Autor |
Zpráva |
Peter11
|
Předmět příspěvku: Re: Marihuana a "veci" podobné Napsal: stř 02 pro 2015 22:33 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: ned 05 dub 2015 22:59 Příspěvky: 390
Pohlaví:  Darovaná ocenění: 86 Ziskaná ocenění: 173
|
MIRKO píše: ...Ale mně je to vlastně jedno....Howgh 
Tento příspěvek od Peter11 ocenili: 2 A(&F) (stř 02 pro 2015 22:47), milda (čtv 03 pro 2015 9:06) |
|
|
|
Nahoru |
|
 |
scheri
|
Předmět příspěvku: Re: Marihuana a "veci" podobné Napsal: stř 16 pro 2015 10:22 |
|
 |
Stálý člen |
 |
Registrace: ned 17 bře 2013 23:17 Příspěvky: 34
Pohlaví:  Darovaná ocenění: 103 Ziskaná ocenění: 33
|
V Právu vyšel článek "Konopí má způsobit převrat jako penicilin". Nevím jestli to není apríl. Píší, že to podpořil ministr zdravotnictví, rektor Karlovy univerzity nebo ředitel Masarykova onkologického ústavu v Brně.
|
|
Nahoru |
|
 |
Guzma
|
Předmět příspěvku: Re: Marihuana a "veci" podobné Napsal: stř 16 pro 2015 17:21 |
|
 |
Nový člen |
 |
Registrace: úte 04 zář 2012 20:36 Příspěvky: 17
Pohlaví:  Darovaná ocenění: 1 Ziskaná ocenění: 5
|
Jistě oni to podpoří, ale občan bude marihuanu draze kupovat v lékárně, nesmí si ji vypěstovat sám. Jde pouze o peníze jako vždy.
|
|
Nahoru |
|
 |
A(&F)
|
Předmět příspěvku: Re: Marihuana a "veci" podobné Napsal: stř 16 pro 2015 20:27 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: sob 07 říj 2006 18:14 Příspěvky: 4354
Bydliště: Severní čechy Pohlaví:  Darovaná ocenění: 1390 Ziskaná ocenění: 1209
|
Guzma píše: Jistě oni to podpoří, ale občan bude marihuanu draze kupovat v lékárně, nesmí si ji vypěstovat sám. Jde pouze o peníze jako vždy. ... a co brání občanovi, aby si ji pro zlepšení svého zdravotního stavu, pro svoji potřebu, vypěstoval ?? ... špatný zákon snad ?? ...  ...  ... ... neb pokud se jedinec (popř. společnost), nevzepře špatnému zákonu poškozujícího jeho práva, byť třeba i jeho úmyslným porušením (tj. s možným rizikem následného postihu), tak potom si zřejmě tento zákon zaslouží ...  .... .. Guzmo, a co ty ?? ... co konkrétně jsi udělal, aby se tento stav změnil ?? ... cos v tomto směru udělal pro ostatní ??! ...  ... ... Anri ...
_________________ Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ... ... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... 
|
|
Nahoru |
|
 |
A(&F)
|
Předmět příspěvku: Kauza Growshop - Jiří X. Doležal ... Napsal: čtv 17 pro 2015 7:35 |
|
 |
Zasloužilý člen |
 |
Registrace: sob 07 říj 2006 18:14 Příspěvky: 4354
Bydliště: Severní čechy Pohlaví:  Darovaná ocenění: 1390 Ziskaná ocenění: 1209
|
... Kauza Growshop: O nažraném soudním vlku, celé koze z trávy a alibismu vůbec ... ... http://www.reflex.cz/clanek/komentare/6 ... vubec.html ...  ...
_________________ Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ... ... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... 
|
|
Nahoru |
|
 |
Guzma
|
Předmět příspěvku: Re: Marihuana a "veci" podobné Napsal: pon 21 pro 2015 20:26 |
|
 |
Nový člen |
 |
|
A(&F) píše: Guzma píše: Jistě oni to podpoří, ale občan bude marihuanu draze kupovat v lékárně, nesmí si ji vypěstovat sám. Jde pouze o peníze jako vždy. ... a co brání občanovi, aby si ji pro zlepšení svého zdravotního stavu, pro svoji potřebu, vypěstoval ?? ... špatný zákon snad ?? ...  ...  ... ... neb pokud se jedinec (popř. společnost), nevzepře špatnému zákonu poškozujícího jeho práva, byť třeba i jeho úmyslným porušením (tj. s možným rizikem následného postihu), tak potom si zřejmě tento zákon zaslouží ...  .... .. Guzmo, a co ty ?? ... co konkrétně jsi udělal, aby se tento stav změnil ?? ... cos v tomto směru udělal pro ostatní ??! ...  ... ... Anri ... Anri, co čekáš, že ti napíšu na veřejné fórum. Že jsem členem vycvičené jednotky a již brzy zahájíme ozbrojený boj proti systému? Nebo že sám pěstuju, zásobuju své blízké a šířím osvětu ve svém dosahu? Řeknu ti, že měním sám sebe a tím měním tento i jiné stavy. Ale kdyby ses zeptal sám sebe, nemusíš se tu ptát mě. Přeju všem bytostem štěstí.
Tento příspěvek od Guzma ocenili: 2 kalyp (úte 22 pro 2015 7:47), martin11 (stř 23 pro 2015 8:33) |
|
|
|
Nahoru |
|
 |
novotnak444
|
Předmět příspěvku: Re: Marihuana a "veci" podobné Napsal: čtv 05 kvě 2016 21:26 |
|
 |
Nový člen |
 |
Registrace: čtv 05 kvě 2016 21:19 Příspěvky: 1
Pohlaví:  Darovaná ocenění: 0 Ziskaná ocenění: 0
|
Musim se taky k tomuto tematu vyjadrit. Pro ty, kteri odsuzuji konopi, tak at si uvedomi, ze je to prirodni lecivo. Me osobne treba tato mast https://www.nejlevnejsi-growshop.cz/GRO ... 000ml.html pomaha na lupenku a co jsem jiz vyzkousel za ruzne jine masti, tablety, kremy,.... To same stryc na alzheimera. Proste diky konopi je to lepsi, nebo seousedka - mela silene migreny, obcas si da konopi a ejhle, znatelne se to lepsi. Nemeli bysme zakazovat prirodni veci. Spise zakazte tablety na kterych farmaceuticke firmy maji nehorazne vynosy a o ucinku se radsi ani nezminuji.
|
|
Nahoru |
|
 |
superjohnny
|
Předmět příspěvku: Re: Marihuana a "veci" podobné Napsal: stř 15 úno 2017 0:23 |
|
 |
Nový člen |
 |
Registrace: stř 15 úno 2017 0:14 Příspěvky: 1
|
Opravte mě, jestli se pletu, ale pro zdravotní účely je možné pěstovat technické konopí, se kterým nemůže být legální problém. Nebo se pletu?
_________________ O hemeroidech a možnostech jejich léčby - http://hemeroidy-hemoroidy.cz
|
|
Nahoru |
|
 |
jhonlee2050
|
Předmět příspěvku: Re: Marihuana a "veci" podobné Napsal: ned 13 srp 2017 9:25 |
|
 |
Nový člen |
 |
Registrace: ned 13 srp 2017 9:17 Příspěvky: 1
|
Hádám, jestli byste mohl napsat něco o tomhle tématu? Byl bych velmi vděčný, kdybyste mohl ještě trochu rozvinout. IbogaWorld Capsules
|
|
Nahoru |
|
 |
samuel34
|
Předmět příspěvku: fenixovy slzy Napsal: pát 02 úno 2018 3:05 |
|
 |
Nový člen |
 |
Registrace: pát 02 úno 2018 2:55 Příspěvky: 1
|
Pro dobre zkusenosti s fenixovymi slzami ( lecebe konopi) rad podam informace o tomto skvelem leku. lajanev@seznam.cz
|
|
Nahoru |
|
 |
Marcius
|
Předmět příspěvku: Re: Marihuana a "veci" podobné Napsal: sob 09 bře 2019 15:12 |
|
 |
Nový člen |
 |
Registrace: sob 09 bře 2019 15:04 Příspěvky: 1
|
Za mě určitě marihuana nevadí. Rozhodně ji spíše považuju za bylinku než drogu. Pokud jde o samotný konopný čaj, hodně e-shopů jej prodává v dobré kvalitě. Já osobně odebírám odsud. Nic se nesmí přehánět, ale jeden čaj týdně spíše pomůže, než uškodí. 
|
|
Nahoru |
|
 |
Guzma
|
Předmět příspěvku: Re: Marihuana a "veci" podobné Napsal: pát 22 lis 2019 11:55 |
|
 |
Nový člen |
 |
|
To co se legálně prodává je celkem k prdu ve srovnání s tím, co si člověk může vypěstovat. Legální produkty obsahují pouze CBD nikoliv THC. A nejlepší účinky jsou právě když CBD i THC působí v synergii.
|
|
Nahoru |
|
 |