HMMM ALE JEDNA PANI POVIDALA :-))

Souhrn základních informací k jednotlivým projektům.

Moderátor: belamachina

Odpovědět
belamachina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 328
Registrován: stř 17 led 2007 1:59
Dostal: 1 poděkování

HMMM ALE JEDNA PANI POVIDALA :-))

Příspěvek od belamachina »

SEM BY SA PATRILO ZARADIT VSETKO FANTASTICKE UZASNE A HLAVNE NEOVERENE. ABY KAZDEMU KTO NACRIE DO TEJTO STUDNICE MUDROSTI BOLO HNED JASNE NA COM JE :-))

KED MA NIEKTO POCIT ZE JE TO NEPOTVRDENA INFORMACIA ALEBO Z NEHODNOVERNEHO ZDROJA ALE NAPRIEK TOMU SA VAM ZDA MOZNO UZITOCNA tak to dajte sem . SEM SA MOZU PRESUNUT VECI KTORE NEOBSTOJA V DISKUSII ALE SPADAJU DO KATEGORIE MOZNO ZE NA TOM NIECO JE.


Uživatelský avatar
Aquarius1
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1195
Registrován: ned 16 pro 2007 0:43
Bydliště: Planeta Země
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: základny

Příspěvek od Aquarius1 »

Docela zajímavé.
Jestli ti lidé či mimozemšťané mají takovou moc že prakticky ovládají celé lidstvo jak ve finanční či technologické sféře,pak by nemuseli díky své vyspělosti nad naší pozemskou kulturou budovat tak nákladné zařízení na téhle zemi.Stačilo by přeci vše koordinovat třeba z kosmu a jen kontrolovat průběh dění.A dále si nemyslím že mimozemšťanům kteří by dokázali přiletět až na naši matičku zemi šlo o nějaké peníze ale o suroviny nebo o ovládnutí a vymýcení naší populace pro svoje lidi.Leda že by to byli moderní otrokáři ale vzhledem k vyspělosti takové kultury by nejspíše taková alternativa byla přinejmenším diskutabilní.Spíš půjde jako i v minulosti o snahy několika vládnoucích skupin si zajistit spokojený život i v případné energetické a surovinové krizi .To že je spousta katastrofických filmů a vizí které nám ukazují mimozemšťany jako predátory či nějaké krvelačné stvůry může být snaha to na ,,někoho svést".
Ale jinak dobrý ;) dokonce i mne to přinutilo k napsání svého názoru a to jsem praktik! nějakým fantasmagoriím nepodléhám.
Třeba je to tak že ,,lidi se musí něčím strašit" aby si moc nevyskakovali.
Měj se fajn Aquarius1


Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Odpovědět

Zpět na „BAZA ZNALOSTI - FAQ K PROJEKTOM“