Handrkování o MMS

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

brďa

Tý brďo

Příspěvek od brďa »

To je pořád dokola jako k těm vitanínům ?
To bylo probraný dobře, z čeho teda ta alergie, Není to ze syntetickejch látek? Není to nakonec střet víry, že všechno můžu, s názorem , že příroda si dokáže poradit, když se jí dá šance ? Hm, a to bylo probraný taky. Nezlobte se rozpitváte se donekonečna zlobíte jeden druhýho , a to budete dělat jěště za rok, dva.
Když někdo nemá důvěru, napadne toho kdo jí má, a naopak .
Není to náhodou celý třeba o tomto : Zkus a podrž to co je pro Tebe dobré člověče.
Ledaže by opět zaklínadlo dnešní doby : PENÍZE
Hm a třeba na obou stranách, to je pravděpodobný. Bez peněz to ale nejde a jenom s nimi taky ne.
Nepřihlásil jsem se abych nepopouzel moc.

Síla je když : se může ale nemusí


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tý brďo

Příspěvek od Palo »

Jeden můj nadřízený tvrdil, že není důležité, jakou věc má výrobní cenu, ale za jakou se věc podaří prodat - že jde o "pocitovou záležitost". Je to jako například se značkovým oblečením... Výrobní cena? 40 Kč? Prodejní cena? 800 Kč? No a takhle si nějakej "frája" koupí tričko za 800 Kč a je děsně šťastnej, že má drahý a "kvalitní" tričko... Stejně tak je to i s MMS... Kup si 100 ml za 500 Kč... Pocit? Bylo to drahý, bude to jistě kvalitní a skvělé... No a to, že se to dá sehnat litr za několik desetikorun (sice v 50 litrech, ale budiž), to možná lidé pobrali, ale "chtějí" mít dobrý pocit, že si pořídili kvalitní a dobrou věc. Říkám, že je to jejich volba, když chtějí mít dobrý pocit z drahé věci...
Takže JDE o PENÍZE, ale v této věci ani tak o PENÍZE jím nemusí. Je to volba pro každého. Pepe, máš pravdu: "Ten kto sa riadi pravidlami penazí , ten si aj zaslúži pravidlá peňazí."
Kdo chce, koupí 100 ml za 500 Kč a kdo chce, koupí 1,5 litru za 113 Kč, nebo rovnou 50 litrů za nějakou tu tisícovku...

Jednu z věcí, co teď dělám je, že když se mi ozve někdo z Prahy, tak odkážu na kolegu Prahy s osobním odběrem za 75 Kč na litr. Mě opravdu nejde o to, abych vydělal na chloritanu sodném, mě jde o to, aby ho lidé měli k dispozici za dobrý peníz. Nikdo kromě mě nenabízí zaslání poštou. Balit mě to nebaví, nebaví mě vozit balíky na poštu. Proto nabízím poštou za větší peníz. Tím koriguji svoji "lenost" a motivuji se tím.
Komu se to nelíbí, ať si pořídí 50 či 60 litrů chloritanu sodného a zde to nabízí. Nebudu proti, nemám zájem bojovat o peníze. Jen se mi nelíbí, pokud mě někdo bude upozorňovat, že osobní odběr je za bakšiš a poštou je to za "ranec".

Pokud se má "cena" nelíbí, klidně své žezlo předám někomu jinému, který si bude sám jezdit pro chloritan, shánět krabice, lahve, destilovanou vodu na výplach lahví, izolepu, papíry, který si bude kupovat palivo na zavezení balíku na poštu, platit ze svého poštovné a přemýšlet, jestli se celý balík na dobírku nevrátí zpět...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
pepe
Zasloužilý člen
Příspěvky: 693
Registrován: ned 21 říj 2007 23:50

,,Pravidlá peňazí".

Příspěvek od pepe »

Palino tebou predložené ,,pravidlá peňazí" v súvyslosti s tebou ponúkaným MMS-kom sú v pohode a myslím si , že nie je najmenší dôvod mať voči ním namietky . Ja osobne keď niečo potrebujem , tak cena toho čo zháňam ma vôbec nezaujímá a na druhú stranu , keď mi je ponúkané čokolvek a Ja to nepotrebujem , tak to nechcem ani zadarmo a tak isto vec ktorú nepoužívém dlhšie ako rok (okren kníh) , bez mihnutia oka buď darujem alebo vyhodím . Največiou chorobou tohto ludstva je ,,vetešníctvo". Možno to pre niekoho bude znieť absúrdne ale od toho sa odvíja takmer každá choroba v nás . Trochu som ,,odbočil" od ,,MMS-ka" , no dúfam že to nevadí . Pepe


Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Uživatelský avatar
Aquarius1
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1195
Registrován: ned 16 pro 2007 0:43
Bydliště: Planeta Země
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

,,Pravidlá peňazí".

Příspěvek od Aquarius1 »

Pokud se někomu levná cena nelíbí,tož ať si pořídí za drahý peníz pár mll.Někde na netu to prodávají v jedné lékárně za směšných 600kč.No neberte to to za tu cenu ne??? :D


Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Skusim zhrnut co sa nezda na MMS mne - podla popisov je to PANACEA a na to neverim. Kazda latka na cloveka nejako posobi, zohrieva/ochladzuje, aktivizuje, ci utlmuje. A to vsetko zavisi aj od mnozstva napriklad. Cize predpokladat, ze MMS vyriesi (kvazi) kazdy problem je podla mna nebezpecne naivne, aj ked vacsinove problemy tu na zapade budu plus minus podobne v korenoch, na vsetkych to posobit rovnako nemoze.
Ako perlicku by som prihodil spravicku, ktora hovorila ze podla nejakych vyskumov dlhodobe pitie chlorovanej (teda pitnej) vody sposobuje tusim rakovinu, alebo ine zdravotne problemy (nepamatam presne) - viem ze "ide o inu reakciu" ale bolo tu par ludi, ktori zdovodnovali aj tymto ze je to OK.


Bobik
Stálý člen
Příspěvky: 29
Registrován: pát 14 srp 2009 15:16

Pokus se splaškama

Příspěvek od Bobik »

Asi bych na tvém místě ten Humbleho pokus zopakoval ... Bude to stát pár stovek, ale potvrdí se to nebo vyvrátí. Pak se bude o co opřít.

Nechápu, co tady má stát pár stovek? Ale je to asi tak stejné, jakoby se někdo pokoušel zjišťovat, zda jsou jedlé vařené brambory... Tu věc úspěšně použily statisíce lidí a dokonce i celé armády, tady už opravdu není co zkoumat.


Vše je jedno.
Uživatelský avatar
noobie
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: pát 21 srp 2009 9:46

Re: dezinfekcia vody

Příspěvek od noobie »

Ano, podle pražské logiky dražší prostředek naprosto stejného chemického složení zákonitě MUSÍ být lepší, a hlavně zdravější. Nevím, proč ty dotazy zde. Prostě si to kupte tam, kde to mají nejdražší, to přece dá rozum, ne?
Tak tohle s tim pražskym bych si vyprosil, všude se najdou blbci, ale to je do jiného fora.

Omlouvám se Pražákům... měl jsem na mysli všeobecně čecháčkovsko-tuzexovou značkománii.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nenažratý debil z Brna .

Příspěvek od Palo »

Hmm... píše:Len naivný a hlúpy človek sa nechá riadiť naivnym a hlúpym človekom . Toto tvrdenie je holý fakt na ktorý nemá názor kohokolvek z nás žiadny vpliv . O tom to je .
Mluvíš proti sobě, tak se mi to líbí ;)
Hmm... píše:Keď že sa MMS a jeho následovníci nech ich už hocjak pomenujete v žiadej známej potravine prirodzene nenachádzajú , podávané touto formou do ludského organizmu nepatria . Na tvrdení že niekto na sebe niečo vyskúšal a pomohlo mu to sú založená rady v lekárňach na volnepredajné ,,liečivá" npr.analgetiká . I tie ,,pomáhajú" no skutočný problém nielenže neriešia ale vytvárajú v skritéj forme ďalšie a to s ovela horšími následkami . Tak sa veci majú a tak je to aj s vašími ,,MMS - kami".
Jakobys měl MMS vyzkoušené... Jsi jen teoretik, kterej do toho nikdy nepůjde - jestli jsem to správně pochopil. Kdybys jen neteoretizoval, tak bys byl mnohem dál a nepřipadal bys tady lidem na fóru jako úplný pako.
Hmm... píše:Nenapadlo Vás položiť si otázku prečo ten Palo ešte stále do seba láduje tie (ja to volám svinstvá) úžasné ,,liečivá". Veď keď sů tak úžasné jak sám píše , nemal by byť už dávno zdravý ako rybička ? Prečo tomu tak nie je a prečo do seba láduje stále nové a nové , večie a večie dávky vo viších a viších koncentráciach ? Prečo ? Hmm...
Dal jsem si pauzu, dokud nebude další diagnostika, na kterou se delší dobu čeká. Předpokládám, že jediné co mi zbylo z těch svinstev je už jen borelioza. Za dobu krátkého užívání udělalo PMS1 mnohem více práce než MMS1 za půl roku. PMS1 na rozdíl od MMS1 řeší věci mnohem efektivněji, rychleji a užívání je mnohem více snesitelné. Není důvod PMS1 do sebe ládovat půl roku jako MMS1, už jsem to někde psal.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
roughboy
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: stř 02 čer 2010 22:22

Re: Ondřej

Příspěvek od roughboy »

roughboy: Drsný muži, byls někdy na EAV nebo dokonce měření parazitů s EAV?

Pokúsim sa ti to vysvetlit čo najjednoduchšie. ako vidím tak niektorý sú zle informovaný alebo špatne pochopili diagnostiku metodou EAV.
V jednom máš pravdu diagnostika je vyhodnocovaná pomocou rezonancie....ale tá je závislá na vodivosti ( ludského tela....preto sú v prístroji baterky alebo ho niektorý majú prerobený na adaptér do elektriky....
Takže je do teba púštaný slabý elektrický impulz.
tie body čo sa pritláčajú na prstoch sú vlastne dráhy jednotlivých meridianových dráh......
Takže ti ukáže ako na tom je jednotlivý orgán alebo systém....ale aj tak je to velmi nepresné (sila prítlaku liečitela, vlhkost pokožky, uchopenie a sila prítlaku valca, prostredie v ktorom sa diagnostikuje stačí trošku prehriata miestnost a už prístroj ukazuje inak)
čo sa týka tej rezonančnej komory do ktorej sa vkladjú preparáty(aj paraziti a neviem čo ešte možné...) tak ti prístroj neukáže prítomnost ničoho...ukazuje ti ako tvoj jednotlivý okruh v organizme bude reagovat na PRÍTOMNOST či už preparátu alebo ako uvádzaš ty parazita.... to nezanmená že ho máš v organizme.
ZÁVER: EAV TI NEDIAGNOSTIKUJE PRÍTOMNOST PARAZITA.

skús do rezonančnej komory papierovú bankovku a otestuj ju na 10 ludoch...budeš sa divit aké budú merania EAV-čkom

ked chceš tvrdit nejaký opak tak si najskorej prečítaj čo uvádza Joalis
http://www.joalis.cz/salvia.html

Skúšali sme aj MMS dat do rezonančnej komory.....o výsledku radšej pomlčím.....ked pojdeš na diagnostiku tak popros pani liečitelku nech ti otestuje reakciu tvojho organizmu na MMS ale nehovor jej čo je to za prípravok.
R.
Naposledy upravil(a) roughboy dne ned 25 črc 2010 10:13, celkem upraveno 1 x.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ondřej

Příspěvek od Palo »

roughboy píše:...tie body čo sa pritláčajú na prstoch sú vlastne dráhy jednotlivých meridianových dráh...
Bodů na prstech či jiných používá např. homeopatický EAV přístroj, toto se netýká Salvie - ta používá pouze jeden bod na dlani, srdeční meridián (jestli to píšu správně).
Náchylnost přístroje nedokážu ohodnotit. Pouze dokážu porovnat výsledky ze Salvie a z klasické medicíny. Zde Salvia je bohužel mnohem přesnější.
Taky by mě zajímalo ohledně cizopasníků - jestli jsi měl vzorek cizopasníků, který si testoval - jak píšeš. Řeči typu jedna paní povídala neberu - tedy pouze vlastní zkušenost. Mám takový pocit, že se objevuje hodně neopodstatněné "špíny", která se skutečností nemá moc společného - pak se toho chytne ten či onen. Proto vyžaduji osobní zkušenost.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
roughboy
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: stř 02 čer 2010 22:22

Re: Palo

Příspěvek od roughboy »

Palino
Ty tu opisuješ veci, ktoré salvia nedokáže.....opakujem ešte raz......... nedokáže diagnostikovat parazitov v organizme.
už neviem ako ti to lepšie vysvetlit prečítaj si čo uvádza výrobca(myslím tým akú diagnostiku ti robí salvia).
čo sa týka osobnej skúsenosti...stačí ti cca 4 roky???? ty si len pacvient nie človek ktorý dokáže robit diagnostiku....
keby si vedel robit diagnostiky tak by si pochopil že merajú sa všetky body a nie len jeden.
to že sa tu snažíš naznačit v tom tvojom porovnaní....nie je prax. o praxi sa možeš bavit vtady, ked máš diagnostiku salviou potverdenú na minimálne 10 miestach a nie len u jedneho liečitela.
R.


Hmm...
Stálý člen
Příspěvky: 84
Registrován: úte 18 kvě 2010 17:54

Re: ..

Příspěvek od Hmm... »

Palino mikrobiologia je svojím sposobom mojím ,,chlebom" takže na rozdiel od Vás praktikou som si ja teoretik spravil pár pokusou s MMS - kami v Petriho miskách . Čo myslislîš ako to dopadlo so všetkými živými kultúrami ktoré som testoval ? Nebudem ťa napínať , všetky do jednéj bez rozdielu na ich prospešnosť alebo toxicitu (skúšal som aj pliesne) boli do poslednéj živéj bunky ,,vyhladené". Čo ste s touto informáciou ktorá jednoznačne potvrdzuje že MMS - ká nie sú selektývné jak sa tu snažíte luďom ,,tlačiť do hláv" ale likvidujú aj zdravú z pohladu imunitného sistému organizmu potrebnú mikrofloru v organizme spravili Vy ? ZBAGATELIZOVALI STE JU . Čo myslíš čo sa stane s organizmom ak v čase ,,vyradenia" imunitného sistému sa stretne s niečim vážnejšîm ako je kvapkajúci sopel z nosa ? Hmm...


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ..

Příspěvek od Palo »

V petriho miskách je to něco jiného než v organizmu. V organizmu s tím pracují bílé krvinky a Ty s tím nakládají po svém. Zkušenosti při užívání máš nulové, tak tu neplevel.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ..

Příspěvek od Palo »

Nikdo Tě nenutí brát MMS, když jsi se svým zdravím spokojený.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Palo

Příspěvek od Palo »

Problém je v tom, že to co se píše v těch MUDrovskejch knihách jsou často jen kecy. To jsem poznal už dávno, Ty ne? Tyhle znalosti jsou nah@vn@, nikdy nedosáhneš výsledků, kterých jsem dosáhl já. V tomto jsi uřvanej jak bejk a vůbec nevíš o co tady na tomhle fóru jde.

Divil bys se, kolik lidí je mi vděčnejch za to, jak rychle jsem je vytáhl hrobníkovi z lopaty a jen díky tomu, že se na to dívám jinak. Samozřejmě, podle Tebe jsou to nesmysly a "tak to přece vůbec nefunguje". Ale když řeknu Tobě, co máš s člověkem dělat, abys ho dostal ze sr@ček, tak to neuděláš, protože je to pro Tebe nesmysl. Podívej se na Mo, s rakovinou zamávala za týden. Můžeš říct Ty to samé o svých výsledcích? Těžce pochybuju...

A nějakej roughboy mi tady bude vykládat, že takto to vůbec není. Nejradši bych Tě nakopal hádej kam...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“