http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0784#80784
Zasláno: ne 06 únor 2011 22:04 Předmět: Re: posmeškáru je všude dost
Akord píše:o ničem hafkající píše:
o ničem hafkající napsal(a):
No tohle je skutečně výborné. Teď máme nechtěně ustanoveného moderátora vlákna, kterej tu semení plevel. Pane Akorde, jděte s tím do BOXOVÁRNY!, nebo na některé ze svých monologických vláken. Huš. Co je tohle za móresy? Nemohu se ubránit pocitu, že se kozel dostal do zahrady a že prý o tom ani nevěděl. :Laugh: :Laugh: :Laugh: Zahradník mu nejspíš otevřel vrátka, protože už nemohl déle snášet jeho bečení. To tu není nikdo, kdo by to zarazil? To mu musíme sehnat kozu, byť i dřevěnou?
Haf haf pane Akorde.
Bežte mezi čtyrnohé s tím haf, nemáte mi co sdelit. Takhle to dopadne, když je nekdo dlouho na retezu, a když je benevolence na jedné strane.
Že Vám pane Akord nemám co sdělit mne nepřekvapuje. Připadám si stejně trapně jako kdybych mluvil na promenádě s pouliční lampou. Překvapuje mne však, že moderátor na fóru, specificky Vy, pane Akord, je sám zdrojem bezpředmětného plevelení tematických vláken. Očividně nejste schopen rozlišit ani mezi bohapustým bezpredmětným plevelením, mezi neopatrným předmětným plevelením mimo téma a predmětnými příspěvky na dané téma, hlavně pak ne u své neuctivé osoby.

Do druhých se kvůli tomu dovedete pustit při kdejaké příležitosti, pokud se nejedná o Karblíka, Pepana atd, ale sám to děláte a hřešíte jak zpustlý biskup.

Asi tak.
Dal jsem to sem, protože Vás v tom plevelení Magnetických Motorů II nehodlám nadále podporovat. Nejsem si však jistý, že to tak zůstane, i když bych nesmírně uvítal, kdyby moderátoři taková plevelení unípli hned a drželi vlákna čistší.
Haf haf, Slávek.
P.S. A co Vám to hafání tak vadí, když Vám stejně nemám co říct?

Buďte rád, že tu lampu osvěty Vaší Zabedněnosti nemohu použít i k materiálnějším účelům.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.