Corona virus

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Peter11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 394
Registrován: ned 05 dub 2015 21:59
Dal: 85 poděkování
Dostal: 173 poděkování

Re: Corona virus

Příspěvek od Peter11 »

Hydrogen therapy for Covid-19 acute respiratory distress syndrome (ARDS)


Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Situace ve Španělsku

Příspěvek od rival »

Aktuálně ze Španělska. Starší 65 let mají smůlu... https://www.youtube.com/watch?v=9q7hU9Wn5gI&feature


rival - živý člověk
amil
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 24 bře 2016 1:27

Re: Corona virus

Příspěvek od amil »

lajos píše: ned 15 bře 2020 13:33 Milí Kotel, koloidní stříbro se nepije!! Uvádíš tady v omyl lidi kteří o tom tolik neznají.
Možná jsem hnidopych, ale když něco napíšeš mělo by to sedět. Vypití koloid se znehodnotí v žaludečních ingrediencích.
Koloidní stříbro se vstřebává přes ústní sliznici. To znamená že vezmeš do úst lok koloidu který nespolkneš ale držíš v ústech, pokud postupně nemizí (2-3-5 minut, vstřebává se přes ústní sliznici do krevního oběhu), pokud nemáš alergii na stříbro, množstvý není zvlášť omezený. 15 minut před a po aplikaci bys neměl jíst, kouřit a pod.
Místní vlákno "kolidní stříbro" je dost rozsáhlé ale stačí dát do vyhledávače slovíčka které tě zajímají.
Denně přes 0,5l se dává jen v akutních případech, jinak jen plýtváš koloidem.
Nesouhlasím. KS funguje i perorálně, vyzkoušeno dlouhodobě. 15ppm, Dávkování 5cl/1x denně preventivně, 5cl/3-4x denně akutně. Pít to po sklenicích je pitomost. Možno dýchat ho přes nebulizér a vyhnout se zažívacímu traktu.


amil
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 24 bře 2016 1:27

Re: Corona virus

Příspěvek od amil »

Kotel píše: pát 13 bře 2020 19:02 Vzhledem k vážnosti situace jsem si dovolil založit nové vlákno.
Restaurace zavřené, v supermarketech všichni prodavači kašlou.

Momentálně řeším prevenci. Kdysi jsem si vyráběl CDS, ale pak se ukázalo, že to je fail, takže nevím, jestli věřit MMS (příbuzné tedy nějakým zázrakem po týdenní aplikaci CDS zmizely cysty, které měla roky a byla objednána na operaci, takže těžko říct). Věřil bych mu u inhalace, kde plyn neprochází tělem.
EDIT: oprava, cysty zmizely po hřebíčkové kůře, takže s CDS není pozitivní zkušenost

Koloidní stříbro by mělo být ok. Něco si umím vyrobit doma, ale to je spíš na vnější užití (GKS 100 Forte - sice píšou částice velikosti setin nanometru až jednotek, ale po tom, co tu psal Ilem, který 5 let nebo jak dlouho vynalézal velikost 4nm, tak to bude hádám úplně jinde a na virus k prdu). Teoreticky by to šlo přefiltrovat přes nějaký mikrofiltr, aby se alespoň snížila zátěž na tělo, ale nechce se mi to moc pít.

Nicméně za předpokladu, že máte ten lepší koloid, jak to dávkovat? 50ml na lačno jako prevence cca 3x denně? Při vypuknutí nemoci je možné pít třeba 200ml 3x denně?
Covd19 má velikost 80nm a víc. 4nm koloid by měl být ok, ale čím méně tám lépe, že ano. Na virózy se mi osvědčilo dávkování 5cl 3-4 denně akutně, 15ppm, chřipka trvala max 3 dny. Prevence =1x denně 5cl


xzzzx
Zasloužilý člen
Příspěvky: 285
Registrován: stř 14 bře 2007 10:52
Bydliště: Valtice
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Corona virus

Příspěvek od xzzzx »

Kyselinu šikimovou, vitamín C, B6,9,12, draslík, žrát trávu a dobrou náladu pro změnu PH krve?


Svět zboř! Já budu stát.
pavelv
Starší člen
Příspěvky: 191
Registrován: stř 22 črc 2009 23:06
Bydliště: praha
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Re: Corona virus

Příspěvek od pavelv »

Andreas Kalcker na základě testů a léčby v Ekvádoru uvádí, že na c.v.d-19 je vysoce účinné CDS aplikované jak do žíly, tak orálně.
Při testech vyléčili přes 100 lidí a ůčinnost odstranění vážných příznaků při orální aplikaci byla 97 procent, za 4 dny.

Zdroje:
https://www.naturalnews.com/2020-05-18- ... oxide.html
https://lbry.tv/@Kalcker:7/100-Recovered-Aememi-1:7


Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Léky na Covid-19

Příspěvek od rival »

Černošská lékařka z Texasu obvinila před Kapitolem americkou farma lobby z vraždění Američanů Covidem-19 podle vzoru nacistů jako vraždili Židy, obvinila vědce ze spiknutí, protože lék Hydroxylchloroquine na Covid-19 zafungoval na jejích 350 pacientů, ale lékaři se bojí HCL předepisovat kvůli výhrůžkám, že přijdou o smlouvy se zdravotními pojišťovnami! Facebook, Twitter a YouTube freneticky jako hyeny video mažou, smazali ho Trumpovi i jeho synovi, u nás ho máte i s českými titulky!

Zdroj:
https://aeronet.cz/news/video-cernosska ... -spiknuti/
...Těmi léky jsou Hydroxychloroquine, Zinc a Zithromax, generická léčiva za pár šupů. Hydroxychloroquine má jednu zásadní vadu z pohledu farmaceutických společností. Je to generické léčivo bez patentové a licenční ochrany. Nelze z tohoto léku tak generovat zisk, takže proto Dr. Fauci ihned nařídil mohutné stahování zásob HCQ z amerických nemocnic. Díky generické výrobě však HCQ nelze vymazat z trhu, protože lék se dováží do USA z Kanady a rovněž z Mexika. Dr. Stella Immanuel na tiskovce řekla zásadní poznatek, že v jedné studii amerického Národního institutu zdraví z roku 2005 našla pojednání, že škytavka je průvodním znakem koronavirové nákazy, kde je léčba doporučena za použití Hydroxychloroquinu.

A protože Sars-Cov-2 patří do rodiny koronavirů, bylo logické použít a vyzkoušet právě Hydroxychloroquine. A ono to funguje. Jenom je potřeba lidem spolu s tím podávat tablety s obsahem zinku a také antibiotikum Zithromax, které slouží na likvidaci bakteriálních infekcí, které Covid-19 spouští v plicích napadeného člověka. Samotný HCQ by totiž neměl takovou účinnost, protože Covid-19 porušuje metabolismus buněk a prudce klesá stav zinku v buňkách, který je nezbytný pro činnost a funkci mitochondrií v lidských buňkách, takže přípravek Zinc toto vyřeší...
Video s cz tituky lze stáhnout a šířit:
https://upramene.cz/forum/soubory/Covid ... apitol.mp4


rival - živý člověk
Kotel
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: stř 27 říj 2010 13:43
Dal: 1 poděkování

Re: Corona virus

Příspěvek od Kotel »

A Trumpovi se smáli, když chtěl píchat desinfekci do žily :)


Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Test na koronaviry je nedůvěryhodný

Příspěvek od rival »

J.K.
Test na koronaviry je nedůvěryhodný a pravděpodobně slouží jako skrytý přístup k mozku (možná již tímto způsobem čipují, či vkládají novou technologii ) – před nedávnem o tom psal v příspěvku Radek.

Text uveřejnil nedávno Jim Stone, bývalý analytik NSA, a je přinejmenším k zamyšlení …
Testy na koronaviry (existují různé typy testů) jsou v mnoha případech očividně příčinou poškození mozku. Zde je jednoduché vysvětlení:
Mnohé z těchto testů (všechny ty, které používají “tampon” na neuvěřitelně dlouhé jehlicí) odebírají vzorek z dírkované kostěné ploténky [lamina cribrosa], což je přibližně milimetr hrubá příčka v horní části nosní dutiny, která je perforovaná mnoha dírami, přes které jdou čichové nervy přímo do lebeční dutiny, do mozku. Je jich mnoho, dírkovaná ploténka se podobá řešetu tedy sítu s velkými oky.
Pokud byste chtěli někoho poškodit implantováním mozkového viru, nanotechnologie nebo čipu, toto by bylo místem, přes které byste to mohli udělat, protože lékaři by možná čip dokázali vybrat, ale jednotlivci by to však určitě nedostali ven bez perforace této velmi tenké kostní přepážky (ve skutečnosti to ani není kost, polovinu tvoří nervy) a každý, kdo by se pokusil odtud něco extrahovat, by se pravděpodobně zabil.
Jakékoliv chemikálie, viry, nanotechnologie nebo cokoli jiného, co by tam chtěli vložit, budou mít přímý přístup do mozku….
Z jakého důvodu je třeba testovací médium zavádět do té části těla, která je nejpřístupnější k mozku? Jsou to skutečně testy? Testy DNA se dělají jednoduchým výtěrem z úst a je směšné si myslet, že test na viry – které údajně lze šířit kašlem – by měl být jiný. S těmito testy není něco v pořádku. Musí být pouze předstírané (přinejmenším ty, které udělají doslova výtěr mozku). Není divu, proč testované osoby pociťují bolest celé dny a látka, kterou je tampon napuštěný, pravděpodobně slouží k znecitlivění nervů na utlumení bolesti, a to je zřejmě příčina toho, že lidé ztratí svůj čich.
Zdroj – portál Jima Stonea: na adrese: http://82.221.129.208

A co nato říká klasická medicína:
Odběr vzorků na vyšetření z dýchacích cest (2) ● viroví původci se většinou nevyšetřují
● pro virus chřipky se používá výtěr ze zadní stěny laryngu (v krku) do speciálního transportního média.
Chřipka výtěr ze zadní stěny nasofaryngu pomocí speciálního transportního média. Bronchitis zpravidla se nevyšetřuje; sputum, je-li dostupné, nebo srážlivá krev na serologii.
Akutní pneumonie (hnisavá expektorace) sputum, hemokultura. Subakutní pneumonie (suchý kašel) serologie původců atypických pneumonií. Plicní aspergilóza kultivace BALu, detekce antigenů v krvi, detekce protilátek.

„Vakcíny COVID“ a „geneticky modifikovaní lidé“
https://www.globalresearch.ca/covid-vac ... d_articles

V následujícím videu se Dr. Carrie Madaj ptá, co „to má být člověk“. Proč? Protože tzv. Vakcíny „COVID“ používají technologii rekombinantní DNA / RNA, která „přepisuje“ genetický kód stejně jako Monsanto, přepisuje genetický kód mnoha semen (včetně rajčat, kukuřice atd.), Nemluvě o použití genetická biotechnologie pro zvířata:
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e=emb_logo
Geneticky modifikované organismy mohou být patentovány a vlastněny. Monsanto vlastní semena GMO. Jakmile se DNA vakcíny použijí na člověka – a nikdy se to nestalo – lidé by mohli být „vlastněni“. Teoreticky bychom mohli být „patentováni“.
Nic z toho nebylo podrobně diskutováno a jen velmi málo o tom je veřejně známo.
Nebyly provedeny žádné randomizované placebem kontrolované studie. Výrobci očkovacích látek jsou od těchto a mnoha dalších záruk osvobozeni.
V roce 2010 Agentura pro obranný výzkumný výzkum (DARPA) připustila, že tento typ technologie lze použít k „posílení a podvracení“ lidí na genetické úrovni.
Hydrogelová nanotechnologie se vstřikuje pod kůži. Může být propojena s mobilními telefony a umělou inteligencí a monitorovat v podstatě všechno v těle, včetně úzkosti, emocí, ovulace, vitamínů atd. Atd.
Po implantaci se technologie šíří po celém těle. Vědci nevědí, jak to ovlivňuje naši DNA.
Technologie rekombinantní RNA a DNA způsobí trvalé a neznámé genetické změny v těle člověka. Vytvoří nový druh a zničí starý?
Převzato z diskuze: https://aeronet.cz/news/video-americky- ... nky-zinku/


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Imunolog léčil covid u sebe i syna. Lék už dávno existuje, tvrdí

Příspěvek od rival »

Na onemocnění covid-19 zabírá padesát let starý lék, tvrdí vakcinolog a vedoucí lékař Centra očkování a cestovní medicíny v Hradci Králové Jiří Beran. Lékem Isoprinosine, který se užívá k léčbě deficitů imunitního systému, léčil sebe a svého syna. Oba si totiž nemocí covid-19 prošli. Komplexní výzkum však neexistuje a při špatné aplikaci může lék dokonce ublížit, varují lékaři.
Jak lék funguje a rizika léčby
Isoprinosine se běžně užívá u pacientů s imunodeficiencí, tedy sníženou schopností imunitního systému reagovat na podněty. Funguje totiž tak, že podpoří aktivitu takzvaných NK buněk, z anglického natural killer cell, tedy „přirozený zabíječ“.

„Když se do buňky dostane virus, pošle na její povrch kousíček proteinu a ukáže, že je ta buňka infikovaná. NK buňky putují tělem a všude hledají, jestli ta buňka nemá znak napadení. Když ji má, celou buňku i s virem zničí,“ popsal Beran.

V tom okamžiku započne imunitní reakce a tělo začne „trénovat“ bílé krvinky k tomu, aby také byly schopné zabíjet buňky napadené tímto jedním konkrétním virem. Podle průzkumu, který v roce 2017 provedla skupina britských vědců, se při aplikaci léku začne zvyšovat podíl NK buněk v těle, a to již do devadesáti minut po jeho aplikaci. „Do pátého dne je zvedne dvojnásobně. Zároveň zvyšuje tvorbu těch ‚trénovaných buněk‘, které jsem zmiňoval,“ popsal Beran. Kromě toho podle něj lék zajistí, že na povrchu napadených buněk je více signálů svědčících o napadení virem.

Léčba má však i své rizika. Thon upozornil na to, že ačkoliv může lék v časné fázi podpůrně pomoci, je třeba být opatrný. „A to vzhledem k patofyziologii covid-19, neboť na rozdíl od časné fáze onemocnění je nutné v pozdější fázi onemocnění imunitní systém tlumit a již ne stimulovat,“ vysvětlil...
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koro ... domaci_knn


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Lekári idú zabíjať vedomým podvodom. Testom na COVID19.!!!

Příspěvek od rival »



rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Ukázka testování na COVID tyčinkou do nosu

Příspěvek od rival »



rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Odmítáme nové kolo rouškiády v ČR (17.8.20)

Příspěvek od rival »



rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

VEĽKÝ RESET - Davos a sprisahanie na zničenie Trumpa

Příspěvek od rival »



rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Jaká bude druhá vlna koronaviru - očima Dr. Josefa Staňka

Příspěvek od rival »



rival - živý člověk
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“