MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Fekete
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 25 dub 2013 8:14
Dal: 1 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Fekete »

Zdravím. Přečetla jsem poslední verzi knihy J.Humbla a rozhodla jsem se pro protokol 1000 jako pokus o zbavení se chlamydií. Dnes bych se chtěla dopracovat k 1 kapce za hodinu po dobu 8 hodin. Mohu si připravit dávky do plastové lahve (od mléka)? Zalité jablečným džusem? A pochopila jsem správně, že bradavici mohu potřít neředěnou aktivovanou kapkou? (Aktivuji kys. chlorovodíkovou).
Snaží se pročíst fórem, ale je toho mooc.


Sindo
Stálý člen
Příspěvky: 68
Registrován: ned 02 pro 2012 21:04
Bydliště: Zvolen, SK
Dal: 94 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Sindo »

Pre obe dámy odporúčam kuknúť do https://upramene.cz/forum/viewforum.php?f=59

Čistenie zubov nechávam na pastu, potom vyplachujem, alebo kloktám 3+1 HCL 10% chemických.


Crayon
Stálý člen
Příspěvky: 43
Registrován: ned 29 kvě 2011 19:41
Dal: 6 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Crayon »

Ahoj všichni, mám další zkušenost s MMS 1 (aktivované HCl). Od pondělí mě začínala pokoušet angína - bolestivé polykání, bílé čepy na mandlích. Potírala jsem jen lehce naředěným MMS s vodou (3 kapky aktivované) párkrát denně a střídala to s lehce naředěným Lugolovým roztokem a za 4 dny se mi to podařilo rozehnat bez antibiotik. Akorát teď řeším jinej problém - kvůli alergii mi splaskla Eustachova trubice a v uchu se mi hromadí tekutina, která způsobuje zánět. Nemůžu spát a rozháním to. Dopoledne na to zabralo Clarinase s pseudoefedrinem, ale právě se mi to opět rozjelo v plný parádě. Nevím, zda jde na to použít MMS. Asi spíš na dlouhodobé užívání na zbavení se alergie než momentálně na akutní problém se zduřelou sliznicí, že? Nemáte někdo nějakou radu, jak vyřešit akutní uzavření Eustachovy trubice z důvodu alergie...? Nevím, v jakém tématu se na to ptát, tak se omlouvám. Budu vděčná za jakoukoliv radu. (Beru také Enterosgel na vychytání alergenů z krve, ale bez efektu na ucho). Děkuji.


Fekete
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 25 dub 2013 8:14
Dal: 1 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Fekete »

Sindo, tvá odpověď mi fakt pomohla. Potřebuju odejít a mms vzít s sebou v lahvi, ne dalších x dní pročítat diskuse, to můžu průběžně. Jen jsem chtěla vědět, jestli v té plastové flaďce budu mít pořád mms nebo to oak nebude fungovat a já budu žít v pouhé iluzi, že beru mms. No nic.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od poota »

Fekete píše:Potřebuju odejít a mms vzít s sebou v lahvi,...
Klidně můžeš, běžně se to tak používá.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
pyrohac
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: pát 26 dub 2013 13:16
Dostal: 1 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od pyrohac »

Ahojte,

V prvom rade Vam chcem podakovat za dobre rady a navody ktore ste tu zverejnili.
MMS beriem od stredy, zacal som 8x1, dalsi den 8x2 atd s 50% kyselinou citronovou, 20 sekund pockam a vypijem vodou, zatial mi to nerobi problem. Zacal som ho brat v den ako som prechladol a uz vcera vecer, t.j. vo stvrtok som bol takmer uplne fit a dnes sa citim lepsie ako pred chorobou. Dovod preco som ho zacal uzivat je, ze mam uz par rokov zapalene dasna a biele flaky na jazyku. Na jazyku pozorujem zmeny k lepsiemu, uz ma tak nestipe a flakov je menej, na dasnach zatial velmi nie, mozno pri umyvani zubov menej krvacaju, ale to bude asi trvat dlhsie kym sa mi to da doporiadku. Taktiez som mal viac rokov neustale upchanu nosnu dierku, no dnes po 3. dni mam taky cisty nos ako uz ani nepamatam. Musim sa postazovat na nase zdravotnictvo, hlavne na lekarov, ktorych vobec nezaujima aby sa Vas stav zlepsil, a ked nieco chcu liecit tak sa na problem nepozeraju z hlbsej stranky, ale lieca iba lokalne. Nikdy mi ziaden lekar nepovedal ze ten bordel co mam v ustach je sposobeny asi niecim z vnutra organizmu a nie iba v ustnej dutine, kedze dodrzujem 100% hygienu. Problem podla mna bude v crevach alebo traviacom trakte, ale to trebars zubara nezaujima, lebo to by som musel ist k inemu lekarovi a nemal by z toho prachy, takze takto to vidim ja.


Crayon
Stálý člen
Příspěvky: 43
Registrován: ned 29 kvě 2011 19:41
Dal: 6 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Crayon »

Tak jen píšu, jak jsem dopadla. Začala jsem brát na to ucho 3 kapky MMS po hodině, udělala jsem si klystýr s 20 kapkama MMS do 3dcl a dnes ráno mi samovolně ucho prasklo. Do ucha jsem se MMS bála kapat. Možná MMS urychlilo zánět, nevím, spíš jsem doufala, že to rožene. Každopádně doktor na pohotovosti mi neřekl vůbec nic, žádný pokyny, co mám dělat, čeho se vyvarovat. Jen odsál hnis a řekl, že kdyby to zarostlo, tak musím jít na píchnutí, což mi příjde divný... Byl příjemnej jako osina v prd.li... Ach jo, těch negativních zkušeností s bílýma plášťěma mám většinu.


Qetinka
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: úte 08 kvě 2012 12:31
Dostal: 8 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Qetinka »

moja skusenost s mms...
asi rok som si najprv studovala rozne fora(aj toto)knihy o mms, ci do toho vobec pojdem..
minuleho roku v marci som si objednala dve flasticky mms a kys.citronovu..
pouzivala som postupne asi 3 mesiace skoro kazdy den 1 az do 5 kvapiek..rraz, dva krat denne, zdalo sa mi to ze to staci, kedze som nemala ,ziadne vatsie problemy.. zo zaciatku boli hnacky a potom pamatam, ze stolicu som mala akusi gumovuu ,a neskor ziadne hnacky ani nic podobne, skor akoby zapcha
obcas kupele ked na mna cosi liezlo.. z 30kv/na pol hodku do vane
po takejto 3 mes. kure mi prestal skoro uplne xutit alkohol (nie zeby som dako vela pila), ale max jeden poharik aaj to je vela.. prestala som jest maso.. nexuti mi hlavne bravcove a hovadzie.. kuracinaobcas a ryby tie mozem.. to trva doteraz..
zmena jedalnicka po "ociste"MMS
zlepsili sa mi vlasy, plet, nexty ..
vzdy v zime som mala problemy s hrdlom, od oktobra do maja pravidelne, kazdy rok... pol roka kasle, hlieny (az tmavozeleno neviemake) tuto zimu nic! akonahle ma zacinalo co i len trosku boliet hrdlo hned vecer som vykloktala a do rana nic :) fakt.. stacilo 2-3kvapkami
cistim si zaroven aj zuby pri kloktani.. zubar zasol ake mam dasienka..
mms mam vyskusane na rany (zhoja sa skoro hned) , herpes (ak sa podchyti hned - potrie 2kv.mms zriedenho s vodou) ani nevyjde ak neskor netrva dlho a je prec..
zapal oci (zelene) kvapkatkom do oka 1-2 zriedene kv.mms s vodou..
dva dni dozadu silna bolest hrdla, normalne by som skoncila s anginou a sople kasle zelenee.. stacilo si do malej flasticky zarobit 10kv.mms/50kys.cit a s vodou zriedit a postrekovat usta vzdy ked zacina pobolievat.. (uz nepomahalo normalne kloktat 2-3kv.) a kedze som sla na nocnu tak mi to hodne pomohlo. rano som si vykloktala par krat so zvyskom z flasticky a sla spat.. neviem ci to niekto zazil .. ja prvy raz, zacala sa mi spustat napenene sliny, akoby hlieny.. ale bez farby vo velkych mnozstvach..co po par hodinach preslo a nic ma neboli.. bez mmska by som to liecila min . tyzden a viac..mierna nadcha iba
ak nieco liezlo na maleho (5r.) , kasle sople, stacilo kupel 10kv.mms na 30min., vatsinou ho do rana preslo, alebo sa zmiernli priznaky, pripadne som kvapla kvapku do nosteka pri vatsich soplikoch.. nie sme velmi chori, otuzujeme sa a nemame prekurene v zime, skor xladnejsie..
vsetko mam vyskusane na sebe.. odporucala som aj inym, ale suu "neveriaci", co je skoda, lebo vela ludi v mojom okoli ma rozne problemy.. nie kazdy je na alternativnu liecbu aj ked poslem linky, kde si najdu info.. proste komu niet rady tomu niet pomoci..
urcite to neprestanem pouzivat..a budem odporucat dalej.. jaaj a nexodiime k lekaarom..
este doplnim , ze obcas si dam dake vitaminy a mineraly na doplnenie ako sa to pise v knizke aj tu ..
tolko v skratke...urcite odporucam.. a ked mi to rozpusti oblickovy kamen.. to bude radosti... :))


JirkaJirka
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: úte 30 dub 2013 9:03

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od JirkaJirka »

Dobrý den,

je mi 23 let a už co si pamatuji, trpím takzvanou zadní rýmou. Myslím, že anglicky se tomu říká postnasal drip. Je to rýma, která je vzadu v dutinách a nelze vysmrkat. Hlen tedy stéká do krku a kvůli tomu často trpím angínami. Už jsem zkoušel mnoho a teď bych chtěl vložit své naděje právě do MMS. Problém je v tom, že nevím jak MMS na svůj problém aplikovat. Zatím ho jen piji, 3 aktivované kapky 8x denně, tedy každé dvě hodiny, ale zatím necítím žádné zlepšení. Prosím Vás tedy o konkrétní postup léčby (pokud Vám je známý), či nějakou radu.

Předem Vám moc děkuji za odpověď!


Fekete
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 25 dub 2013 8:14
Dal: 1 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Fekete »

Dnes jsem se po týdnu dostala na 8x 3 kapky po hodině. Výsledek zatím takový: není mi špatně, i když ta chlorová vůně.... Nic moc. Mms má likvidovat patogeny, já dostala dnes v noci šílenou rýmu, tak nevím, co si o tom myslet, třeba dřív zlikviduje mms mě?
Nicméně musím říct, že mi praskl koutek, obyklé hojení tak týden, tentokrát druhý den ani stopy. Zkouším zlikvidovat bradavici na prstu ruky, zatím tam je.
Zatím mám pocit podobný jako u homeopatik - celkové zhoršení stavu. Objevilo se akné všude možně, svědí mě střídavě různé body na těle. Alespoň zvýšená teplota už není ( byla od Vánoc). Atb na chlamydie úspěšně neužívám, ale efekt se stejně nedozví, jelikož můj MUDr. Odmítá udělat za 3 týdny kontrolní odběry, podle něj jsou 3 týdny tetracyklinu tutovka. :-(


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od sisa »

Jirko, kromě pití bych ještě používala zředěné kapičky jako nosní kapky plus sem tam i prodýchat. A nepospíchat. Nemoc se vyvíjí dlouho a je třeba dát čas i léčení. Možná i několik měsíců. MMs začne likvidovat problémy v organismu v pořadí podle sebe.


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od sisa »

Fekete, myslím, že MMS dělá svoji práci, o čem svědčí i zhoršení stavu. Já bych možná ubrala na 2 kapičky 8-10x denně.
A kožní projevy bych i potírala MMS .Budou mizet rychleji.


jao
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: stř 26 říj 2011 12:46
Bydliště: Bratislava
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od jao »

Z vlastnej skúsenosti viem, že ak detoxikujete prirýchlo, telo ten toxický odpad nestačí vyvážať stolicou, alebo močom.
Toxíny potom odchádzajú hlavne kožou a preto sa tvoria tie vyrážky, pupáky, cysty, vredy a podobné útvary.
Netreba sa v začiatku užívania až tak ponáhľať s vysokými dávkami.
Niekedy menej je viac.


Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Ilona
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: sob 21 led 2012 13:15

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Ilona »

Nevíte jak dlouho mi vydrží chloritan sodný v PE lahvičce v lednici? Mám ho tam od unora..
A CDS nevadí uchovávat v umělohmotné neprustvitné PE ,tak jak to prodává firma chem...?koupila jsem na kongresu...díky


kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od kutil »

Ilona píše:Nevíte jak dlouho mi vydrží chloritan sodný v PE lahvičce v lednici? Mám ho tam od unora..
A CDS nevadí uchovávat v umělohmotné neprustvitné PE ,tak jak to prodává firma chem...?koupila jsem na kongresu...díky
Ahojky,
já sem chloritan přelil do hnědých sklenic z lékárny a dal do sklepa, teda do tmy.
Mmsko si děláme se ženou asi 2 roky a jako nejstarší jsme nejzdravější z celé rodiny :shock: :hip:
Za ty dva roky se mi na dně sklenic usadil enem slabý bílý povlak- sedlina a nic víc. Osobně se domnívám že tak musí přečkat věky ;)
Něco ze života:
Předminulý týden jako naschvál v pátek večer mě rozbolel zub a zánět nervu jak z učebnice kdy bolestí škrábete zdi. Tak sem nasadil tuplovanou "Cláru". Tj. 6-ti kapkový mmsko 1x, za hod. znovu a za další hod po třetí a pauza. Zub se uklidnil, už v něm necukalo, ale bolel si dál-grrr
Tak asi po tříhodinové přestávce znovu Cláru a po x hod. ještě jednou.
To zn. že jsem během 24 hod do sebe dostal 54 kapek aktivovaného chloritanu.
Kdybych neměl průběžně vyčištěný organismus, tak by to se mnou určitě seklo :!:
Kdo začíná, NEZKOUŠEJTE TO :!: :!: :!:
Výsledek byl vynikající ;) V pondělí mě zubař zub navrtal a dal vložku, následně za týden čistil drátky kořeny zubu. K mému údivu i údivu doktora naprosto bez bolesti :shock: Kdo to někdy zažil tak ví že by nejraději odešel i s křeslem.....
Dle mého názoru to MMS úplně zlikvidovalo ten probíhající zánět :pivko:
Takže vydržať
H.


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“