Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: ...zasmát se...jen tak...

Příspěvek od aNONym »

Animal píše:
aNONym píše:..."Protože proóč? Protože ti za hodinu jede vlak, vole". :D Non
Aký vlak , čo za vlak ? Zásadne cestujem ponorkamy - sú spolahlivejšie . V "Legolende" som ból , no tebja som tam nezočul . Vieš ako sa to vravívá ? - "Chlapče je hodnejšie raz zočiti ako vo tem 100 razi očuťi"... . Animal
Opět kecáš nesmysly. ;) Non

Ale klasiku neznáš. :D

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

aNONym píše:Opět kecáš nesmysly. ;) Non

Aké nezmysli , čo za nezmysli , všetko sú to holé fakty a keď vravím holé tak holé . Klasika ? Špecifikuj - ja si pod klasikou predstavujem napr. "Škoda 100L"- može byť ? Animal

Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Animal píše:Aké nezmysli , čo za nezmysli ... Klasika ? Špecifikuj - ja si pod klasikou predstavujem napr. "Škoda 100L" ... Animal
No právě.

Haf haf.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Animal píše:
aNONym píše:Opět kecáš nesmysly. ;) Non

Aké nezmysli , čo za nezmysli ,
Tak pozdravuj v "Legolandu". :P Non

Na takovéto "argumenty" opravdu není co říct. :D

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

aNONym píše:...Na takovéto "argumenty" opravdu není co říct...
Čo Ty máš ? Ako máš ? Aky máš ? A že problééém ? A že s argumentami ? Šak predsa každé "LEGO" má svoje "logo" , či u Vás nééé ? Sa mi len Ty pripokús prepoisť k mojí strane a Ja ti tu včuleky prisámtivačku na vernosť slubiti móžem , že tento problém jak sho tys tu zočil , nebude ti už problémom viac sa ti vo dne zdať . A vieš Ty čo ? Čoby ťa len vo dne mátať nemal , i zo sna ti ho poženiem . Éj veru , mocná to sila drieme v každom z nás... . Animal

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Animal píše:Čo Ty máš ? Ako máš ? Aky máš ? A že problééém ? A že s argumentami ? Šak predsa každé "LEGO" má svoje "logo" , či u Vás nééé ? Sa mi len Ty pripokús prepoisť k mojí strane a Ja ti tu včuleky prisámtivačku na vernosť slubiti móžem , že tento problém jak sho tys tu zočil , nebude ti už problémom viac sa ti vo dne zdať . A vieš Ty čo ? Čoby ťa len vo dne mátať nemal , i zo sna ti ho poženiem . Éj veru , mocná to sila drieme v každom z nás... . Animal
Jak říkám, bohapusté nesmysly. :D Non

Nic víc. :P

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

aNONym píše:...Jak říkám, bohapusté nesmysly. :D Non . Nic víc...
Ak si človiečik nevie dávať veci kol neho do súvyslostí - i tak še dááá... . Animal

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Animal píše:Ak si človiečik nevie dávať veci kol neho do súvyslostí ... . Animal
Ano, "Logo - Lego", to je opravdu velká souvislost. ;) Non

A co třeba: "Kolo - Rovno - Hovno", jak se to rýmuje. Nebo "Animal - věčných blbostí festival". :D

:roll: :roll:

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

aNONym píše:
Animal píše:Ak si človiečik nevie dávať veci kol neho do súvyslostí ... . Animal
Ano, "Logo - Lego", to je opravdu velká souvislost...
Jo "Karle", tvoje súvislosti nie su ani zďaleka moje súvislosti (alebo naopak - vyber poradia nechávam už na tebe) - a votem to je "dronte"... . Animal

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Testy

Příspěvek od Iv »

Testy másla !
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: posmeškáru je všude dost

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0784#80784
Zasláno: ne 06 únor 2011 22:04 Předmět: Re: posmeškáru je všude dost
Akord píše:
o ničem hafkající píše: o ničem hafkající napsal(a):

No tohle je skutečně výborné. Teď máme nechtěně ustanoveného moderátora vlákna, kterej tu semení plevel. Pane Akorde, jděte s tím do BOXOVÁRNY!, nebo na některé ze svých monologických vláken. Huš. Co je tohle za móresy? Nemohu se ubránit pocitu, že se kozel dostal do zahrady a že prý o tom ani nevěděl. :Laugh: :Laugh: :Laugh: Zahradník mu nejspíš otevřel vrátka, protože už nemohl déle snášet jeho bečení. To tu není nikdo, kdo by to zarazil? To mu musíme sehnat kozu, byť i dřevěnou? :help:
Haf haf pane Akorde.
Bežte mezi čtyrnohé s tím haf, nemáte mi co sdelit. Takhle to dopadne, když je nekdo dlouho na retezu, a když je benevolence na jedné strane.
Že Vám pane Akord nemám co sdělit mne nepřekvapuje. Připadám si stejně trapně jako kdybych mluvil na promenádě s pouliční lampou. Překvapuje mne však, že moderátor na fóru, specificky Vy, pane Akord, je sám zdrojem bezpředmětného plevelení tematických vláken. Očividně nejste schopen rozlišit ani mezi bohapustým bezpredmětným plevelením, mezi neopatrným předmětným plevelením mimo téma a predmětnými příspěvky na dané téma, hlavně pak ne u své neuctivé osoby. :roll: Do druhých se kvůli tomu dovedete pustit při kdejaké příležitosti, pokud se nejedná o Karblíka, Pepana atd, ale sám to děláte a hřešíte jak zpustlý biskup. :evil:
Asi tak.

Dal jsem to sem, protože Vás v tom plevelení Magnetických Motorů II nehodlám nadále podporovat. Nejsem si však jistý, že to tak zůstane, i když bych nesmírně uvítal, kdyby moderátoři taková plevelení unípli hned a drželi vlákna čistší.

Haf haf, Slávek.

P.S. A co Vám to hafání tak vadí, když Vám stejně nemám co říct? :lol: Buďte rád, že tu lampu osvěty Vaší Zabedněnosti nemohu použít i k materiálnějším účelům. :ewhistle:

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Slávku, Akord je sice ješitný, a upřímě, kdo z nás není, ale co se týče magnetizmu a elektromagnetizmu mu nikdo nesaháme ani po kolena. To píšu naprosto střízliv a s plnou zodpovědností.

"Dum spiro spero"
Ciceron
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Ilem píše:Slávku, Akord je sice ješitný, a upřímě, kdo z nás není, ale co se týče magnetizmu a elektromagnetizmu mu nikdo nesaháme ani po kolena. To píšu naprosto střízliv a s plnou zodpovědností.
... teď se však neřeší "Akordovy odb. znalosti", ale jeho "nepochopitelné plevelení", kterého se dopustil ve vlákně "Mag .motory ll" ... jak to o příspěvek výše komplexně shrnul Slávek (chtěl jsem napsat "něco zcela stejného" :D , ale předběhl mne) ... přijde Ti snad normální, jak se Akord poslední dobou chová ??? ... A(&F) ...

PeS: ... a k tomu má ještě "plná ústa" "o používání dvojího metru" ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne pon 07 úno 2011 2:55, celkem upraveno 1 x.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Vyjádření k Akordově obhajobě ...

Příspěvek od A(&F) »

No a co kontroluju, tak pred chvílí meli v moderátorském vláknu práva Rival a AaF, a teď je tam mají všichni. Tož asi tak. Proč bych si takové historky vymýšlel, nejsu cvok jako nekterí, jen me to obírá o čas.

... Akorde, netrpíš náhodou nějakou schýzou ??? ... :roll: ... v moderátorském vlákně mají odjakživa všichni moderátoři moderátorská práva !!! ... vždyť Ti tam třeba před několika dny nechal v tvém příspěvku vzkaz Iv (což by bez moderátorských práv šlo asi těžko ... :shock: ) ... a Ty sám jsi tam dneska skrz příspěvky jiných docela hezky vytapetoval touto barvičkou ... :D ...
1. Protestuju proti smyšlené a nedostatečne oduvodnené formulaci CÍLENÉ DISKREDITACE. Nedelám to, je to falešné obvinení. Pouze reaguju na prehnané a urážlivé reakce jiných členu.
2. Čekám od Vás omluvu za narčení z duševní poruchy. Jsem duševne zdravý a delat psychiatra Vám neprísluší.
Já jsem napsal, že jsem tam videl jednou pouze 2 moderátory, a pak všechny, co mi dalo duvod pochybovat o tom, jak to vlastne má být. Zbytek je logický dusledek. Také muže jít o technickou poruchu na kterékoliv strane včetne magnetického vlákna, a ne duševní, pane, máte Vy a Vaši spríznenci pro své výroky velmi slabou rezervu, a radši uprednostňujete urážky. Podle tohoto i hodnotím Vaše chování.
3.Nejsem si vedomý žádného hrubého porušení pravidel fóra a nebyl jsem na tohle dosud upozornený žádným z vedoucích moderátoru, krome Vás teď. Nikdy jsem dosud žádné oduvodnení hrubého porušení pravidel neobdržel, dokonce i Vaše formulace je ješte nedorešená, protože, má cílená diskreditace proste není pravdivá, je to čiste Váš výmysl, zlobte se, nebo ne.
ad 2.) ... níže nalezneš PrtSc obrazovky "se seznamem z moderátorovny" ... dlouho předlouho byl naprosto stejný (což mohou dosvědčit i ostatní moderátoři), pouze před pár dny na něm přibyl i Adam B. ... :) ... dobrá, takže k tomu psychiatrovi si ještě přidej očaře ... :D ... jeden z nich to určitě bude ... ;) ...

ad 3.) ... viz další PrtSc (z moderátorovny, mám sem nakopírovat i ty další, kde se potýkáš se stejnými a podobnými problémy ???) ... sice tím částečně klesám na Tvou úroveň, ale nic jiného mi nezbývá, ... Tys byl tím, kdo si vynutil "projednávát věcí veřejně" ... :? ...

... a vzhledem k tomu, kam to celé "stáčíš a překrucuješ", je asi zcela bezpředmětné se k uvedenému dále vyjadřovat ...

.... dodatečně doplněno u Akorda ... takže i tady ...
Záverem jsem byl moderátorem uprozornený v SZ, že pokud v zamčeném vláknu http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0798#80798 neco zmením, tak, že to bude považováno za hrubé porušení.
... pokud Ti to nedošlo, tak nejdříve jsem Ti vydal "zákaz přispívat nebo měnit příspěvky v mag. části až do vyřešení celé situace" (v SZ jsem Ti potom poslal odkaz na příspěvek, kde se o uzamčení hovoří) ... poté ale Adam vytvořil vlákno "Provozní záležitosti mag. části" + přesunul do něj veškeré dotčené příspěvky ... a protože jsi mé předchozí rozhodnutí nerespektoval, tak jsem následně toto vlákno uzamkl ... (jak je vidět z časů u jednotlivých editací a u příspěvků) ... no, vidím, že stále vesele pokračuješ dál ... tak teda pokračuj, no !!! ... dělat z lidí blbce, to Ti de ...

PeS: ... vzhledem k tomu, co všechno jsi zde v posledních pár dnech předvedl (neustále dokola jsi do původního příspěvku vědomě vracel mnou do "moderátorovny" přesunutý kus textu = to jak jsi naprosto ignoroval administrační rozhodnutí moderátora vlákna; jak se Ti záhadným způsobem ztrácející texty z Tvých příspěvků; atd.), považoval jsem proto uzamčení vlákna "Provozní mag. záležitosti" za nejjednodušší možnou variantu (mmj. std. postup na všech fórech, pokud se k tomu má dodatečně vyjádřit "vyšší administrativa") ... můžeš mi odpovědět, co je na tom neférového ??? ... :shock: ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše:... přijde Ti snad normální, jak se Akord poslední dobou chová ??? ... A(&F) ...[/color]
PeS: ... a k tomu má ještě "plná ústa" "o používání dvojího metru" ...
Děkuju AF.

S laskavým pozdravem Slavek. :D

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“