Animal píše:Na tomto sa určite zhodneme , to ano , takže v tomto problém s tebou nevydím . No problém bi som súdiac dla tvojích "manévrov" tu na fore vydel skôr v tom , či ty vlasne vieš čo to je ten úprimný smiech a to teraz nemám na mysli jeho teoretyckú časť . AnimalA&F píše:..."Uprimný smiech lieči"...
Dobrý tema...to se mě líbí...Teorie smíchu
sleduju taty vaše kočkování...Anriho znám osobně

...to je jedno....
...rád bych dostal vysvětlení...od Animala....co že myslel touto svojí větou....či ty vlasne vieš čo to je ten úprimný smiech a to teraz nemám na mysli jeho teoretyckú časť . Animal[/quote]
kdysi jsem se s tím zabýval...teorie humoru....a s tím i související chování lidí....
krásně to popisoval ve svých knihách Jaroslav Žák....a potom...Šimek - Grosman...
na této pozoruhodné dvojici bylo krásné sledovat jejich nenápadný průnik do mysli lidí....a jejich odhalování...
...když se nad problemem zamyslíme....tak , jak pravil Mir.Šimek...cizí neštěstí potěší....všimejte si ftípků...někdo někam spadne, něco rozbije....Chaplin v bance a scena s koštětem...hlavně , že se to nestalo nám...
a v této souvislosti....pobavili jste někdy sami sabe....svojí blbostí....zasmáli jste se někdy sami sobě....svému činu nebo situaci....
neznám moc lidí, kteří to sami sobě dovedou provést..../ já sám sobě včera, když jsem vlezl do frízový vesty , která byla naruby....hledal jsem kapsu a byl jsem udiven, že to kapsu nemá, a ještě včera tam byla....

Takže, co je vlastně upřímný smích.....Animale napiš....mooooc mě to zajímá, co si pod tímto představuješ. A ještě....např v Bibli...nikde , v celé knize / ve všech knihách / není ani jednou, že by se někdo upřímně zasmál....asi to o něčem vypovídá.