Resenomia

Vstup do sekce

Moderátoři: rival, sano

Odpovědět
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Resenomia

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Sano,

S dilem pana Kubese jsem se setkal uz pred nekolika lety a nechal jsem to plavat. Nemohu ze sve pozice tvrdit, ze je to nesmysl, ale mam padne duvody se tim nezabyvat. Pan Kubes, jako mnoho jinnych svehlavych vyzkumniku nejspise na neco zajimaveho prisel, nicmene ve sve zaujatosti na to sve dite svadi co muze.

1) Resen, jako vseobecna jednotka rezonance, je nelogicka. Resonance jsou specificke kazdemu atomu, molekuli, krystalum atp. Proto nelze hodit vsechny mozne frekvence do jedne vseobecne jednotky.

2) Dostal se mi do rukou [anglicky] zajimavy vyzkum na BSE [silene kravy] ktery celkem dobre doklada jako pricinu souhru mezi chemikalii, ve sve dobe povinnou v Anglii na vymyceni nejake mouchy, kterazto chemikalie byla v casovem soulady s BSE epidemii aplikovana primo na dobytek. Slo tam o trochu chemie s necim jinnym, coz zpusobilo, ze zdaleka ne vsechny kravy v Anglii [a jinde] to postihlo. [Mohu ten papir dodat] Samozrejme je zde take oficialni verze prionu, se kterou mam take problem.

3) Ackoliv jsem sveho casu hledal, nenasel jsem zadne specificke dokumenty, at uz uverejnene panem kubesem, ci nekym jinnym, ve kterych bych nasel alespon jakz takz overitelne pripady.

4) Pan Kubes si potrpi na bombastickou presentaci, ktera by v cloveku vzbudila dojem, ze ta resonomie je schopna odpalit i sopku. To je pro mne vzdy ukazatelem, ze dotycny ma velmi malo na cem stat.

5) Take jsem se nesetkal s publikaci od pana Kubese, kde by vysvetlil, jakym zpusobem muze vseobecny resen zpusobit specificke problemy.

6) Tim, ze pan Kubes ma sve riditelstvi v chaloupce, dava jasne na vedomi, ze ma finance na sve vyzkumy nejspise velice limitovane. To by znamenalo, ze absolutne nema sanci provadet rozsahly vyzkum zabyvajici se mikrobiologii a fyzikou. Pokud tedy uvadi co vse je prokazane, ocekaval bych uvadeni specifickych zdroju studii techto vyzkumu.

6) Mnohe z toho, co pan Kubes uvadi jako "dukazy" pusobeni resonanci v urcitych lokalitach [rakovina a jinne chronicke neduhy] pouziva take pan Provod a nekolik jinnych "proutkaru" jako priklady, kde vyzarovani z geologickych poruch krizi podzemni vodni toky, kterazto situace podle nich vytvari nezdrave lokality. Zde dokonce nachazim spojitost s Reichovym orgonem a mrakonicenim [cloud busting]

Osobne mam daleko vetsi duveru k panu Provodovi, protoze tyto problemy s nezdravymi lokalitami jsou znamy po staleti, davno pred tim nez prisla elektrifikace, radio atd. Tim nechci rici, ze EM je neskodne a ze resonance, zvlaste pak v mistech kde se rekneme radiove vlny z nekolika zdroju skladaji do "beat waves" [jedna lokalne opakovana velka vlna vznikla slozenim dvou ci vice mensich vln] mohou a nejspise jsou problemem.

Pouze zde uvadim, proc z toho, co se mi zatim dostalo do rukou o resonomii pana Kubese, mi je naprosto nemozne si cinit jakekoliv zavery.

S laskavym pozdravem, Slavek.

P.S. omlouvam se za nehacky a necarky, ale psal bych to tady na tom anglickem prstomackacim pul dne.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
sano
Zasloužilý člen
Příspěvky: 942
Registrován: stř 08 úno 2006 23:48
Dostal: 18 poděkování

Ahoj Slávku

Příspěvek od sano »

ďakujem za názor.

Alexander-sano


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Resenomia

Příspěvek od JVK »

Nemoc šílených krav-priony.
Myslím, že jsem kdysi narazil na informace, které dobře dokladovaly, že BSE se vyskytovala po delší době krmení nepřirozenou potravou-masokostní moučky..a že se jedná o viroid, ne virus nebo bakterii; ale životní formu, která se vytvořila na základě zmněněných- vytvořených (patologických) podmínek. Tady v mozku. Použití chemií, léčiv... mohlo tento stav podpořit.
V testovacích sadách EAV je kapsle pro toto testování také obsažena...
Již delší dobu se ví, že nemoci se tvoří jako důsledek pat. informace, fregvence, rezonance...Někdy se tvrdí, že psychické geny (soubor pat. matric..) předbíhá vytvoření stavu zápisu do genů hmotných. Vždyť i ofic. názor med. vychází s úvahy o 90% podílu tzv. psychosomatiky u nemocí. Nakolik za tímto tvrzením zde stojí alibismus- ať si každý odpoví sám...pokud opět z cca 90% léčí symptomaticky.
Vše má vlastní vyzařování...které rezonuje v daném místě, struktuře...


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Resenomia

Příspěvek od Slavek Krepelka »

JVK píše:Nemoc šílených krav-priony.
Myslím, že jsem kdysi narazil na informace, které dobře dokladovaly, že BSE se vyskytovala po delší době krmení nepřirozenou potravou-masokostní moučky. ... Vše má vlastní vyzařování...které rezonuje v daném místě, struktuře...
To vše řečeno, asi by se člověk musel podívat do historie veterinařiny v Angli, odkud tohle přišlo. Zde malinko neoficiální historie veterinařiny pouze z populární literatury. Počteme-li si v nádherných knížkách anglického venkovského veterináře Jamese Heriota překlenujících zhruba 50 let minulého století kolem 2. světové války, a jsme-li pozorní, dozvíme se spoustu zajímavých věcí.

Jednou z nich je popis nemoci skotu, jejíž příznaky se naprosto shodují s BSE, která byla v době Jamese Heriota v Anglii nazývána "staggers". "To stagger" znamená ztrácet kontrolu jak rovnováhy, tak orientace, tak i vlády nad motorickou funkcí těla, podáno jaksi odborně. Lidově jde o příznak srovnatelný s chůzí těžce opilého člověka a slovo "to stagger" lze velice dobře přeložit jako "vrávorat". Alespoň panu Heriotovi, ale spíše celé tehdejší veterinářské anglické komunitě bylo už v té době známo, že skot touto chorobou trpěl pouze pokud se pásl na loukách, které byly před tím používány jako pastvina pro ovce. Varovali tedy farmáře na potkání, aby se této praktice vyhýbali a ponechali louky, na kterých ovce již pásly, buďto výhradně ovcím, nebo je ponechali alespoň dva roky bez využití, než na ně buďto pustí skot, nebo z nich začnou trávu a seno skotu skrmovat.

Z toho mi tedy vyplývá jednak to, že BSE není zrovna moderní vynález a jednak to, že větší rozšíření BSE přišlo až s průmyslovým zpracováním a přidáváním kdejakého svinstva, jako je například kvašený slepičí trus a masné odpadky ze kde čeho, včetně ovcí a obsahu jejich střev, do průmyslových krmiv pro dobytek. Dále mi z toho vyplývá, že "vědci" nejspíše nenašli žádné viry a bakterie zodpovědné za BSE v dobytku ať už uhynulém, či trpícím BSE proto, že tam zcela logicky nebyly. Nezbylo jim tedy než si vymyslet záhadné prióny. S tím pasením skotu po ovcích a to s minimálně dvouletým odstupem absolutně nemůže jít o viry a velice stěží o bakterie, protože mimo nějakého hostitele takhle dlouho ve vlhku pokud je mi známo nepřežijí a louka je vlhké prostředí. Tohle podle všeho, co jsem kdy četl o přenosu nemocí, svědčí o parasitu, možná ještě s dalším mezihostitelem jako jsou hlemýždi, a pokud výzkumná laboratoř parasita ani nehledá, ať již z nevědomosti, nebo z nařízení, samozřejmě ho najít nemůže.

Nicméně z toho, co nám zanechal k počtení pan Heriot, nelze přiřknout BSE elektromagnetickému znečištění jakožto příčině BSE, i když by mne vůbec nepřekvapilo, naopak, že toto znečištění podporuje jakoukoliv patologii tím, že oslabuje kdejaký organismus, včetně lidského, právě rušením elektromagnetické i "elektrostatické" (a dalších) komunikace tkání jak lidských, tak všeho jiného, živého. Kdo z nás má jakési povědomí o funkci J.Cell si také může připomenout to, že elektromagnetické znečištění má velice zásadní a nepříznivý vliv na funkci tohoto zařízení, zatímco fungující zařízení opět má veliký vliv na provozovatele J. Cell a naopak. Zde už se tedy noříme i do polí, která mají daleko více co činit se zdravím ve východních kulturách a zrovna tak jsou provázány s psychickým stavem každého jednotlivce. Všechno je to provázané.

Podíváme-li se už jenom na homeopatii, psychické léčitele, zapping a konec konců in na tu ortodoxní chemii, kde je dobré si všimnout funkce katalyzátorů, najdeme společného jmenovatele jak léčení, tak onemocnění, právě ve velice komplexních kombinacích kdejakého silového pole, políčka a :D "záhonku" a "hroudy". Zde tedy bude mít pan Kubeš taky své slovo a není zdaleka jedinný, který se tímto problémem zabýval alespoň statisticky. Co si tak jenom okamžitě vzpomenu, dalším takovým pánem, který se dost zeširoka tomuto problému věnoval je pan Becker, který je daleko více známý tím, že důkladně prostudoval a dokázal, že pomocí kombinace jemného elektrického proudu a stříbra je možné nejen vyléčit, ale hlavně kompletně regenerovat jak lidské, tak zvířecí tkáně včetně celých orgánů (Body Electric).

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
jao
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: stř 26 říj 2011 12:46
Bydliště: Bratislava
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Kubešov indikátor rezonancie

Příspěvek od jao »

Na týchto stránkach som narazil na zaujímavé informácie ohľadom pôsobenia silových polí na zdravie. Kubešov indikátor rezonancie sa už asi nevyrába a informácií o tomto probléme je ako šafránu. Ako riešite tento problém ?
Ďakujem.


Radšej byť špirálou, ako kruhom.
VikThor
Nový člen
Příspěvky: 13
Registrován: úte 21 kvě 2013 0:11
Bydliště: Jihlava
Dal: 5 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Elektromagnetická pole - je možná ochrana?

Příspěvek od VikThor »

Dobrý den přátelé.

Trochu se již nějaký čas vrtám ve zdraví svém a svých blízkých (rozuměj že nastuduji, na sobě otestuji a doporučuji).
Narazil jsem na jeden docela zajímavý dokument hovořící o vlivu elektromagnetického záření na náš organizmus...
http://www.youtube.com/watch?v=s9O6Uvau ... e=youtu.be a k tomu ještě tento dokument, který jsem zatím nezkouknul, ale zítra to napravím :) ... http://www.youtube.com/watch?v=icP-fHkGN28
Asi jako mnozí z Vás denně používám mobilní telefon, počítač, notebook, pohybuji se v pokoji s wifi routerem...j
sem neustále v kontaktu s mnoha elektromagnetickými vlněními. Je jasné, že zcela se toho zbavit nelze...leda tak někde v džungli...snad.
Nechci se zavřít do pokoje odstíněného měděnými sítěmi, nechci nosit v čepici totéž, aby na mě elektromagnetické záření a mikrovlny nemohly.
Nejsem nějak přecitlivělý na elektromagnetické věci tohoto typu, ale přemýšlím, jak své hlavě trochu ulehčit.

Jasně, že existují rušičky, ale vyhánět čerta ďáblem...nevím nevím, jestli by to bylo řešení. A proto jsem se podíval na internetu, zda-li existuje nějaké jednoduché řešení jak se alespoň trochu chránit. Tedy aniž bych musel nutně router vytrhávat ze sítě, rozšlapat mobil apod. Našel sem následující množství doporučovaných "řešení":

Tachyony ... http://tachyon-ostrava.webnode.cz/produ ... p-ems-emf/
Šungit ... http://www.agenturahledajici.cz/product ... efonu-344/
CommuniGuard ... http://www.extrakt.cz/communiguard-ochr ... emu-zareni
Nejtronik ... http://www.bunecnavyziva.cz/www-bunecna ... o-telefonu
BioProtect ... http://www.bioprotect400.com/

To jsou jen ty první z možností co mi našel vyhledávač. Nicméně z toho všeho mám pocit, že jde v drtivé většině o placebo. Prostě něco, co nic nezlepší...krom mého uspokojení, jak se hezky chráním.

Máte někdo prosím nějaké konkrétnější rady, co by mohlo opravdu nějakou ochranu proti elekromagnetickému záření?
Ať již se jedná k výše uvedeným výrobkům, nebo jiné tipy. Budu vděčný za jakékoliv rady.



PS: Poctivě jsem prohledal toto forum a nikde jsem téma věnující se tomuto tématu nenašel. Doufám, že to bude alespoň pro někoho užitečné :-)


Edit: ... další podobná místní diskuze je na https://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=35738#p35738 ... ;) ... A(&F) ...


MMS je velmi dobrá věc...ale není to zázrak. Vždy proto používej zdravý rozum!
A kdo má pod čepicí používá CDS2 :-) Už i různí léčitelé se CDS2 bojí...je prý moc účinné.
https://www.facebook.com/MmsMasterMineralSolution
http://mmsacds.blog.cz/
lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2444
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: Elektromagnetická pole - je možná ochrana?

Příspěvek od lajos »

Orgonit


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Milan Hein

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Přihrála mi Kačenka, děkuju. Jaksi pokračovatel práce pana Kubeše.
Rozhovor Slávky Petrákové s Milanem Heinem pro Týdeník 5 + 2 dny, Jižní Čechy, z 13.12.2013
VYNÁLEZCE, KTERÝ NEMÁ MOBIL
Milan Hein byl elektronik ve strakonické nemocnici. Od revoluce je na volné noze a vynalézá přístroje navracející zdraví. Nejvíc podle něj škodí wifi a mobily. Je autorem dvou desítek vynálezů z oblasti elektroniky. Byl vývojovým pracovníkem několika českých, rakouských a amerických firem. Milan Hein má cenu nejlepšího vynálezce ve zdravotnictví z roku 1985.
Co říkáte na zprávy o konci světa? Z hlediska energetických poměrů v prostoru, které se dají odečíst, k nějakým změnám dojde. Katastrofy, o kterých se mluví, jsou nesmysl.

Na čem právě děláte?
Léta dělám na přístrojích pro medicínu. Teď na těch, které umí potlačovat infekce.

Na jakém principu jsou založené? Abych to vysvětlil, musím začít trochu zeširoka. Jako první člověk na světě jsem změřil biopole. V laboratoři ve zkumavce.

Jsem laik, přibližte mi, co je biopole. Je to pole jakési energie kolem člověka. A já dokážu změřit, co je kolem nás. Tím jsem překročil znalosti fyziky, protože moje měřidla ukazují něco, co fyzika nedokáže vysvětlit. Výsledky jsou na mých webových stránkách http://www.milanhein.cz/ a zatím je nikdo nepopřel.

Co umí vaše přístroje? Na základě znalostí, které mám, dokážu s jejich pomocí zlikvidovat infekce a třeba i viry, což medicína nedokáže. Teď mám prokázanou účinnost na vir, který způsobuje rakovinu děložního čípku.

V biopoli jsou patrné nemoci? To musí být fenomenální. Nejen patrné, ony se dají i zlikvidovat. Ve vteřinách. Jsou možnosti, o kterých medicína netuší.

S biopolem souvisejí i další vaše objevy. Asi proto nemáte mobil, že? Je to tak. Protože o principech a vlastnostech biopole něco vím. Mobil a wifi modemy kolem sebe šíří elektromagnetické pole o vysoké frekvenci, která rezonuje s biopolem člověka a rozrušuje ho. Tím dochází k poškozování zdraví.

Kolem mobilu ale není nic vidět. Je to jako s elektřinou? Mobil je vysílačka, a pokud změřím třeba pole homeopatika, tak po záření mobilu je menší, a to zapíše měřicí přístroj. Známý výsměch: "Ty jsi blázen, to nic nedělá," končí v okamžiku, kdy stopa osciloskopu vliv prokáže.

Co vychází z mobilu a přístrojů v domácnosti? Rušivé pole, které vychází jen v momentě, kdy je přístroj funkční. Problém mobilu je ten, že se každé dvě minuty hlásí na věž. To znamená, že jeho uživatel dostává ránu za ranou. Wifina zas běží nepřetržitě. Lidi jsou v patologickém stavu každý den. S mobilem u postele pak celou noc.

Jsou stejně nebezpečné třeba mikrovlnky? Mikrovlnky jsou chvilkové a můžete u nich stát nebo ne. I televize je daleko. Počítač neškodí, pokud nemá zapnutý mobilní modem.

Při zavádění mobilů na trh ale hygienici museli stanovit normy. A ty by nás měly chránit. Nechrání. Zákonodárci normy stanovili tak, aby fungoval mobil, a ne aby jeho uživatele chránily.

Na koho mají mobily nejhorší dopad? Na děti. Sedí ve škole denně mezi dvaceti až třiceti mobily. Pak hodiny u internetu.

Četla jsem, že se mobily a internet na školách snaží Unie zakázat. Už teď jsou státy, které je zakázaly. Proč dítě potřebuje mobil? Ve škole je přece dozor. Tam ho děti nepotřebují.

Dělali jste nějaké testy toho, co tu říkáte? Ano. Na koncentrovanosti dětí, které měly aktivní mobily. Písemné testy, které dělaly, trvaly déle a děti nadělaly více chyb než bez mobilu. Katastrofou jsou učebny informatiky pod wifi připojením.

Jaký je teď dopad na mobilní školáky? Děti ve třídě nejsou schopné si nic zapamatovat, ztrácejí intuici, vnímavost, jsou nesoustředěné a agresivní. Mluvím o tom, protože jsme to změřili.

Jak? Stav dětí pomocí elektro-akupunktury a pole pomocí převodníku, který dokáže biopole převést na elektrický signál. Je zatím jediný na světě. Měřené teď budeme opakovat na jedné vysoké škole v Brně.

Děláte takový výzkum pro sebe, nebo pro nějakou firmu? Pro sebe i pro všechny.

Prezentujete někde výsledky? Samozřejmě, ale naprosto zbytečně. Má měření zatím odborníci nenapadli. Nikdo si netroufl. Dělají, že o mně neví. Informoval jsem i úřad pro vědu a výzkum, ale i odtud je nulová reakce. Pokoušel jsem se i o kontakty s medicínou, ale připadám si jako doktor Galén v Bílé nemoci.

Co se stane za deset patnáct let s člověkem, který denně telefonuje? Odhaduji expoziční dobu mobilu tak dvanáct let. Ta teď dochází. Mnoho lidí má narušenou imunitu. Až tak, že u některých nelze imunitní systém obnovit. Je to podobné jako u kuřáků. Po dvaceti letech strmě narůstá onemocnění rakovinou.

Jaké se podle vás objeví zdravotní problémy? Třeba náhlé a nevysvětlitelné kolapsy, i když předtím člověk tvrdí, že se cítí skvěle. I onkologické statistiky mluví dost jasně. V současné době je například spousta problémů se štítnou žlázou. To je první rezonanční pole mobilu. Pokud ji lékaři odoperují, nasadí léky a pacient bude fungovat dál. Medicína dokáže suplovat výpadky mnoha orgánů.

Telefonu jsou ale blíž ucho a mozek, ne? Uši a mozek odolávají rezonanci víc než štítná žláza. Mozek není první na řadě mechanickým poškozením, ale funkcí ano. Kdekoho dnes bolí hlava tupou bolestí.

Jak si mají lidé chránit zdraví? Základ je mít od sebe mobil co nejdál. Do čtyř metrů je situace kritická. Na Západě se stává zvykem dokonce vypínat na noc všechny spotřebiče, protože domy jsou prošpikované elektrickými sítěmi. Doporučoval bych nemít doma wifimodem a bluetooth.

Jste vynálezce, byl jste vývojový pracovník, co všechno jste vynalezl? Jeden z prvních vynálezů byl monitor, který kreslil dechovou křivku novorozeněte. Fungoval proti syndromu náhlého a nevysvětlitelného úmrtí dítěte při zástavě dechu. To jsem ještě pracoval ve strakonické nemocnici. V poslední době rezonátory proti vlivu mobilu a přístroje, které dovedou ničit infekce.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
martinq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1235
Registrován: pon 27 bře 2006 16:33
Bydliště: Prágl
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Re: Hein

Příspěvek od martinq »

Tady je sken.
skenování0015.pdf.pdf.pdf.pdf
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
Odpovědět

Zpět na „Sekce "Nadšenců"“