Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Edgar
Zasloužilý člen
Příspěvky: 201
Registrován: stř 29 lis 2006 18:10
Bydliště: Brno
Dal: 2 poděkování
Dostal: 24 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Marty

Příspěvek od Edgar »

:D :good: To bylo krásně vysvětlené. Ale obávám se, že ti lidé těm nesmyslům prostě věřit chtějí. No co, ať je jejich vlastní paranoia sežere. :lol:


Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.
chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: tyčky

Příspěvek od chiq »

Y píše:
chiq píše:I tak še da :D
hlavné je mať "tyčky" :D
máš ? Meral si okolie?
:mrgreen: mám :devil:


tbest
Zasloužilý člen
Příspěvky: 444
Registrován: čtv 11 led 2007 0:55
Dostal: 1 poděkování

Re: Marty

Příspěvek od tbest »

Člověk je zabraný do svých problémů a takový článek může někdy zapůsobit dost poplašně. Díky za vysvětlení. :good:


Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Sci-fi nebo realita ?

Příspěvek od rival »

Opravdu bych rád věděl, kde je pravda ? Jeden čas se o nanotechnologii psalo a mluvilo téměř všude a pak bylo najednou ticho po pěšině. Totéž mi připadá, že se stalo i na poli počítačové virtuální reality. Není účelem někoho strašit. Jen by mne zajímalo, zda o tom víte někdo něco bližšího....
-----------------------------------------------------------------------------------
Aerosolové operace zblízka: Vzdušný rozptyl biologických implantátů do potravin, vody a vzduchu (1/2)
Letectvo chce vaše LOV: Vzdušný rozptyl biologických implantátů do potravin, vody a vzduchu

Carolyn Williams Palit
29. února 2008

Viz: ExoticWarfare.org – více informací o psychotronickém a s pomocí směrované energie prováděném mučení jako součásti systému. Můžete si na internetu také prolustrovat výraz „Ionatron, PEP nebo PIKL“. Neobviňuji Ionatron nebo nějakého dalšího kontraktora z mučení Američanů nebo dalších občanů této planety, ale když si přečtete o těchto výrazech a navštívíte ExoticWarfare zjistíte, že pulzní plazmové zbraně dalekého dosahu existují a mohou být použity pro přenos dalších energií – mikrovlnných, rádiových, ELF atd. Plazmový paprsek je použit ve vztahu k cílové osobě podobně jako elektrický rozvod. Článek je volně šiřitelný kdekoliv.

Založeno na globálním útočném systému probíraném v „Zasáhněte je tam, kde to bolí“, letectvo 2025.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Pokračování

Příspěvek od rival »

Možná byste se rádi seznámili s „Počasí jako zesilovač síly: vlastnictví počasí v r. 2025“, s kapitolou o předpovědích budoucnosti, letectvo 2025 (1). Lidé, kteří se obávají nadcházejících celosvětových aerosolových operací v atmosféře, zvaných chemtrails (2), často poukazují na tuto kapitolu jako na důkaz, že americké letectvo může být zapleteno do celosvětových postřikových operací, s cílem kontrolovat počasí.

Spisovatelé Izakovic Rolando (3), Amy Worthington (4) a Scott Gilbert (5) zkoumali důkazy podrobně. Zatímco je evidentní, že naše počasí je manipulováno prostřednictvím těchto aerosolových operací a že další atmosférické vojenské aplikace jsou v plném proudu, tak kontrola počasí, jakkoliv je to špatný nápad, by mohla být ve srovnání s tím, co se chystám probrat, jen relativně zanedbatelným zlem. A koncept, že postřik je způsob, jak zpomalit globální oteplování, se zdá být starou a velkou krycí historkou.

Lydia Mancini (6) zkoumala některé mysl pozměňující aspekty chemtrails, ale myslím, že jsem našel jeden z posledních kousků hádanky chemtrails – letectvo zkoumalo, jak vložit do potravního řetězce populace, vody a vzduchu nano-senzory, a vzdušné rozstřikování, které by jim umožnilo dostat tyto senzory do těl lidí. Čtěte dál a zamyslete se nad všemi spojitostmi.

Aktivisté v oblasti chemtrails sbírají důkazy, že jejich postřik obsahuje nejen bakterie (7), ale také vodivé kovy, krevní buňky /8/, uhlíkový prach, sedativa, nanočástice, krystalické látky, hliníkové částice, baryový prach a nějaký druh polyetylénového silikonového vlákna (9).

V současné době dali dr. Hildegarde Staninger (10), průmyslová toxikoložka, a dr. Mike Castle (11), expert na polyetylen a chemtrailsový aktivista, hlavy dohromady, aby určili, zda nanovlákna, vyrůstající z pokožky lidí trpících vláknovou nemocí – morgellony, a nanovlákna z chemtrails mají nějakou vzájemnou spojitost.

Lidem s morgellony vyrůstají z kůže z jejich nehojících se ran na těle nanovlákna různých barev. Chemtrailsový spad obsahuje podobná mnohobarevná vlákna, která vypadají velmi podobná morgellonovým vláknům. Tato vlákna máte na sobě a ve vašich domovech. Můžete je najít pomocí fluorescentního černého světla. Ultrafialové světlo je přiměje zářit. Použijte také lupu.

Řada vzorků vláken a tkání posbíraných od obětí morgellonů a vzorky chemtrailsových vláken byly zaslány do čtyř nejlepších laboratoří v naší zemi: ADML Inc., ACS Inc., MIT a Lambda Solutions Inc. Castle a Staninger požádali tyto laboratoře, aby tato vlákna identifikovala. To, co se z laboratoří vrátilo, je zarážející (12) a je to podrobně probíráno na „rádiovém vysílání Rense, č. 7 a č. 11“ (13). Dr. Staninger dále určila, že vlákna z texaských chemtrails vykazují shodu s chemtrailsovými vlákny z Itálie (14).

Chemtrailsová vlákna jsou svého druhu dětská, „předmorgelonová“ vlákna. Morgellonová vlákna jsou vyvinutější, ale tato vlákna mají spojitost s nanotechnologií, která vyrábí nanodráty. Od radiomoderátora a nositele Peabodyho ceny Jeffa Rense se dozvídáme, že morgellony jsou:

Přenosnou (nanotechnologií spuštěnou?) invazí do lidských tkání ve formě samo se produkujících a samo se replikujících viditelných trubiček, barevných vláken, drátů, shluků, které se jeví být senzory nebo anténami, a dalších viditelných konfigurací, z nichž některé přenášejí něco, co by mohlo být geneticky pozměněnou a propojenou DNA/RNA. Tyto (nano) „stroje“ prospívají v zásaditém prostředí a využívají pro napájení tělesnou bioelektrickou energii, tělesné minerály a další neidentifikované prvky.


Zapamatujte si tyto klíčové výrazy: „samo replikující se, senzory, zásadité, minerály a bioelektrická energie“. Ohledně definice morgellonů je toho na Rense více:

Existuje pár důkazů naznačujících, že tyto maličké stroje obsahují své vlastní vnitřní „baterie“. Také se věří, že jsou pravděpodobně schopné přijímat specificky modulované signály mikrovln, EMF a ELF a informace… Téměř všichni zasažení hlásili, že se zdá, že morgellonové nano stroje mají jistý druh stádní či skupinové inteligence (15).


Mohou se chemtrailsová nanovlákna rozložit a stát se nanočásticemi? Dr. Staninger si zdá se myslí, že mohou (16). Nanočástice mohou projít přes krevní bariéry v plicích, vstoupit do krevního řečiště a cestovat do mozku či jiných částí těla. V internetovém časopisu „Nature“ Jim Giles řekl toto:

Nanočástice – nepatrné chumáče hmoty, které by jednoho dne mohly být použity pro stavbu rychlejších počítačů a zlepšit systémy dopravy léků – mohou podle výzkumníků ze Spojených států cestovat do mozku, poté, co byly předtím vdechnuty (17).


Dr. Staninger si myslí, že tyto nanočástice mohou být schopné se samy sestavit do plnohodnotných nanodrátů, jakmile se dostanou do mozku nebo do dalších orgánů /18/. Říká, že tuto nanotechnologii jíme; je v naší potravě – rostlinách a zvířatech. Říká, že kopíruje DNA bakterií nebo jistých dalších buněk, a že je v kontaktu s vnitřkem našeho těla. Vyrábí to více bakterií, více rakoviny. Jeden druh nanodrátů je zapojen do vytváření pseudo-vlasů a pseudo-pokožky. Jedna žena s morgellony se v rámci testů ukázala na pseudo-vlasy pozitivní. Tyto sebe replikující se proteiny vytváří dokonce chimérické formy, které vypadají velmi podobně hmyzu nebo parazitům. Děti se rodí s těmito nanočásticemi v sobě. Je to důkaz, že tato nanotechnologie dokáže projít přes ochranné bariéry v těle.

Dr. Castle uvedl, že věří, že nejméně jeden až dvacet milionů Američanů má tyto senzory, antény, dráty a shluky ve svých tělech. Morgellony se šíří rychlostí 1,000 obětí denně. Tato rychlost se zvýší, protože s každým rokem bude existovat více a více obětí, které je mohou šířit. Lidé, kteří navenek nevykazují symptomy morgellonů, mohou i tak mít tuto nemoc uvnitř svých těl. Má se za to, že ti se symptomy jsou ti, jejichž těla tato vlákna odmítají. Žádné symptomy? Vaše tělo se může invazi přizpůsobovat (19).

Clifford Carnicom je muž s vědeckým vzděláním: geodézie, matematika, počítačové vědy a fyzikální vědy. Pracoval u 15 různých agentur --- min. obrany, správa lesů a Úřad pro správu země. Studuje to, o čem mnozí věří, že je chemtrails způsobená a rostoucí zásaditost naší planety. Dokumentuje rostoucí množství vápníku, magnézia, barya a draslíku v dešťové vodě (20). Je zajímavé, že J. Walleczck v Lawrence Berkeley Laboratory v r. 1991 zkoumal, jak ionty vápníku pomáhají přenášet elektřinu přes buněčné membrány na molekulární úrovni (21). Takže odstraňování přirozené minerální rovnováhy a elektrických vlastností Země a našich těl není dobrou věcí.

Carnicom také zdokumentoval vysokou úroveň solí v naší půdě, v důsledku solí reaktivních kovů z chemtrails. Říká, že jsou to tyto soli, které dělají Zemi vodivou (22). Tyto látky z chemtrails jsou lehce ionizovatelné ultrafialovým světlem a způsobují, že vzduch obsahuje vysokou úroveň pozitivních iontů. To je pro živé bytosti nezdravé. Nachází stejné krevní anomálie mezi lidmi s morgellony a těmi, kteří žádné známky morgellonů nevykazují.

Samosebou, že když je změněna Země, aby se stala vodivější a zásaditější, pak se i my stáváme vodivějšími a zásaditějšími. Země a všichni obyvatelé jsou nyní oblíbeným domovem zásadomilných nanotechnologií, které jednoduše využívají naši bioelektřinu pro sebereplikaci a vytváření senzorů, anténních shluků a dalších záhadných nanostrojů uvnitř našich těl.

Což nás přivádí k další části letectva 2025, „Zasáhněte je, kde to bolí: Strategický útok v r. 2025“. Tato kapitola si zaslouží hlubší pohled, protože popisuje jak „skrytě“ implantovat do populace sledovací a útočné biologické senzory, které jsou „tenčí než lidský vlas“, a to prostřednictví rozstřikování těchto strojů do potravního řetězce, vody a vzduchu nebo za pomoci lidských agentů (23).

Psychotronické (kontrola mysli) technologie jsou v této studii zmíněny, ale ne příliš podrobně, protože tyto informace jsou tajné. Zpráva se zabývá tím, jak musí být zbraňové systémy schopné získat přístup k tomu, co by mělo být privátní. Dočteme se:

Systém zaměřování cíle musí poskytovat rozhodovatelům možnost detekovat změny v osobních hodnotách nepřítele. V rámci strategického útočného systému jsou předmětem zájmu změny v emocích, myšlenkách nebo referenčních rámcích vůdců. Techniky, které se dokážou dostat do „hlavy“ nepřítele a získat tak cenné informace, si vyžadují revoluční kroky. Nalezení schůdných metod pro dosažení tohoto cíle je předmětem tajného dokumentu „Informační útok“ (24).


Letectvo by utajovalo pouze zbraň, která dokáže číst vaše myšlenky, emoce a záměry, jen pokud by naše země tuto zbraň v r. 1995 již měla nebo měla v úmyslu ji vyvinout. Rozstřikované bioimplantáty a další špionážní zařízení jsou popsány níže:

Pozemní platformy se v r. 2025 spoléhají silně na mikromechaniku a nanotechnologie, aby byly tyto platformy zmenšeny na mikroskopickou velikost. Tyto platformy by mohly být vloženy prostřednictvím lidských agentů, prostřednictvím vody nebo dodávek potravin, nebo prostřednictvím vzdušných rozsevných operací pomocí bezpilotních prostředků. Mikrosenzory tenčí než lidský vlas by mohly přenášet data do databáze Delphi přes UAV nebo satelity. Roj pozemních mikrosenzorů by mohl zajistit nepřetržitý přenos dat o místních podmínkách a úrovni aktivity poblíž a uvnitř LOV (25).


LOV znamená „locus of values“ (místo hodnot). LOV může představovat tvrdý cíl: něco fyzického, nebo může LOV být měkký cíl. „LOV je to, čeho si nepřítel cení… měkký LOV je nehmatatelná věc: systémy, znalosti nebo způsoby myšlení“ (26). UAV je bezpilotní prostředek.

V tomto dokumentu jsou všechny senzory nazývány „pozemními senzory bez dozoru“, dokonce i bioimplantáty. V jedné z ilustrací šipky velmi nestoudně ukazují na pozemní skupinu senzorů bez dozoru, které jsou umístěny v rozkroku několika mužů (27). Na další ilustraci šipky ukazují na senzory v mužském rameni a zápěstí. Když to čtu, zabloudí má mysl k Denzelu Washingtonovi vyškrabávajícímu si mikročip z ramene ve filmu Mandžuský kandidát. Mimo bioimplantáty se studie letectva zabývá i shazováním senzorů „velikosti zrnka“ ze vzduchu, aby na zemi utvořily pozorovací síť, a mikrosenzory mohou být podloudně umístěny do domovů nebo spotřebičů.

Zdroje:

1. „Počasí jako zesilovač síly: vlastnictví počasí v r. 2025“, studie o budoucnosti provedená v letech 1995 – 1996 pro velení letectva, studie provedená plk. Tamzy J. House, pplk. Jamesem B. Near Jr., pplk. Williamem B. Shoeldsem (USA), mjr. Ronaldem J. Celentano, mjr. Davidem M. Husbandem, mjr. Ann E. Mercer a mjr. Jamesem E. Pugh, v srpnu 1996, letectvo 2025, internetová stránka, kapitola 15.

2. „Aerosolové zločiny a zastírání“ od Clifforda E. Carnicom, carnicom.com, internetová stránka, řada stran, 1999 – 2008.

3. „Zpráva o šílenství chemtrailsového postřiku v Chorvatsku“ od Izakovice Rolando, 5. června 2000. Rense.com, internetová stránka, 1997 – 2008.

4. „Chemtrails a teror ve věku jaderné války“ od Amy Worthington, květen 2004, „Idaho Observer“, internetová stránka, 1997 – 2008.

5. „Válčení prostřednictvím životního prostředí a americká zahraniční politika: poslední zbraň hromadného ničení“ od Scotta Gilberta, 23. září 2004, archiv autora, Global Research, internetová stránka, 2001 – 2008.

6. Bariumblues od Lydie Mancini, bariumblues.com, internetová stránka, řada stran, 2003 – 2008.

7. „Chemtrails: zpráva GAO připouští „chmýří“ – laboratorní zpráva odhaluje mnohem víc“, červenec 2006, „Idaho Observer“, internetová stránka, 1997 – 2008.

8. „ERYTROCITY: POZITIVNÍ VIZUÁLNÍ IDENTIFIKACE“, od Clifforda Carnicoma, carnicom.com, internetová stránka, 1999 – 2008.

9. PODIVNÉ DNY, PODIVNÁ OBLOHA – NYNÍ DÝCHÁTE ETYLEN-DIBROMID, NANOČÁSTICE HLINÍKU A BARYA A KATIONAKTIVNÍ POLYMEROVÁ VLÁKNA S NEIDENTIFIKOVANOU BIOAKTIVNÍ LÁTKOU od Glenna Boyle, strangedaysstrangeskies, internetové album, velká sbírka fotografií, laboratorních zpráv a dokumentace, a práce pokračují.

10. „Dr. Hildegarde Staninger, PhD. RIET-1, průmyslová toxikoložka/IH a doktor celostní medicíny, Bio,“ 17. září 2007, rense.com, internetová stránka, 1997 – 2008.

11. „Dr. R. Michael Castle, Bio,“ 7. května 2007, rense.com, internetová stránka, 1997 – 2008.

12. „Projekt FMM: Vlákna, meteority a morgellony“ od výzkumného týmu projektu FMM, 29. března 2007, rense.com, internetová stránka, 1997 – 2008.

13. „Speciální morgellonové vysílání Rense“ č. 7, 29. března 2007 a č. 11, bez data, audiosoubory mp3, 22. června 2006 – pokračuje, rense.com, internetová stránka, 1997 – 2008.

14. „Vzorky texaských chemtrails porovnány se vzorky z italských Benátek“ od dr. Hildegarde Staninger RIET-1, 27. listopadu 2007, rense.com, internetová stránka, 1997 – 2008.

15. „Morgellony definovány“, 5. prosince 2007, rense.com, internetová stránka, 1997 – 2008.

16. „Speciální morgellonové vysílání Rense“, č. 7 a č. 11.

17. „Nanočástice v mozku“ od Jima Gilese, 5. ledna 2004, Nature.com, internetová stránka, oddíl News&Nature, Nature Publishing Group, 2008.

18. „Speciální morgellonové vysílání Rense“, č. 7 a č. 11.

19. „Speciální morgellonové vysílání Rense“, č. 7 a č. 11.

20. „Vápník a draslík“ od Clifforda Carnicoma, 15. března 2005, carnicom.com, internetová stránka, 1999 – 2008.

21. „Efekty elektromagnetického pole na buňky imunitního systému: Úloha signalizace vápníku“ od J. Walleczck, divize výzkumné medicíny a radiační biofyziky, Lawrence Berkeley Laboratory, University of California, Berkeley, California 94720, „The FASEB Journal“, č. 6, 3177-3185, Federace amerických společností experimentální biologie, 1992, fasebj.org, internetová stránka, 1992.

22. „Soli naší půdy“ od Clifforda Carnicoma, 11. května 2005, carnicom.com, internetová stránka, 1999 – 208.

23. „Zasáhněte je tam, kde to bolí: Strategický útok v r. 2025“, studie o budoucnosti provedená v letech 1995 – 1996 pro velení amerického letectva, výzkumná studie od pplk. Jeffrey E. Thieret, mjr. Stevena J. DePalmer, mjr. Fredericka I. Guendela Jr. a mjr. Michaela A. Silvera, srpen 1996, letectvo 2025, internetová stránka, kapitola 6, strany 8 a 20.

24. str. 19.

25. str. 20.

26. shrnutí pro vedení, v.

27. str. 33.


(pokračování)


rival - živý člověk
chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

...pokračovanie...?


1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Někteří s tím umí i bojovat a to úspěšně

Příspěvek od 1220 »

Orgonit
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=6969
Vypadá to sice jako chiméra JAK TO ALE JE ?


1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Praktický návod

Příspěvek od 1220 »

http://www.paprsky1.de/aktuality/orgoni ... yroba.html
Vypadá, že funguje i proti smogu :shock:
K.
Další článek je o Schaubergově měděném nářadí.


1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Někteří s tím umí i bojovat a to úspěšně

Příspěvek od 1220 »

Peter píše:S čím bojovat? S lidskou blbostí? :bhead:
Tou si můžeš jenom rozbít hlavu o zeď :shock:
:enaughty:
K.


1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Jedná se ovlivňování

Příspěvek od 1220 »

Třeba počasí ne, to vyzkoušený je, žádná malomyslnost.
Hovgh.
;)
K.


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jedná se ovlivňování

Příspěvek od Iv »

Karle,už je to těžký bojovat,tady vidíš , jak,to funguje.V Budějicích těch převaděčů je už moc.Tam je na každý dva kilometry jeden a jak si tam pochvalují signál-spokojenost.
Mám malý cloudbuster a jiný ,dělá to divy.Proto máme asi i jiné názory.Prostě jsme pro ně praštěný,haha..
Kdybych se vyjádřil naplno,tak se spustí program a jsme v říti s diskuzí.


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jedná se ovlivňování

Příspěvek od Iv »

Peter píše:Na setkání u Jeffa o tom můžeme podiskutovat. Jestli se nebudeš bát, že tě někdo posype. :lol:
Nerozumím,to si mám sednout před Tebou na zadek a bát se okolí,nebo co?Z toho jsem už vyrost a vůbec mi připadáš jak lovec,raději publikuj své výsledky a přestaň......!!!!!!!!!!!!Myslím,že Forum Ti může poděkovat!


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pro Petra

Příspěvek od Iv »

To opravdu nemá cenu,já o voze a Ty o koze. :esilenced:


Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Uživatelský avatar
Mim
Zasloužilý člen
Příspěvky: 855
Registrován: čtv 21 zář 2006 7:41
Bydliště: Plzeň
Dostal: 3 poděkování

Peter a Ivan

Příspěvek od Mim »

Rozumím vám oběma...ale vy dva si to nedokážete objasnit.....Míň má pravdu Peter...asi nezažil, co Ivan, a možná ani já....Diskutuj, al e buď na pozoru...to je moje heslo....Mimochodem, jsem zvědavý, co ti (Petře) setkání přinese....


Však ono to půjde!!!
Novák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 407
Registrován: ned 20 srp 2006 15:33
Bydliště: Praha
Dostal: 2 poděkování

Setkání

Příspěvek od Novák »

Každé setkání je OK a vždycky nás posune kousek dál.Myslím,že na podzim to bude ještě lepší. :mrgreen:


Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“