Magnetrony, mikrovlny, magnetismus ... a voda ...

Souhrn všeobecných informací nejen pro "Vodíkáře".
Nobody

to gewo

Příspěvek od Nobody »

tak gratulujem.Predpokladam,ze bude aj komercne vyuzitie.


Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: to gewo

Příspěvek od Merlin »

Nobody píše:tak gratulujem.Predpokladam,ze bude aj komercne vyuzitie.
Komerční využití bude až tehdy, když se podaří vyřešit první část problému tak, aby ten hořák k něčemu byl. Kupovat 2H ve flašce, to se prodraží! :D


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Mim
Zasloužilý člen
Příspěvky: 855
Registrován: čtv 21 zář 2006 7:41
Bydliště: Plzeň
Dostal: 3 poděkování

Pro gewo!

Příspěvek od Mim »

Myslel jsem si, že víte, že vodík není problém!!!! Když si pořídíte vzducholoď, rád vám jí napním. To byl jen žert. Všechno, co jsem napsal, ale platí. Pane Wojnare budete vítán, ale malé strpení.... :lol:


Však ono to půjde!!!
Martanko
Stálý člen
Příspěvky: 47
Registrován: pon 23 kvě 2011 22:57
Bydliště: Pivo Plzen
Dostal: 2 poděkování

Re: Magnetrony, mikrovlny, magnetismus ... a voda ...

Příspěvek od Martanko »

čafte tak som robil pokusy z mikro-vlnami :D


Drevený Martinko
Uživatelský avatar
martinq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1235
Registrován: pon 27 bře 2006 16:33
Bydliště: Prágl
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Mikrovlny a výzkum

Příspěvek od martinq »

Může nám škodit záření z mikrovlnky či mobilů?

Mikrovlnné záření: Původ mikrovlnky, vědecké průzkumy, uzákoněný zákaz...

Mikrovlnné záření patří mezi nejnebezpečnější škodlivé a trvale destrukční patogeny, kdo chce trochu pečovat o své zdraví, neměl by následující informace přehlédnout:

Microwaves-are-dangerous
Účinky mikrovlnného záření na potraviny a člověka

Zařízení k vaření mikrovlnami zkoumali a vyvinuli němečtí vědci v rámci vývoje mobilního týlového zařízení, nasazeného zkušebně v průběhu invaze do Sovětského svazu.

Těmito výkonnými elektronickými přístroji, umožňujícími masovou přípravu jídel, chtěla Wehrmacht řešit logistické problémy spojené s palivem pro polní kuchyně. Navíc nabízely mnohem rychlejší výdej stravy vojákům, než tradiční zařízení. Po počátečním nadšení však bylo od dalších experimentů upuštěno z více zjištěných důvodů. Po válce objevená dokumentace o lékařském výzkumu spojeném s vývojem těchto přístrojů byla společně s experimentálním mikrovlnným zařízením převezena do USA, kde je ministerstvo utajilo s odvoláním na vědecký výzkum.

Některá z ukořistěných zařízení získali už předtím vědci v Sovětském svazu a začali je zkoumat samostatně. Získanými poznatky znepokojeni Rusové, kteří provedli zatím nejpečlivější výzkum biologických účinků mikrovln, nakonec zakázali používání podobných zařízení zákonem, stanovili dosud nejpřísnější normy ohledně ochrany před expozicí mikrovlnami a jimi produkovanými poli a zveřejnili celosvětové varování o biologickém a environmentálním riziku vyplývajícím z užívání elektronických zařízení na těchto frekvencích.



Shrnutí lékařských výzkumů

Základní německý výzkum ohledně patogenity biologických účinků mikrovln prováděla Humboldtova univerzita v Berlíně v letech 1942 – 43, v období, kdy probíhalo vojenské tažení Barbarossa. Počínaje rokem 1957 až donedávna pak prováděl studia na tomto poli zejména Institut pro rádiové technologie a další vědecká pracoviště bývalého Sovětského svazu.

Společná zjištění německých a ruských výzkumníků mikrovln lze zařadit do zhruba tří kategorií: rakovinotvorné účinky, vlivy na výživovou hodnotu potravin a biologické účinky vystavení lidského organismu mikrovlnným emisím.

cellphone1

Působení mikrovln na potraviny

Na potravinách vystavených mikrovlnám byly pozorovány následující změny.

Maso: během přípravy v mase vzniká známý karcinogen d – nitrosodiethanolamin.

Proteiny: v proteinech dochází k aktivní destabilizaci bimolekulárních vazeb. Zvýšená radioaktivita: mezi mikrovlnami zpracovanou potravou a libovolnou radioaktivitou v ovzduší vznikající vazba způsobí výrazný nárůst nasycení potravin částicemi alfa a beta.

Mléko a obilniny: v bílkovinných sloučeninách obsažených v mléce a obilných zrnech vznikají rakovinotvorné látky.

Zmrazené potraviny: použití mikrovln k rozmrazování potravin má za následek změny štěpení glykosidů a galaktosidů.

Zelenina: už extrémně krátké vystavení syrové, vařené nebo zmrazené zeleniny mikrovlnám mění štěpení alkaloidů.



Důsledky pro lidské tělo

Zažívací systém: labilní katabolismus (štěpení) potravin upravených v mikrovlnné troubě mění elementární potravinové substance a vyvolává poruchy trávení.

Lymfatický systém: V důsledku chemických změn v potravinových substancích se objevují poruchy funkcí lymfatického systému. Důsledkem je ztráta tělesné obrany vůči určitým formám ektoplazmy (rakovinových bujení).

Krev: V krevním séru osob, které požily mikrovlnami připravenou potravu bylo pozorováno vyšší než normální procento rakovinových buněk (cytoma).

Mozek: účinky zbytkového magnetizmu mohou vystavit psychoneurální receptory v mozku vlivu umělých mikrovlnných vysokofrekvenčních polí réleových stanic a přenosových systémů.

Volné radikály: z určitých molekulárních formací stopových minerálů v rostlinných substancích (zejména v syrové kořenové zelenině) vznikají rakovinotvorné volné radikály.

Zvýšený výskyt rakoviny žaludku a střev: bylo pozorováno staticky vyšší procento rakovinových růstů v těchto orgánech a všeobecné zhroucení periferní buněčné tkáně a postupná degenerace zažívacích a vylučovacích funkcí.



Mikrovlny a výživné hodnoty potravin

Vystavení mikrovlnám vyvolalo výrazné snížení výživné hodnoty všech studovaných potravin. Následují nejdůležitější výsledky.

Znehodnocení vitamínů a minerálů: v každé testované potravině klesla biologická využitelnost podstatných živin (B komplex, vitamíny C a E, základní minerály, lipotropy a další).

Rozpad vitálních energetických polí: kapacita vitálních energetických polí všech testovaných potravin poklesla o 60 až 90 procent.

Snížení stravitelnosti plodů a zeleniny: mikrovlny mění metabolické reakce a způsobilost integrace alkaloidů, glykosidů, alaktosidů a nitrilosidů.

Znehodnocení masa: mikrovlny v masu likvidují výživovou hodnotu nukleoproteinů.

Snížení kvality potravin: mikrovlny podstatně urychlily strukturální rozpad všech testovaných potravin.



Biologické účinky mikrovln

Vystavování mikrovlnným emisím má negativní účinky na celkové biologické zdraví lidí. To se nevědělo až do doby, než Rusové při experimentech s vysoce sofistikovaným vybavením odhalili, že lidé mohou být mikrovlnami nepříznivě postiženi aniž by jedli jídla vystavená mikrovlnnému záření.

Ukázalo se, že pouhý vstup do energetických polí v okolí těchto zařízení má výrazně škodlivé vedlejší účinky. Na základě takto získaných poznatků v roce 1976 zakázali veškerá mikrovlnná zařízení zákonem.



Zde jsou účinky pozorované u lidí nepřímo vystavených mikrovlnám:

Postupný kolaps vitálního energetického pole: u osob zdržujících se poblíž zdroje mikrovln, například u zapnuté mikrovlnné trouby, dochází k oslabení vitálních energetických polí. Stav se zhoršuje úměrně délce expozice.

Snížení energie buněk: elektrické napětí v buňkách, zejména krevních a v lymfatické tekutině, u lidí v blízkosti těchto aparátů klesá.

Destabilizace látkové výměny: potenciály aktivované v potravě externí energií jsou nestabilizující a degenerativní.

Poškození buněk: klesá potenciál vnitřní buněčné blány potřebný při katabolickém procesu, což vede k jeho destabilizaci a narušenému přenosu živin do krevního séra.

Destrukce mozkových obvodů: elektrické impulsy na stykových potenciálech mozku degenerují a selhávají.

Narušení nervové soustavy: nervové elektrické obvody degenerují a selhávají. Symetrie energetických polí nervových center, jak v centrální, tak i v autonomních částech nervového systému, se rozpadá.

Ztráta bioelektrické aktivity: projevují se výpadky synchronizace bioelektrického napětí ve vzestupném retikulárním aktivačním systému řídícím funkce vědomí.

Snížená vitalita: lidé, zvířata a rostliny v okruhu do 500 metrů od provozovaného zařízení trpí dlouhodobou a kumulativní ztrátou vitality.

Poškození nervové soustavy a lymfatického systému: v celém nervovém systému a mízní soustavě se tvoří permanentní „depozity“ zbytkového magnetizmu.

Hormonální nerovnováha: tvorba hormonů a udržování hormonální rovnováhy u mužů i žen se postupně zhoršuje a nakonec přeruší.

Narušování mozkových vln: úroveň poruch vzorců signálů mozkových vln alfa, delta a theta je nápadně vyšší, než je obvyklé.

Duševní poruchy: v důsledku neuspořádaných průběhů mozkových vln se propojují negativní psychické efekty. Patří k nim ztráty paměti a schopnosti koncentrace, snížení emočního prahu, zpomalení myšlenkových pochodů a přerušovaný spánek, při statisticky vyšším procentu u jednotlivců dlouhodobě vystavovaných nepřetržitým okrajovým emisím a vlivům polí produkovaných mikrovlnným zařízením, ať už šlo o mikrovlnné trouby nebo jiná mikrovlnná zařízení (obsluhy radarů…)



Shrnutí důsledků škodlivé patogenity mikrovlnných polí

Déle trvající expozice může mít za následek dlouhodobou depolarizaci tkání neuroelektrických obvodů. Jelikož tyto vlivy mohou způsobit nevratná poškození neuro – elektrické integrity různých součástí nervového systému, je příprava potravy v mikrovlnné troubě v každém ohledu nedoporučitelná.

Efekt zbytkového magnetizmu může vystavit části psychoneurálních receptorů v mozku vlivu uměle produkovaných mikrovlnných vysokofrekvenčních polí, šířených nejen jako vedlejší efekt.

Sovětští neuropsychologové mimo jiné teoretizovali i o možnostech psycho – tele – metrických účinků (tzn. ovlivňováním lidského chování rádiovými signály vysílanými na kontrolovaných frekvencích. Zvažovali, zda by pak vhodné subjekty – zcela nevědomky, pod prahem vnímání – prováděly příkazy přijímané prostřednictvím mikrovlnných přenosů, působících prostřednictvím již zmíněných narušení psychoneurálních receptorů na jejich psycho – energetické pole.

Z tohoto důvodu, a kvůli 28 shora uvedeným kontraindikacím je použití mikrovlnných aparátů v libovolné formě s konečnou platností riskantní.
Současné vědecké názory v mnoha zemích nicméně tomu, co ilustroval zmíněný sovětský zákaz, zjevně oponují.


Nyní je na zvážení každého jednotlivce, na kolik se rozhodne vyvarovat účinků mikrovln alespoň v okamžicích, kdy o tom rozhodovat může.

Znamená to prakticky:

- nepoužívat mikrovlnnou troubu
- netelefonovat s mobilem přímo u hlavy
- hlídat intenzitu domácího wi-fi a vypínat/zapínat jen s PC
- nemít v blízkosti mobilní a jiné mikrovlnné a datové vysílače
- zkontrolovat konkrétní intenzity a frekvenční pásma
a intenzitu a výskyt všech mikrovlnných zdrojů.

http://www.ironpower.cz/index.php?optio ... n&Itemid=2


Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
Uživatelský avatar
martinq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1235
Registrován: pon 27 bře 2006 16:33
Bydliště: Prágl
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Re: Magnetrony, mikrovlny, magnetismus ... a voda ...

Příspěvek od martinq »

http://www.manifestor.cz/kazdodenni_mik ... adiace.pdf

http://snmk.wz.cz/html/fakta.pdf

Úryvek z knihy Děti moudrých draků Ivo Wiesner:

Našli se však léka i, kte í se zaujetím v decky zkoumali pom rn
astý fenomén návratu v domí lov ka ze stadia po klinické smrti (R.
Moody, E. Kiibler-Rossová, I. Wilson, J.L. Whitton, D. Christie-
Murray a další). Získali statisticky významnou výpov o existenci
v domí lov ka i po smrti a po zániku hmotného lidského t la.
Potvrdili tak pravdu dávno známou esoterik m o realit reinkarnace
entity lov ka a existenci v domí, které je nesmrtelné. Zkoumaný
soubor lidí se zkušeností klinické smrti je ne ekan velký a
postmortální prožitky velmi konzistentní, p i zachování vysoké
statistické významnosti jevu. Pokusy o diskreditaci poznání "života
po smrti" jako d sledku duševní choroby i ovlivn ní p ežívajících
mozkových center kapacitními víry vyvolanými zázn jovým efektem
se ukázaly jako liché, nekvalifikované, mylné i p inejmenším
nepodložené. Existuje však jedine ný d kaz reality nesmrtelného
v domí, které p ežívá hmotné t lo a tím d kazem je Delpass v efekt.
Tento efekt zjišt ný profesorem J.J. Delpassem využívá biologický
feedback (biologická zp tná vazba), který objevil neurolog profesor
W. J. van Amsynck. Profesor Delpasse s pomocí mikroelektroniky a
kybernetiky realizoval za ízení, které prokázalo realitu existence
v domí po klinické smrti hmotného t la. Bylo využito zvláštního
signálu, tzv. "pohotovostní vlny", který produkují pam ová centra
mozku tak dlouho, než dojde k jejich biologickému posmrtnému
rozpadu. Podstatu Delpassova efektu nejlépe osv tlí následující
událost.
W. J. van Amsynck jako jeden z prvních využil biologického
feedbacku k potla ení i odstran ní n kterých stav jako je migréna,
nervozita, hypertonie a podobn . Nau il své pacienty produkovat ve
svých mozkových pam ových centrech pohotovostní vlnu, kterou
pomocí p ístroj p evedl na sv telný i zvukový signál. Pacienty pak
nau il pomocí vlastní v le tuto pohotovostní vlnu ovládnout a zp tn
kontrolovat sv j stav. Profesor Delpasse tento systém propracoval do
té míry, že t lesn zesláblí pacienti si mohli z vlastní v le zapnout
televizor, lampu i rádio, aniž museli pro to vynaložit sebemenší
námahu. Pacienti se s nadšením ú astnili experiment s pohotovostní
vlnou a jedna pacientka trpící hypertonií byla tím tak zaujata, že
slíbila podat signál o existenci svého v domí po své smrti tak, že
pomocí pohotovostní vlny zapne televizor. Když po ase tato
pacientka skute n zem ela, objevil se na EEG v okamžiku vymizení
mozkových vln (stav klinické smrti) obraz pohotovostní vlny a došlo
k zapojení televizoru. Stalo se teoreticky nemožné, když
prokazateln mrtvá pacientka podala z etelný signál o své existenci i
po smrti. Od té doby byl Delpass v efekt opakovan potvrzen. Je
z ejmé, že pohotovostní vlnu mohou pam ová centra mozku
produkovat pouze po nevelký as, dokud tato centra nepodlehnou
biologickému rozpadu provázejícímu posmrtný stav. Tak byl podán
d kaz existence v domí (entity) lov ka i po smrti jeho hmotného
t la. Jak vyplyne z hlubšího rozboru podstaty lidské bytosti, kterým
se zabývám v jedné z dalších kapitol, je vědomí lidské bytosti
podstatnou a trvalou částí lidské bytosti, kdežto hmotné tělo má
vymezenou funkci jako dočasný ochranný obal umožňující pobyt
entity na Zemi. Realita existence vědomí i po smrti mozku a
skute nost polydimenzní struktury entity člověka je potvrzena i
následující událostí.
Po átkem 70. let tohoto století zahájila americká vládní místa
velmi utajovaný projekt Montauk, který byl zaměřen na vy ešení
techniky a technologie ovlivňování mysli lidí a ovládání nálad i
chování davu. V rámci tohoto projektu byl jeden z vědců Duncan
Cameron ozařován mikrovlnným paprskem o frekvenci 710-750
MHz, produkovaný radarovým vysílačem. Vzdálenost hlavy pokusné
osoby od ohniska radarové parabolické antény byla přibližně 91 m a
vyzařovaná energie mikrovlnného paprsku byla 100 kW. Již po
několika experimentech lékaři zjistili, že mozek Camerona je z více
než 90 % nefunkční, protože spotřeba kyslíku byla prakticky
neměřitelná. Odumření mozku potvrdily i zkoušky se specifickými
barvivy vstřiknutými do krve pokusné osoby. Lékaři však byli zcela
vyvedeni z míry tím, že nedošlo ani k narušení funkce žádného
orgánu těla Camerona, nebyla narušena i snížena jeho inteligence,
rovněž jeho myšlenkové procesy nedošly úhony. Jako jediné
vysv tlení tohoto podivného stavu byla p ijata teze, že funkci
hmotného mozku zničeného při experimentech mikrovlnným
zářením přejala ta část vědomí (entity) Camerona, která má
polydimenzionální charakter. Závěr nechť si čtenář udělá sám.


Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
Uživatelský avatar
martinq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1235
Registrován: pon 27 bře 2006 16:33
Bydliště: Prágl
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Mobilní telefony - pomalá smrt

Příspěvek od martinq »

Moc pěkná kniha o záření a jeho vlivu na organismy.

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/xSZtYcZv/mobily-rar

Kód: Vybrat vše

heslo:PomalaSmrt


Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
Odpovědět

Zpět na „Rozklad vody a vodík - všeobecně“