Jak si vyčistit MMS zuby?

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
cibezik
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 28 úno 2013 7:51
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od cibezik »

Taky se chystám na váček u zubu, dělá se mi tam tak jednou za 2 dny a už s tím bojuji několik měsíců. zkoušel homeopatika. MMS užívám i čitím zuby, ale vím že prostě do hloubky se nedostane. Z knih od Humble a netu vím o DMSO. Čekám na objednávku z Fichemy a tím pádem i na DMSO. Ale taky se samo trochu bojím ho použít a vyhnout se nějakému popálení. Mám v úmyslu si přpipravit MMS z 10 kapek + lžička vody + lžička DMSO a čistit si s tím pár dní zuby 2x 3x denně uvidíme. snad to pomůže pak už zbývá jen extrakce zubu a zbavit se konečně zánětu, který tělu jistě neprospívá.

Čekám na objednávku z Fichemy a tím pádem i na DMSO. Dělá se mi váček u zubu co fruhý den. Mám v plánu MMs z 10 kapek + lžička vody + 1 lžička DMSO. Trochu i obavy mám z toho pálení či spálení. Pár dní to aplikovat 2x 3x denně. S tím váčkem bojuji už několik měsíců pomocí homeopatik i MMs1 si čistím si zuby. Dle knih a netu vím, že MMS1 se do hloubky nedostane, tak snad DMSO pomůže. Sám Humble popisuje jak si s tím nějaký jeho známy čistil zuby a zbavil se váčků v ůstech. Tak snad se vyhnu extrakce, které se stále bráním.


early123
Starší člen
Příspěvky: 151
Registrován: úte 21 pro 2010 21:10
Bydliště: Piešťany,SR
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od early123 »

cibezik píše: Sám Humble popisuje jak si s tím nějaký jeho známy čistil zuby a zbavil se váčků v ůstech. Tak snad se vyhnu extrakce, které se stále bráním.
Zdar,skúšal si peroxyd vodíka?Prečítaj si vlákno o peroxyde.Ináč mne vždy pomohol.Ale ak máš vnútorný zápal,tak potom treba užívať MMS 1 vnútorne,pomohlo mi to taktiež pri problémoch so zubami a takisto mojej žene.
Prečítaj si vlákno o HCL,myslím ,že by Ti mohla pomôcť,ja ju užívam už dlho,má vpylv na celý organizmus,to mám odskúšané.HCL je najmocnejšia čarodejka,dokáže divy. :hip:
Ak Ti pomôže DMSO napíš niečo k tomu ,rád sa poučím.

Zdar


felda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 285
Registrován: čtv 22 čer 2006 21:04
Bydliště: Všenory
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od felda »

cibeziku, z vl. zkušenosti - nečekej na dmso , normálně si udelej 3/15 mms a kloktej ,proplachuj cíleně zuby tam kde máš problém -tak 2x 3x za sebou s odstupem cca 2-3 hod. ,ráno si na váček ani nevzpomeneš....dávám tomu nejdéle dva dny...


felda
LuPa_82
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: ned 11 lis 2012 7:02
Bydliště: Blovice (Plzeň-jih)
Dostal: 5 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od LuPa_82 »

Všechny moc zdravím!
Nedávno jsem zde popisoval problém ze zánětem pod zubem s vyplněnými zubními kanálky. Mám za sebou kontrolu u zubařky a zub musel ven :-( Dáseň okolo zubu byla zdravá a nic neukazovalo na zánět. Jenže po rentgenu se pod zubem ukázal obrovský zánět. Vyplachování směsí MMS + DMSO sice hezky uzdravilo dáseň okolo zubu, ale pod zub (až dolů pod kořen do kosti) už se to asi nedostalo. Nechápu, že mě to vůbec nebolelo! Takže mám v puse o zub míň a v červnu mám jít na kontrolu, zda se zánět povedlo odstranit (upozorňuji, že nemám preventivně žádná antibiotika - divné? Jen tu díru nějak vydlabávala či co...). Takže po přečtení vašich příspěvků jsem preventivně nasadil jinou MMS kůru. Každý den ráno si rozmíchám do lahve 8 dávek MMS a přes den po hodině popíjím. Míchám si dávku 1 až 2 kapky (něco mezi tím) MMS na hodinu. Tři kapky po celý den moc nesnesu, je mi pak trochu špatně od žaludku a večer slabší náznak průjmu. Časem zkusím zvednout na tři kapky na hodinu. Jak píši, je to preventivní, protože mám strach, že to zase moje expertka zubařka neudělala pořádně - zase měla nějak naspěch. A navíc, skoro měsíc po zákroku (vytržení zubu - 6.3.2012) se mi zdá, že je ta dáseň pořád nějak bolestivá na dotyk.


Žádný učený z nebe nespadl. A i kdyby spadl, stejně by se zabil...
libcosenior
Zasloužilý člen
Příspěvky: 265
Registrován: úte 13 bře 2012 12:18
Bydliště: Banská Bystrica
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od libcosenior »

Ak tam máš ranu, myslím že by si mohol použiť každé ráno čo najdlhší výplach čerstvou čurinou. (ak to zvládneš, aj niekoľko minútový) Určite to pomôže. Je to overené praxou.


Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
haluzakfest
Starší člen
Příspěvky: 105
Registrován: pon 21 kvě 2012 19:14
Dal: 2 poděkování
Dostal: 50 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od haluzakfest »

LuPa_82 píše:Všechny moc zdravím!
..... nesnesu, je mi pak trochu špatně od žaludku a večer slabší náznak průjmu. Časem zkusím zvednout na tři kapky na hodinu. Jak píši, je to preventivní, protože mám strach, že to zase moje expertka zubařka neudělala pořádně - zase měla nějak naspěch. A navíc, skoro měsíc po zákroku (vytržení zubu - 6.3.2012) se mi zdá, že je ta dáseň pořád nějak bolestivá na dotyk.
Nedalo mi to nezareagovat. Vypadá to na problém stejný jaký řeším také, nejspíš se jedná o cystu nad kořenem zubu. To že tě to neboli je tím že je to chronický zánět který se zvětšuje a je to taková časovaná bomba. Může ti to nahlodat kost nebo ohrozit další zuby. Nejspíš se ti jednalo o jiný než přední zub... Pokud se ti jednalo o přední tak se zachraňuje zub resekcí kořenového hrotu.. ALe to je bez nárkozy.. je to amputace hrotu kořene zubu... shrnu to ... tím že máš v zubu zánět se rozumí to že dentin, tuším toje výplň zubu je nakažena, je schnilá.. a je vní zánět který někudma musí vyločovat hnis. Pokud není kam (nevznikne píštěl) tak se začne vlévat tam kde je prostor.. normálně by odtékal kanálkem.. ten ale ucpala takže pokud tě to nebolelo je fakt divne protože mě to bolelo.. prvnich 14 dni ale měl jsem takovou hruzu ze zubaře že jsem to vydržel tvrdil že je to dobre :D a ono to přestalo bolet a začlo se to hromadit nad tím kořenem zubu ve kterém byl kanálek a do čelisti se mi tvořila cysta, nebolí, nijak oní nevím, ale taky nevím kdy mi nahodlá kost čelisti natolik že dostanu zánět pakostnice a poveze mě rychlá.... Tobě ale pokud vytrhla zubařka zub, tak předpokládám že se zbavila i té cysty, nebo řekněme zánětu a řádně to vydesinfikovala... jde oto nedostat tam zánět znova což ale by nemělo se stát protože už tam není nic co by to způsobilo. Každopádně mms na lepší shojení používej dál. A držím palce ať se toho zbavíš už na dobro, ono to taky může být něco jiného a bude ti to likvidovat zub za zubem.




Zuby sou sviňa a věděli ste že ke každému zubu se větví trojklanný nerv ? A to je promě záhada záhad, co to je za věc :D nejen že už jsem si zmapoval kudma ten nerv vede ale jak se ho dotknu na jednom místě tak jakoby začne tikat nebo zkrátka jakoby to byla hadička s tekutinou která je obmotaná všelijak po hlavě a jak ji na jednom místě zmáčknete tak na všech ostatních místech ucítíte tlak a zkrátka dotek... takže jsem si našel kudma všudma vede a přesně to odpovídá mě. Ale to že to řídí pouze mimické svaly je dost nedostačující vysvětlení... Ono to je velice zajímavé když na to reaguje i nerv na noze ! To je ten trojklanný nerv propejeny celým těle ? A nejsou náááhodou ty "enegetické" dráhy v těle a akupunkturní body jen nervy ?? Tal nějak tomu začínám přicházet na kloub a vono všechno to "tajemné" budou ve skutečnosti dobře známá medicínou. Ono nedivil bych se žádnému účinku potom co by mi zapích někdo jehlu do toho nervu v obličeji tak asi by pak tu jehlu moch použít jako ovladač mojeho těla teda pokud bych to přežil. Nevíte někdo něco víc o trojklanném nervu ? CElkem by mě to zajímalo... proč večer je nejvíce citlivý ?? Proč po masáži nervu na obličeji to zlepšuje celkový psychický i fyzický stav ? A proč to ostatní popisují jako šílenou bolest k nevydržení.. ?? Mě to nebolí, jen je mi to takové nepříjemné a nutí mě to si dotoho drbat jo a největší zištění bylo, jak jsem si uvědomil že akné a boláky se mi na ksichtě tvoří jen tam kudma vede ten nerv, a poté co ten bolák ošetřím od hnisu tak mi vznikne jakoby rána škrábanec, no a toho se pak nadruhy třetí den, stači uplně lehoučce jen sotva dotknout a jakobych se dotkl přímo toho nervu, takže to by mě zajímalo co se to ve mě vlastně děje ? Co je uvnitř toho nervu ?? Co on vede ? co vněm teče a proč se mi tam kudma vede tvoří akné ale takové přímo jakoby ten nerv vyprdnul pod kůži nějaké svinstvo a ztoho mi pak vznikl bolák pod kůži a následně akné a rána.. Myslel sem že tot ta cysta pere bordel do krve a krví to pak dělá bordel v ksichtě jak se to začne vylučovat.. Ale to asi nebude ono má to nějakou přímou souvislost s tím nervem. Kdyby jste někdo tuto hádanku rozluštili tak napište moc by mě to zajímalo, věřím tomu že už jsem blízko toho abych pochopil co mi to ten nerv v těle dělá :D už totálně se*u na doktory.. celé procesy v mém těle se pozorně učím, a jsem na tom mnoohem lépe. Jenom víc a víc mě děsí to jak všeci spoléhaj na doktory, když ti absolutně nemají šanci nic vyléčit ani na nic přijít. Oni se nedívaji na člověka ale oni vemou lupu a dělají rozbory zišťujou, zkouší prášky, ale nevidí že dotyčný ma kruhy pod očima, nebo že dotyčny je příliš unavený, nebo že dotyčný má potíže jen večer, či další detaily je vůbec nezajímají.
Mimo téma (offtopic)
Jak jsem skončil jednoho dne na policajtech tak jsem prostě si řek tak a dost ! JA tomu poldovi nedám na výběr... a řek sem mu o MMS řek sem mu že co nato říká jak se ktomu staví !! Myslel jsem si že policajti nemají strach, že policajti dělají co je správné a že rozhodně se nebudou otáčet zády k tomuto problému. Řekl jsem mu že 8000 lidí onemocní ročně rakovinou tlustého střeva, že 4000 jich za rok umře, že se nemůže divit že mě to dovádí k šílenství a pak lidem vyhrožuju :D noooo byl to zážitek :D Víte ale pochopil jsem jedno... Odpověděl mi : Já toto nemám čas řešit musím být za hodinu tam a tam... to jsem nechtěl tomu uvěřit on normálně zbaběle se tomu vyhnul proněj není důležitější zachránit 4000 lidí pro něj je důležitější aby stihnul svou práci, jím už nejde o spravedlnost ale o případy ... oni čím víc přřípadů vyřeší tím více peněz mají, jim nejde o to aby nebyl zločin, nebo o to aby byla spravedlnost, jim de o množství, jim de o pachatele jim de o to aby lidi chytali.. né aby řešili zločin. Je to tosamé jako v medicíně, doktorům nejde oto aby vás uzdravili aby nebyla nemoc... jim de oto aby měli koho léčit.. Je to špatně, a všichni jsou tak slepí, a zbabělí se tomu postavit že se mi chce ztoho blít !



To jsem ale řešil s nadpraporčíkem.. se kterým se aspoň dalo bavit a ikdyž mu nešlo o bezpečnost a zdraví lidí tak aspoň si namě nehojil mindráky jako ta banda duševně absolutně nevyspělých jedinců, kteří si řikali policie.. .To co jsem zažil to byl názorný příklad toho že pokud nemáte prachy nemáte žádná práva !!! Nic a pokud si někdo říkáte něco jiného tak co by jste dělali když by vás drapli jako spolujezdec řidiče pod vlivem. Už jejich zásah, já jsem spolujezdec já sem nic neprovedl !! Přesto jsem skončil na stanici a narozdíl od pachatele dokonce i V CELE !!! Podotýkám že po celou dobu se mnou bylo jednáno jak se zločincem, a nebylo mi odpovězeno když jsem se ptal za co tu vlastně sem ?? Co jsem udělal ?? A proč se kemě chovají jak ke zločinci !? Nic... prostě nic... jak se mě začal ptát na otázky typu jestli mam bratra řek sem mu DOST na toto nebudu odpovídat a už vám neřeknu ani slovo ! To už mi docházely nervy... No a to začlo :D tak jsem začal jet já do 5 ti policajtu naraz ! Já chápu že máte rodiny že máte zodpovědnost, chápu že je to vaše práce. Chápu že nemůžete přijít o místo ale to si to chcete vybíjet na mě ?? To se mstíte tím že se kemě chováte jak ke zločinci ?? Mno bylo to delší a poté co jsem to dopověděl, ani jeden z 5 ti policajtů nebyl schopen slov... a 4 sklopili hlavu a beze slov z místnosti odešli.. To sem jim říkal takhle to řešíte ? No to je úžasné to je řešení... tak tam zbyl ten jeden co mě vyslíchal pokračoval jsem doněj ale tomu jsem se očividně dotkl citlivého místa... a ten než aby snášel pravdu proti které neměl co říct a on to moc dobře věděl, tak začal pomě ječet uplně zcesty co že si to dovoluju a já opět s naprostým klidem řikám pane policisto, já nejsem špatný člověk nemám zlé úmysly a už vůbec vás nechci nijak provokovat a bavím se snad slušně ? Jsem drzý ječel dál no takže sem mu řekl dobře tady to nemá cenu a teda říkám vám tohle vám ani náhodou nepodepíšu. Toho viditelně namýchlo eště víc a začal zas ječet jak tur... A dotoho ryčel že doooobře nespolupracujete s policii tak to je váš problém dete do cely :D:D Normálně jsem skončil bez udání důvodu za mřížema :D:D no nato jsem mu řekl už i mě došli nervy a natože nespolupracuji jsem odpověděl nahlas NESPOLUPRACUJI S NIČÍM CO JE POD MOJÍ ÚROVNI... To ale dotyčného rapla policejního už vytočilo do běla :D:D ale já jej upozornil : Pane policisto neřvěte pomě není ktomu důvod, a jestli chcete udělat nějakou chybu, tak jsem v nemocenském réžimu a může vás to stát místo... No ten parchant špinavý slaboduchý mi dal pohlavek :D i přesto že jsem ho předem upozornil že muže mít problém.. Poté co jel s pachatelem na krev do nemocnice a ten mu řek že k jeho mamě chodím se zádama :D:D tak policajt byl strachy posrany a jen opakoval prej simulant simulant ... .a měl strach.. .protože potom pohlavku jsem mu dal jasně najevo tak au :D mě boli zada... to je zle ... a jakmile jsem vylezl ze stanice zavolal jsem si sanitku a udělal jsem ztoho pěkne rodeo... všechno jsem jim sdělil že jsem byl napaden policisty :D což jsem byl samozřejmě středem pohotovsti :D:D No a ikdyž jse mě doktor ptal jesi to chcu hlásit řikam komu ? A on na policii ? Řikam na tuto ?? Dyť ta mi to způsobila, říkám přesto každopádně chci to hlásit a rád bych to řešil kde ale to netuším :D Mno a už sou tomu skoro dva měsíce ... a nic se neděje :D normálně nic :D Pochopil jsem ale pár důležitých pravidel, 1.Policie ti nepomůže pokud ztoho nebude mít prachy, policie ti nijak neulehčí a napaří maximum co může 2. Pokud možno policii se vyhnout obloukem.. 3. Mít svědky, právníka, nebo kohokoli u sebe... 4. Je to pokud nemáš dostatek na pomoc z venčí jako na právníka nebo jinou pomoc.... Nemá cenu se sněma handrkovat oni jakmile zistí že nemáte a neumíte si pomoct, tak vtu ránu ztrácíte veškerá práva a veškeré zákony přestávaj existovat.. Jde oto že oni mají zbraně !! Jich je více... a oni jsou prostě mocnější než vy... A jesi někdo myslí či žije ve snu kde policista je tu od toho aby pomáhal obětem, nebo udržoval spravedlnost tak se rychle proberte... amůžete si to otestovat dřív než se budete spoléhat na něco co neexistuje a je jen růžová představa. To jsem ale trochu odbočil každopádně si ale myslím že je to zajímavý zážitek né ?? Cosi otom myslíte ? Měl bych šanci to vyhrát ? Nechtěl bych nic víc než omluvu toho policajta... Nechtěl bych aby přišel kvůli mě o místo ! Jen bych nechtěl aby se toto dělo i dalším lidem, jen opravdu jsem si jistý že kdyby to bylo třeba střeli vam kulku do hlavy a nějak se vás zbaví. A nikdo nic neviděl neslyšel byl to zločinec mohlo s e mu stát cokoli my oničem nevíme. Jak mohou být takto málo dospělí a morálně absolutně nezralí lidé na postech zodpovědných na postech se zbraní u pasu.. .Ti voli se mezi sebou sou schopni postřílet jak někdo prohraje v kartách !! Fakt to sou jak malé rozežrane děcka které jsou uražene, vztekle protivne, a musi mit vše co chcou. A zlost si vybíjí na 20ti letých klucích a navšech ostatních co si to můžou dovolit. Jediné štěstí jsem měl že jejich šef nadpraporčík, měl aspoň základy etiky a byl jakš takš vpohodě, prostě on nechtěl mě dusit topit a dělat zle on se snažil zistit jesli mu kecám jestli jsem udělal to proč jsem tam byl ( údajný výhružný mail a zpráva ) no což ale jsem neudělal a sním jsem se loučil dobře vpohodě naschledanou, a on namě čau měj se :D:D:D tzn že nikdo jiný než jeden policajt se mnou neměl problém a dokázal se semnou domluvit... :D ten polda musí zuřit :D protože mám zato že šéf ho zdupal a řek mu něco na způsob:ty co si sním měl za problémy já jsem se sním úplně normálně bavil. :D:D Ono je to blbá doba ve které žijem protože jediné jak se toto dá zachránit je okamžitě vykopat vládu pryč... okamžitě je zatknout a znárodnit jejich nakradené prachy od nás. Jen politika má polocii... policie je natolik blbá že jak jim pohrozí : tytyty chraň nás nebo ti nezaplatíme ti tupci by nás postříleli a pak by čekali na to až se politici zdejchnou a oni budou eště ve větší prdeli než by byli potom co bysme sesadili vládu.. Bojovat ale nepřestávám... Brzo vytisknu haaafo letáku s propagací mms a zamořím stím celou Porubu :D Pokud mě někdo zastaví podám trestní oznámení za bránění v poskytováni pomoci... Přece pokud někoho vidíte umírat a je ve vašich silách mu pomoci tak přece je to vaše ze zákona povinnost.. .Tím pádem 10 000 000 lidí v čr páchá trestný čin neposkytnutí pomoci + i policie v bránění poskytnutí pomoci. No zkrátka se zde perou dva zákony a to je Zákaz léčby neoficialním lékem X neposkytnutí pomoci. V podstatě páchám zločin, ale kdybych ho nechtěl páchat tak zase porušuji zákon. Prostě pácháte trestný čin ať chcete nebo ne uplně každý :D dobre ne ? :D Brzo skončim v televiznich novinach asi protože mě zastavi jedině smrt. Je mi jedno že porušuju co porušuju... já nemám vypláchlý mozek, vím co je správné a než se dívat na všechny okolo jak umírají, tak to zde opravdu není oco stát, a život si nevezmu ani náhodou.. jestli tak to mě bude muset někdo zabít jinak nepřestanu do MMS rýpat !! To neni moc prdel.. a dovedu se vžít do situace člověka kterému lhář v bílém plášti sdělí diagnozu rakoviny... dyť to si neumí nikdo představit kdo něco podobného nezažil je to děs na který nikdo nemá nejmenší právo někomu způsobovat.. a mi ten někdo potom bránit takovému člověku pomoci !!! Buď zde budu lidem pomáhat nebo mě zastřelte :) Smrti se nebojím ani trošku to jsem ostatně sdělil i policajtům že jestli si chcou namě vybít zlost prosím že vážím 50kg pokud sou takoví frajeři tak že mě budou muset ale zabít :D nacož mi řekl ja se kvuli tobě nenecham zavřit :D hh :D strach prostě oni mají šílený strach že přídou o místo nebo že je zavřou. Hoiec a jestli to tak to přesuňte pls tu uddělenou část, vím že to patří jinam ale než bych to tam jinam začal psát tak bych zapoměl co vlastně sem chtěl psát a bylo by to v čudu :D Mějte se přeji mnoho štěstí a pozor na policii a doktory jsou to jedou na peníze nanic jiného


ivca001
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: pát 04 kvě 2012 8:54
Dostal: 3 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od ivca001 »

Ahoj, není to úplně o čištění zubů, ale lepší vlákno jsem nenašla.
Už dřív jsem několikrát měla zánety mandlí a čepy a nemohla se jich zbavit. Hlavne nepříjemného pocitu při polykání, jako že mám něco v krku, co nejde spolknout. Takže tentokrát když se to objevilo znovu, rozhodla jsem se použít MMS na kloktání. První večer jsem to nějak odhadla a aktivovala asi 6 kapek do hrnku vody, to mi přišlo akorát. Další večer jsem si ale řekla, že se podívám na návod na stránkách s MMS, kde se psalo 10 kapek do 30ml. Přišlo mi to dost silné, 30ml je dost málo, ale když to bylo v návodu, tak jsem to zkusila. A opravdu to silné bylo, pálel mě jazyk a sotva jsem to udržela v puse, ale vykloktala jsem s tím. Výsledkem bylo, že se mi polykalo ještě hůř a k tomu jsem měla nepříjemný pocit vzadu na jazyku, jako když si ho popálíte vařícím čajem. Dnes ráno jsem se vzbudila a jazyk je pořád jako rozdrbraný, ale v krku o trošku lepší, proto bych chtěla pokračovat, ale tuhle koncentraci by už jazyk asi neunesl. Jaké máte zkušenosti vy? Kolik dáváte kapek?
Díky za odpověď


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od poota »

ivca001 píše: Kolik dáváte kapek?
3 kapky do půl až deci, co nevykloktám, to dopiju.

Při udávání objemu v ml je docela potíž, protože většina lidí si neuvědomuje, že jeden decilitr je 100 mililitrů!
Potom jsou klidně schopní prezentovat 3 deci jako 30 ml, což je přesně "malej panák".
Těch Tebou zmiňovaných 10 kapek by mi do třech deci připadalo tak akorát koncentrace na kloktání.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
VikThor
Nový člen
Příspěvky: 13
Registrován: úte 21 kvě 2013 0:11
Bydliště: Jihlava
Dal: 5 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od VikThor »

Již zde zazněl dotaz, ale zapadl.
Zkoušel jste někdo na dezinfekci ústní dutiny + léčení dásní CDS? Přijde mi logické, že CDS by mělo být účinnější, protože obsahuje právě jen chlordioxid.
Pokud se nikdo nezve, tak to sám otestuji a dám sem vědět poznatky :-)


MMS je velmi dobrá věc...ale není to zázrak. Vždy proto používej zdravý rozum!
A kdo má pod čepicí používá CDS2 :-) Už i různí léčitelé se CDS2 bojí...je prý moc účinné.
https://www.facebook.com/MmsMasterMineralSolution
http://mmsacds.blog.cz/
Elkimek
Stálý člen
Příspěvky: 36
Registrován: pát 14 čer 2013 22:00
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od Elkimek »

Prosím o radu. Přes 6 a 7 zub má váček a v něm chronickej zánět, asi týden čístím zuby a proplachju cca 3x denně 10/10 na 100-150ml. Zanět se asi uklidnil trochu, ale nezmizel, pořád cítím v ústech jakousi hnilobnou chuť/pach.

Změnit koncentraci či co? děkuju :)


*Roman*
Stálý člen
Příspěvky: 60
Registrován: ned 05 kvě 2013 12:31
Dal: 47 poděkování
Dostal: 21 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od *Roman* »

Ja zacinal dle Humbleho knihy s 2k chloritanu a 2k HCl a deci vody - inhalace, pak kloktani, pak zuby, zbytek dopil, jak psal Poota. Na zaver nevyplachuji.
Protoze mame stejne v ustech dost nizke pH, upravil jsem si pomer 3k chloritanu a 2k HCl, je to trochu vice zasadite a tak nejak lepsi pocit po aplikaci nez pri 2+2.
A rano byl pocit o neco prijemnejsi nez po fluoridu. Ten ted zarazuji jen obcas...

Chystam se po nejake dobe pomer zmenit na 4+2, a nebo mozna jen pro zuby vubec neaktivovat, resp. nechat aktivovat kyselinami v ustech. Tim eliminuji vliv kyselin zase o neco vice.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od Slavek Krepelka »

*Roman* píše:... A rano byl pocit o neco prijemnejsi nez po fluoridu. Ten ted zarazuji jen obcas ...
:ethink: Mně po fluoridu zešedivěla a vypadala spousta vlasů a to jsem si o nich jen něco naštudoval.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
early123
Starší člen
Příspěvky: 151
Registrován: úte 21 pro 2010 21:10
Bydliště: Piešťany,SR
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od early123 »

Elkimek píše:Změnit koncentraci či co? děkuju :)
Zdar,čo sa týka koncentrácie asi nebude dobre dávať nejaký všeobecný návod pre každého.Ja npr.používam 6 až 10 kvapiek do deci vody,čistím si s tým zuby kefkou a potom vyplachujem ústa-
Ale keď je vážnejší problém,opuch atď., musíš ísť aj na vnútorné použitie MMS,aspoň takto sa mi to osvedčolo v nedávnej dobe.

Všetko dobré s Vami


karlik77
Nový člen
Příspěvky: 15
Registrován: úte 23 črc 2013 15:56
Dostal: 1 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od karlik77 »

Ja bych byl dost scepticky ohledem MMS. V Polsku se to masivne prodavalo a prodava a inzeruje se to dokonca jako lek proti AIDS a rakovine. Nevim jak obvyklej NaClO2, teda neco co je skoro stejne jako kuchynska sul by melo resit problemy ktere nezvladaji farmaceuticke koncerny? Takze pokud se to inzerovalo touto cesto tak nevim jestli mi to pomuze taky na zuby. Ptal jsem se na to zubare a ten mi rekl abych si spis koupil dobrou zubni pastu a ne utracel penize na tyto zazracni medikamenty...


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Jak si vyčistit MMS zuby?

Příspěvek od sisa »

Karlíku, nespletl sis fórum?


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“