Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Laik se ptá fyziků

Drontí akce, události, novinky...

Moderátor: Gabča

Odpovědět
Gabča
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Gabča »

Jj, tak se slezeme, příští týden budu moct do Prahy. Kájo, jestli myslíš to olovo na vyhazovací předmět, tak když to bude bombička s křidýlkama, tak nevím, jestli se bez potíží otočí do směru zpět.

Já už fakt slibuju, že aktualizuji cíl výzkumu, má to už víc variant, a tak dnes když budu mít víc času, udělám sumář. A budu ho tu na začátku každého druhého listu aktualizovat, aby každý měl příležitost se buď připojit, nebo aspoň pochopit wo co go.

Tj, dokud si v tom neudělám ten svůj "drondí pořádek" tak si dáme oddych. :zzz: Musím říct, že jste mě všichni hrozně moc inspirovali, a došlo k jistým ústupkům od původní verze. Nicméně ... pokud Země nadále zrychluje m/s2 (už si to dovedu představit - předměty se nabíjí energií) tak to ještě nemusí znamenat, že energie není hybnost, zato je možné, že kápneme na to gravitační perpetuum :D :D :D .

Jdu makat na výzkumném summary.

Gabík :D

Gabča
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gabča »

Noni, a kolik udělá ta kamerka za vteřinu kusů (fotek)? Na normálním denním světle?
No... stejně ji neber, kvůli tomu ... "neoblečení" :!:

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Noni

Příspěvek od aNONym »

Tak mi ještě nikdo nikdy neřekl :oops: :)
Gabča Dr. Ontová píše:Noni, a kolik udělá ta kamerka za vteřinu kusů (fotek)? Na normálním denním světle?
No... stejně ji neber, kvůli tomu ... "neoblečení" :!:
V 640x480 pix max. 15 popř. 17,5 f/s. V polovičním rozlišení dvojnásobek, atd. Po technologické stránce je to šunička (USB 1.1.). Ale klidně ji vezmu. Není problém. Vezmeš si sebou plavky?? Zajistím rozprašovač!! :D (co bys pro vědu neudělala ;) ) Non

To Dront Karel: Mno, hezký. To bych neřekl. Spíš zajímavůstka po technický stránce. Všiml sis tvaru toho plamene ze zapalovače. Uvidíme, jak to bude vypadat přes černej filtr, co odstraní viditelné vlnové délky. 8)

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

...obdivuji Tvoji energii...

Příspěvek od martin11 »

Gabča Dr. Ontová píše:Jj, tak se slezeme, příští týden budu moct do Prahy. Kájo, jestli myslíš to olovo na vyhazovací předmět, tak když to bude bombička s křidýlkama, tak nevím, jestli se bez potíží otočí do směru zpět.

Já už fakt slibuju, že aktualizuji cíl výzkumu, má to už víc variant, a tak dnes když budu mít víc času, udělám sumář. A budu ho tu na začátku každého druhého listu aktualizovat, aby každý měl příležitost se buď připojit, nebo aspoň pochopit wo co go.

Tj, dokud si v tom neudělám ten svůj "drondí pořádek" tak si dáme oddych. :zzz: Musím říct, že jste mě všichni hrozně moc inspirovali, a došlo k jistým ústupkům od původní verze. Nicméně ... pokud Země nadále zrychluje m/s2 (už si to dovedu představit - předměty se nabíjí energií) tak to ještě nemusí znamenat, že energie není hybnost, zato je možné, že kápneme na to gravitační perpetuum :D :D :D .

Jdu makat na výzkumném summary.

Gabík :D
...obdivuji tvoji energii....no asi to má nějaký účel....
...ale prosím tě...moc si to neškrábej, ať se ti to nepodebere....jo ...a nejhorší je infarkt z leknutí....
...já to například čekám...až rozběhnu ten magnetickej motor.... :idea:
....zítra vezu šéfovi Dr....30kg Pb......on je hr, tak gou na to......m11 :lol: dr/elf/ont

... věřím, že se " TO " povede ......
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Děkuji

Příspěvek od 1220 »

Bylo to stručný a rychlý jak to má být. :eclap:
Moje osůbka časem disponuje dnem i půl dnem podle libosti. Místo srazu :
Na šestce tzn parkoviště OD šestka u starého letiště.
Datum a hodina se nadhodí zde několik variant a potvrdí SZ.
Děkuji
KDR
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Gabča
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gabča »

Jj,
Pomůcky s sebou (zatím přehled)
Kája : olůvko a fotokamerku 15/s
Gabča: malý stavební metr, katapult zatím netřeba, hodíme ručně

Trefím ke starýmu letišti z dálnice, pak už nikam :D, ale snad si to vyhledám.

Mě je to jedno, ale ať neleje. Tak úterý? 14.00.

Sayonara

P.S. Nejste nikdo z nějaké sekty? Říct předem, dík. :roll:

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Gabča Dr. Ontová píše:P.S. Nejste nikdo z nějaké sekty? Říct předem, dík.
Že si v sekte zjistíš, až z ní nejde snadno ven.

Louda

pre Akord

Příspěvek od Louda »

tak to te fakt lituju. Ale stejne se s toho zkus nejak dostat.

Gabča
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gabča »

To já jen tak pro pořádek :D :D , je tu příliš ochotných rukou a nových přátel (doufám), nejsem tomu dosud navyklá :) ale už si zvykám, nabízím totéž :D

Akord
Zasloužilý člen

Re: pre Akord

Příspěvek od Akord »

Louda píše:tak to te fakt lituju. Ale stejne se s toho zkus nejak dostat.
Jako vtip to ujde. Na to, abys vedel, zda jsi v ohrade, nebo mimo, bys mel tu ohradu nejprve trochu obejít. Dej sem nejprve nejaké své výsledky jako já, a pak máš morální právo po té práci si trochu i zafilozofovat. Myslím, že jako nepsané pravidlo by tohle ušlo.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pozdravy a terminály

Příspěvek od 1220 »

Gabča Dr. Ontová píše:Jj,
Tak úterý? 14.00.
Sayonara
P.S. Nejste nikdo z nějaké sekty? Říct předem, dík. :roll:
pakliže je význam slova sekta chápán jako : http://cs.wikipedia.org/wiki/Sekta
hrozí zde vážné nebezpečí, že by drondismus mohl být časem ve sporu
se zavedenými a rozšířenými náboženstvími typu agnostického, neboť svojí povahou je gnostický. To bylo předznamenáno. Pokud vím, tak není dosud registrován, nárok na příspěvek od státu vzniká když počet stoupenců dosáhne 1/10 počtu nejrozšířenějšího náboženství. Já jsem v klidu.Jaký si to uděláš ..........Jaký si to každý uděláš..........
Ta kaligrafie nejzdvořilejšího japonského pozdravu se mi líbila, víc za tím není. Co je nutné vědět, že k tomuto pozdravu patří úklona směrem k tomu jehož zdravíme, přičemž ruce jsou blízko sebe sepnuté v dolní úrovni břicha. Na sss se obvykle pravá ruka pro jistotu dotýká neznatelně katany umístěné na dosah na levé straně. Jedná se o zdvořilost nejvyšší ..........a ta v Japonsku byla spojena s ostražitostí.
Čas je respektovatelný . ŠESTKA JE OZDOBENA HRACÍ KOSTKOU. Je hned za obočkou terminál jih, ten je od Slaného jako druhý nikoli první, to je terminál sever
KDr

Gabča
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gabča »

Jj Martine DR san,
drondí sekta je v pohodě (víc než v pohodě), prošla mým manipuloradarem. To je zajímavý, jak ta psychika funguje .... jen jsi zařadil ten Japonský pozdrav, tak se mi vybavili kolegové z Japonska, a začala jsem být podvědomě taky ostražitá jako oni :D ... až jsem se teĎ tomu zasmála, jak to v tý hlavě funguje. Vůbec... člověk odpovídá tomu, co se mu v životě přihodilo, to bude i případ Akorda, viď? Proč jsi Akorde tak akurátní, já vím, že tím chceš lidi nakopnout vpřed, aby byli lepší, a jsi tak striktní, protože chceš tomu dodat úroveň a rychlost, ale... když my nemáme za sebou v životě to, co Ty, ale zato něco jiného (hurá), tak ... zkus se rozhlídnout.

Gabča san

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

Gabča Dr. Ontová píše:Proč jsi Akorde tak akurátní,.. ... zkus se rozhlídnout.....
Jaký akurátní, Ty chceš podle pár kB textu o človeku neco ríct, stejne jako pochybuji, že sis mela možnost udelat presnejší obraz...Proč treba píšu na fórum, vždyť jsem se rozhlížel. Tobe by se líbilo, kdyby cukrár psal jak obrábet železo? To sice neznamená, že cukrár nemuže delat se železem, ale stejne neznamená, že se kvuli nejaké slavnosti cukráru nedostane ke slovu kovár. Já myslím, že mé informace Tobe uškodit nemohly, co se o všech informacích na fóru ríct nedá. Ohrejeme kus železa do ružova, pak ho posypeme cukrem a omastíme. Určite efektní, ale motyka z toho nebude. Bež podívat, jakou dnes koupíš v obchode motyku. Tohle mám trpet, prý jsem príliš akurátní. Tak jde nakonec o ty monopoly, nebo ne, a jenom mnoho kriku pro nic.

Gabča
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gabča »

No, :D , necháme toho, nejsem to já, ani nikdo tady, na koho jsi doopravdy oprávněně naštvaný .... ale někdo někde někdy to byl. Dobrou noc A-dur

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

Abča Dr. Ontová píše:No, :D , necháme toho, nejsem to já, ani nikdo tady, na koho jsi doopravdy oprávněně naštvaný .... ale někdo někde někdy to byl. Dobrou noc A-dur
Skoro nic o mne nevíš, veštit nepotrebuji. Chápu Tvou troufalou diágnózu(na mou adresu), já Ti podobné doporučení proste nedám, myslím, že tohle stíháš jen obtížne. Á-molem stejne jako dreveným vrtákem proste díru do železa nevyvrtáš. Uprednostňuji diskusi o technice. (To jsou ale Tatari, označit kohosi natvrdo, a pak prý dobrou. No, treba ses nekdy nekde naučila aspoň kytaru, když pískáš akordy. Taky tady máš nejaké sólo a hodne placu.)

Odpovědět

Zpět na „Dronti a Kadlín“