svým dětem, kterým může hrozit vážné zdravotní riziko. Někteří se dokonce rozhodli, že je na ně bazénová chemie příliš slabá, a experimentují se savem...

Místo žíravin přírodní prostředky? Z bláta do louže

Zatímco výše popsaná skupina lidí šokuje odborníky ze Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI), Parazitologický ústav Biologického centra AV ČR bojuje proti dalším podvodníkům. Ti vyvolávají paniku ohledně parazitů a nabízejí údajné "přístroje" či dokonce "léčiva" za pomocí nekalých obchodních praktik.

Řada výrobků, které se profilují jako detoxikační, se podle vědců opírá o neurčité "výsledky klinických testů", které ovšem neexistují, a dále o několik "certifikátů". Jejich prodej je doprovázen nepodloženými či vymyšlenými statistikami, které jsme uvedli v prvním odstavci článku. A doprovázejí je i fotografie, které jsou většinou převzaté a namísto lidí jsou na nich vyfocena zvířata.

Nejčastěji se prodejci těchto "léků" uchylují k latinským popisem nemocí, které ale v některých případech nejsou ani přenosné na člověka, či ho nijak neohrožují. Následně nabídnou na své výrobky markantní slevu a zacílí je na nejohroženější skupinu lidí - seniory a vzdělané lidi, nejčastěji ženy, kteří mají zájem o své zdraví a chtějí za něj platit. Nemají ale potřebu ověřit si, komu a za co vlastně platí.

Vážné potíže hrozí i zde

Podle odborníků tyto proti parazitům neúčinné a lidskému organismu neškodné přípravky sice ublíží peněžence, ale neublíží zdraví. To však nelze tvrdit o skutečných antiparazitikách, která jsou účinná. Zjednodušeně lze říci, že jsou jedovatější pro parazity než pro lidi, a proto by měla být podávána pouze v dávkách, které předepisují lékaři a pod jejich kontrolou. Problém tkví v tom, že prodejci těchto přípravků doporučují nesmyslně vysoké dávky, dokonce preventivně, a internetový trh je zaplaven léky indické a thajské výroby, které si může v jakémkoliv množství koupit kdokoliv.
Psali jsme

img-responsive
Přinesli jste domů vši? Poradíme, jak se jich účinně zbavit
img-responsive
Čeští vědci zazářili na CNN. Přinesli významný objev

"Upozorňujeme veřejnost, aby nepodléhala těmto lživým kampaním a nenechala se těmito sděleními vystrašit. Paraziti (protista, helminti) jsou u člověka ve střední Evropě poměrně vzácní, často ani nejsou u zdravého člověka příčinou žádných obtíží a jejich diagnostika prováděná odbornými diagnostickými laboratořemi je velmi přesná," varují Roman Kuchta, vědecký pracovník Parazitologického ústavu Biologického centra AV ČR, ve spolupráci s ředitelem Parazitologického ústavu Juliem Lukešem a Olegem Ditrichem z Jihočeské Univerzity v Českých Budějovicích.

"Pokud odborné pracoviště parazita u pacienta nenalezne, parazit se u něj s nejvyšší pravděpodobností skutečně nevyskytuje. V případě zdravotních potíží doporučujeme navštívit lékaře. Důrazně varujeme před neodborným a neschváleným nasazováním léčiv proti parazitům, včetně tzv. mistrovských minerálních roztoků (MMS), konzumací antiparazitik bez doporučení odborného lékaře apod., neboť tyto látky mohou způsobovat závažné zdravotní potíže," dodávají odborníci.


Zdroj: http://veda-a-technika.eurozpravy.cz/ve ... u-zdeseni/

Zdroj: http://veda-a-technika.eurozpravy.cz/ve ... u-zdeseni/


Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Kov »

A k cemu to tady jako je vyvesene??? To jste chtel uzivatele vydesit a odradit od uzivani?


Peter11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 394
Registrován: ned 05 dub 2015 21:59
Dal: 85 poděkování
Dostal: 173 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Peter11 »

Kov píše:A k cemu to tady jako je vyvesene??? To jste chtel uzivatele vydesit a odradit od uzivani?
Už zase se nesmí tady něco "pověsit?"
Bude se za to věšet?


Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Kov »

Peter11- Četl jste vůbec druhou část mého krátkého příspěvku? Jasně že může. Jen to musí mít hlavu a patu a souviset to s tématem. Speciálně pro Vás zopakuji otázku: Tyhle různé výcucy mají varovat lidi před užíváním CDS a před poradci, kteří preferují jinou léčbu než tu oficiální?


Peter11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 394
Registrován: ned 05 dub 2015 21:59
Dal: 85 poděkování
Dostal: 173 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Peter11 »

Kov píše:Peter11- Četl jste vůbec druhou část mého krátkého příspěvku? Jasně že může. Jen to musí mít hlavu a patu a souviset to s tématem. Speciálně pro Vás zopakuji otázku: Tyhle různé výcucy mají varovat lidi před užíváním CDS a před poradci, kteří preferují jinou léčbu než tu oficiální?
Tyhle "výcucy" mají hlavně chránit před bezhlavým odevzdáním se 99%nímu houfu "neomylných poradců" vyznačujících se uměním číst.
Zlatokop zůstane zlatokopem, zvlášť když si na ukradeném výzkumu farmaceutické firmy vybuduje živnost.


Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Kov »

Tak pravdou je, že poradců(léčitelů), kteří ví o těle a léčbách kulové je víc než dost. Nemyslím, že je to Vaše číslo 99% správné. Pravda ale taky je, že doktorů, kteří vraždí pacienty oficiálními postupy je většina a navíc jim za úmrtí pacienta nic nehrozí. Zajímal by mě ten ukradený výzkum farmafirem. Co konkrétně máte na mysli?
PS:Vidím, že se tu už nějakou doby pohybujete. To jste jako teď zázračně prozřel nebo co Vás vede k takovému ataku na alternativní léčbu?


sirius01
Stálý člen
Příspěvky: 79
Registrován: čtv 03 lis 2011 0:48
Bydliště: Brno-venkov
Dal: 135 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od sirius01 »

Peter11 píše:Alternativa je jiná volba. Alternativa k léčení je neléčení. Přikláním se k názoru, že léčba je jenom jedna. Dobrá nebo špatná.
Já se nepřikláním. - Ono je to jinak. Alternativa k léčení je uzdravování, a s tím má "léčení" v pojetí oficiální medicíny pramálo společného.


S uctivým pozdravením HonzazMoravy
Peter11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 394
Registrován: ned 05 dub 2015 21:59
Dal: 85 poděkování
Dostal: 173 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Peter11 »

Dobrá léčba směřuje k uzdravení. Špatná léčba je prostě jenom špatná.


VendelinKubelka
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: stř 13 zář 2017 23:24

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od VendelinKubelka »

Výstižně napsáno.


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“