lajos píše:máš stopro pravdu

Že jo

Jestli to takhle půjde dál, tak s takovou bys měl všude popisy "pozor, okno se může rozbít" nebo "pozor, při naklonění kelímku se můžete polít" nebo "pozor, při prudkém pohybu můžete uklouznout" nebo "pozor, při silném držení sklenice může prasknout" a podobně. Nedokážu si představit, jak dokonale by byl třeba vytapetován automobil. Mě už rajcuje ta poznámka na špíglu v angličtině, že "objekty jsou blíž, než se jeví".
Když je někdo idiot, tak idiotem zůstane. Jesi to takto bude pokračovat, tak bude nová pracovní funkce s názvem "blbochraňous", co bude vymýšlet, co všechno výrobek může způsobit za "škody", když se s tím bude různě manipulovat... Takže když si koupíš třeba žiletku na holení, tak k tomu dostaneš návod v podobě bible a nakonec budeš muset naťukat kód umístěný někde v knize před použitím, jako že jsi ji přečetl celou. Nemluvě o prodražení celého inštrumentu... Ó bože, kam to spějem...
Zase na druhou stranu se musím zastat lidí, co neodhadli něco s MMSkem, napsali to sem, ale zároveň také napsali, že to byla blbost anebo jejich chyba. Když to někdo bere jako "že za to může MMS" a že je kvůli tomu špatné, tak ať jde fakt někam...
Sice se objevil u nějakých uživatelů velmi vážný stav, možná i s následky, ale pořád má ten Humble pravdu, že nikdo na následky užívání MMS nezemřel (co vím)... Osobně to nepovažuju za něco nedůležitého, ale naopak. Humble mě pěkně štve, dává na veřejnost jenom to, co se mu hodí. Jsem přesvědčen, že neúspěchy možná konzultuje, ale rozhodně nevaruje před nimi veřejnost, aby neodradil...
Kdyby aspoň něco řekl, tak bysme byli opatrnější a nemuselo se stát u některých uživatelů to, co se stalo. Jen je otázkou, jestli uživatelé opravdu přestali brát MMS ve chvíli, když se jim začal zhoršovat stav...