Fórum U Pramene

 Portál: www.upramene.cz   E-mail: rival@upramene.cz

Bleší trh U Pramene
Novinka: MMS2 Maxi  Bleší trh U Pramene
     
 
Právě je sob 15 pro 2018 11:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 447 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HCl-všeobecná diskuze
PříspěvekNapsal: čtv 13 kvě 2010 4:50 
vlákno čisté - poo.
http://www.liecive.herba.sk/index.php/r ... ludka.html


Nahoru
    
 
 Předmět příspěvku: Slezina
PříspěvekNapsal: pát 14 kvě 2010 20:27 
Offline
Zasloužilý člen
Uživatelský avatar

Registrace: ned 27 zář 2009 16:24
Příspěvky: 440
Karma:
Bydliště: Bruntálsko
Pohlaví: Neurčeno
Darovaná ocenění: 6
Ziskaná ocenění: 13
Vlado, to je sice moc pěkný článek, ale jak a čím provést očistu? Já vím, že se dá najít asi tisíc předražených a nic neřešících přípravků. Ale jde mi o levný a účinný recept, tak jako na jaterní a žlučníkovou očistu. Máš? Tak sem s tím.

Jinak v podstatě podobný článek http://www.prirodnivyziva.cz/okruh_slinivka.htm

Slezina dle Drců není potřebná http://cs.wikipedia.org/wiki/Slezina

_________________
Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"


Nahoru
 Profil   
 
 Předmět příspěvku: Re: nedostatok HCL pricina ?
PříspěvekNapsal: pát 14 kvě 2010 21:42 
Offline
Zasloužilý člen
Uživatelský avatar

Registrace: úte 08 srp 2006 19:01
Příspěvky: 4205
Karma: 38 
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž
Darovaná ocenění: 41
Ziskaná ocenění: 452
vlado píše:
http://www.liecive.herba.sk/index.php/rok-2009/36-4-2009/215-cas-ocisty-sleziny-pankreasu-a-zaludka.html


Ve své podstatě o tom, co snižuje HCl v těle, je toto vlákno:
viewtopic.php?t=1252

Jak jsem už napsal v MMS zkušenostech, tak lidé trpící pálením žáhy můžou velmi dobře konstatovat, co způsobuje okyselování organizmu. Přičemž lidé netrpící na pálení žáhy a tedy s nepoškozeným refluxem (jak jsem již psal, jde o přechod mezi jícnem a žaludkem), tak by je měli bedlivě poslouchat, jelikož jim hrozí rakovina, dna nebo jiná nemoc, občas končící smrtí.

Je to celé začarované: Řekněme, že máme naprosto zdravého člověka. Jí všechno - cokoliv mletého - salámy, sekané, chléb, rostlinná másla, u McDonalda a co já vím co ještě. Tímto se mu neuvěřitelně sníží obsah HCl v žaludku. Tím je neuvěřitelně snížena imunita organizmu s tím, že je překyselený... Překyselený řekněme jakousi náhražkou HCl – o co jde, nebo čím je tato kyselina odlišná oproti HCl dosud nevíme. V každém případě je to "špatná kyselina". Díky snížené hladině té správné kyseliny HCl není tělo schopno zlikvidovat cizopasníky v potravě - až už vajíčka, zárodky či přímo parazity. Jednoduše se začnou v těle usazovat a množit. Když vezmu příklad MacDonald, jejich mleté maso v burgrech (hranolky jsou v pohodě) je neuvěřitelně likvidující HCl, lidé trpící pálením žáhy by mohli povídat... Podobně je na tom chléb z obchodu. Obsahuje často poměrně dost plísní, které sice nejsou okem pozorovatelné, ale taktéž podobně hrůzně snižuje HCl v těle.
Tak tedy už máme množící se parazity v těle ;) Paraziti v těle způsobují čím dál tím větší nenažranost, přičemž tím pádem úbytek HCl je čím dál větší.
Jak to vypadá, tak tvorba HCl je v těle omezená. Tedy, jak se říká "jíst se má střídmě", tak to sice není vůbec od věci, ale ještě navíc je potřeba jíst bez jedů... Avšak toto lidé s parazity v těle nedokážou, musí pořád - ani né tak sami sebe, ale ty parazity - zásobovat jídlem. A pokud jsou to pořád namleté konzervanty v burgerech, tak to jde pochopitelně se zdravím úplně do háje. Končí to tak překyseleným organizmem, že z toho je absolutně odrovnaný organizmus. Může se to projevovat naprosto jakkoliv. Zejména jak jsem psal na začátku - rakovina nebo dna... Také je celkem možné, že se tímto okyselením organizmu zvyšuje cholesterol v krvi a vůbec všechny rozházené hodnoty můžou mít původ v příliž okyseleném těle, akutním nedostatkem kyseliny HCl.
Zní to sice nelogicky, ale opravdu jde o to, že při nedostatku té správné HCl kyseliny dojde k překyselení organizmu jinou kyselinou, která je pochopitelně nežádaná a tedy velmi špatná pro tělo...

Dá se udělat opravdu dobrý jídelníček - maso, i uzené a cokoliv dalšího třeba i ten bůček, ale musí jít o kvalitní výrobky!

Je celkem paradox, že například sušenky taktéž obsahují jakousi příměs, která okyseluje organizmus, například sušenky Bebe... Jestli také sušenky "Bebe dobré ráno" nevím, ale vůbec bych se nedivil. Prostě počítejte se lží o zdravé stravě, je to naprosto běžná věc... Například se vyhýbejte i jakýmkoliv acidofilním mléčným výrobkům, ty nejsou o nic lepší...

Kurt Tepperwein má sice pravdu, když tvrdí "Pryč s kyselostí", ale zapomíná, že jde o nedostatek HCl. Takže jeho směs je sice dobrá, ale nenavrací obranyschopnost v podobě dostatečné tvorby HCl...

Tak jednoduše musíme HCl doplňovat tak dlouho, dokud nebudeme úplně zdraví a dokud nebudeme jíst málo (ale zároveň dostatečně - abysme nebyli hladoví), ale zato zdravé potraviny bez jedů.
Jsem tedy přesvědčen, že ještě není vše ztraceno. Řekl bych, že se vše dá zachránit s tím, že se tvorba kyseliny HCl v těle obnoví do původního stavu...

...

Když mě někdo chce "udělat radost" tím, že mě pozve do "mekáče", tak mu dám na jevo o co jde... No když tam už jsem, tak si dám akorát ty jejich hranolky - ty jsou poměrně neškodné...

_________________
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  ICQ 
 
 Předmět příspěvku: Re: nedostatok HCL pricina ?
PříspěvekNapsal: ned 16 kvě 2010 13:01 
Offline
Zasloužilý člen
Uživatelský avatar

Registrace: úte 08 srp 2006 19:01
Příspěvky: 4205
Karma: 38 
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž
Darovaná ocenění: 41
Ziskaná ocenění: 452
Co tak konzultuju s lidmi nedostatek HCl, ukazuje se, že může být způsobeno i nedostatečným kousání jídla (spěch apod.).

Pálení žáhy a tedy otevřený reflux údajně způsobuje tzv. helicobacter. Ten nadále produkuje látku, která neutralizuje HCl, aby ho nezlikvidovala. Takže teoreticky doplněním určitým množství HCl do žaludku by měl dostat přes čumák ;)

Je tu ale jeden problém, setkávám se s poměrně dost případy, kdy HCl vůbec nepomáhá, spíše naopak. Popravdě jsem čekal, že bude ohlas mnohem lepší... Zřejmě příliž moc soudím podle sebe jiné, asi jsem opravdu jakýsi vyjímečný exot, co se týče zdraví ;)

Pravdou ale je, že HCl dobře funguje zatím na všechny členy rodiny, kteří HCl vyzkoušeli.

_________________
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  ICQ 
 
 Předmět příspěvku: Re: nedostatok HCL pricina ?
PříspěvekNapsal: ned 16 kvě 2010 13:42 
Offline
Zasloužilý člen
Uživatelský avatar

Registrace: stř 26 zář 2007 23:23
Příspěvky: 5830
Images: 0
Karma: 101 
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž
Darovaná ocenění: 1726
Ziskaná ocenění: 2445
Palo píše:
Pálení žáhy a tedy otevřený reflux údajně způsobuje tzv. helicobacter. Ten nadále produkuje látku, která neutralizuje HCl, aby ho nezlikvidovala. Takže teoreticky doplněním určitým množství HCl do žaludku by měl dostat přes čumák ;)

Stále více se kloním k názoru, že problém je v tom, kdo tu HCl vyrábí!
Pokud ji vyrábí náš k tomu příslušný orgán (ať už je to kterýkoli), tak je zapojen do systému. Tím chci říct, že vyrábí takové množství, které je právě potřeba. Toto množství je zřejmě pro helicobactera smrtelné, takže se do žaludku ze střev nemá vůbec žádnou touhu dostávat. Ve střevech je mu hej, tam co vyrobí, tak pěkně odchází.

Idyla skončí, a tělo z nějakého důvodu vyrábí málo nebo žádné HCl, helicobacter se radostně šíří do žaludku a vyrábí HCl i tam. To je na jednu stranu dobře, protože aspoň nějaké HCl. Na druhou stranu špatně protože:

- HCl průběžně neodchází, takže helicobacter musí žít na "ostrůvcích", aby ta koncentrace kolem něj nebyla pro něj příliš vysoká - ono už se to mezi ty "ostrůvky" nějak rozptýlí. Ovšem průšvih je v tom, že žaludeční sliznice je stavěná na rovnoměrné zatížení tím HCL, takže je místy "přetížená", což do ní může vyžrat díry

- helicobacter není napojen na systém, takže vyrábí HCl podle toho, kolik má zrovna materiálu a podle toho, jak ho jeho produkce momentálně "dusí".

Jeho produkce je tedy ovládána pouze "zvenku", tedy tím, jaké jídlo pozřeme. Když obsahuje HCl, tak helicobactera "přidusíme" (nebo dokonce zabijeme), když snížíme kyselost nějakým antacidem, tak mu vlastně "vyvětráme", a pokud mu dodáme "žrádlo", tedy materiál na výrobu HCl, tak vyrábí. Ale vždycky naprosto bez ohledu na to, co zrovna tělo potřebuje. Může se stát, že je HCl akorát, ale stejně tak ho může být málo a nebo moc. Teoreticky by se ta správná hladina dala udržet i tak, ale prakticky zřejmě dochází k výkyvům na obě strany, takže někdy je správné přidat zvenku antacidum a jindy HCL. Což se nemusí povést vždycky správně, takže může vzniknout dojem, že jedno nebo druhé "nefunguje".

Vyvraždit helicobactera je zřejmě možné vysokými dávkami HCl, což znamená současně i nepříjemné překyselení. Asi příjemnější bude zbavit se ho pomocí MMS2. Je ovšem otázka, jestli se současně dokáže "nahodit" původní výroba vlastní HCl. Pokud ne, tak to znamená trvale dodávat HCl zvenku, a to v dávkách co nejbližších optimálním, které jsou značně proměnné v závislosti na tom, co a kolik jíme. Při vyšších hladinách HCl budeme překyselení, při nižších se helicobacter nastěhuje zpátky do žaludku a bude se nám do toho "míchat".

Tak takhle nějak to vidím já, což ovšem naprosto neznamená, že je to tak také ve skutečnosti!

Zdravím - poota

_________________
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe


Nahoru
 Profil   
 
 Předmět příspěvku: nedostatok HCL pricina ?
PříspěvekNapsal: ned 16 kvě 2010 20:48 
Offline
Nový člen

Registrace: ned 16 kvě 2010 20:28
Příspěvky: 1
Karma:
Pohlaví: Neurčeno
Darovaná ocenění: 0
Ziskaná ocenění: 0
prava pričina je zahlienený zdroj tvorby HCL ...

citujem z odkazu http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... 8518#p8518

Také můžete docílit velké změny pravidelnou očistou žaludku, kdy se stěny žaludku omyjí od hlenovitých úsad a tvorba HCL se zlepší.

rady pre očistu... byliny medvedí cesnak, bedrovník, morska trava, morské riasy ....
Sanogel, Enterosgel...

citujem z odkazu Sanogelu http://www.noe.sk/sanogel?tmpl=component&print=1&page=

očistu od nánosov a hlienov dosiahneme použitím 48 hod. vymočeného ľanového semiačka ?? (neuplné)

lacný ??? (lis na travu... :shock: ) a účinný recept ..... HLADOVKA ..... (možno sa k tomu vyjadrí odborník na hladovku)

Ps. Pre Pala... HCL v lekarni je k dostaniu (11%) 200g + fl za 1.7 €

s pozdravom Vlado


Nahoru
 Profil   
 
 Předmět příspěvku: Re: nedostatok HCL pricina ?
PříspěvekNapsal: úte 18 kvě 2010 13:14 
Offline
Zasloužilý člen
Uživatelský avatar

Registrace: stř 25 lis 2009 20:36
Příspěvky: 660
Karma:
Pohlaví: Neurčeno
Darovaná ocenění: 0
Ziskaná ocenění: 31
poota píše:
Při vyšších hladinách HCl budeme překyselení, při nižších se helicobacter nastěhuje zpátky do žaludku a bude se nám do toho "míchat".
Tak takhle nějak to vidím já, což ovšem naprosto neznamená, že je to tak také ve skutečnosti!


Jarda Zajicek na zdravi-az tvrdi ze PARADOXNE vnejsi dodavani HCL trvale nezvysuje ph organismu...dokonce NAOPAK jej stabilizuje a ZVYSUJE...prej nutno vyzkouset na sobe a merit si ph. Musi byt samozrejme ODSTUPY (aspon 1hodina by mela stacit) teto kyseliny(HCL) od veskerych zasad-tj. od mms(zasadite),
od sody(zasadite), od DM smesi na prekyseleni(zasadite), Tepperweinovy smesi(zasadite) apod. Jinak se samozrejme ucinky vzajemne neutralizuji a je to k nicemu. :shock:

Co se tyka zavislosti na vnejsim dodavani HCL tak mne to taky napadlo zda tim clovek neoslabuje svoje schopnosti tvorit vlastni HCL....ale Jarda rika ze se HCL ma uzivat i preventivne(viz take muj prispevek ve vlakneMMS-Paraziti s datem 18.5.2010) nebot uzitek daleko prevysuje pripadna takovato "rizika". :D

_________________
Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)


Nahoru
 Profil   
 
 Předmět příspěvku: Re: nedostatok HCL pricina ?
PříspěvekNapsal: úte 18 kvě 2010 15:15 
Offline
Zasloužilý člen
Uživatelský avatar

Registrace: úte 08 srp 2006 19:01
Příspěvky: 4205
Karma: 38 
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž
Darovaná ocenění: 41
Ziskaná ocenění: 452
muflon píše:
...musi byt samozrejme ODSTUPY (aspon 1hodina by mela stacit) teto kyseliny(HCL) od veskerych zasad-tj. od mms(zasadite),
od sody(zasadite), od DM smesi na prekyseleni(zasadite), Tepperweinovy smesi(zasadite) apod. Jinak se samozrejme ucinky vzajemne neutralizuji a je to k nicemu. :shock:

Co se tyka zavislosti na vnejsim dodavani HCL tak mne to taky napadlo zda tim clovek neoslabuje svoje schopnosti tvorit vlastni HCL....ale Jarda rika ze se HCL ma uzivat i preventivne(viz take muj prispevek ve vlakneMMS-Paraziti s datem 18.5.2010) nebot uzitek daleko prevysuje pripadna takovato "rizika". :D

Možná se neutralizují, ale řekl bych, že je celkem možné, že to ani nemusí být takový problém, že to svoji práci každá věc udělá, jakou má - ikdyž je ph zneutralizováno. Řekl bych, že je celkem možné, že nezáleží na tom, jaké je ph, ale co to obsahuje za látky... Chtělo by to ale ověřit, spíš se snažím upozornit, že věchno nemusí být černobílé... Např. Tepperweinka je sice zásaditá, ale kdyby záleželo jen na ph, pak by žádná Tepperweinka nebyla a stačila by jedlá soda... Právě na základě nějakých poznatků byla vytvořena směs zásaditých solí, aby mimojiné obsahovaly i prvky, které tělo potřebuje...
Tvorba HCl je už tak mizerná, co se týče snad všech lidí (zejména v ČR)... Ten balast, co je v obchodech, no to je bez komentáře ;)

Ale teď uvažuju, proč lidé, kteří běžně netrpí pálením žáhy a vezmou si HCl, přičemž objeví se u nich pálení žáhy, tak jestli to nemají převálcovat další, HCl :lol: Jde o to, jestli by se to dalo převálcovat a nebo jestli je to opravdu tím, že mají HCl dostatek... V každém případě, pokud to někdo bude zkoušet, pak by měl mít u sebe dostatek něčeho zásaditého, třeba té jedlé sody...

_________________
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  ICQ 
 
 Předmět příspěvku: Re: nedostatok HCL pricina ?
PříspěvekNapsal: úte 18 kvě 2010 15:27 
Offline
Zasloužilý člen
Uživatelský avatar

Registrace: stř 25 lis 2009 20:36
Příspěvky: 660
Karma:
Pohlaví: Neurčeno
Darovaná ocenění: 0
Ziskaná ocenění: 31
Palo píše:
muflon píše:
...musi byt samozrejme ODSTUPY (aspon 1hodina by mela stacit) teto kyseliny(HCL) od veskerych zasad-tj. od mms(zasadite),
od sody(zasadite), od DM smesi na prekyseleni(zasadite), Tepperweinovy smesi(zasadite) apod. Jinak se samozrejme ucinky vzajemne neutralizuji a je to k nicemu. :shock:


Možná se neutralizují, ale řekl bych, že je celkem možné, že to ani nemusí být takový problém, že to svoji práci každá věc udělá, jakou má - ikdyž je ph zneutralizováno.


Cituju pouze nazor Jardy Zajicka...kdyby to Palo bylo jedno tak(muj nazor) by se soda nebo jina zasadita smes mohli klidne uzivat po jidle a to urcite neni dobre-sice nepali zaha ale neutralizuji se zaludecni kyseliny a narusuje traveni a vstrebani zivin z jidla... :!: ;)

_________________
Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)


Nahoru
 Profil   
 
 Předmět příspěvku: palenie záhy
PříspěvekNapsal: čtv 27 kvě 2010 12:02 
Offline
Nový člen

Registrace: čtv 27 kvě 2010 11:33
Příspěvky: 2
Karma:
Pohlaví: Neurčeno
Darovaná ocenění: 0
Ziskaná ocenění: 0
Čítala som v ..., že pálenie záhy spôosobuje kvasenie jedla v žalúdku, pri kvasení vznikajú plyny a kvasné peny, ktoré tlačia na uzáver medzi žalúdkom a pažerákom a tlačia sa von. Potravu kvasia namnožené baktérie vzniknuté z nedostaku hcl. Lekári zvyknú pri tomto probléme predpisovať antacidá, ale problémom je práve nedostatok žalúdočnej kyseliny, ktorú treba doplniť, najlepšie aj s enzýmami.


Nahoru
 Profil   
 
 Předmět příspěvku: Re: palenie záhy
PříspěvekNapsal: čtv 27 kvě 2010 13:45 
Offline
Zasloužilý člen
Uživatelský avatar

Registrace: úte 08 srp 2006 19:01
Příspěvky: 4205
Karma: 38 
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž
Darovaná ocenění: 41
Ziskaná ocenění: 452
To ale nevysvětluje, proč pálením žáhy trpí jen část lidí s nedostatkem HCl. Jinak souhlas ;)

_________________
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  ICQ 
 
 Předmět příspěvku: Re: palenie záhy
PříspěvekNapsal: čtv 27 kvě 2010 16:46 
Offline
Zasloužilý člen
Uživatelský avatar

Registrace: stř 26 zář 2007 23:23
Příspěvky: 5830
Images: 0
Karma: 101 
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž
Darovaná ocenění: 1726
Ziskaná ocenění: 2445
Palo píše:
iza píše:
... uzáver medzi žalúdkom a pažerákom ...

To ale nevysvětluje, proč pálením žáhy trpí jen část lidí s nedostatkem HCl. Jinak souhlas ;)

Ono je to dáno okolnostmi kolem toho "uzáveru". Končí jím jícen přesně v místě, kde prochází otvorem skrze bránici. Při uzavírání se o okraje toho otvoru v bránici opírá. Nadměrnou fyzickou námahou, přežíráním a asi i jinými prohřešky někdo docílí toho, že se mu horní část žaludku povysune tím otvorem nahoru, čímž současně posune ten uzávěr nad ten otvor směrem do hrudního koše - proto se tomu také říká i brániční kýla. Uzávěr pak funguje úplně stejně, ale už se nemůže opírat o ten okraj otvoru, protože je nad ním, tak holt nemůže dostatečně těsnit, a v případě větších tlaků "propouští". Tím, že se dostávají, a třeba i trvaleji, žaludeční kyseliny do jícnu, který na ně nemá dostatečně odolný povrch, tak ho poškozují naleptáváním.
U lidí, kteří mají uzávěr v pořádku, se potíže s nedostatkem HCl neprojevují pálením žáhy, ale nejspíš nějak jinak.

Zdravím - poota

_________________
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe


Nahoru
 Profil   
 
 Předmět příspěvku: Re: palenie záhy
PříspěvekNapsal: čtv 27 kvě 2010 17:45 
Offline
Zasloužilý člen
Uživatelský avatar

Registrace: úte 08 srp 2006 19:01
Příspěvky: 4205
Karma: 38 
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž
Darovaná ocenění: 41
Ziskaná ocenění: 452
poota píše:
...v případě větších tlaků "propouští"....

Propouští, ale i v případě, když je žaludek téměř prázdný, potom by tlak na žaludek musel jít odjinud a to je další věc, která se mi nezdá, ale stát se může ;)

_________________
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.


Nahoru
 Profil Zobrazit autorovy stránky  ICQ 
 
 Předmět příspěvku: Re: palenie záhy
PříspěvekNapsal: čtv 27 kvě 2010 18:38 
Offline
Zasloužilý člen
Uživatelský avatar

Registrace: stř 26 zář 2007 23:23
Příspěvky: 5830
Images: 0
Karma: 101 
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž
Darovaná ocenění: 1726
Ziskaná ocenění: 2445
Palo píše:
..Propouští, ale i v případě, když je žaludek téměř prázdný, potom by tlak na žaludek musel jít odjinud a to je další věc, která se mi nezdá, ale stát se může ;)

On ten uzávěr se po delším čase stane netěsnícím trvale a zcela nezávisle na jeho snaze "uzavřít" průtok - potom už není nutný ani žádný tlak, stačí, když to ze žaludku jenom tak "šplouchne". A nebo to nahoru vynese "pěna". Taky stačí si lehnout a ono to tam radostně volně nateče. Přidávám v příloze i docela barevné fotky oněch zákoutí lidské "zažívací roury".

Zdravím - poota


Nejste registrován nebo přihlášen, takže nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe


Nahoru
 Profil   
 
 Předmět příspěvku: palenie záhy
PříspěvekNapsal: čtv 27 kvě 2010 19:02 
Offline
Nový člen

Registrace: čtv 27 kvě 2010 11:33
Příspěvky: 2
Karma:
Pohlaví: Neurčeno
Darovaná ocenění: 0
Ziskaná ocenění: 0
Existuje tiež vrodená ochablosť uzáveru a trpia tým vraj aj kojenci i staršie deti.


Nahoru
 Profil   
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 447 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Portal: Stargate Portal 3.2.0 © 2005 - 2010 Michael O'Toole


Český překlad – phpBB.cz
Copyright Rival a spol. 2005 - 2011