MMS (i jiné) a chřipka

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS (i jiné) a chřipka

Příspěvek od Merlin »

vlákno čisté - poo.

MMS A CHŘIPKA

Poslední dobou šíří média zprávy o NOVĚ VARIANTĚ CHŘIPKY a WHO už vyhlásila 6. stupeň, což znamená „globální pandemii“. Není třeba se děsit, i když se slovem pandemie je historicky spjatá vzpomínka na fatální „španělskou chřipku“, která si vyžádala více obětí než první světová válka. Pandemie prostě znamená rozšíření nějaké nakažlivé choroby na velké ploše, třeba více kontinentech, i když se přitom jedná o malý počet dobře léčitelných případů, ve skutečnosti je jich ve srovnání s výskytem běžné chřipky naprosto zanedbatelné množství. Nelze to ovšem brát na lehkou váhu, jelikož nové chřipkové kmeny se mohou rychle rozšířit ze země do země. Před pěti lety způsobil mnohá úmrtí chřipkový kmen SARS, zejména v Číně a v roce 2007 byly sledovány různé varianty ptačí chřipky.

13. dubna 2009 byly rozpoznány případy „prasečí chřipky“ v Mexiku a později v USA a Anglii. Pomiňme teď zájmy známých společností usilujících o prodej svých produktů, či využití nahromaděných zásob léčiv po planém poplachu s „ptačí chřipkou“. Chřipka je mnohdy opomíjené (a přechozené) onemocnění, které může vážné poškodit lidské zdraví a u slabých a jinak nemocných jedinců i úmrtí.

MMS (zázračný minerální roztok) je mocný desinfikátor, schopný napadnout a vyhubit vyvíjející se chřipkové viry. Účinkuje zcela bez ohledu na jejich druh nebo varianty (mutace), které se časem mohou vyvinout. Toto přesvědčení je založeno na chemii a chování aktivovaného MMS, pokud jej budete používat podle níže uvedených pokynů.

Na rozdíl od antibiotik nebo očkovacích látek, chlordioxid z aktivovaného MMS hubí veškeré patogeny, a tedy i chřipkové viry, bez ohledu na kmeny nebo vyvíjející se varianty – což je ostatně známo už od roku 1950. Správným způsobem použitý aktivovaný MMS tedy představuje univerzální flegmatizátor chřipky.

Některá fakta, která v případě chřipky musíme brát v úvahu

O nedávno zjištěném kmeni prasečí chřipky se například tvrdí, že jde o nový virus, který je jiný než všechny předchozí. Na rozdíl od ptačí chřipky nebo SARS napadá prasata, jimž způsobuje zahlcení plic (zavodněním), které někdy (ale ne vždy) má za následek smrt. Tento virus se začal neočekávaně přenášet na lidi, kteří s prasaty pracují, a následně bylo pozorováno, že se dokonce může šířit vzduchem z osoby na osobu. Počínaje 13. dubnem 2009 bylo v Mexiku během následujících čtrnácti dnů hospitalizováno s nálezem prasečí chřipky přes 1000 lidí a oznámeno na 60 úmrtí. Pak se virus rychle dostal i do USA a Anglie. Dnes byly ojedinělé případy podchyceny prakticky po celém světě, což vedlo WHO k vyhlášení šestého stupně ohrožení, čili „pandemie“.

V USA byla dosud hlášena jediná oběť, kojenec mexických rodičů na samém počátku „epidemie“. Nutno podotknout, že na „běžnou chřipku“ jen v USA ročně umírá na 50 000 lidí… Počet úmrtí a lidí v nemocničním ošetření lze denně sledovat na internetu. Center for Disease Control má také stránku se statistikami o hlášených případech této chřipky.
Viz: http://www.cdc.gov/swineflu/investigation.htm

Uvedené skutečnosti nijak nezabránily tomu, že US Úřad pro vnitřní bezpečnost v dubnu deklaroval prasečí chřipku jako „stav nouze“. Minystryně zdravotnictví Janet Napolitano ihned uvolnila 25% federální zásoby (úplně zastaralé…) protichřipkové vakcíny (50 miliónů dávek) „k použití federálními orgány pro případ potřeby“. No dobře. Pojďme raději dál.

„Prasečí chřipku“ nemůžete dostat z vepřového masa či jiných produktů. Šíří se v první řadě vzduchem, kapénkami od nakažených lidí. Červený kříž a další organizace proto rozdávají návštěvníkům nemocnic a lidem pracujícím tam, kde by mohli být vystaveni riziku nákazy, ochranné masky.

MMS je nejen širokospektrální dezinfekční prostředek, ale způsob, jimž hubí viry a bakterie, je naprosto odlišný od fungování antibiotik. (Pokud někoho zajímají baktericidní vlastnosti MMS, může si přečíst zde už několikrát prezentované pojednání o oxidačních vlastnostech chlordioxidu.)

MMS je použitelný jak k prevenci, tak i jako prostředek k zdolání „prasečí“ i jiné chřipky. K tomu je potřebné brát MMS v hodinovém cyklu.

**********************************************************

Doporučený postup použití MMS jako flegmatizátoru nebo prostředku proti chřipce

1. Smíchejte v hrnku nebo sklenici 1 kapku MMS s 5 kapkami kyseliny citrónové nebo čerstvé citrónové šťávy. Protřeste a vyčkejte tři minuty do ukončení aktivace.

2. Doplňte asi 2 dl vody nebo džusu, který v sobě nemá přidanou kyselinu l-askorbovou – E300 čili vitamín C (vitamín C účinnost roztoku omezuje). Pak celý obsah vypijte tak rychle, jak je to možné.

3. Pokud během první hodiny nepocítíte vůbec žádnou změnu, pokračujte druhou hodinu se 2 kapkami. (Každou kapku MMS samozřejmě vždy aktivujte 5 kapkami kyseliny citrónové nebo citrónové šťávy a čekejte tři minuty) Pokud nemáte pocit nevolnosti ani po dvou kapkách, jděte ve třetí hodině na 3 kapky. Případný projev nevolnosti neznamená nic špatného. Pouze signalizuje, že MMS zabíjí patogeny. Ale nezpůsobte si zbytečně špatně od žaludku tím, že budete brát více. Postupně navyšujte na maximálně 6 kapek MMS s 30 kapkami kyseliny. Vážíte-li přes 90 kg, pak by vaše maximum mohlo být až 10 kapek.

Mějte na mysli, že se většina lidí nedostane přes 3 nebo 4 kapky za hodinu, aniž by začali pociťovat rostoucí nevolnost. Při jakémkoliv pocitu zvedání žaludku musíte počet kapek snížit, přinejmenším o jednu. Nevolnost se projeví vždy, když MMS hubí bakterie a viry rychleji než vylučovací systém zvládá odstranit jejich pozůstatky. Snášet tuto nevolnost nepřináší žádné výhody. Vždy hledejte bez potíží snesitelnou hranici.

4. Pokračujte s dávkami MMS každou hodinu po celých 12 hodin (tzn. 12 snesitelně stupňovaných dávek). Chřipka by v tomto rozmezí měla zmizet; nicméně, rozhodně nepřestávejte brát MMS dokud si nejste úplně jisti zotavením. Kdybyste pociťovali příznaky chřipky ještě další den, určitě pokračujte, při stejných hodinových dávkách.
Stejný léčebný postup lze použít i u dětí, ale tady buďte zvlášť opatrní abyste předešli zvracení nebo pocitům znechucení. Použijte menší dávky a zvyšujte jen po 1/2 kapce. Nikdy nepřekračujte 3 kapky za hodinu.

5. Následující týden nebo 14 dní pokračujte se šesti kapkami dvakrát denně.

6. K zajištění prevence proti chřipce a udržování bezvadného stavu imunitního systému v chřipkových obdobích by dospělí měli brát 6 kapek MMS denně. Denní množství pro děti by mělo být dávkováno podle věku či váhy. Užívejte max. 1 kapku na každých 11 kg tělesné váhy a 1 kapku pro nemluvňata.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Léčba vitamínem C

Příspěvek od Merlin »

Nevěděl jsem, kam s tím, ale asi si to každý najde ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Rey
Nový člen
Příspěvky: 23
Registrován: ned 22 lis 2009 17:40
Bydliště: BRNO

MMS,chřipka

Příspěvek od Rey »

Zdravím,jsem tady nový a rád bych se podělil o mé zkušenosti s léčením chřipky.
Úvodem bych jenom chtěl upozornit,že MMS používám už asi půl roku a to poměrně
přesně podle knížky,kterou jsem si zakoupil současně s MMS.
Po celou dobu užívání jsem neměl nikdy žádné zdravotní problémy.Rýma ani žádná
jiná viroza.Na MMS jsem nedal dopustit.Pak ale přišel nepochopitelný zlom.Při rekonstrukci
chalupy,přišlo mírné prochladnutí.S rekonstrukcí pomáhala i manželka,která MMS nikdy neužívala.
Vše začalo 14.11.sobota.Preventivně jsem užil 6 kapek ráno a pak večer.
To samé jsem zopakoval v neděli 15.11. protože jsem cítíl mírné škrábání na plicích.
Pondělí 16.11.Já stále stený stav,mírné škrábání,ale manželka lehla s rýmou jak blázen
a bolestmy kloubů.Poprvé jsem ji nachystal jednu kapku.Protože se nedostavily žádné problémy,
přišly nařadu 2,3 a 4 aktivované kapky a to každou druhou hodinu.Poslední dávka,kterou
byla ochotná zvládnout bylo 6 kapek před spaním.Mezitím užila během dne dvě tablety
paralenu.Už večer mírné zlepšení stavu,ale nos ucpaný parádně.
Já jsem toho dne preventivně užil každou druhou až třetí hodinou 4 kapky MMS a ktomu
jsem přidal dvakrát za den i MMS2.
Úterý 17.11. U manželky 50% zlepšení stavu.Ovšem já jsem byl na mrtvici.Začínající rýma
a slabý kašel.Zvýšil jsem dávku na 7,8,9 a 10 aktiv. kapek každou druhou hodinu a 2x denně
MMS2.Do večera jsem byl totálně kaput.Manželka toho dne neužila ani kapku a byla celkem ok.
Rýma u ní celkem ustoupila i bolesti kloubů.
Středa 18.11. Ráno jsem byl tak vyřízený,že jsem se rozhodl zajít k doktorce.Manželka bez rýmy,
ale má nachlazený močák.Já po příchodu úplně mrtvý a dva dny jsem ležel jak lazar s ucpaným nosem
a chřipkou.Takže středa , čtvrtek a pátek bez MMS.Ve čtvrtek jsem si dal taplou koupel s 30ti
kapkama aktiv. MMS.
V pátek ráno jsem už pociťoval docela úlevu.Narval jsem do sebe několik tablet céčka.Ještě v sobotu
a v neděli dopoledne jsem MMS nechtěl ani vidět.Teď v 18 hod jsem si dal ale už první dávku MMS.
Zatím ale pořád nic moc.Uvidíme další dny.Nemíním sám dělat žádné závěry,každý ale může napsat
svůj názor.Já osobně se ale cítím dost mizerně.Rýma sice ustoupila i chřipkové příznaky zmizely.
No nic ozvu se zase příště.


Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS, chřipka

Příspěvek od Merlin »

Podle popisu to vypadá na předchozí vyčerpání celého organizmu. V něčem je chyba.
MMS jen pomáhá imunitnímu systému, nic neléčí. Jinak řečeno, není dobré se spoléhat na to, že člověka vytáhne s kde čeho. Mám pocit, že není dobré brát ho déle, než dva týdny. Může totiž dojít k opaku - náš imunitní systém začne lajdačit, a pak ho něco chytí na hruškách. Proto je absolutně nezbytná životospráva a správné stravování, včetně nezbytných vitamínů. V první řadě je třeba "nabíjet zbraně" vlastnímu im. systému. Je to jako ve válce - po přípravné dělostřelbě musí kupředu vojáci.. pokud nejsou připraveni nebo mají holé ruce, nelze vyhrát žádnou bitvu.
Doporučuji přečíst jednu z knih H. Clark a vybrat si z ní to nejlepší. Ty knihy jsou psané pro těžce nemocné lidi a může se zdát, že Clark projevuje až paranoidní opatrnost, ale v případech, o které se jedná, je to na místě. Člověk si od ní ale může vzít hodně potřebného, zejména, co se týče péče o imunitní systém.
Stavy, které popisujete, často nastávají i poté, když tělo vyčerpá zásoby draslíku. Na Vašem místě bych se poohlédl po tom, jak ho doplnit.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chřipka a nachlazení

Příspěvek od Merlin »

V době chřipek a nachlazení je důležité vědět tři věci:

1 - Jak se před nachlazením a chřipkou chránit?

2 - Když už mne to dostalo, čemu se vyhýbat?

3 - Jak se toho bez újmy na zdraví co nejrychleji zbavit?

Hned v úvodu si řekněme, že očkování proti chřipce je potenciálně nebezpečné a může zanechat trvalá zdravotní poškození.

Účinná přirozená ochrana proti chřipce a nachlazení spočívá v předzásobení organizmu vším, co potřebuje k tomu, aby optimálně fungoval a byl připraven se bránit. Nejlépe to jde udělat pomocí správné přirozené stravy na čistě rostlinném základě.

Současně je nutné vyhnout se všemu, co může dělat organizmus atraktivním pro viry a bakterie. Toho lze dosáhnout vypuštěním masné složky ze stravy. Náchylnost k virovým onemocněním podporují i mléčné produkty.

Pokud už jste nemocní, musíte dávat dobrý pozor abyste nedělali chyby a nepřipustit, aby je udělal lékař. Protože všechno, co obvykle nabízí „školní medicína“, jako očkování, antibiotika, antihistamika a prostředky proti zánětům a srážení teploty, je nebezpečné a může zapříčinit těžká dlouhodobá poškození.

Proč to? Protože školní medicína zastává ohledně akutních průběhů onemocnění mylné názory a v důsledku toho podniká nevhodná opatření. Postranním důsledkem je zázračný nárůst chronických onemocnění a tím i rozšiřování příjmové základny současného nemocnictví.

Školní medicína považuje infekci za útok virů a bakterií a pustí se s nimi do válčení, přičemž bitevním polem se stává organizmus „pacienta“*. Přitom nasazuje neúměrné prostředky, jimiž jsou vlastní jednotky (imunitní systém) velmi často, a trvale, poškozeny hůře, než domnělý nepřítel. Školní medicína pak takové škody označí za „nevyhnutelné vedlejší účinky“ (ve válce „nevyhnutelné kolaterální ztráty“), s nimiž se prostě musí počítat.

Přítomnost virů a bakterií ve skutečnosti pouze indikuje nahromadění chorobotvorných produktů látkové výměny v organizmu. Domnělé „choroboplodné zárodky“ během chřipky či nachlazení dokonce podporují spuštěný očistný proces. Imunitní systém zvýší tělesnou teplotu kvůli urychlení fyziologických procesů za účelem zkapalnění uskladněných bílkovinných přebytků (přičemž napomáhají viry a bakterie) aby mohly být co nejrychleji vyloučeny z těla. Přísun je omezen (nechutenství) a vylučování podporováno (žízeň, časté močení, průjem).

Jakmile v této době dojde k zásahu za účelem snížení teploty, omezení zánětu či průjmu nebo použití antibiotik, je to přibližně stejné, jakoby někdo hasičům uprostřed hašení odstavil vodu.

Mezi možné důsledky pro organizmus, mimo jiné, patří: diabetes typu 1, zhoršení nebo ztráta sluchu, leukémie a jiné druhy rakovin a celá paleta takzvaných „auto-agresivních“ onemocnění (k nimž patří i diabetes typu 1), jako roztroušená skleróza (MS), morbus Bechterev, senná rýma, morbus Crohn, coliakie, a celý dlouhý seznam alergií na potraviny. Po těchto nesprávných ošetřeních, posléze věcně označovaných za lékařská pochybení (která ovšem kryje učené dogma), „pacienti“ často nesnášejí právě ty potraviny, které jinak nabízejí největší šance na uzdravení.

Chřipky a nachlazení jsou proto široce otevřenými branami pro dnešní nemocnictví, které se pak podomácku zařídí v předtím nezávislých organizmech, a ty se tak stávají zdrojem jeho příjmů až do konce života „pacienta“.

Určitě se tedy vyplatí informovat o všech souvislostech a o tom, jak včas uchránit svůj organizmus před tak „přátelským převzetím“, a pokud už k němu došlo, jak se z něj opět vymanit.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
* „Pacient“ je oslovení, které bychom si už neměli nechat líbit, protože nás přesouvá do role „trpělivě trpících“ bytostí bez vlastní vůle, vydaných na pospas jiným lidem, kteří jsou rovněž chybující, bez ohledu na profesi. Nemocný musí zůstat člověkem a musí se tak cítit, jedno, co ho trápí.


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Rey
Nový člen
Příspěvky: 23
Registrován: ned 22 lis 2009 17:40
Bydliště: BRNO

chřipka

Příspěvek od Rey »

Ahoj gewo,rád jsem si přečetl tvůj názor a určitě s ním souhlasím.Tělo určitě nemůže fungovat
jen z MMS.Nechci,aby si někdo myslel,že jsem se půl roky nalíval denně MMS,to vůbec ne.
Provedl jsem pouze základní očistu,to znamená po malých dávkách jsem se dostal na 12 kapek
a několik málo dnů jsem to pak udržoval.Pak jsem udělal přestávku a snažil se doplňovat
minerální látky a vitamíny a to samozřejmě přírodní cestou.Kromě ovoce a zeleniny do sebe
občas,to když je k mání,narvu mějaké ty rostlinné bobule,jako je např.Rakytník.Nevým jestli
to znáš,je to kulička plná vitamínů a minerálů,jestli to někoho zajímá může si o tom přečíst např.
tady, http://www.ekozahrady.com/rakytnik.htm, jinak je tohp plný internet.
Není to žádná reklama ,jen info,jak do sebe dostat potřebné látky i bez drahých multavitamin.
doplňcích.Samozřejmě jsou tady i jiné věci,jako je třeba vláknina aj.To bych ale nerozebíral.
Závěrem bych ti chtěl poděkovat za vyčerpávající odpověď.Určitě se tady toho časem dozvím
mnohem víc.Zdravím i všechny ostatní,kteří to tady myslí vážně a používání MMS si nenechali
nikým rozmluvit a mají tu svoji správnou odvahu,aby si vše vyzkoušeli na vlastní pěst.Myslím si,
že tak je to OK.

Rakytník mi roste u domu.. kromě toho je houfně vysazován kolem dálnic, okolo dálnice Praha - Brno jsou jich tisíce.
Velice špatně se obírá, osvědčilo se počkat do mrazů a pak bobule srážet do košíku.


Rey
Nový člen
Příspěvky: 23
Registrován: ned 22 lis 2009 17:40
Bydliště: BRNO

MMS,chřipka

Příspěvek od Rey »

Ještě jednou jsem se musel přihlásit,protože jsem zjistil,že pod adresou o Rakytníku je něco jiného.
Nefunkční odkaz jsem nahradil - poo.
Mělo tam být to co je níže.

Rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides)
Botanický popis a rozšíření
Bobule rakytníku

Rakytník patří do čeledí hlošinovitých (Elaeagnaceae). Je to až 3 metry vysoký rozvětvený trnitý keř s čárkovitými stříbřitě zelenými listy. Drobné bobulovité plody jsou žlutě, oranžově až červeně zbarvené.

Rakytník je rozšířen ve značné části Evropy a Asie. V Evropě jej najdeme od fjordů Norska až po Středozemní moře. Největší plochy přirozených porostů rakytníku jsou na Sibiři, v Mongolsku a Číně.
Obsahové látky

Rakytník je především unikátní polyvitamínovou rostlinou. Co se týká spektra a obsahu jednotlivých vitamínů, nemá v rostlinné říši pravděpodobně konkurenci. Mimo to je proslaven i obsahem oleje s jedinečnými hojivými účinky, širokou škálou minerálů, organických kyselin, pektinů a rutinu.

V rakytníku byl také poprvé nalezen unikátní alkaloid hippophein, ze kterého vzniká bioaktivní amin serotonin ze skupiny endorfinů, tzv. "hormon dobré nálady", s výraznými antidepresivními a protinádorovými účinky.
Keř rakytníku

Obsahové látky rakytníku vykazují i silné účinky stimulační a tonizační, čímž se řadí mezi tzv. adaptogeny. Významný je i vliv rakytníku na celkovou detoxikaci a regeneraci organismu.

V plodech rakytníku nacházíme kompletní škálu vitamínů (A, B, C, D, E, F, K, P) a dále kumariny, katechiny, aminokyseliny a řadu minerálních látek (Ca, Fe, Si, Cu, Mn, Ni, Mo, V, Al, Pb a další).
Léčebné využití

Zde je nutno odlišit působení celých plodů a účinky čistého rakytníkového oleje, který se z plodů získává.

1.

Plody - užíváme při všech nádorových onemocněních, při celkovém oslabení organismu, v rekonvalescenci, po chemoterapii a léčebném ozařování pro celkové posílení a zvýšení imunity. Šťáva z plodů má silné baktericidní účinky, dále stimuluje trávení a pozitivně ovlivňuje odolnost organismu proti infekcím. Pomáhá též při kožních onemocněních a odvar ze semen se užívá jako mírné, leč spolehlivé projímadlo. Plody se odpradávna užívají i k léčení kloubních, jaterních a plicních nemocí.
2.

Rakytníkový olej si svými účinky zasluhuje zcela mimořádnou pozornost. Jedná se v podstatě o přírodní koncentrát vitamínů A, E, F, P a K. Je to tmavěoranžová tekutina charakteristické chuti a vůně.

1. Olej z rakytníku má výborné regenerační schopnosti, stimuluje růst tkání při poškození kůže a také růst vlasů.
2. Používá se k léčbě popálenin, omrzlin, cévních potíží a hemeroidů.
3. Působí jako biogenní stimulátor, tlumí bolest, podporuje hojení ran, vnitřně léčí žaludeční a dvanáctníkové vředy a má silné protisklerotické působení.
4. Má silný baktericidní vliv na zlatý stafylokok, hemolytický streptokok, tyfus a některé anaerobní organismy.
5. Rakytníkovým olejem byly léčeny nemocné ženy s erozí děložního hrdla. Olej se dá aplikovat i u žen těhotných, neboť je zcela netoxický a ani nedráždí sliznici. Výsledky léčby byly velmi pozitivní a trvalé.
6. Oblast kožních chorob - olej byl aplikován u dětí s akné, dětským ekzémem, šupinovitým ekzémem, lupénkou a opruzeninami. Olej prokazatelně pomáhal při více než 20 druzích kožních nemocí.
7. Velmi efektivní je použití rakytníkového oleje v oftalmologii. Zde pomáhá při onemocnění trachomem, při poškození a defektech rohovky a také při ožehu víček, spojivek a rohovky.
8. Olej je účinný i po keratoplastice, při zánětech čelistní dutiny, pro urychlení hojení zánětů očí z ozáření. Velmi dobrý účinek má preventivní natírání okolní zdravé tkáně při léčebném ozařování rakovinných nádorů.

Zajímavosti

Již v antickém Řecku využívaly místní ženy a dívky především kosmetických efektů rakytníku. Říkalo se že po rakytníku mají ženy zářivé oči, hebkou a čistou pleť a překrásné lesklé vlasy.

Protiúnavový, tonizační a protistresový efekt rakytníku prý pravidelně využívali před bitvou vojáci Alexandra Makedonského.
Keř rakytníku

Rakytník byl od pradávna ceněn i ve veterinární praxi. Přidával se např. do krmiva koním před závody, které byly tak oblíbené v antickém Řecku, Makedonii i Římě. Rakytník v tomto případě působil na koně jako čistě přírodní a povolený doping. O tomto typu využití rakytníku svědčí i jeho botanické jméno. Je odvozeno z řečtiny a znamená hippos = kůň a phaes = zářící - tedy "zářící kůň".

Víte, že v 1 kg plodů rakytníku je obsaženo tolik provitamínu A a vitamínu C, že to zcela pokryje půlroční spotřebu dospělého člověka? Máme tak v rukou nesmírně bohatý zdroj karotenoidů (provitamín A) a vitamínu C má rakytník asi 100x více než jablka, 10x více než citrony a 5x více než černý rybíz. V obsahu tohoto nesmírně důležitého vitamínu jsou z rakytníkem srovnatelné pouze šípky a kiwi.

Na Ukrajině je rakytník znám pod názvem "oblepicha", neboť plody oblepují větvičky, které píchají. Pro chuť a vůni plodů nazývají zase obyvatelé Sibiře rakytník "sibiřským ananasem".

Rakytník je díky svému unikátnímu a širokému spektru účinků podle našeho názoru zcela nedoceněnou léčivou rostlinou s obrovskými možnostmi a velkou budoucností.


Agáta
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: úte 10 lis 2009 7:50

doba užívání MMS

Příspěvek od Agáta »

"K zajištění prevence proti chřipce a udržování bezvadného stavu imunitního systému v chřipkových obdobích by dospělí měli brát 6 kapek MMS denně. "

"MMS jen pomáhá imunitnímu systému, nic neléčí. Jinak řečeno, není dobré se spoléhat na to, že člověka vytáhne s kde čeho. Mám pocit, že není dobré brát ho déle, než dva týdny. Může totiž dojít k opaku - náš imunitní systém začne lajdačit, a pak ho něco chytí na hruškách."

Chřipkové období může trvat 3 měsíce...tak asi takhle vznikla moje otázka.


Azul
Stálý člen
Příspěvky: 29
Registrován: pát 11 zář 2009 9:57

virózka

Příspěvek od Azul »

Tak odepisuji Reyovi . Ano také to vypadalo, že mms nezabírá, brala jsem ho týden i po hodině 6 kapek a nic. Zlom nastal po koupelích a taky Céčku a všech vitamínech co jsem doma našla. Takže jsem vysadila MMs začala baštit tři gramy céčka denně k tomu b komplex, chlorelu, vápník a hořčík, selén a enzym z ananasu a zinek. a do dvou dnů virózka zmizela, příště budu od začátku brát céčko s mms nastřídačku a dlouhodobé přes noc.a další pajtáky. Asi to tělo fakt nemělo jak ty vychcípané potvorky vyexportovat. Drž te se, bojujte.


Rey
Nový člen
Příspěvky: 23
Registrován: ned 22 lis 2009 17:40
Bydliště: BRNO

Re: pro Azul a další poznatky s užíváním MMS

Příspěvek od Rey »

Pro Azul: Já udělal něco podobného. Vysadil jsem MMS a začal polykat vitamíny a minerály. Pak jsem si dal koupele. Musím říct, že na rýmu to zabralo suprově. Do dnešního dne jsem střídal MMS a vitamíny, ale pořád cítím, že to není ono. Něco ve mě asi pořád dříme a nechce to potvůrka ven. :evil: Snažím se ale pokračovat, protože vím, že MMS určitě zabírá.

Všem tady bych chtěl říct, že s MMS se dá určitě dosáhnout výborných výsledků. Mám to vyzkoušené i na rodině.Na syna má MMS účinek skoro okamžitý. Už dvakrát máme vyzkoušené,že rýmu jsem dokázali zlikvidovat do druhého dne. A nebyla to nějaká rýmečka, kdy ho zalechtalo v nose,ale byl to pořádně ucpaný nos s pořádným kýcháním. I manželka se zbavila rýmy do druhého dne. Jen kdyby někoho zajímal postup tak u ženy jsem nasadil pozvolné přidávání. Začali jsme jednou kapkou a pak asi každé dvě hodiny další kapku a to po celý den. Mezi tím si vzala asi dvě tablety paralenu. Navíc jsme vyzkoušeli prokapávat nos jednou aktivovanou kapkou MMS a zředěnou ve vodě. Opravdu dobré.

Syn je už na MMS navyklý, tak si vzal 3x po hodině 6 kapek a jednu tabletu paralenu. Další dny jsem do něho hrnul bobule rakytníku. Ten nám roste na chalupě a teď ho máme doma pěkně zamražený. Myslím si že je mnohem lepší a účinnější, jak veškeré vitamín.doplňky.

Rád bych věděl, jestli tady má někdo také zkušenosti s kapáním MMS do nosu.

Další věc, kterou jsem vyzkoušel, bylo zlikvidování asi nějakého znamínka nebo nádorku na tváři. Ten se mi udělal asi před rokem a půl. Zezačátku se nic nedělo, ale potom se začal nepatrně zvětšovat. Nic moc velkého, jen asi tak 3-4mm velký. Časem si toho ale všimli i známí a to mě už vadilo. Používal jsem MMS jak aktivované, tak i samotné vždy ale max. 1min. Do 14 dní to zmizelo. Opravdu ale nevím, co to bylo.

Ještě jedna věc pro ty, co MMS chtějí užívat, ale vadí jim ta odporná chuť :x .Já jsem to vyřešil tobolkama, které se používají na MMS2. Místo prášku tam nakapu aktivované MMS a pak bez problému zapiju. Žádná pachuť ani při větších dávkách ;) Do každé tobolky se vejde 7 kapek z kapátka zakoupeného v lékárně. Na dávku šesti aktivovaných kapek používám šest tobolek.
Je to sice pracnější, ale bez pachuti. Kdo by chtěl tento způsob používat, může si v lékárně sehnat i tobolky větší. Ale pozor na dobu plnění. Je dobré tobolku naplnit a do dvou minut uzavřít. Potom totiž změkne a už se nedá uzavřít. Tobolky mám naskládané v otvorech vyvrtaných do dřevěného hranolku.

Tak se mějte a hezký zbytek dne.


Rey
Nový člen
Příspěvky: 23
Registrován: ned 22 lis 2009 17:40
Bydliště: BRNO

Re: pro Azul a další poznatky s užíváním MMS

Příspěvek od Rey »

kutil píše:
Rey píše:Ještě jedna věc pro ty,co MMS chtějí užívat,ale vadí jim ta odporná chuť :x .Já jsem to vyřešil tobolkama,které se používají na MMS2.Místo prášku tam nakapu aktivované MMS a pak bez problému zapiju.Žádná pachuť ani při větších dávkách ;) .Do každé tobolky se vejde 7 kapek z kapátka zakoupeného v lékárně.Na dávku šesti aktivovaných kapek používám šest tobolek.
Je to sice pracnější,ale bez pachutě.Kdo by chtěl tento způsob používat,může si v lékárně sehnat i tobolky větší.Ale pozor na dobu plnění,Je dobré tobolku naplnit a do dvou minut uzavřít.Potom totiž změkne a už se nedá uzavřít.Tobolky mám naskládané v otvorech,vyvrtaných do dřevěného hranolku.
Tak se mějte a hezký zbytek dne.
Hele další kutil :shock:
Ahojky zpřízněná duše, šak ty nemoci nějak zdoláme, jsme na dobré cestě ;)
Vydržať H.
určitě zdoláme,ale je třba experimentovat,ne?


peta
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 06 srp 2009 7:11
Bydliště: Praha

chřipka

Příspěvek od peta »

Ahoj všem , i já mám nové zkušenosti s užíváním mms při chřipce. Musím říct, že cca 15let jsem chřipku neměla. MMs jsem začala užívat někdy v září a to na chronické onemocnění chlam.pneu., brala jsem to asi cca 2-3týdny intenzivně cca každou hodku 3 - 4kapky/5 - 7xdenně. Na večer vždycky vitamín C a nějaký ten Ca, Mg, Zn.. Po třech týdnech jsem zvolnila, někdy jsem si dala 2xdenně 5kapek někdy 3x nebo vůbec nic. Ale pravda je , že většinou alespoň jednou denně jsem mms měla. Poslední dobou jsem doma neměla vit.C a nechtělo se mi do lékárny, popravdě ani stravě jsem moc nedala(myslím zelenině), prostě jsem se odflakovala. Najednou začal pořád pčikat můj syn, byl to očividně začátek nějaký virozy, dala jsem mu 2kapky 2xdenně a za 2dny byl ok,ani neměl teplotu, nic. U mě se nachlazení projevilo o něco málo později.Začala jsem brát mms 5 - 6xdeně po 3 - 4kapkách, druhý den mi kapalo z nosu a třetí den mi bylo líp cca o 80%. 4den, jako by se to chtělo vrátit, brala jsem dávky mms jako první a druhý den, zdálo se mi, že to u měš moc nezabírá.A je to určitě tím, že moje tělo nemělo čím pořádně zabojovat. Dneska jsem 5tý den zkouším být bez mms a láduju se zeleninou a ovocem+vit.C a minerály, uvidím jak to bude vypadat večer. Každopádně klukovi to zabralo, mms opravdu funguje, ale chce to o sebe pečovat. Mějte se báječně peta ;)


bob
Stálý člen
Příspěvky: 35
Registrován: ned 11 úno 2007 22:23
Bydliště: SK
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pre REY

Příspěvek od bob »

REY napísal:

...Navíc jsme vyzkoušely prokapávat nos jednou aktivovanou kapkou MMS a zředěnou ve vodě.Opravdu dobré....
...Rád bych věděl, jestli tady má někdo také zkušenosti s kapáním MMS do nosu....

S MMS1 som skúšal všeličo a funguje to ;) - osvedčilo sa mi na vnútornú i vonkajšiu "dezinfekciu". Vitamíny, minerály a stopové
prvky však samozrejme nenahradí, tie sa musia doplňať iným prídelom - mne dobre funguje jedna 1000mg tableta C- komplexu
Jamieson denne - rozdrvená a pomiešaná s čerstvou rajčinou (stačí cheri), + denne jednu lyžičku koloidných minerálov.
Mával som pravidelne zapálené hrdlo a plný nos - každú zimu. Teraz ani náznak. Nos si vyplachujem každé ráno zriedeným zbytkom
MMS, ktorý zostane v malom panáku - 0,2dl po čistení zubov. 6+30 kvap. po aktivácii doplním vodou po mieru a používam na vyčistenie zubov.
Pár kvapiek tejto zriedenej dávky si vylejem do dlane, doplním vodou z točky a nad umývadlom nasajem nosom tak, aby to prešlo až do hrdla.
Nie je to príjemné, :roll: (dá sa to natrénovať s čistou vodou) ale za celodenný efekt čistého a prázdneho nosa, ktorý potom normálne funguje,
tá nepríjemná polminúta rozhodne stojí :D :D ;) .
Prajem všetkým veľa zdravia.

Na tu rajčinu ste prisiel ako?


Bob
kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: pre REY

Příspěvek od kutil »

bob píše:REY napísal:
...Navíc jsme vyzkoušely prokapávat nos jednou aktivovanou kapkou MMS a zředěnou ve vodě.Opravdu dobré....
...Rád bych věděl, jestli tady má někdo také zkušenosti s kapáním MMS do nosu....
Ahojky,
mě se osvědčilo na rýmu udělat dvoukapkový mmsko, po třech min. naředit trochu vodou (5-7 cl) vzít tampon, namočit a cca 10 min ponechat v nose. Po vyndání nos čistý, kam se hrabe Nasivin :lol:
H.v.


Uživatelský avatar
Vinc
Stálý člen
Příspěvky: 97
Registrován: stř 27 kvě 2009 14:29
Bydliště: Rakousko
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

otázky okolo chřipky

Příspěvek od Vinc »

Moje zkušenost s kapáním do nosu: I když nemám chřipku nebo rýmu, tedy absolutně pohoda a nakapu si do nosu MMS (zředěné 2 kapky a dopněné vodou 0,2) pomocí skleněného kapátka, do 5-10. minut je z nosu vodovod a teče a teče. Trvá to, později už přerušovaně tak do půl dne. Pak je pohodička. Moje teorie: I když jsme "zdraví", máme většinou ve vedlejších dutinách zásoby hlenů, které čekají na přísun ze vzduchu, aby se mohly rachle rozmnožit a způsobit rýmu a vůbec problémy. Ty se ale občasným kapáním postupně uvolňují. Takže i když se cítíme "happy", neškodí to občas propláchnout. Pak se případné stavy nachlazení v budoucnu neprojeví tak snadno a rychle a navíc se zlepčí čich :D


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“