Éter -a co o něm už víme

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
Kolemjdoucí

Éter -a co o něm už víme

Příspěvek od Kolemjdoucí »

vlákno čisté - poo.
Navíc přemístěno Pokrovo plevelení. 13.6.2012 SDK
Éter a jeho dynamický projev vůči hmotě nepostupuje k zemi kolmo,nýbrž v krátkých,relativně úderných,vzájemně různě orientovaných silových"svazcích",tedy vždy o čtyřech na sobě závislých jakoby siločar(pod pojmem siločára zde vystupují 4rozměry v každém ze svazků) Tedy dva druhy "sad" či svazků se vzájemně liší jen směrem působení,tj.30st.od kolmice vlevo, napravo či se pod a nad sebou i kříž


Kolemjdoucí

Éter -a co o něm už víme

Příspěvek od Kolemjdoucí »

í.Uvědomte si prosím,že lze jen stěží dobře popsat prostorový efekt, současně platný pro pozorovatele na jakémkoli místě ve stejném čase.Zde pojmy jako vpravo či vlevo postrádají samozřejmě smysl.
Ještě bych se rád zmínil o "antigravitační"vlně-přesněji řečeno vzrůstajícím silovém poli a jeho netečnosti vůči okolí,ale jsem tu cizí a nebudu narušovat vaše vlákno.
Přeji mnoho úspěchů.


koumak
Stálý člen
Příspěvky: 41
Registrován: čtv 14 úno 2008 22:04
Bydliště: dielna

Éter -a co o něm už víme

Příspěvek od koumak »

Pane Kolemjdouci nemohol by ste poskytnut linky ohledne Eteru...
dakujem


Kolemjdoucí

Éter - co o něm víme ?

Příspěvek od Kolemjdoucí »

Pane koumak,link poskytnout nemohu,protože tyto info nečerpám z internetu.


Kolemjdoucí

Éter-a co o něm už víme

Příspěvek od Kolemjdoucí »

Nečerpám tyto informace i internetu,takže bohužel.


Kolemjdoucí

Příspěvek od Kolemjdoucí »

Vážení pánové testatici,pokud budete souhlasit,pokusil bych se obrazně vaši snahu o konstrukci připodobnit velice zhruba k co možná nejjednodušší činnosti pomocí mechaniky.Problematika jímání energie spočívá(pokud vím) v důležitém faktu,jak už jsem uvedl výše,a tím jsou dva různé směry postupu dynamických "svazků".Každá maličkost se totiž časem může zúročit.Já jsem se raději zaměřil na alternativní,chemický postup a budou-li finance,čas,vhodný pozemek a samozřejmě příznivá konstelace dalších rozhodujících okolností, začnu s praktickou realizací.
Přeji všem mnoho úspěchů.


Novák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 407
Registrován: ned 20 srp 2006 15:33
Bydliště: Praha
Dostal: 2 poděkování

Kolem_chodící

Příspěvek od Novák »

Každá dobrá rada je zde vítána a naopak každý dobrý skutek bude po zásluze taky odměněn.Takže máme zájem. ;)


Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Předně se omlouvám za nesprávnou formulaci ve svém minulém příspěvku- připodobňovat snahu samotnou je nesmysl.
Musím také kvitovat vtipné přejmenování na Kolem_chodící starším členem Novákem.Už chybí jenom ta příslovečná horká kaše.Druhá část jeho první věty má sice platnost univerzální i z pohledu negace,přesto z hlediska materiálního žádnou odměnu neočekávám,nýbrž z důvodů zcela praktických spoléhám jen a pouze na dokonalou sféru duchovní.
Než vyložím svůj mechanický popis,přidržím se ještě na chvíli éteru a vynechám zřejmé.
Jak si tedy představit interakci s hmotou (v tomto případě sloupec atmosféry).Pole v tomto prostředí generuje v nekonečných cyklech dynamické zakřivené "svazky", postupující nikoli kolmo,jak už bylo řečeno,ale rovnoměrně zrychleným pohybem po dráze 1/4 kružnice,(koule).Zdá se jen být logické předpokládat počet odpovídající celému kruhu-tedy pak 4 druhy x4,ale postrádáme jistotu. Svazky jsou vyjma směrů totožné,skladba 4 vzájemně oddělených,na sobě závislých"siločar"(objevující se jakoby z ničeho a postupující souběžně po výseči, a zanikající.Tyto nepřetržité cykly,kdy je každý svazek v jiné fázi,představuje jakési silové prostorové předivo interakce,krajku,negativ hmoty.Četnost výskytu s přibývající hustotou hmoty vzrůstá,stejně tak jako jejich délka.Vzájemné bližší vztahy nejsou doposud náležitě objasněny.(Bohužel je informací jako šafránu).
A nyní k mechanickému ztvárnění stroje na jímání energie.Máme běžný,litinový strojek na maso (bez kličky).Otočíme ho nožíkem k sobě,ten vyšroubujeme a nahradíme nástavcem na klasické plnění známých pochutin.V této poloze celý strojek rozřízneme od shora dolů a obě poloviny rozevřeme jako knihu.Střed spojují dva pohyblivé klouby nad sebou.Vnitřní část je vlastně dutina.V prostoru pod levým trychtýřovým vstupním hrdlem a levým výstupem vidíme sací kotouč (pro zjednodušení jeden) po obvodu osázený řadou proužků-střídavě kratší a delší -ty druhé zasahující do 2/3 středu.(Zde zřejmě reprezentují 2kotouče).Příklad zdůrazňuje kotouče nasávající z hrdla pouze na jedné (levé) polovině stroje,právě tak jako i výstup energie-nabíjení,což zřejmě naznačuje spojitost se směry "svazků".Rovněž podoba s nabíjením pochutin,ukládání do vzájemně oddělených dutin v určitých intervalech není náhodná.Pravá strana se zdá být pasívní,zrcadlovou polovinou,přesto ale nedílnou součástí téhož celku.(V připodobnění má každý tvar,umístění či naopak neumístění svůj hluboký smysl,je potřeba hledat souvislosti a podobnosti ukryté za jednoduchostí.Otázka zní,proč je tento v podstatě nabíjecí stroj rozdělený na dvě stejné poloviny,proč jsou obě poloviny spojené pohyblivými klouby,proč je rozložený stejnoměrně do prostoru,proč je kotouč(kotouče)a výstup pouze na jedné straně,proč proč...).Takže já bych jednoduchost za primitivnost nezaměňoval.Mám s tím vlastní zkušenosti a nelituji.Třeba zjistíte,že problematika využití této energie spočívá především v prvotním způsobu ukládání (v uváděném příkladě nabíjení-výstup k dalšímu zpracování-což je vlastně totéž).
Přeji všem mnoho úspěchů.


Novák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 407
Registrován: ned 20 srp 2006 15:33
Bydliště: Praha
Dostal: 2 poděkování

Kolem_chodící

Příspěvek od Novák »

S tou kaší mě to mrzí,ta byla v záloze. ;) Jinak v jádru souhlasím,ale ten mlejnek musím vstřebat,to chce čas.
Mám ale jinou otázku.Jaká částice,zdrojová,interaktivní nebo jakákoliv způsobuje,že éter "tlačí" na hmotu a ta vykonává již zmíněný pohyb.Berme zatím v úvahu pohyb obyčejného kyvadla a to jak levotočivý tak pravotočivý.
Pokud klasická fyzika nabízí nějakou alternativu,tak mě to zajímá?

Děkuji.


Kolemjdoucí

Mlýnek ne. Nabíjíme

Příspěvek od Kolemjdoucí »

Nad Vaší otázkou přemýšlím,nyní jsem bohužel zaneprázdněn,ale budu se snažit odpovědět zítra.K této reakci mne donutilo Vaše tvrzení:ale ten mlejnek musím vstřebat,to chce čas.

Takže nikoli mlýnek,prosím,ale nabíječka.


Novák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 407
Registrován: ned 20 srp 2006 15:33
Bydliště: Praha
Dostal: 2 poděkování

Mlýnek ne!

Příspěvek od Novák »

Máme zde několik poznatků a to levotočivý a pravotočivý pohyb kyvadla,pak je tu napěťový spád mezi anomálií a normálem,další poznatek je vizuální projev ve formě záření /testatika a Teslovo zářivá energie/a pokud se vydáme do historie tak Sumerová popisují na stélách zařízení D.A.D,které poskytuje světlo po 365 dnů a pak samozřejmě Egypt a i jiné národy uměli pracovat s energií,kterou dnes nazýváme éterem.První problém je kompaktibilita s naší současnou elektronovou energií.Dá se na to odpovědět?
Nevymýšlím si toho moc?? :idea:


Kolemjdoucí

Nabíjíme

Příspěvek od Kolemjdoucí »

Nevymýšlíte,ale dáváte těžké otázky. (jaká částice.....způsobuje,že ´éter "tlačí" na hmotu..).Předně bych ale chtěl upřesnit,že nikoli éter,ale reakce,tedy následná odezva vyvolaná přítomností pohybující se hmoty samotné je onou silou,šířící se po zakřivených drahách a tak v podstatě všemi směry,obklopující a prostupující hmotné objekty.
Kompatibilitu s naší elektronovou energií vidím pouze pomocí transformace,protože éter je vůči hmotě v jakémsi opačném,zvláštním,univerzálním postavení,dalo by se říci jako negativ.Forem,či lépe řečeno technik na přeměnu volné energie existuje více.


Novák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 407
Registrován: ned 20 srp 2006 15:33
Bydliště: Praha
Dostal: 2 poděkování

Kolem a okolo chodící

Příspěvek od Novák »

Pokud rozvineme naši debatu tak éter vyvolává ve hmotě proces,při kterém uvede naše kyvadlo do pohybu.Kyvadlo můžeme nazvat transformátorem éteru.V tento okamžik mne napadá jednoduchá myšlenková úloha.Dejme tomu,že kyvadlo je tvořeno jedním atomem vodíku.//prosím nehledat logiku//.Pak máme velice omezené možnosti a omezený výběr.Je to náboj??Je to foton??Je to iont??Je to elektron??Nebo samotný proton??
Tohle je ta stěžejní otázka.Kdo to JE??
--
Na tom obrázku je několik společných rysů a hlavně některé předměty lze najít i na jiných kamenných předmětech Olméků,Aztéků a pod.Mohu se zeptat na zdroj,ty obrázky neznám.
Bez hlubších znalostí a možnosti porovnávání dat a textů já osobně z toho nic nevydedukuji.


Kolemjdoucí

Nakonec se tu objeví Däniken..??

Příspěvek od Kolemjdoucí »

Omlouvám se,že ještě naposledy reaguji-musím.
S lítostí musím konstatovat,že nepochopil-tedy od něj bych to čekal nejméně.A potom se ještě diví,že se 20let teoretizuje a k ničemu to nevede?
Gewo,velice jste mne zklamal. Klidně mé příspěvky vymažte,jen do toho,snad Vám to pomůže. :idea:


koumak
Stálý člen
Příspěvky: 41
Registrován: čtv 14 úno 2008 22:04
Bydliště: dielna

navrh

Příspěvek od koumak »

Pane Kolemjdoucí, tak ma napadlo, ze by sme poziadali Rivala na premenovanie tohoto vlakna napr. : Éter -a co o něm už víme.
Radi sa tu dozvieme nieco viac o interakciach eteru s hmotou, magnetickym a
elektrickym polom atd. Pravdepodobne skumanie eteru vyjasni cinnost mnohych elektrickych a magnetickych strojov o ktore sa tu snazime.


Odpovědět

Zpět na „Universum“