MMS a různé choroby

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: autoimunitní choroby

Příspěvek od Merlin »

rejpal píše:Mám takovou otázku. Tady na fóru je hodně zkušeností s užitím MMS hlavně při problémech typu dlouhodobá intoxikace, přechozené chronické infekce, atp. Máte ale někdo zkušenost s užitím při vyloženě autoimunitních chorobách, jako jsou například revmatoidní artritida nebo Crohnova choroba, charakteristické velmi vysokými hodnotami CRP a dalších ukazatelů zánětu, které jsou konvenčně léčeny masivně kortikoidy, či jinými imunosupresivy a jsou velmi náchylné na jakékoliv vnější podněty? Předem díky za reakce.
Pokud to, co působí zánět, je "vyhubitelné" nebo odstranitelné neutralizací a vyplavením, s největší pravděpodobností ano. Podívejte se na FAQ přímo na Humbleho webu. Pojem "autoimunitní choroby" si vymysleli "lékaři" (čti "prodavači léků") aby zastřeli skutečnost, že o tom nic neví.


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
vvasickova
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: stř 03 čer 2009 20:41
Bydliště: Psezinok

Příspěvek od vvasickova »

Ty Jardo ja cítim naozaj, že mi tá biorezonancia pomohla. Bola som hodne rozhádzaná. A podľa grafu, ktorý mi z mašiny vyšiel po mesiaci a pol liečenia, je to o brovský rozdiel. Ja myslím, že tú mašinu oklamať nemôže nikto a okrem toho, prvý graf mi robili na úplne inom mieste ako ten po mesiaci a pol. Ja nechcem robiť nikomu reklamu ani nič podobné, ale aspoň niečo mi naozaj pomohol, hoci je fakt, že to nie je zadarmo. Okrem toho už som napísala že MMS-ku verím úplne stopercent, len sa neviem odvážiť k prvej dávke. Ja som si pozrela video pána Jima Humbla, prečítala som aj knihu a je to jeden úžasný človek. Už na pohľad je to sympatický pán a podľa toho čo hovorí a hlavne to ako koná je dôvod, za ktorý si ho nesmierne vážim ako človeka. Škoda, že je tak ďaleko. Ozaj, ty si nemal problém s behaním na WC pri užívaní MMS?


jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Mám kamaráda, ortoped se zaměřením na geriatrické potíže. Ordinuje i v sanatoriu. Jednou jsem z něj vypáčil, že nejúčinnější lék je zlatá injekce. To se vezme fyziologický roztok nebo nacl roztok , eventuelně destilka na intravenozní použití. Dědeček či babička po aplikaci této ZLATÉ injekce nezřídka zahazují berle a vstávají z kolečkových křesel.
Většinou trpí artrozou a těžko jim pomoci.Pokud jim na konci života nabídnete ZLATOU injekci, tak je jasné, že to můsí fungovat.Většinou se lidé vrací a žádají opět svoje zlato.Že jim nic tak nepomohlo.Mezi námi, placebo efekt je jednou z nejstabilnějších konstrukcí současné medicíny. Procentuálně funguje lépe, než mnohé vyspělé léky. Vedlejší účinky nikde nic.
K mms. Nikdy jsem hnačku nepocítil. pouze únavu , hlavně při večerní dávce. To jsem úplně zcepeněl. Možná jsem si to částečně vsugeroval, ale bylo to pro mne příjemné. Kopnul jsem tam mms, dobatolil jsem se k pelechu a pak upadnul do mrákot až do rána.
Pokud ti zabírá ta rezonance, buď jen ráda. I kdyby to byly žabí ocásky nebo pavoučí prdélky, je to úspěch, o který stojíme. Účel světí prostředky.


Uživatelský avatar
vvasickova
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: stř 03 čer 2009 20:41
Bydliště: Psezinok

odpoved

Příspěvek od vvasickova »

Ahoj Jardo, zasa si ma potešil. Mohol by si mi dať adresu kliniky alebo kontakt na toho ortopeda? Ja som ochotná vyskúšať všetko ak bude treba. Je fakt, že alopati do človeka strkajú drogy, ktoré nič neriešia, len navodia kopu nových problémov z bočný účinkov liekov. MMS mám stále pripravené a jednu ruku skoro na ňom, ale keď ja som mušia váha. Veď vyzerám jak smrt poháňaná vetrom, ja neviem či na mňa nebude veľa aj tá jedna kvapka. Ty si chlap jak hora, s tebou to asi preto nič neurobilo. Ja by som ho už tak chcela do seba kopnúť, ale... Potrebujem od niekoho ako si ty povzbudiť. Dnes mi konečne prestala nádcha akú som ešte nezažila a celý čas som mala ruku na MMS-ku a predsa som si ho nedala. Ja som šiši. Myslíš, že si ho mám na noc skúsiť hodiť do seba? Ale to už potom nemôžem prestať čo? Inak to nemá význam. Ešte ma budeš musieť zopárkrát štuchnúť, aby som to konečne vyskúšala. A chcem ťa veľmi pekne poprosiť, pošleš mi ten recept na bazový sirup? Ty si ho asi vyrábaš doma sám ako som pochopila. No a ešte mám dotaz na to Golden Yaccu-ten čo ponúkajú na nete je ok? No a ešte poznámka k tomuto fóru-ten čo to vymyslel patrí vďaka, pretože sa tu človek dozvie kopu nových veľmi prospešných info a aspoň som poznala teba aj keď iba cez net. Je to fajn. Tak ďakujem a ozvi sa zasa. Papa :)


adda
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: sob 18 črc 2009 12:18

Re: autoimunitní choroby

Příspěvek od adda »

gewo píše: Pokud to, co působí zánět, je "vyhubitelné" nebo odstranitelné neutralizací a vyplavením, s největší pravděpodobností ano. Podívejte se na FAQ přímo na Humbleho webu. Pojem "autoimunitní choroby" si vymysleli "lékaři" (čti "prodavači léků") aby zastřeli skutečnost, že o tom nic neví.
MMS jsem začala užívat 13.6. kvůli RA. Do té doby jsem brala už dva měsíce MTX, jinak dva roky průběžně antirevmatika, kortikoidy, ale ty moc ne, protože mi fakt nedělaly dobře. Vyzkoušela jsem i mnoho z různých alternativních možností, ale v podstatě se to stále postupně zhoršovalo (co do počtu postižených kloubů, svalové síly, celkové hybnosti). Aktivita nemoci byla dle krevních testů pořád stejně vysoká. S MMS jsem začínala opravdu pozvolně od jedné kapky, vždy jsem brala 2x denně, při čtyřech kapkách jsem zvracela měla křeče celý den (ale vzala jsem si to z časových důvodů hned po jídle a to je asi blbý), po denní pauze znovu od dvou kapek, asi za tři týdny jsem byla na 15 2 x denně, to jsem brala deset dní, teď už beru jen 15 kapek na noc Důvod je, že už mi fakt dělá problém to vypít. Večer to ještě zvládnu, když si to dám těsně před spaním, zapiju nebo zajím jabkem a hned usnu. Ale jaké jsou výsledky celé terapie? Jsem mnohem pohyblivější, už od samého začátku neberu téměř léky proti bolesti (za 35 dní jsem měla 2x 200 mg ibalginu) připadá mi, že klouby ztrácejí pomalu teplotu Je zajímavě, že občas zánět jakoby odněkud vycestuje , na den mi oteče loket, který jsem zatím postižený neměla a za den úplně zmizí. To pro tuto nemoc typické není a svědčí to podle mě opravdu spíše o infekci. Jsem zvědavá na výsledky testů na konci srpna. Každopádně při zotavování z dlouhodobě vznikajících chronických nemocí to chce určitě velkou trpělivost, přidat i jiné postupy, změny v životě atd.. Pořád věřím, že nemoc není nevyléčitelná. Omlouvám se za dlouhé čtení, ale třeba to někomu pomůže.

Jak to popisujete vypadá to, že jste na docela dobré cestě. Na Vašem místě bych teď ale určitě změnil způsob braní i dávkování. Pokud člověk bez problémů snáší 4 kapky, měl by je brát co 2 hodiny. Ne koňskou dávku navečer. 6 dávek po 4 snesitelných kapkách co 2 hodiny, to dělá 24 kapek denně. Jde totiž o to, že mezitím byla zjištěna doba působení MMS v těle. Ta není delší než 2 hodiny, za které MMS odreaguje bez ohledu na množství! Při boji s vleklou chorobou ji ale musíte držet pořád pod tlakem, je to stejné, jako třeba s penicilínem, tam je také třeba udržovat účinnou hladinu. A k tomu ty 4 kapky s odstupem 2 hodin stačí. Před spaním nezvyšujte, zkuste koupele.
Ta věc se nedá zlomit přes koleno jako některé akutní případy. Ale je to jako s těmi kapkami dopadajícími na kámen - nakonec do něj tu díru provrtají ;) Držte se! BUDE líp.


Bororo

MMS a zlatý stafylokok

Příspěvek od Bororo »

Má nekdo skusenosti s MMS proti zlatému stafylokokovi? vopred dakujem


rejpal
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: pon 13 črc 2009 9:39
Bydliště: JM
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od rejpal »

Velké díky za povzbuzující zkušenosti, jenom se chci ještě zeptat, jestli se u tebe při užívání projevily tady na fóru popisované doprovodné jevy jako zvýšená teplota, větší slabost nebo zvýšené ukazatele zánětu, abych aspoň rámcově věděl s čím můžu počítat.


spibe
Nový člen
Příspěvky: 15
Registrován: ned 19 lis 2006 22:48
Bydliště: Slovensko
Dostal: 12 poděkování

bradavice

Příspěvek od spibe »

Začal som používať MMS a to postupne od jednej kvapky. Po týždni som to prestal sledovať a dával som si v rôznych dávkach, tak aby to telo zvládalo.
Pred pár dňami som dostal herpes na ústa. Začal som znova brať MMS a neaktivovanú kvapku som si dal 3x za deň na ústa a po štyroch dňoch herpes zmizol.
Dcéra mala na ústach dve malé bradavice a po vlastných skúsenostiach s herpesom som je to natrel 2x za deň neaktivovanou kvapkou /dcéra má 9 rokov/. Ráno keď sa zobudila tak som myslel, že sa rozplačem. Pod spodnou perou kde som jej to natieral mala od neaktivovaného MMS popálenú kožu s pluzgiermi /mimochodom ja som popálenú kožu nemal/.
Bradavice jej odpadli a teraz sa len modlím aby tam nemala nejaké jazvy
Začali sa jej tvoriť chrasty tak dúfam, že to bude v poriadku.
Chúďa moje malé. Nechcel som jej ublížiť.
Dúfam že to bude v poriadku.
Deťom stále aktivovať MMS!!!!!!!!!!!

Bude to v pořádku. Neaktivovat. Příště ale nenechat působit déle než 3 minuty a hned pořádně opláchnout vodou! Opakovat 2 - 3x denně.


lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2444
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

spibe

Příspěvek od lajos »

Měl jsem to napsat, jsem doporučil přítelkyni dceři(20 let) potírání tváře s aktivovaným mms, na takový hrubkovatý povrch, jako by jsi měl, kua jsi nevpomenu na tu nemoc. No a do druhého dne dopadla jako tvoje dcera-celé rozdrážděné a do červena, jsem se mohl posr..., že jsem si hrál na doktora a utíkali jsme pro příslušné minerály a další prvky na zmírnění které jsem s radostí zaplatil. Nějaké nepovedené snahy na ksychtě se blbě vysvětlují. Od té doby jsem se stáhl s mms pro kohokoliv, neb by to musel strašně moc chtít sám se všemi riziky.

Je to poměrně silná zásada a použít to ve vyšší koncentraci, aktivované nebo neaktivované, bez následného důkladného omytí, je opravdu hloupost. Humble sám nedoporučuje exponovat pokožku déle než minutu! Píše o tom v kapitole o spáleninách (i sluncem).
Dal by si snad někdo z vás na xicht 25% kyselinu solnou?? To je téměř to samé....


Návštěvník

reakce MMS

Příspěvek od Návštěvník »

Ačkoliv to s bradavicemi přímo nesouvisí, rád bych se podělil s mými zkušenostmi.

MMS působí jako aktivátor imunitního systému a proto se v těžších případech v počátku projeví jako zhoršení. Prostě tělo se s tím pere. Existují dvě možnosti:
1. necháte tělo proběhnout jeho autoimunizační proces proběhnout a máte potom pokoj
2. nebo to zbrzdíte a reakce neproběhne (jste tak kde jste byli)

Sám jsem věděl o prozatím neaktivních ložiskách u zubů a ještě jednoho. Po použití MMS se situace zhoršila (prostě to bolelo) ale pak to utichlo. Věřím po 3 kůrách MMS, že ložiska možných zánětů jsou pryč.
H.
Hlavně pomalu a pozorovat své tělo. Výsledek se dostaví.

Připodobnil bych to horečce při chřipce: Teplota je projev, že tělo spustí obranný systém. Když teplotu uměle, třeba prášky srazíte, ... máte problém do budoucna.


Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Než něco začnete dávat dětem, zjistěte si něco bližšího o této látce.
NaClO2 24,5% roztok
Nejzávažnější nepříznivé účinky:
Označení nebezpečnosti: žíravý, zdraví škodlivý
R-věty:
Zdraví škodlivý při vdechování a při styku s kůží.
Uvolňuje vysoce toxický plyn při styku s kyselinami.
Způsobuje poleptání.

http://209.85.129.132/search?q=cache:A9 ... ient=opera

P.


Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ano

Příspěvek od Merlin »

Co tak přečíst si stejný list o kuchyňské soli?


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
spibe
Nový člen
Příspěvky: 15
Registrován: ned 19 lis 2006 22:48
Bydliště: Slovensko
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od spibe »

U mňa sa to tiež presne tak prejavuje, že pri vyšších dávkach mám miernu horúčku ako pri chrípke a po čase ustúpi. Väčšinou ju mám vo večerných hodinách a vtedy si na noc dám ešte jednu dávku MMS a do rána som fit. Žiadne lieky pri tom neberem.
Mimochodom som zistil, nakoľko som športovec, že po tréningu buď posilovne alebo behu či plávania si dám dávku MMS a cítim, že telo mi lepšie regeneruje. Proste na druhý deň som fit a môžem znova plne trénovať. Bez MMS mi regenerácia trvá aj niekoľko dní. Má niekto takéto skúsenosti?


Návštěvník

Re: Ano

Příspěvek od Návštěvník »

gewo píše:Co tak přečíst si stejný list o kuchyňské soli?
Rozdíl je v tom že kuchyňská sůl může způsobit podráždění kůže, očí a sliznic na rozdíl od chloritanu sodného který způsobuje poleptání kůže, sliznic a očí.
P.

Název produktu: SODIUM CHLORIDE, 99+%, A R GRADE
Císlo produktu: 433209

ZPUSOB EXPOZICE
Styk s kuží: Muže zpusobovat podráždení kuže.
Absorpce kuží: Muže být škodlivý pri absorpci kuží.
Styk s ocima: Chlorid sodný (NaCl) pri styku s ocima muže
zpusobit jejich podráždení nebo zcervenání následkem oteru.
Vdechování: Muže být škodlivý pri vdechování. Materiál muže
dráždit sliznice a horní cesty dýchací.
Požití: Muže být škodlivý pri požití.


Návštěvník

Toxicita

Příspěvek od Návštěvník »

Vážení každá látka je ve větším množství JED. Ať je to kuchyňská sůl nebo něco jiného.

Této vědě se říká TOXIKOLOGIE.

VŽDY JDE O TO, KOLIK???!!!
H.

Škoda mluvit. Rýpalové se najdou vždycky. MMS je vyzkoušený i u kojenců a hromadě z nich v Africe zachránilo život. Neublížilo to nikomu. Jestli se to ale někdo chystá pít neředěné ve velkých dávkách, pak je to jeho problém. I když i to už tady bylo, jakýsi šílenec se tím chtěl zasebevraždit. A ono nic, akorát so naboural ledviny, čemuž se nelze divit. Ale PŘEŽIL vypití půl litru 28% roztoku!
Používané dávky jsou opravdu takřka homeopatické, stačí si spočítat rozředění ve 2 dl vody nebo jujce.
Ale co. Bojkové a nenechavci budou vždy a všude dloubat do všeho, co se naskytne. Nejlepší bude, když je budeme ignorovat.

A ještě něco. Od této chvíle budu nemilosrdně mazat všechny anonymní příspěvky, ať už budou o čemkoli. Přihlášení do fóra trvá tři minuty. Pokud někdo opravdu chce přispět, určitě si je najde.


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“