MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Kov »

Cina píše:Ještě je jedna naděje nechat nitrožilně zavéct vitamín C.
Už se to u nás praktikuje.Dá se to vyhledat na netu,kde se to provádí.Zkus promluvit s lékařem.
Byl jsem za primářem dnes ráno. Prý by nic takového nedoporučoval s ohledem na stav ledvin, které taky selhávají. Ptal se mě o jakých dávkách mluvím-já na to,že 20-30g a že se píše i víc. On na to,že se prý podle tabulek doporučuje pro nemocného člověka maximálně 3g na den! Já na to,že to je dávka tak pro chřipku a ne léčebná pro vážný případ. Argumentoval jsem tím, že to některé kliniky v ČR používají a že jsem mluvil i s lékařem z Ostravy, který to podává. On, že se na to podívá a pak mi řekne svůj soukromý názor. Dal jsem mu první vodítko na Infarmclinic a edukafarm, s tím, že není problém o tom vygooglit víc. Snad jsem pro věc udělal vše co bylo v mých silách.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od poota »

Kov píše: Snad jsem pro věc udělal vše co bylo v mých silách.
Zcela určitě!
Ovšem je potřeba si uvědomit, že se Tvoje matka dostala do soukolí naší medicíny, pro kterou jsou jiné priority než třeba pro Tebe a nebo většinu pacientů.
Původně byly dvě možnosti.
Ta první na operaci nepřistoupit a počítat s tím, že nemoc bude ještě nějaký čas postupovat s nejspíš víceméně plynulým zhoršováním, které by se sice pravděpodobně dařilo zpomalovat alternativními metodami, ale stejně s perspektivou konce v nějaké dohledné době.
Ta druhá možnost byla přistoupit na operaci, což bylo lákavé vzhledem k tomu, že lékaři slibovali, že se tím mohou potíže jednorázově "vyřešit". Ze své zkušenosti a ze zkušeností jiných vím, že není pravda, že by byla operace jedinou možnou cestou k uzdravení, že jenom málokterá operace proběhne ideálně a bez nějakých komplikací a že jenom málokterá operace vyřeší problém opravdu dokonale.
Z toho, co tu postupně píšeš, to vypadá, že ač operace proběhla dle doktorů "uspokojivě", tak celkový stav Tvé matky výrazně zhoršila, takže v současnosti jsou její šance na nějaké delší přežití mnohem menší, než byly před operací. Je to kruté a dost obtížně se to píše - ale pokud se na to podíváš s aspoň malým odstupem, tak současný život Tvé matce už nejspíš nepřináší vůbec nic příjemného a pokud ještě nechce odejít, tak nejspíš jen kvůli vám blízkým a je to od ní jenom veliká oběť.
Předpokládám, že doktorům je jasné, že její stav nemá žádnou perspektivu - že by ji dali do takového stavu, aby mohla být v domácím ošetřování, není reálné. Takže vědí, že z nemocnice se už nejspíš nevrátí a konec je jenom otázkou času, který nějak prodlužovat nemají příliš zájem. Z jejich hlediska udělali všechno, co jim medicína a regule umožňují, takže svědomí mají čisté - dokonce pro její záchranu podnikli i velice náročnou operaci, která ale přes jejich snahu svůj účel nesplnila.
Dobře vím, jaká je Tvoje situace a jak je v ní těžké přijmout objektivní skutečnost a smířit se s tím, že se už nedá nic dělat a nezbývá nic jiného než jenom čekat na to nejsmutnější.
Mnozí z nás si to už prošli a na ty ostatní to ještě čeká - a všichni se s tím musí nějak vyrovnat.
Omlouvám se za svou přímost, ale třeba Ti to nějak pomůže :good:

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Kov »

poota-děkuji za otevřenost. Je to tak jak to píšeš a dá se říct, že jsme se sestrou smíření s tím, že maminka odejde,že s tím nejde nic dělat, a po kouskách se situací seznamujeme otce. Protože jí zánět napadl ledviny, tak ji připojili na umělou. To už považuji za zbytečné prodlužování konce. I kdyby se jim nějakým zázrakem podařilo zahnat ten rozsáhlý zánět, obnovila by se jí krvetvorba, tak pořád zbývá problém se srdcem, s proleženinami, vědomím,atd.
ještě k tomu céčku Dnes jsem znovu mluvil s primářem o tom céčku. Říkal, že prohledal zahraniční studie, že to z mé strany zajiavý podnět a,,není úplně mimo". Že se to používá spíš u onkologických pacientů. U mé maminky by to ale v současné době nedoporučoval s ohledem na stav ledvin.


lejbl
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 26 úno 2015 11:31
Dostal: 1 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od lejbl »

⌂ Home
Ladislav Avatar Ladislav
⚙ Help

Press ? for keyboard shortcuts.

zdravim Vas vospolok,

chcel by Vas poprosit o radu/y.

otcovi bola pred par dnami diagnosikovana rakovina pluc s metastazami do stavca a trochu do pecene..
ze vraj poslende stadium ako to oni radi volaju.
zacalo to tak ze ho bolel chrbat medzi lopatkami. ide o 7 stavec, ktory ma uz asi ba 1/3 ale zatial drzi .

otec je vo forme,cely zivot maka ako zvarac avsak boli ho sem tam ten chrbat, psychicky je natom v pohode aspon sa tak tvari, ako keby sa nechumelilo.
v pondelok budu vysledky z bronchoskopie,teda ako typ nadoru sa jedna (malo/velko bunecny..)

k veci:

chcel by som sa opytat,, budem este konzultovat s jardom zo zdravi-az.cz ale az ked budu vysledky...

otec vyrastal na dedine , (maso vynimocne,potom sa odstahoval do mesta, kde zacal jest vela masa atd..) je aktivny , nonstop robi atd.. ten rak je podla mna kombinacia cigariet(40 rokov fajci.) plus bordel zo zvarania+ stress ( je to celkom nervak ) + strava .. to u z je ale jedno...

od utorka uz dostava surovu stravu(vela zeleniny, trosku ovocia) + stavy (zeleninove) + plus ~ 10g Cecka, trosku jodu, Vit. B17,.( zatial je v nemocnici ohladne testov, zajtra ide home..)

vzhladom na momentalny stav ( je v pohode, okrem obcasnej bolesti stavca je OK, ma sice nervy ked sa nemoze hybat, v tej nemocnici) je tu vela postupov ktore sa daju aplikovat,

1. mms, protokol 1000+2000(+inhalacie+kupele)+ hcl +(vyplach)/ prazikvantel + surova strava/stavy
3-4 tyzdne potom inravenozne vit.C
2. postup pátera Františka Ferda
3. budwig protokol
4. endogenne dychanie

doplnky:
reishy
vitamin E, nie synteticky
B17
HCl
caje (lapacho,atd.. Ferda postup)
dodavat mineraly
prechadzky v lese

v utoorok ideme na vysetrenie krvi temnym polom...

otazka:

ide o to ze neviem co kombinovat, ktory postuup je najvhodnejsi, co by mohlo zabrat na tento typ rakoviny...viem je to tazko takto urcit ....
a hlavne to ci otec si vyberie chemo alebo alternativu este neviem,, chem mu ukazat nejake videa povysvetlovat co a jak s inym sposobmi,, rozhodnutie bude n anom...

tak vdaka za akekolvek rady..

s pozdravom
laco

Edit: Komerční odkaz smazán. SDK


babanci
Stálý člen
Příspěvky: 60
Registrován: pát 08 čer 2012 18:23
Dal: 1 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od babanci »

Já bych ještě poradila Breussovu dietu, do toho bych šla já osobně, pokud bych se dozvěděla tuhle diagnózu.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od poota »

Páter Ferda výslovně upozorňuje na to, že jeho dieta je neúčinná u lidí, kteří nepřestanou kouřit a kteří berou jakékoli léky na úpravu krvetvorby.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
kachna
Zasloužilý člen
Příspěvky: 288
Registrován: sob 01 pro 2012 21:13
Bydliště: Praha-východ
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od kachna »

lejbl píše:... rozhodnutie bude na nom......
To je dobrý přístup. Až se otec rozhodne, dělejte, že je to ta nejlepší metoda, jakou si vybral a snažte se o tom přesvědčit i sami sebe.
Přidala bych ještě ozdravu psychickou - zatím třeba "vzpomínkové" rozhovory - aby tatínek vyprávěl o životě, o svých zážitcích, pocitech... pak mu dát nějaké "rozřešení" v duchu "tenkrát jsi to udělal nejlíp jak jsi mohl a kdybys udělal něco jinak, mohlo se stát něco daleko hošího...". Tohle lidem opravdu pomáhá, vidím to na své mamce. Vypovídá se z traumat, která v sobě nosila dlouhá léta - tím, že je vysloví, pojmenuje a ještě někomu sdělí, uleví se a pokud tam ještě je to "rozřešení", dějou se zázraky. A to i s tělem. I pro toho, kdo naslouchá, to jsou moc pěkné chvíle s blízkým člověkem.
Držím palce!
kachna


Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
Piscot71
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: pát 03 dub 2015 15:02

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Piscot71 »

Prispevek byl duplicitni, prosim smazat!Nevedel jsem, ze musi byt schvalen a kdyz tady nebyl, psal jsem znovu.
Naposledy upravil(a) Piscot71 dne sob 04 dub 2015 8:46, celkem upraveno 1 x.


Piscot71
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: pát 03 dub 2015 15:02

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Piscot71 »

Zdar Pratele!

V kostce, manzelka ma rakovinu plic, meta do kosti a nove meta do CNS(likvor).To znamena bolesti hlavy, nauzea, kratkodobe ztraty vedomi.Zhorsovani stavu a nucene do nemocnice.Pred 14 dni uz nad ni stali doktori a cekali konec.Nenastal.Tesne pred tim to stavem jsem pouzil MMS(5 kapek chloritanu /25 kapek 10% roztok kyseliny citronove) s DMSO(nemoznost oralniho uziti).Jelikoz manzelka veri doktorum, pred tim MMS odmitala.Potom jsem ovsem nekompromisne zacal v nemocnici cca 4x denne aplikovat pres kuzi na lytka a zlepseni korespondovalo s uzivanim MMS.Nahoda, nebo fakt?Nevim!

Ted je doma a zacala uzivat i 1/4 kapky oralne 4x a dnes 1/2 kapky.Pres kuzi nemohu.Po uzivani noveho leku Mikomax vridky na kuzi a silne stipani po aplikaci.

Pro zlepseni chuti jsem do 6dcl MMS 4 kapky( s 4% HCl) pridal 2dcl caje bez-citron, test prouzkem na ClO2 pozitivni i po delsim casovem useku 5 hodin.Redeni je 1/2 kapky na 1dcl.Chut dobra.Pri pokusu s cerstvou stavou z jablek 1/4 kapky doslo k neutralizaci MMS.Test prouzkem.Otestuji plnou davku 3 kapek a dam vedet.Preji vsem hodne zdravi!
Naposledy upravil(a) Piscot71 dne sob 04 dub 2015 8:48, celkem upraveno 1 x.


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od sisa »

Piscot71, držím vám palce. :)


Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Kov »

Není to zrovna o MMS,ale raka se to týká. Pro zajímavost: http://www.novinky.cz/zena/zdravi/36776 ... emela.html


MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od MIRKO »

Jj,stejně jako mnoho mudrama ,,vyléčených,, pacientů nikdy raka nemělo...pouze byli špatně diagnostikováni, nebo ozařováni či defastováni chemoterapií ,,jen pro jistotu,,.Ale nedělejme jsi iluze, i alternativa je jenom byznys...ale neléči se naštěstí ,,lega artis,,...takže zde mohou vyniknout ,,opravdoví léčitelé,,.M.


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
NAVAR
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1739
Registrován: stř 16 dub 2008 10:00
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od NAVAR »

Nemám to ze své hlavy. Ale tuším Janča píše "Neznám žádného člověka který by umřel na rakovinu, vždy se v případě rakoviny umírá na selhání ledvin"
Podle mých zkušeností je MMS na ledviny dost driják. Poprvé když jsem v rámci léčení (téměř beznadějný stav) zvířat zkusil na sobě první vyšší cca 15kapek dávku, tak jak mávnutím kouzelného proutku mne přašel přes noc kašel. Zase na druhou stranu jsem jednu ledvinu cítil asi dva týdny jak pobolívá.


Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Piscot71
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: pát 03 dub 2015 15:02

Re: mms a rakovina

Příspěvek od Piscot71 »

Marie144 píše:Bere v současné době někdo mms k likvidaci rakoviny? Jakého typu? Já jsem začala před týdnem.Jsem zdravotník, takže subjektivní zlepšování posuzuji i objektivně jako zlepšování. Krize byla po dávce 6 kapek. Nyní dodržuji protokol mms 2000, 2 kapky po hodině, 10 hodin denně. A zatím jednu kapsli denně MMS2, postupně budu zvyšovat... :D :D
Zacal jsem bojovat proti rakovine manzelky v podstate konecna faze, plice a meta kosti, likvor... Jiz predtim aplikace MMS s DMSO na kuzi, vzdy nejake zlepseni, muze to byt ovsem nahoda, nikdy jsem se nedostal na doporucovane mnozstvi.Dnes zacinam pul kapkou MMS a pokusim se namazat, jestli najdu neposkozenou cast kuze.


zorko
Nový člen
Příspěvky: 18
Registrován: sob 25 dub 2015 22:59
Dostal: 4 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od zorko »

Drzim palce piscot aby ste to zvladly nezabudnite na vsetky aplikacie aj kupele v mms treba navysovat pomaly nie rychlo za kazdu cenu uz vela ludi sa z rakoviny pomocou mms dostalo


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“