HCl-všeobecná diskuze

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Nitrozilni versus externi dodavani

Příspěvek od hanka »

muflon píše:Jedna vec jsou okamzite pozitivni vysledky ale druha vec je jaky bude mit DLOUHODOBY dopad resp.EFEKT, pravidelne brani vetsich davek HCL
(navic nejspis bez ostatnich nezbytnych systemovych kroku k tomu aby si telo obnovilo v dostatecnem mnozstvi svou vlastni tvorbu HCL ! :!: )

ZAKLADNI PROBLEM pro stejne ucinky popisovane v clanku BY MOHL BYT EXTERNI DODAVANI zredeneho HCL DO ZALUDKU OPROTI NITROZILNIMU POUZITI zredeneho fyzioHCL jak je to zkoumano a popisovano v clanku....Takze bych sice rad sdilel nadseni ale zatim se nebudu ukvapovat v zaverech....ono dodat tu samou latku telu vnejsne nebo vnitrne se muze i dost lisit v ucincich (i kdyz pravda Humble popisuje u MMS obe varianty ze zkousel, a oboje fungovalo. Pravda je ze nitrozilne si MMS nebo fyzioHCL bude v CR asi davat malokdo...).
Nitrožilně (t.j. přímo do žíly) si to bude opravdu málokdo zkoušet, ale iinjekce pod kůži nebo do svalu klidně, jenom znát to fyziologické HCl!

Vidím v tom i další výhodu - žaludek se neodnaučí vytvářet vlastní HCl k jídlu, když mu ho nebudeme k jídlu dodávat z vnějšku. Injekce nejdou přes trávicí trakt, účinkují ve tkáních.


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
lena

dobre ranko

Příspěvek od lena »

mam otazku

velke pismena = Betain HCI nebo HCL, nebo psano = Betain hci nebo hcl

co je spravne, nebot pri hledani v internetu se me objevi 2 veci a kazda ma jine ucinky.


diky za odpovedi a hezky den


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: HCl terapie — základní fakta

Příspěvek od Slavek Krepelka »

hanka píše:Díky, Merline, Tvoje příspěvky jsou fakt k nezaplacení :good: :good: :good: !

Napadlo ještě někoho totéž? :? Nebo jsem zase utopista? ;) Pojďte někdo zapřemýšlet se mnou :ethink: :) .

Zdravím všechny odvážné a zvídavé, :lol: Hanka.
Nazdar Hanko,

Zaprvé jsem se k tobě připojil s bodováním Merlina. Takže díky Merline.

Říkáš zapřemýšlet si Hanko, to jo. Už jsem měl spát, ale chytl jsem tohle a asi to budu muset dostat z plic.

1) při všech pomluvách chlorované vody jsem se před pár měsící zamyslel nad chlorem a poněkud mne zarazil fakt, že je to právě chlor (nemám dlouhé o) který se nám v žaludku snaží přeměnit kde co na chloridy. V podstatě jsem dospěl k závěru, že jestli je něco na chlorované vodě blbého, jsou to chloridy kovů, které se uvolnují z vodovodních potrubí a zařízení. Mluvíme zde asi o chromu, molybdenu, niklu, železo by mělo být ok, a kdo ví co ještě. Při tom mne také došlo, že stravitelnost, či vstřebatelnost všech suplementů, nezáleží ani tak moc na tom, zda jsou původem organické, či neorganické, ale na tom, do jaké míry je žaludek schopen je přeměnit na chloridy. Zde se jako veliký suplement ukazuje chlorid hořečnatý, který se velice schopně vstřebává i přes pokožku, i když je původem inorganický.

2) MMS1 Zase jsme u chloridu. Zde at' už jakákoliv kyselina štěpí NaClO2 na Na plus sůl, třeba NaCl, plus Cl02. Cl02 je dost reaktivní a styk s něčím dalším uvolní jeden kyslik po druhém a okysličí, třeba bakterii, nebo viruse, nebo rtut', nebo co já vím a zbývá nám co? Cl. Co se stane s Cl ve vodním roztoku? HCl. Co je HCl? Kyselina solná. Totéž se v obdobě děje s MMS2, akorát že uvolněná sůl není sodík, ale vápník, což je asi lepší, protože není až tak zásaditý jako sodík. Chemici mne mohou ukamenovat, ale jenom pokud to doplní jak je to přesně s tím kalciem.

3) Godzila a stejnosměrná elektrifikace těla vůbec. Produktem každé elektrifikace stejnosměrným proudem je elektrolýza. Přes všechny komenty na internetu, k elektrolýze dochází při každé síle proudu, akorát že je tím slabší, čím je slabší proud a že produkty elektrolýzy ze stejného elektrolytu, pokud je komplexní, se mohou s intenzitou proudu měnit. V krvi máme kde co, včetně kuchynské soli. Takže co nám asi tak leze z elektrolýzy krve? Typnul bych to na radikál OH, kyslík, vodík a chlor, alespon do začátku. Takže zde máme kyslík který je těsně po štěpení agresivně monoatomický a okysličí např. viz výše, vodík, který má šanci doplnit OH na vodu, no a zase nějaký ten chlor na HCl. A to zde nemluvím o tom, co tak možná udělá ta elektrolýza s růzmými věcmi přicucnutými na bunkách a na mitochondrii, které tam nemají být.

4) No, a pak máme tedy přímo tu HCl do krve, či žaludku, něco ochloruje, vodík vypustí, možná se ta potvora okysličí na OH (OH je dost svinstvo, pokud se přilepí třeba na mitichondrii, nebo buněčný receptor, pravda, ale.)

Všechny čtyři metodologie naznačují velmi nízkou toxicitu a do značné míry společný chemický proces jednak okysličování patogenů i krve, jednak chlorování patogenů a elektrolýzy navíc jaksi tušené výhody v odstranování patogenů kde se ty další metody až tak lehce nedostanou. To nemluvě o stejnosměrném proudu, který ještě navic zneschopnuje viry.

No a ted' abych se podíval, co dělá chlor a kyslík s viry, i když si matně pamatuju, že snad monoatomický a tím agresivní kyslík právě uvolněný chemickou reakcí je okysličí a anuluje také.

Ahoj, Slávek.

P.S. ten roztok se musí spočítat z procent výchozí kyseliny. Pro sebe bych se odvážil, pro jiného ne, nejsem v tom erudovaný. Vždy líti okurky do kanálu, tedy kyselinu do vody.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

Obnoveni prirozene HCL v tele

Příspěvek od muflon »

Obnoveni prirozene HCL v tele je cil, ale dlouhodobejsi a nekdy uz taky muze byt pozde.... :cry:
Nazor Jardy( zdravi-az.cz):
V tom Egypte sice pochopitelne nitrozilne HCL nezkouseli, ale věděli že obsah vodíku v buňkách je cestou k dlouhověkosti a ten právě kyselina chlorovodíková do buněk dostává. Vitamín C není náhrada HCl jak se mnozí nesmyslně domnívají. Do obnovy tvorby prirozene HCL v těle je nutny celkovy postup zahrnujici strategii od čistoty žaludeční stěny(na to existuje joginska technika), přes psychiku a potraviny podporující tvorbu HCL, nebo zajišťující betain, a dalsich potrebnych uprav v zivotosprave. Vše pomůže a lze tím i vyhrát, ale v některých případech je bohužel pozdě a parietalní buňky na žaludeční sliznici se nenahodí. Pak je nutná trvalá dodávka HCL (nebo betainHCL). :idea:

PS:Jinak ja co zatim premyslim nad dokumentem o HCL, vidim jako problem hure resitelny hlavne stresy a tlaky dnesniho hektickeho uspechaneho stylu zivota.... :roll:


Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Obnoveni prirozene HCL v tele

Příspěvek od Palo »

muflon píše:Obnoveni prirozene HCL v tele je cil, ale dlouhodobejsi a nekdy uz taky muze byt pozde.... :cry:
Věřím tomu, že tělo poskytuje poměrný dostatek HCl po celou dobu života, avšak za předpokladu, že je tělo bez parazitů, bez skytých nemocí a s kvalitní stravou, které stačí za těchto okolností jen nepatrné množství ;)

K syntetickému vitamínu C jsem se už rozpovídal jinde... Dle mého názoru jde o úmyslnou a falešnou náhražku HCl...
Tedy případné dodání HCl dle mého názoru plně nahrazuje vitamín C, přičemž naopak (nahrazovat HCl vitamínem C) ani omylem...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Obnoveni prirozene HCL v tele

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše:
muflon píše:Obnoveni prirozene HCL v tele je cil, ale dlouhodobejsi a nekdy uz taky muze byt pozde.... :cry:
Věřím tomu, že tělo poskytuje poměrný dostatek HCl po celou dobu života, avšak za předpokladu, že je tělo bez parazitů, bez skytých nemocí a s kvalitní stravou, které stačí za těchto okolností jen nepatrné množství ;)
Nazdar,

Prohrabávám se, ba co dím, hltám to anglické pdf. Je to pořádný otevírák na oči. Tělo nezbytně neposkytuje dostatek HCl po celý život. Stres si s tím hraje dost ukrutně a jak se ta kyselina sníží, byt' i jen stresem, snižuje se dále fyziologickými změnami vyvolanými snížením produkce HCl a dochází k hlavě 22. Dost často se to vybalancuje a dost často ne. Jedna věc však je velmi radostná. Pokud se zrestauruje fyziologická rovnováha krve dodáváním HCl a pár chloridů, tělo se chytí a je pokoj alespon do té doby, než je ta nerovnováha zase něčím vyvolaná.

Prý to spolehlivě léčí rakoviny, kromě leukemie, cukrovku, ne moc staré reumatismy, kdejakou infekci včetně tyfusu a obrny a vlastně skoro všechno. Už se začínám starat jak to vycucnout a přeložit do něčeho srozumitelného všem jak v anglině, tak v češtině. Jo, co se týká rakovin, vypadá to, že to dostává lidi i hrobníkovi z lopaty. :lol:

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
lena

HCL

Příspěvek od lena »

mam HCL objednano tak jsem zvedava na jeho ucinek,

vyzkousim to take s mms1+2

asi nic noveho-
kysele jsou:

Fosfor, jód, síra, chlorid, fluorid

zasadite:

Vápník, sodík, hořčík, železo, mangan, měď


Ludmila
Nový člen
Příspěvky: 13
Registrován: stř 26 kvě 2010 11:17

pálení žáhy a HCl

Příspěvek od Ludmila »

Vždy po užití jedlé sody mám pálení žáhy, znamená to nedostatek či přebytek HCl? Děkuji. L


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: pálení žáhy a HCl

Příspěvek od milda »

Ludmila píše:Vždy po užití jedlé sody mám pálení žáhy, znamená to nedostatek či přebytek HCl? Děkuji. L
To vypadá na jednoznačný nedostatek, ale nejlepší je vyzkoušet to. ;) :D


Ludmila
Nový člen
Příspěvky: 13
Registrován: stř 26 kvě 2010 11:17

HCl

Příspěvek od Ludmila »

dík za odpověď. a jak to vyzkouším? prostě začnu užívat HCl a mělo by se mi udělat lépe?


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: HCl

Příspěvek od Palo »

Ludmila píše:dík za odpověď. a jak to vyzkouším? prostě začnu užívat HCl a mělo by se mi udělat lépe?
Po užití ať už hodně naředěné HCl nebo tablet/tobolek Betain HCl pálení žáhy přestane.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: HCL

Příspěvek od Palo »

lena píše:diky Palo, :!: :lol: ze jsi nas na to privedl. Existuje HCL vlastne dlouho, ale pokud nedostaneme spravnou informaci, pak neni mozne
ten spravny prostredek najit ci vyzkouset.

Jeste jsem zvedava jak to bude fungovat dohromady s MMS. Ale to az budu mit na to cas, asi o vikendu.
Já jsem s tím nezačal ;) S tím začal Merlin... Já to jen vyzkoušel, a pak s tím dál pracoval a podělil se o výsledky ;)

S MMS se to velmi dobře snáší. MMS nejlépe aktivovat HCl... Zatím nevíme přesně, jaké ředění HCl odpovídá aktivátoru MMS...
Jetště poznámka - prvně brát HCl a pak pomalu přidávat MMS. Nezazáleží na tom, kde jste předtím skončili...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
muflon
Zasloužilý člen
Příspěvky: 660
Registrován: stř 25 lis 2009 19:36
Dostal: 32 poděkování

HCL a prezvykovani

Příspěvek od muflon »

Prekopirovavam prispevky ze zdravi-az

mohy pise:
...keby sme mali všetci správny pomer HCl, tak prevažná časť žaludočno-tráviaco-črevných chorôb by bola veľkou neznámou, ale ako si môžme všimnúť všade vo svete, opak je pravdou. Správne fungujúci žalúdok je takou prvou dezinfekčnou stanicou, kde by sa mala väčšina toho, čo do našich tiel nepatrí zlikvidovať. Dôkladne prežúvanie potravy by malo tomu napomáhať, ale v dnešnej uponáhľanej dobe všetko do seba chceme za pár minút nahádzať, teda málo prežúvame.
Napríklad si pamätám ako sme sa učili na prírodopise v 3-4.ročníku základnej školy,že keď srnku pri kŕmení niečo vyruší tak utečie a potom keď ma znova kľud si potravu vyvrhne opäť do tlamy a znova ju dôkladne prežuje. Myslím, že by stačilo denne pozorovať divo žijúce zvieratá a boli by sme na tom zdravotne podstatne lepšie.... ;)

Jarda
Máte naprosto pravdu, pokud správně funguje tvorba kyseliny chlorovodíkové, není třeba se bát nemocí. Jakýkoliv šmejd, který se dostane do žaludku, dostane na svůj kožíšek pořádnou dávku kyseliny a má po ptákách. Když se kyseliny netvoří, šmejd se snadno dostane dál a v ideálních podmínkách ve střevech, pak vesele debužíruje, kálí nám tam svá kyselá a jedovatá lejna, čím máme zase po ptákách mi. Nejjednodušší opatření, pokud se nám kyselina chlorovodíková netvoří, je každé jídlo zapít ředěnou kyselinou a máte klid. Správné žvýkání je základ a to bych jednoznačně doporučoval.


Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Historie léčení HCl

Příspěvek od poota »

Jenom poznámka k příloze:
Americká jednotka minim se shoduje s velikostí kapky u nás používaného standardního kapátka - to dává také 16 kapek na 1 ccm.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Historie léčení HCl

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše:Jenom poznámka k příloze:
Americká jednotka minim se shoduje s velikostí kapky u nás používaného standardního kapátka - to dává také 16 kapek na 1 ccm. Zdravím - poota
Nazdar Pooto,

Výborně :D , to mi píchne, pošt'oural jsem zase. Taky kapku označují také "dtt" Jak to tak čtu na wikipedii, moc se s tím ta farmácie nesrala. Kapka je zadefinované od 83⅓ μL do 50 μL, nemluvě o tom, že je britský a americký minim. Takže žádná exáktní věda. Metrická kapka je těch 50 μL, takže v Evropě je dvacet kapek do mililitru, zatímco v Anglii a N. Americe je šestnáct kapek do mililitru. :( Ta americká a anglická kapka, mluvíme-li o průměrné kapce, bude blíž k pradě než ta metrická.

To ale nic nevadí, máš bodík, zase jsem o něco vzdělanější. Tímto to můžu líp přeložit a taky to pomůže s dávkovánín.

Ahoj, Slávek. :good:


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“