Skutečným palivem při "zapálení vodní mlhy" je část elektrody, která při tom shoří.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Motor na vodu
Moderátor: spaceball
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 85 poděkování
- Dostal: 173 poděkování
Re: Motor na vodu
-
- Nový člen
Ano, videl som na toto tema jedno video kde chlapik predvadza zapalenie vodnej mlhy nejakou super silnou iskrou. Asi by malo isť prave o ten plazmovy vyboj (myslim si). Len žiaľ, ako to vyzera, nieje tam vidieť žiaden podstatny rozdiel medzi tym keď pri zapaleni nastriekal okolo zapaľovacej sviečky vodnu mlhu a medzi tym keď to odpaľoval na "prazdno", tedy iba v čistom vzduchu, bez vodnej mlhy. Takže ťažko povedať takto, zdali to ma nejaky efekt, alebo nema Video niekde mam, môžem pohľadať ak by oň bol zaujem
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 4 poděkování
Efekt to nemá. Vodní mlha je směs, vzduch a kapénky vody. Takže nehoří.Sofistik píše: ↑úte 17 kvě 2022 15:25Ano, videl som na toto tema jedno video kde chlapik predvadza zapalenie vodnej mlhy nejakou super silnou iskrou. Asi by malo isť prave o ten plazmovy vyboj (myslim si). Len žiaľ, ako to vyzera, nieje tam vidieť žiaden podstatny rozdiel medzi tym keď pri zapaleni nastriekal okolo zapaľovacej sviečky vodnu mlhu a medzi tym keď to odpaľoval na "prazdno", tedy iba v čistom vzduchu, bez vodnej mlhy. Takže ťažko povedať takto, zdali to ma nejaky efekt, alebo nema Video niekde mam, môžem pohľadať ak by oň bol zaujem