roztomily.medvidek píše:Slavek Krepelka každá informace nese vibraci, pokud máš tu vibraci nižší než je informace, tak informaci nepochopíš a žádné dohady okolo ti nijak nepomůžou.
Tuhle volovinu jsi si dokázal vymyslet sám, nebo jsi to někde zase okopnul? Ona je to totiž ani ne polovičatá, zkomolená pravda, založená na velice nedokonalých tvrzení vědistů, kteří v tom maj taky maltu, či spíše nás maltou krměj. Kdejaký blb to pak přežvýká a lezou z toho zas jen kravince. Až zjistíš, že například telepatie je instantní přenos informace na jakoukoliv vzdálenost, snad tě i napadne, že řeč o nějakých vibracích tady nefunguje. Pokud se podíváš na elpíčko, je to jen vroubkovaný plastik. Vibrace se dostaví až po dodání enerie na točení a přidáním snímače. Informace však na LP je, atd. Všechno je jinak, milý medvídku. Jestli žiješ v dojmu, že pokud je člověk na vyšší vibraci, nepřijímá vibraci nižší, žiješ opět v bludu. Drnkni si na kytaru na nízké E, utlum ho a poslouchej. Zbyde Ti byť velice slabá resonance vysokého E, tedy pokud je kytara v rozumném stavu a dobře naladěná. Probůh, člověče. Máš Ty vůbec tušení, na jaké škále vibrací pracuje živý organismus? Třeba blecha? Nemáš a nemůžeš mít, protože tak vysoké číslo si dokáže představit jedině "bůh". Nejseš ty náhodou účetní, nebo učitel tance, že tyhle věci jdou kolem Tebe tak širokým obloukem?
roztomily.medvidek píše: Štít je spirituální, přestaň myslet jen na hmotný svět.
Ten hmotný svět je milý medvídku jen vyjádřením toho spirituálního, jako je LP matetriálním ztělesněním záznamu řekněme hudby. Naprosto mi uniká, jak může někdo vůbec mít pocit, že ty dvě záležitosti naprosto nekompromisně nesouvisí. Než někdo zvedl první klacek, aby s ním něco roztřískal, či někoho švihnul po makovici, dostal nápad, žeby to tak moholo pracovat a ten nápad přišel, protože dotyčný se podceňoval. A nedej se mýlit. Já holou rukou rozkřápnu kokosový ořech, popřípadě kus křemene. Ty ne. Jak, že vidím jen ten materiální svět? Nikoliv. To Ty kráčíš podél naprosto jasných souvislostí a odmítáš je vidět, protože se Ti nohy vrklaj v kramflekách. Ty tady dokonce ani nepřesvědčuješ nás, ale sám sebe.
Co se týče těch mimořádných schopností, objevil jsi Anglii a máš pocit, žes objevil Ameriku. Hledáš ve zvláštních schopnostech podporu, což je fajn, ale jen potud, pokud se naučíš takových schopností využívat pro cokoliv jiného, než pro zformování vlastního pocitu nadřazenosti, vlastního použití své případné převahy nad druhými. To si rovnou můžeš koupit kvér, nebo se dát k policajtům. Poslouchej sebe a buď si zatraceně jistý, že jsi to skutečně Ty. Osobně jsem se znal s člověkem, co si povídal s "bohem", a po pár letech vyvraždil svých pět dětí, ženu a sebe. Proto nám byl taky dán rozum.
Tím končím Tvá Máňa. Osobně Ti medvídku gratuluju, že jsi se aspoň začal starat a jako každý takový, máš tím pádem šanci se eventuelně postarat. Já už k tomu nemám co říct a považuju za užitečnější si postavit PMM a gumičku, což je přesně to, čemu se teď hodlám chvíli věnovat. Je to pro mne o něco málo důležitější než házet další klacky tonoucímu, který očima plnými sole zírá na daleký břeh. Takže se opatruj.
S laskavým pozdravem, Slávek.
P.S. jinak k tomu "štítu". Teprve až se ti rozzáří sedmá čakra, budeš kompletní.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.