Proč někdo kupuje fabriku? Aby mu vydělávala s levnou pracovní sílou. Taky do ní investovali a z toho původního tam nezbylo skoro nic. A je to vidět. VW ve Škodováckém kabátě je jiná káva.Škodovka?Pročpak ji němci tak rychle koupili?
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Asi je to normální.
- Karel IV
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
PRE KARLA M
Ahoj karol m,
dnes mám malú debku,( v práci sa sústavne a dlhodobo nedarí), a navyše prišla správa, ktorá pochováva jc. Nevadí mi, že niekto prišiel s novým riešením, vadí mi, že niekto pod záštitou toho, že sa ku niečomu dopracoval potiera to, čo sám nevedel postaviť.
Debka jak hrom a neviem sa jej brániť. Ale asi bude správna tvoja rada, že pomôže len vytrvať a čakať kým sa zlá karma zlomí.
Prajem všetko dobré, ba najlepšie všetkým tým, ktorý prichádzajú na tento veb s novými originálnymi riešeniami. Nech sa vám darí.
sano
dnes mám malú debku,( v práci sa sústavne a dlhodobo nedarí), a navyše prišla správa, ktorá pochováva jc. Nevadí mi, že niekto prišiel s novým riešením, vadí mi, že niekto pod záštitou toho, že sa ku niečomu dopracoval potiera to, čo sám nevedel postaviť.
Debka jak hrom a neviem sa jej brániť. Ale asi bude správna tvoja rada, že pomôže len vytrvať a čakať kým sa zlá karma zlomí.
Prajem všetko dobré, ba najlepšie všetkým tým, ktorý prichádzajú na tento veb s novými originálnymi riešeniami. Nech sa vám darí.
sano
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Sana
Mám za to, že osobní názor má ve většině případů k objektivnosti a pravdě hoodně daleko. To znamená konkrétně, že na pohřbu všichni
nebyli. Je tady nová industriální dálnice ,a to znamená, že matrix se svými lidmi zabere další místa na placaté mapě , ..............
Z určitého pohledu se toho tolik nestalo. Jsme v ohnisku budoucích
událostí.
K.
nebyli. Je tady nová industriální dálnice ,a to znamená, že matrix se svými lidmi zabere další místa na placaté mapě , ..............
Z určitého pohledu se toho tolik nestalo. Jsme v ohnisku budoucích
událostí.
K.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
koroze a cesta
Stává se Vám to také, že po příjezdu z teplých krajů je všude zima, špatně značené cesty a ze zpřátelených kamarádů jsou zkorodovaná individua ? Něco sem našel: http://www.lyricus.cz/ a nikdo to neocení,
ale to nevadí, jedeme dál.
K.
ale to nevadí, jedeme dál.
K.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Stává se Vám to také,
že se do něčeho zažerete, dáte někomu něco, uděláte tzv. dobrý skutek , je jich třeba víc těch obdarovaných.... a ono nic.....? Malé já si nenašlo svou odměnu v tomhle slzavém údolí. Avšak ejhle, zvědavost ho zachránila, jeden příznivec tohoto fora měl na svých stránkách odkazy s čímsi tradičním ,a to, to malé já uklidnilo, a ten který se dívá mýma očima mi našeptal napiš jim, a tak nezbylo, než to udělat, je to ovšem jaká běda z jiné země, ale sorry taky z jiný doby:
Bohatství se ctností.
Pradávní lidé říkali: „Peníze jsou něco vnějšího“. Každý to ví, ale každý se za nimi honí. Silný muž je hledá, aby uspokojil svá přání; mladá žena je chce, aby se zkrášlila a žila v přepychu; starší člověk je hledá, aby se ve stáří o sebe mohl postarat; učenec je chce, aby byl slavný; státní úředník za ně plní své povinnosti a tak dále. Takže, každý se za nimi žene.
Co je horší, že lidé dokonce o ně bojují; agresivní budou kvůli nim riskovat, prchliví se uchýlí k násilí, aby je získali a žárlivý člověk možná kvůli nim umře ve hněvu. Povinností vládce a úředníků je obohatit národ, ale podporovat zbožňování peněz je tím nejhorším postupem, jaký je možno zvolit. Bohatství bez ctnosti ublíží všem vnímajícím bytostem, zatímco bohatství se ctností je nadějí všech lidí. Proto se bohatí nemohou obejít bez toho, aby pomáhali prosazovat ctnost.
Ctnost se hromadí před narozením. Vládce a jeho poddaní, bohatství a postavení, vše pochází ze ctnosti. Bez ctnosti nelze ničeho dosáhnout a ztráta ctnosti znamená ztrátu všeho. Proto ti, kteří usilují o moc a hledají bohatství musí především nahromadit ctnost. Přetrpění těžkostí a konání dobrých skutků může nashromáždit veškerou ctnost mezi lidmi. Aby toho dosáhl, člověk musí rozumět principu příčiny a následku. S tímto poznáním se vlády a jejich národy dokážou ovládnout a blahobyt a mír zavládnou pod nebesy.
Dobrou noc
K.
Bohatství se ctností.
Pradávní lidé říkali: „Peníze jsou něco vnějšího“. Každý to ví, ale každý se za nimi honí. Silný muž je hledá, aby uspokojil svá přání; mladá žena je chce, aby se zkrášlila a žila v přepychu; starší člověk je hledá, aby se ve stáří o sebe mohl postarat; učenec je chce, aby byl slavný; státní úředník za ně plní své povinnosti a tak dále. Takže, každý se za nimi žene.
Co je horší, že lidé dokonce o ně bojují; agresivní budou kvůli nim riskovat, prchliví se uchýlí k násilí, aby je získali a žárlivý člověk možná kvůli nim umře ve hněvu. Povinností vládce a úředníků je obohatit národ, ale podporovat zbožňování peněz je tím nejhorším postupem, jaký je možno zvolit. Bohatství bez ctnosti ublíží všem vnímajícím bytostem, zatímco bohatství se ctností je nadějí všech lidí. Proto se bohatí nemohou obejít bez toho, aby pomáhali prosazovat ctnost.
Ctnost se hromadí před narozením. Vládce a jeho poddaní, bohatství a postavení, vše pochází ze ctnosti. Bez ctnosti nelze ničeho dosáhnout a ztráta ctnosti znamená ztrátu všeho. Proto ti, kteří usilují o moc a hledají bohatství musí především nahromadit ctnost. Přetrpění těžkostí a konání dobrých skutků může nashromáždit veškerou ctnost mezi lidmi. Aby toho dosáhl, člověk musí rozumět principu příčiny a následku. S tímto poznáním se vlády a jejich národy dokážou ovládnout a blahobyt a mír zavládnou pod nebesy.
Dobrou noc
K.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
dnešní doba
Matoni už není co to tedy je ?
Vlastně ani relax to není.
K.
Vlastně ani relax to není.
K.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
Neboj nic není tak hrozné jak se píše,je fakt že mattoni už není původní pramen ono by to ani v tom kvantu nešlo ale voda je to dobrá,je z několika hlubiných vrtů a pokud chceš nefalšovanou mattoni vodu pij tu v třetinkových lahvích to je ona původníjarda ovčák svitavy píše:POMOOOOOCT!!!!zlodějííííííí!!
Okradli mne o iluze, že piju pramen mattoni. Třeba se voda čerpá ze švarcvaldského lesa a sypou se do ní granulované minerály od firmy basf.......svitavské pivo se také vyrábí v humpolci, český motocykl pařez v číně a tak vůbec.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Voda
Aquarius1 napsal:
* Když pramen vyschne, voda je náhradním způsobem čerpána z podzemí, ale podle pozorování a výzkumů Viktora Schaubergera je tato voda nevyzrálá, protože neprošla svým úplným přirozeným cyklem, a je nevhodná, aby ji pili lidé a zvířata a byly jí zavlažovány rostliny.
*Taková nevyzrálá voda nemá oživující účinky vody, která je vytlačována k povrchu tepelnými procesy, protože nenese soli a minerály, které dodávají sílu a vitalitu.
*Nevyzrálá voda má podle Schaubergera vyluhovací účinky odvádějící z okolních organismů minerály.
*Čerpání nevyzrálé vody způsobuje riziko vyčerpání rezerv podzemní vody.
Viktor Schauberger:... ale voda je to dobrá,je z několika hlubiných vrtů ...
* Když pramen vyschne, voda je náhradním způsobem čerpána z podzemí, ale podle pozorování a výzkumů Viktora Schaubergera je tato voda nevyzrálá, protože neprošla svým úplným přirozeným cyklem, a je nevhodná, aby ji pili lidé a zvířata a byly jí zavlažovány rostliny.
*Taková nevyzrálá voda nemá oživující účinky vody, která je vytlačována k povrchu tepelnými procesy, protože nenese soli a minerály, které dodávají sílu a vitalitu.
*Nevyzrálá voda má podle Schaubergera vyluhovací účinky odvádějící z okolních organismů minerály.
*Čerpání nevyzrálé vody způsobuje riziko vyčerpání rezerv podzemní vody.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
Re: Voda
Je to trošku složitější 

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.